Naiset valmistautuu kohtaamaan Ranskan

Suomen naiset keskittyvät parasta aikaa vain ja ainoastaan huomisen Ranskapeliin. Harjoitellaan, keskustellaan, analysoidaan, syödään ja levätään. Linda Cainberg ja Johanna Hilli kertovat omista tämänhetkisistä tunnelmista:

”Henkilökohtaisesti en ole ikinä ennen kokenut onnistumisen tunnetta maajoukkuepeleissä. Nyt tiedän miltä se tuntuu. Ja tästä on erittäin hyvää jatkaa” toteaa Linda Cainberg joka teki yhdeksän maalia keskiviikon islantipelissä.
Linda Cainberg

Linda Cainberg

Tärkeätä on että onnistumme tekemään hyvin sen minkä osaamme. Jokainen pieni onnistuminen ja jokainen voitettu tilanne on erittäin tärkeä. Kaikki ovat hyvin tietoisia kuinka iso tasoeromme on, ja että muualla osataan niin paljon paremmin. Näistä kovista peleistä me opimme niin paljon enemmän kun olisimme uskonutkaan. Toivottavasti kannustajamme myös näkevät ja iloitsevat näistä pienistä mutta niin tärkeistä onnistumisista kanssamme. Yleisön kannustus antaa meille niin paljon fiilistä. Ja fiilis on todellakin yksi tärkeimmistä asioista käsipallossa.

Ranska kuuluu maailman parhaimmistoon. Samankaltaisia tilaisuuksia tarjotaan harvoin suomalaisille käsipalloilijoille. Juuri nämä erittäin kovat ottelut auttavat meitä kehittymään pelaajina ja joukkueena.

Maajoukkueemme on nuori, tulevaisuus on siis edessämme. Olemme menossa oikeaan suuntaan kovalla työllä ja tahdonvoimalla. Ryhmä on erittäin tiivis ja usko on kova. Mental coachimme on tuonut paljon vahvuuksia joukkueeseen.

Ensimmäinen onnistuminen ottelussa vaikuttaa erittäin positiivisesti itsetuntoon. Asenne ja näyttämisen halu on tärkeä meiltä sunnuntaina. Puolustus, maalivahtipeli, ratkaisut ja hyökkäykset. Kaikki on toimittava sunnuntaina. On erittäin hauskaa ja haastellista pelata EM-karsintapelejä.

Tule paikan päälle, lupaamme välittää tunteemme katsomoon asti. Tervetuloa!

Naisten ja miesten maajoukkue lokakuussa kotiareenalla

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt