Hyvä käsipallon ystävä!

Tämä on vetoomus juuri Sinulle. Nyt tarvitaan kaikkia!

Elo-syyskuussa kori- ja lentopalloyleisöt näyttivät, miten vieraskentällä kannustetaan Suomea. Nyt on meidän vuoro näyttää, että palloilubuumi jatkuu Suomessa! Tule antamaan panoksesi suomalaiselle palloilubuumille ja käsipallolle!

Suomen naisten ja miesten maajoukkueet pelaavat lokakuun lopulla erittäin mielenkiintoiset EM – ja MM-karsintaottelut Vantaan Energia Areenalla.

Naisten EM2014-karsinta, Suomi – Ranska sunnuntaina 27.10. klo 18.30

Naisten maajoukkue kohtaa Ranskan, joka on mm. maailmanmestari vuodelta 2009 ja joukkueessa pelaa maailman parhaita naiskäsipalloilijoita kuten Mariama Signate (V9), Alexandra Lacabere (H9)sekä Allison Pineau (K9), huikeita pelaajia!

Tsekkaa, mitä on tarjolla Allison Pineaun johdolla Energia Areenalla 27.10 klo 18.30:

Suomen joukkueesta on mielenkiintoista nähdä, miten Ruotsissa huippu alkukauden pelannut Johanna Hilli ja SM-sarjatähtemme Cainberg, Näräkkä, Degerman, Lindahl & co pärjäävät maailman huippujoukkuetta vastaan. Naisten maajoukkueesta aistii näytönhaluja ja kovaa taistelutahtoa!

Kaikki junnut vanhempineen paikanpäälle! Nyt on mahdollisuus nähdä maailmanhuiput Suomessa! Tule, näe ja opi!

Miesten MM2015-karsinta, Suomi – Turkki keskiviikkona 30.10. klo 19.00

Miesten maajoukkue pelaa Turkkia vastaan, jossa ainoastaan voitto kelpaa!

”Tavoite on mennä jatkoon, eli voittaa lohko. Tämä ei suinkaan ole helppo tehtävä, mutta muita tavoitteita ei kerta kaikkiaan voi olla”, sanoo päävalmentaja Mikael Källman. Näiden karsintojen avausvastustaja Turkki on siitä erikoinen, ettei Suomi ole koskaan miesten tasolla tätä maata kohdannut. Suomen etuna on se, että ensimmäinen ottelu pelataan Vantaalla sillä kotikenttä ja -yleisö antavat aina edun kotijoukkueelle. Toivotaan myös, että lokakuun toiseksi viimeisenä päivänä Energia Areenalla on suuri ja äänekäs joukko kannattajia omia innostamassa.

Rönnberg, Koljonen, Tamminen, Jansson, Ojala, Sundberg, Auer & Co haluavat varmasti näyttää parastaan kotiyleisönsä edessä jolloin kuumaveristen turkkilaisten temperamentti tulee esiin!

Liput

  • Liput ennakkoon lippupisteestä tai heidän yhteistyökumppaneilta kuten R-kioskeista ympäri maan
  • R-kioskilta lippuja näihin peleihin voi ostaa tapahtumanumerolla: 105774

Erään urheiluvaikuttajan sanoin, MÖKKI TÄYTEEN!

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt