Klibba.com keskustelualue


Jokaisella artikkelilla on oma kommentointiketjunsa joten kaikkia Klibba.comin kommentointeja et löydä tältä sivulta.

 • Puigi

  Hyvä Klibba! Tosi freshi saitti, toivottavasti keskustelu yltyy..

 • Alli Gaattori

  Toimiiko tää näin anonyymisti?

  • shanks

   Hyvin toimii.

 • Tonza

  Hyvän näköinen saitti ja toivottavasti pysyy keskustelut asiallisena eikä mitään
  Paskanjauhantaa toisten toiminnasta..

 • James Mashiri

  Bra Klibba.com! Det ser färskt och fint ut. Toppen med engagerade bloggare på listan och ett bra nyhetsflöde! Diskussionen kommer säkert att koncentrera sig på blogginläggen, så man får hoppas dom kommer regelbundet och är aktuella! Kom ihåg att följa Klibba.com på Twitter @KlibbaCom !! @2ba035d2b7e946848073c490601c0813:disqus när ska förbundet våga sig på Twitter?

 • kotikävä

  huhujen mukaan saariston suunnalta taitaa lähivuosina kuulua kummia,tosin taloudellisesti vähän huono lähtökohta kun joutuvat kaikki joukkueet kaikkiin viersotteluihin pääkaupunkiseudulle.Taitaa olla pikkasen kovemmat kuljetuskustannukset seuralla kuin suurimmalla osalla käsisjoukkueista jotka käyvät kerran kaudessa Paraisilla…Mutta hyvä kun seuralla tavoitteita ja haasteita.Toivotaan menestystä matkaan.

  • Yläkainuu

   Lienee hyvä muistaa Puuman Metsästäjät Jyväskylästä joskaan eivät samassa sarjassa. Onni lienee edelleen M1D:n joukkueille se, ettei vielä ole Vaasa, Oulu ja Seinäjoki mukana, kuten esim. salibandyssa, jenkkifutiksessa, pesiksessä etc. Eikö Åbossa ja likimailla ole enempää joukkuekapasiteettia?

 • Puigi

  James, det har jag funderat jätte mycket på i en lång tid! Har inte kommit fram hur vi skulle administrera det.. Twitter är en mera hektiskt media än facebook. FB:n har vi ju fått mycket tack men hur skulle vi hinna med Twitter, de vet jag inte? Kanske fixa några förbundstwittrare? Gillar själv twitter, men hinner inte alls med lika bra som med fb…Har du James förslag?

  • Stadi rokkaa

   Puigi..

   Voisiko liitto ottaa täältä blogikulman vaikka ”ajankohtaista vaikutusta tarjolla” ajatuksella? Veikkaan että suurin osa täällä malekselevista ei edes tiedä mitä mm. ensi viikonlopun liittokokouksessa on käsittelyssä tulevaisuutta varten ja keneen näissä kannattaa vaikuttaa. Nykyään kun sähköpostit eivät mene seurojen norsunluutorneja pidemmälle. Ja voisithan kirjoittaa muutenkin mitä on elämä siellä ”liitossa” :D

   • Puigi

    Moikka, sitäkin olen pohtinut myös tosi pitkään, että voisimme liitosta bloggailla erillaisista aiheista, jotta kenttä saisi asoihin kaiken tiedon, jolloin asioiden valo muuttuu, varsinkin negatiiviset asiat.

    Stadi rokkaa, vastasin poikkeuksellisesti nimimerkin palautteeseen, ajattelin jatkossa, jotta olisi reilumpaa, että vastaan ainoastaan nimella kirjoittavan palautteeseeen jos koen, että palautteeseen kannattaa vastata.

    • Puigi

     niin tarkoitin, myös että positiivisista aiheista bloggailla mutta myös antaa kaikki objektiivinen tieto ”negatiivisista” asioista jolloin asian laita muutuu.

  • Rasmus Hallbäck

   Det går ju att synka Twitter med FB så något problem angående det borde det inte vara.

   • Puigi

    men går fb att synka med twitter?

    • Rasmus Hallbäck

     Det vet jag inte, troligtvis inte då antal ord är begränsade. Men samtidigt lär det väl inte vara svårt att skriva några rader via twitter och således nå fler människor, förutsatt att man kan använda twitter :)

  • James Mashiri

   Som R Hallbäck påpekar: det gäller att hitta en bra klient (program) som klarar av att nyttja fb och twitter (API-nivå) . Då kan man posta samtidigt på fb, twitter och flere andra. Fråga Jussi och läs den bästa twitter-guiden: http://www.helalf.se/mina-guider/guide-till-twitter/ av @rockspindeln

   Du visste ju att den vanliga twitter appen tillåter flere konton >> Flere personer delar på jobbet. Dels gäller det att förmedla det officiella, sen handlar det om att tweeta positivt, t.ex. berätta att man är och kollar på match och det är riktigt fin stämning.

 • tähtirinta

  Pakko tarttua tilaisuuteen ja kysyä näkeekö kukaan mitään järkeä näissä kevään jännittävien playoffien otteluohjelmissa?
  Mitä järkeä on että ensin miehet pelaa kaksi peliä joka toinen päivä ja sitten seuraa viikon tauko ja taas kaksi tai jopa kolme peliä joka toinen päivä. Piste i:n päällä on se että samaan aikaan kun HIFK pelaa Helsingin Urheilutalossa HC Westiä vastaan neljännen pudotuspeliottelunsa niin naisten kolmas loppuottelu pelataan Granissa ja vastakkain ovat GrIFK ja – niin – HIFK.

  Voisi kuvitella että paremmalla suunnittelulla nämäkin ottelut saisivat enemmän katsojia jos ne voisi pelata vaikka vuoropäivinä. Vai kuvitellaanko täällä vielä että katsojia riittää muutenkin? Taisi Dickenillä ja/tai BK:lla olla sama juttu viime viikolla.

  PS: kiitos hienosta uudesta käsipallosivusta.

 • Handisliigan semit

  Tänään sitten pyörähtää semifinaalit käyntiin. Mielenkiintoiset otteluparit. Itse veikkaan Cocksin (3-0) ja HC Westin (3-2) menevän jatkoon. Westin historiaa tuntien veikkaan että luvassa on erittäin tasainen ottelusarja jossa West pystyy kukistamaan Dickenin Pirkkolassa kertaalleen viimeisessä matsissa.

  Paljon riippuu kuinka hyvin B.Broman pysyy aisoissa ja miten West saa hyökkäyksenä kuntoon.

  Mites te veikkaatte että sarjat päättyvät?

  • luulija

   Komppaan täysin, samat lukemat minullakin oli mielessä. Westin pitää kyllä petrata paljon ja uskon että välieräsarjasta tulee vielä melkoinen spektaakkeli.

 • uddatankar

  Keskustelu junnujen erikoisvartioinnin sallimisesta löytyy viereisestä kommenttiketjusta: http://www.klibba.com/poimintoja/rukometni/ajatuksia-erikoisvartoinnista/#disqus_thread Liittykää keskusteluun! Erityisesti pelaajilta/valmentiljta jotka ovat kokeneet tämän on toivottu kommentteja

 • Onko kellään tietoa siitä, että onko missään päin Helsinkiä/Pk-seutua mahdollista pelata käsistä ulkokentällä?

  • Ulkokenttä

   Käpylän kenttäalueella on yksi kaukalolla ympyröity alue, jossa on handismaalit ja viivat. Siellä ei ole koskaan ketään, joten kannattaa kysellä.

   http://futiskartta.net/Show/Kapyla/442

 • Markku Päiviö

  Erittäin mielenkiintoista, että Kyprosta vastaan muodostettavaan maajoukkueeseen mahtuu enemmän karjaalaisia ja kauniaislaisia kuin riihimäkeläisiä, vaikka mestaruus ei olekaan karjaalaistaustaisen käsissä. Ei sinänsä mitään uutta. Harvoin on maajoukkueeseen monta pelaajaa valittu Riihimäki-Porvoo-Turku -akselilta. Eiköhän niitä viime vuosina Karjaalta ole kaivettu – ulkomaan vahvistusten lisäksi.

  • Keijo

   Keitäs olisit Riihimäki-Porvoo-Turku -akselilta mukaan ottanut?

 • Japi

  EM-karsinnat. Suomea edustamaan vaaditaan Suomen passia.

 • Juha Voutilainen

  Eken Cupiin osallistui Boys2000 sarjassa suomalainen joukkue HC Combo. Joku ruotsalainen oli sitä yrittänyt googlata, mutta ei ollut tietoa siitä löytänyt. Tässä muutama sana suomeksi.

  HC Combossa pelasi poikia SIF:n ja ÅIFK:n joukkueista.Yhteistyö syntyi kangertelematta, kun molempien joukkueiden ulkomaanprojekti Irstaan oli jo tehty. Kyseessä oli mahdollisuus pelata iloista kesäkäsistä kovia ruotsalaisia joukkueita vastaan.

  Tavoitteessa onnistuttiin. Valitsemme HC Combon ensimmäiseksi pelipaidan väriksi Pinkin. Se huomattiin. De Rosa Pojkarna mainittiin usein keskusteluissa. Emmekä tarvinneet vaihtopaitoja. Pelikin oli värikästä mutta myös tehokasta. Joukkue pelasi A-finaalissa,jossa hävisimme Tumballe toisen kerran turnauksessa.

  Projekti oli yksinkertainen ja antoisa. Mukana olleille se antoi uutta potkua talviharjoitteluun a mahdollisuuden tutustua uusiin suomalaisiin pelikavereihin lähemmin. Ukson sen kantavan hedelmää yhä innokkaampana harjoitteluna.

  Tämä ei ollut kummankaan seuran virallinen ponnistus. Se toteutetiin sujuvassa yhteistyössä ja ilon kautta.

  Aion itse kehitellä helppokäyttöistä yhteistyötä sekä poikien että tyttöjen 2000 joukkueille Kirkkonummesta länteen. Alueyhteistyö on jo alkutekijöissään saanut positiivisen vastaanoton joukkueiden valmentajilta.

  Tehdään yhteistyötä mutta ei tehdä siitä vaikeaa.

  Juha, aktiivinen handispappa

 • Yläkainuu

  Eipä ole BK:n karkkipaidat karkkipäiväänsä ansainneet. Heinosti Atlas otti selkeän voiton vieraissa Cupin ottelussa ja KyIF NSM:n ottelussa piti Pamela Degermanin ja lopulta koko karkkipussin taskussaan.

 • Yläkainuu

  Mitäpä olette mieltä, kun kakkosdivari näyttää olevan ihan riksulaissarja? Eikö Siuntiosta olisi ollut sarjaan jo ykkösjengistä luopuneita ja tulevia junnuja Akatemia-joukkueitten tapaan, tai Turusta tai..?

 • Pate

  Åifk on taas satsannut ”valmentajaan” ja muutamaan ulkomaiseen pelaajaan. No just….Ainoa ongelma asiassa on että koko perusrunko on täynnä luusereita jotka omaavat ajatusmaailman ”käsis on kivaa” ja vaeltavat ilman minkäännäköistä voittamisen kultturia. Ylipainoiset veljekset pakkeina, vasen laita nostaa penkiltä max 25 kg ja omaa rauta-allergian ja muut täysin lahjattomat penkinkuluttajat tyytyvät ravintolassa elvistelemään pelaavansa korkeimalla sarjatasolla !!!! Arvio: sarjassa 8 – 10 ja valmentajalle potkut !!

 • Kaitsu F

  Kotimaiset palloilulajit palaavat vapaille kanaville. Mukana myös käsis!
  Seuratkaa Yle TV 2
  http://yle.fi/urheilu/suomi-palloilu_palaa_laajasti_yle_tv2een/6861597

 • G
 • Kari Kallio

  Jo riiittää terroriotteet Aktia Cupissa

Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt