Atlas Vantaa saa HC HIK:n vieraakseen

Atlas Vantaa aloittaa käsipallon SM-liigan runkosarjan toisen puolikkaan kohtaamalla HC HIK:n Myyrmäen Urheilutalossa sunnuntaina.

Pitkästä aikaa liigaan palanneet hankolaiset ovat saaneet kokea uuden sarjatason kovuuden: pistetili on vielä avaamatta. Edellisessä kotiottelussaan Atlas puolestaan piti vauhtia alakastin ÅIFK:ta vastaan (34-18). Liigan avauksessa Hangossa Atlas tehtaili lukemat 39-20.

– On tärkeää, että pystymme pelaamaan keskittyneesti kaikkia vastaan. Keskittyminen omaan tekemiseen on avainasia, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoo seuran verkkosivuilla.

Hankolaisilla on jo pientä tuskaa pistetilin avaamisen suhteen. Viimeksi Siuntiossa joukkue jäi vastaantulijan rooliin ja päävalmentaja Petter Forsströmiä harmitti runsaat jäähyt.

– Sitten tietysti turhaudumme, kun mikään ei käänny meidän eduksemme, Forsström sanoi Västra Nylandille.

Atlas Vantaan sairaslista on kasvanut kahdella pelaajalla. Niki Tuomisen nilkan nivelsiteet muljahtivat marraskuun Grani-ottelussa sen verran pahasti, että edessä on monen viikon kuntoutus. Kun vielä Artturi Laaksonen parantelee polveaan, Atlaksella ei ole vasuritakamiestä. Kallion mukaan Laaksonen ”on tulossa mukaan vähitellen”. Häneltä on vielä kausi avaamatta.

Kakkosmaalivahti Joonas Nokelaisen peukalo vioittui harjoituksissa viime viikolla. Siksi hänen paikalleen Tuomas Laitisen seuraksi ilmestyy uusi pelaaja, 16-vuotias lupaus Tommi Haverinen. Haverinen on Mäkelänrinteen urheilulukiolainen ja kuuluu myös poikien maajoukkueryhmään. Pituutta nuorukaisella on komeat 190 senttiä.

Ottelu Myyrmäen urheilutalossa alkaa sunnuntaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

The post Atlas Vantaa saa HC HIK:n vieraakseen appeared first on Käsipallon SM-liiga.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt