Miehet kovaan karsintalohkoon

Puolan 2016 EM-kisojen karsintalohkot arvottiin tänään Varsovassa. Suomen vastustajiksi onnetar toi hallitsevan maailmanmestarin Espanjan, kovan käsipallomaan Saksan ja nousua lajin huipulle tekevän Itävallan. Karsintaottelut pelataan tämän vuoden loka-marraskuussa, ja ensi vuonna huhtikuussa sekä kesäkuussa. Lohkon kaksi parasta sekä paras kolmonen pääsevät Isäntämaan lisäksi EM-kisoihin.

EHF Euro2016 ”Hoh, hoijaa, mutta okei. Itävalta oli kovin kolmosriviltä, Saksan tilalle olisin toivonut Norjaa ja sitten Espanja tuli ensimmäiseltä riviltä, ei pahin mahdollinen mutta kauhea fysiikka. Ei meillä arpaonnea ollut, olisi vähän helpompia maita voinut koreista tulla. Nyt meidän nuoret pelaajat pääsevät varsinaisille estradeille näyttäytymään ettei paremmasta väliä. Nyt on kesä aikaa valmistautua kun ei ole mitään karsintoja edessä. Fysiikka on saatava huippukuntoon ja sitten ei muuta kuin näytille ja ulos maailman kentille” toteaa päävalmentaja Mikael Källman.

Tulevat karsintaottelut tullaan pelaamaan niin kotona kuin vieraissa ja Suomeen saapuu tähtiä maailman huipulta. Nyt Suomessakin on mahdollisuus seurata näitä käsipallotaitureita luonnossa.
”Katsojan kannalta Suomeen on tulossa kolme isoa vetonaulaa. Itävalta ei ole nimien perusteella iso maa, mutta siellä on menossa kunnon käsipallobuumi, ja he ovat hakanneet viime aikoina kasan suurmaita. Espanja ja Saksa ovat lajin huipulta, ja jos ei katsomot täyty niin sitten en ymmärrä mitään” jatkaa Källman.

EM-karsintalohkot:
1. Kroatia, Norja, Hollanti, Turkki
2. Tanska, Valko-Venäjä, Liettua, Bosnia ja Herzegovina
3. Slovenia, Ruotsi, Slovakia, Latvia
4. Serbia, Islanti, Montenegro, Israel
5. Unkari, Venäjä, Portugali, Ukraina
6. Ranska, Makedonia, Tsekki, Sveitsi
7. Espanja, Saksa, Itävalta, Suomi

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt