Cocks voitti Suomen Cupin

Cocks juhli Suomen Cupin voittoa lauantaina Kauniaisissa pelatussa finaalissa GrIFK:ta vastaan. Cocks nappasi ottelusta 36-24 (16-11)-voiton.

Kansainvälisillä kentilläkin menestystä niittänyt Cocks on tämän kauden osalta tappioitta myös SM-liigassa ja lähti otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Cocks antoi myrskyvaroituksen heti ensimmäisen kympin aikana karkaamalla 6-1-johtoon. GrIFK sai pelin juonesta paremmin kiinni puoliajan edetessä ja pääsi kolmen maalin päähän, mutta Cocks pääsi tauolle kuitenkin 16-11-johtoasemasta.

Toisella puoliajalla kotiyleisön kannustama GrIFK pysyi iskuetäisyydellä ensimmäisen kympin, mutta sen jälkeen Cocks iski ratkaisevan niitin. Riihimäkeläiset takoivat viiteen minuuttiin kuusi maalia peräkkäin ja johto oli kasvanut jo kymmeneen. Siitä GrIFK ei enää toipunut ja Cocks pääsi vielä lopussa kaunistelemaan hieman lukemia vieden finaalin nimiinsä selvin numeroin. Joukkueet kohtasivat myös viime kauden finaalissa ja tuolloinkin Cocks oli etevämpi. Cup-voitto oli Cocksin neljäs peräkkäinen ja yhdeksäs viimeisen 12 vuoden aikana.

GrIFK-Cocks 24-36 (11-16)

Tarkempi raportti ja tilastot tulossa.

The post Cocks voitti Suomen Cupin appeared first on Käsipallon SM-liiga.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt