HIFK hakee ensimmäistä voittoaan Kauniaisten luolasta

HIFK aloittaa alkusarjan toisen puoliskon lauantaina taas Kamrat-derbyllä, kun HIFK matkustaa vuorostaan Graniin vierailemaan.

Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen Kalliossa päättyi Granin vierasvoittoon 26-33, kaikista 9 pelistään GrIFK on voittanut kuusi kertaa ja hävinnyt kolmesti (Cocks, Dicken, BK-46). 12 sarjapisteellään Kauniaisissa taistellaan taulukon hopeasijasta neljän muun joukkueen kanssa. Jos Cocks ei ala kompuroida, niin ylempään loppusarjaan mahtuu kolme muutakin jengiä lähes tasapisteissä olevasta nelikosta BK-46, Dicken, Atlas ja GrIFK. Viiden pisteen takamatkalla SIF ja HIFK joutuvat kisailemaan keskenään kuudennesta sijasta ja viimeisestä puolivälieräpaikasta.

HIFK nappasi ensimmäiseltä sarjakierrokselta 7 pistettä kolmella voitolla (ÅIFK, HC HIK, PIF) ja yliaikatasurilla juuri Siuntiota vastaan. Kuntopuntarissa HIFK on pahasti punaisella, sillä viidestä edellisestä ottelustaan joukkue on kärsinyt neljä peräkkäistä tappiota ja viimeisin voitto oli 120-vuotissynttäriottelussa Hankoa vastaan. Grankullan tilastot marraskuulta menivät tasan 2-2, joukkueen voitettua Siuntion ja Atlaksen mutta hävitessä Dickenille ja BK:lle.

Yhdeksässä matsissa GrIFK on heittänyt 258 maalia (ka. 28,7 / ott) ja HIFK on osunut 272 kertaa (30,2 / ott). Puolustuksessa on hieman isompi ero, kun GrIFK:n liigan kolmanneksi paras puolustus on ohitettu vasta 225 kertaa (ka. 25/ott). HIFK on joutunut kaivamaan pallon omistaan jo 272 kertaa (ka. 30,8 maalia) Joukkueiden parhaat maalipyssyt ovat HIFK-paidassa koko liigan tilastoa johtava Niclas Ahlgren 68 maalia (9 ott) ja sijalta 13 löytyvä Granin Richard Sundberg 43 maalia. Kauniaisten Luolan pimeässä nurkassa piilottelee yksi HIFK:n pahimpia mörköjä, sillä yksikään liigapeli syvällä peruskallion sisällä ei ole tuonut voittoa Stadiin. Pieni maistiainen tuli Suomen Cupissa tänä syksynä, kun HIFK voitti Grankulla IFK:n I-divisioonassa pelaavan akatemiajoukkueen.

Ottelu alkaa lauantaina 9.12. Kauniaisten Palloiluhallissa kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

The post HIFK hakee ensimmäistä voittoaan Kauniaisten luolasta appeared first on Käsipallon SM-liiga.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt