Coc ja Dic?

 , Klibba

URHOtv:n debyyttilähetys käsipallofinaaleista on onnellisesti takana ja mallikkaastihan tuo meni. Studiojoukkue Puikkonen, Vaskola, Segersven & von Wendt hoiti osuutensa kuin ammattilaiset konsanaan, herrat Salminen ja Horelli olivat mainioita selostajina. Studioon kutsutut asiantuntijat edustivat kattavasti valmennus-, maalivahti- ja kenttäpelaajanäkökulmia. Koko lähetys osoitti että käsipallopiireistä löytyy potentiaalia ja taitoa suoriutua vaikka sitten itse jos muuten ei mediaminuutteja saada ruutuun.

Pieniä huomioita neitsytlähetys kuitenkin poiki. Irvileuat saattoivat jo hoksata otsikonmukaiset, läpi ottelun ruudussa näkyneet joukkuiden lyhenteet. Eihän nimi joukkuetta pahenna mutta eikö viiden ja kuuden kirjaimen kokonaiset nimet mahtuisi, ja olisi ehkä sittenkin parempi vaihtoehto? Onneksi ei käytössä ole nelikirjaimiset lyhenteet… Kun parista kirjoitusvihreestä (Sejersven, BG-46) vielä pääsee eroon ja lähetyksen ohjaus saa puheet ja grafiikan täsmäämään niin suoritus lähentelee jo täyskymppiä.

Tekninen suoritus URHOtv:n lähetyksessä oli niin ikään ihan ookoo, mitä nyt ääni ajoittain vähän pätki. Kannettavan tietokoneen ja TV:n yhteispeli toimi jopa yllättävän terävästi, ei HD-tasoa, mutta riittävä peruskatsojan tarpeisiin.

Keep up the good work!

/JK

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
  • Andy

    Kirjoittajan kommentit ovat niin sanotusti ”spot on”!

    Ensi kerraksi oikein hyvä ja itse katsoin sen telkkarin kautta. Äänen pätkiminen oli harmittava mutta kuitenkin sitä tapahtui aika vähän. Ja tärkein, kuva näkyi koko ajan. Jatkakaa hyvää duunia. Olisi mukava tietää kuinka monta katsoi lähetyksiä.

    Hieman huvittavaa oli nähdä studio herrojen pituus eron. Jani joutui jatkuvasti katsomaan ylöspäin. Mutta minkäs teet. :)

  • Alias

    Itse kun pelejä jälkikäteen netistä katselin niin kiinnitin huomiota Cocksin lyhenteeseen RHC. Eipä ole tuotakaan tullut aiemmin missään nähtyä… No, yleisfiilis lähetyksistä silti ihan positiivinen täälläkin.

Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt