P94 leireili Siuntiossa

”Kesän kuumimpana käsispäivänä” P94 maajoukkue kokoontui Siuntioon viimeistelemään kisakuntoaan heinäkuun alussa Partille cupin yhteydessä pelattaviin European Open kisoihin. Viikonlopun neljän harjoituksen pääteemana oli puolustuspeli ja varsinkin kovuuden hakeminen kansainvälisiin mittelöihin. Kovuutta tarvitaankin, sillä Suomen alkulohkossa vastaan tulevat mm. Tanska, Sveitsi ja Slovakia.

Lauantain iltapäivän harjoitusten jälkeen joukkue suuntasi Mustioon Sebateamin upeisiin tiloihin joiden puitteissa oli saunomista, uimista, grillausta ja yöpyminen. Lämmin kiitos Ika ja Thomas Lindholmille jotka aikaa ja vaivaa säästämättä huolehtivat poikien viihtymisestä ja ruokailuista, sekä tietysti Sebastian Lindholmille tiloista! Lauantai-iltana oli vielä valittujen joukkueen jäsenten vuoro edustaa maataan miesten maaottelussa tai pokata palkintoja Handisgaalassa. Onnittelut!

Sunnuntaina harjoitukset jatkuivat hyvällä intensiteetillä valmentajakaksikko Bäcklund-Hollfast johdolla. Päävalmentaja Kenneth Bäcklund luonnehtikin leiriä onnistuneeksi ja konseptia erittäin sopivana varsinkin vanhemmille maajoukkueille. Kisavalmistelut jatkuvat Juhannuksen jälkeisellä viikolla harjoituksilla maanantaina, keskiviikkona suunnitelmissa on pelata harjoitusottelu Sjundeå IF:n liigajoukkuetta vastaan.

Göteborgin matkalle lähdetään lauantaina 29.6 ja pelit alkavat maanantaina 1.7. Päiväkirjatyyppinen raportti pyritään tekemään päivittäin ja se tulee luettavaksi Klibba.comiin.

Janne Luuppala

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt