Dicken otti revanssin HIFK:sta

Dicken pilasi HIFK:n 120-vuotisjuhlaottelun kuittaamalla viime viikonlopun Suomen Cupin finaalissa kokemansa tappion kaadettuaan HIFK:n selvästi 31-18 (15-7).

Cupin finaalissa Dicken ei saanut HIFK:n hyökkäyksen tehopelaajia Inka Jänttiä, Linda Cainbergiä ja Johanna Hilliä kuriin, mutta perjantaina kolmikko jäi yhteensä 14 maaliin, kun finaalissa sama trio mellasti 23 maalin edestä. Samalla Dickenin hyökkäyspeli toimi iloisesti ja laajalla rintamalla ja Sonja Koskinen viimeisenä lukkona piti huolen siitä, ettei puolustus vuotanut.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen antoi odottaa tiukkaa ja tasaista ottelua, sillä joukkueet olivat 3-3-lukemissa. Sitten Dicken kuitenkin iski seitsemän peräkkäistä maalia ja karkasi. Parhaimmillaan ero käväisi jo kymmenessä maalissa, mutta Cainberg ja Jäntti pääsivät maaleillaan kuromaan eron kahdeksaan ennen taukoa.

Toisen puoliajan alkuun HIFK tuli vahvasti iskien kolme peräkkäistä maalia ja pääsi viiden maalin päähän. Sen lähemmäksi HIFK ei sitten ottelussa päässytkään. Dicken ei antanut otteensa herpaantua ja jatkaa edelleen puhtaalla pelillä SM-sarjassa.

HIFK-Dicken 18-31 (7-15)

Tarkempi raportti ja tilastot tulossa.

The post Dicken otti revanssin HIFK:sta appeared first on Käsipallon naisten SM-sarja.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt