P98 kohtaa Sveitsin heinäkuussa

Suomen P98 maajoukkue valmistautuu kesän mittaan tuleviin EM-kisoihin. Heinäkuussa Sveitsi saapuu Kisakallioon leireilemään, ja siinä yhteydessä he pelaavat Suomea vastaan kolme ottelua. Ensimmäinen ja toinen ottelu pelataan Siuntion uudessa Folksam Arenassa, ja kolmas Kisakalliossa. Pelipäivät ja -ajat ovat perjantai 8.7. klo 18:30, lauantai 9.7. klo 16:00 ja sunnuntaina 10.7. klo 10:30.

Kummatkin joukkueet valmistautuvat elokuun EM-kisoihin. Sveitsi pelaa kisaottelunsa Kroatiassa ja Suomi Bulgariassa. Euroopan rankinglistan 16 parasta pelaavat Euroopan mestaruudesta Zagrebissa, ja Sveitsi on siellä mukana. Suomen joukkue taistelee noususta 16 parhaan joukkoon Varnassa. Suomi pelaa B-lohkossa, jossa vastustajina ovat Turkki, Bulgaria, Luxemburg ja Färsaaret.

P98 maajoukkue toivoo heinäkuun maaotteluihin, varsinkin Siuntioon, runsasta yleisömäärää lomasesongista huolimatta. Tarjolla on varmasti vauhdikasta menoa. Kumpaankin Folksam Arena-otteluun pääsee yhdellä 10 € lipulla. Lippuja voi ostaa etukäteen 1.6. naisten EM-karsintaottelun aikana Vantaan Energia Areenalta, sekä Siuntio Cupin yhteydessä. Pelipäivinä lippuja voi ostaa ennen otteluja Folksam Arenalta.

schweitz_final

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt