Dicken hakee revanssia HIFK:sta

SM-sarjassa palataan tositoimiin viikonloppuna. Suuri mielenkiinto kohdistuu HIFK:n ja Dickenin väliseen kärkikamppailuun. Viikonlopun kolmesta ottelusta on odotettavissa tasaisia taisteluja.

HIFK ja Dicken kohtasivat viime viikonloppuna Suomen Cupin finaalissa ja HIFK pääsi juhlistamaan cup-mestaruutta 28-25-numeroin. Tappio oli samalla Dickenille tämän kauden ensimmäinen. HIFK on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista, mutta peli on mennyt eteenpäin ja siitä oivana osoituksena ehjä esitys Dickeniä vastaan. Dicken sen sijaan janoaa revanssia cup-tappion jälkeen ja lähtee peliin varmasti nälkäisenä perjantain peliin.

Lauantaina GrIFK saa kotikentälleen Atlaksen. Grani palasi viime ottelussaan voittojen tielle neljän peräkkäisen tappion jälkeen kaataessaan selvästi SIF:n. Atlas pääsi otteluun parin viikon tauon jälkeen ja sillä on niin ikään voitto SIF:stä alla. Atlas porskuttaa pienoisessa voittoputkessa kaadettuaan sitä ennen BK-46:n. Alkukaudella Atlas pelasi useita tasaisia otteluita, jotka kääntyivät vastustajalle, mutta kahdessa edellispelissä vaaka on kääntynyt vantaalaisten puoleen. Joukkueiden välinen kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi GrIFK:n 20-18-voittoon ja ottelusta on jälleen odotettavissa tasainen.

Sunnuntaina KyIF saa kotikentälleen SIF:n. Molemmat joukkueet hakevat paluuta voittokantaan, sillä KyIF:llä on allaan kaksi tappiollista ottelua, kun taas SIF:n edellisestä voitosta on ehtinyt kulua jo neljä peliä. Kauden aiemmassa ottelussa KyIF oli niukasti parempi 25-23 ja ennakkoon sunnuntaina luvassa on niin ikään tiukka taistelu pisteistä.

Tulevat ottelut:
Pe 8.12. kello 18.30 HIFK-Dicken, Helsingin Urheilutalo
La 9.12. kello 13.30 GrIFK-Atlas, Kauniaisten palloiluhalli
Su 10.12. kello 18.30 KyIF-SIF, Kikkonummen halli

The post Dicken hakee revanssia HIFK:sta appeared first on Käsipallon naisten SM-sarja.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt