BK-46 hakee viidettä peräkkäistä voittoaan

Sarjakakkonen BK-46 palaa pelikentille jahtaamaan viidettä peräkkäistä voittoaan. Karjaalaisten vastustaja ÅIFK lähtee toiselle kierrokselle kolmen peräkkäisen tappion saattelemana.

BK-46 oli vahvassa vireessä ennen taukoa ja pitää sarjassa toista sijaa seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla. Edellisottelussaan BK-46 voitti suvereenisti niin ikään kärkisijoista taistelevan GrIFK:n 31-24. BK-46 on ollut viime peleissään vahvassa vireessä, sillä tilillä on neljä peräkkäistä voittoa. Yksi akilleenkantapää joukkueelta kuitenkin löytyy, sillä vastustajat ovat olleet vahvempia otteluiden lopussa.

– Siitä on paljon kyselty, että väsymmekö vai mitä tapahtuu. Itse moitin lähinnä sitä, että vaihdosta peliin tulevat miehet eivät tule sisään tarpeeksi keskittyneesti. Pitäisi näyttää osaamistaan ja kiristää joukkueen sisäistä kilpailutilannetta, mutta ei satsata kunnolla. Siinä on skarpattavaa, että taso pysyy ylhäällä eikä tule näitä toisen jakson hiipumisia, päävalmentaja Mikael Källman korostaa Etelä-Uusimaa -lehdessä.

ÅIFK:lla on ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja ne ovat tulleet sitä alempana sarjataulukossa olevilta PIF:ltä ja HC HIK:lta. Joukkueiden kauden ensimmäinen sarjakohtaaminen päättyi Samppalinnassa BK-46:n selvään 37-22-voittoon. Karjaalaiset lähtevät tulevaan otteluun myös selvänä ennakkosuosikkina ja suosikin asemaa vankistaa entisestään myös kotijoukkueen status. Helppoa iltapuhdetta turkulaisilla ei ole tiedossa.

BK-46:n ja ÅIFK:n ottelu pelataan lauantaina 9.12. Karjaan Urheiluhallissa kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

The post BK-46 hakee viidettä peräkkäistä voittoaan appeared first on Käsipallon SM-liiga.