Miesten maajoukkue Riikan turnaukseen

Pitkään eivät Suomen käsipallomiehet saa jouluaan viettää, sillä Tapaninpäivänä käynnistyy Latviassa neljän maan turnaus. Riiassa pelattava Riga Council Cup on jokavuotinen kutsuturnaus joulun ja uuden vuoden välipäivinä. Tämän vuotinen turnaus on järjestykseltään seitsemästoista.

Latvian ja Suomen lisäksi turnaukseen osallistuvat tänä vuonna Viro ja Italia. Suomi on vuoden sisällä kohdannut Viron kerran ja Italian kahdesti.

– Vastustajat ovat meille erittäin sopivia, koska olemme liikkeellä niin sanotulla ”tulevaisuuden joukkueella”. Ulkomailla pelaavilla maajoukkuemiehillä on pari peliä joulun ja uuden vuoden välillä omien seurojensa kanssa, eikä meillä ole, taas kerran, mitään oikeuksia saada heitä mukaan.

Toisaalta tilanne on sellainen, jota nimenomaan haluan. Nuoret lupaavat pelaajat pääsevät pelaamaan ja hakemaan kokemusta kovista peleistä. Maajoukkueen pelikuviot tulevat myös tutuiksi jos sitten kutsu tulisi keväällä Itävaltaa vastaan EM-karsinnoissa. Vastuuta on todella paljon tarjolla, koska suurin työmyyrä ja vastuunkantaja Andreas Rönnberg on sivussa loukkaantumisen takia, kertoo päävalmentaja Mikael Källman.

Patrik Roslander. Kuva: Touchdown.fi

Patrik Roslander. Kuva: Touchdown.fi

Suomen joukkue Latvian turnauksessa:

Patrik Roslander Dicken, Mikael Mäkelä Dicken, Teemu Tamminen Cocks, Joacim Broman Dicken, Miro Koljonen HC West, Anton Rémy Dicken, Ben Weber Dicken, Fredrik Forss HC West, Nico Rönnberg Cocks, Anthony Hellakoski Atlas, Oliver Helander Alingsås HK, Theo Westerlund SIF, Anton Luuppala SIF, Christoffer Modig SIF, Andreas Nyström ÅIFK.

Riga Council Cup 2014

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt