Partillessa käsipallon koko kirjo

Göteborgin päivät täyttyy käsipallosta, joka näkyy kaikkialla missä täällä liikkuukin. Tiistaina oli Partille Cupin avajaiset. Oli hienoa nähdä se valtava kulttuurien kirjo. Kaikki samassa paikassa, samaan lajiin vihkiytyneenä.

Kuva: Jarmo Hellakoski Myös pyörätuolikäsipallo oli näkyvästi esillä tapahtumassa. Kuultiin viimeiset hitit huippuartistien ja -tanssijoiden esittämänä. Kaikkien maiden lippukulkue läpi salin oli sykähdyttävä. Suomen saattueessa oli Team99-joukkueen pojat Sebastian Aarnion johdolla.

Täällä voi todella aistia sen mitä käsipallo voi parhaimmillaan olla. Ruotsissa osataan järjestää näyttäviä turnauksia. Sää näin kisaturistin silmin voisi olla parempikin. Pelaajille varmaan ihannekeli pelata ulkona, mutta ilman tuota sadetta, josta on tänään keskiviikkona nautittu.

Europea Open pelataan sisähalleissa. Pelit alkoivat P94-maajoukkueella loistavasti ja Tanska-tasurin myötä oli lupa odottaa paljon. Loukkaantumisiltakaan ei ole vältytty. Heti toisessa pelissä Anthony Hellakoski rusikoi nilkkansa siihen malliin, että lopputurnee menee kameran takana.

Peleissä on ollut Tanska-pelin jälkeen se piirre, että alku menee jopa johtoasemassa, mutta viimeinen noin 10 minuuttia onkin sitten lievää alamäkeä. Toki voi todeta että rökäletappioilta on säästytty. Huomenna torstaina alkaa jatkopelit. Josko siellä saataisiin peli pysymään kasassa täyden peliajan.

Jarmo Hellakoski

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt