Käsipalloakatemiaan haku nyt päällä

Oletko toisen asteen opiskelija? Haluatko opiskelun ohella panostaa myös käsipalloon? Käsipalloliitto järjestää Käsipalloakatemian aamuharjoitukset 3 kertaa viikossa yhdessä Urhean kanssa.


Nyt on aika hakea ensi lukukauden ryhmään!

Urhea - Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaUrhean valmennuksesta vastaa tällä hetkellä Björn Monnberg ja Besim Qerimi. Björn Monnberg valmentaa Lauttasaaren Dickenin miesten liigajoukkuetta Urhea-ryhmän lisäksi.

Oman peliuran (mm. 8 vuotta Saksan Bundesliigassa) jälkeen hän on toiminut sekä laji- että fysiikkavalmentajana eri liigajoukkueissa. Besim Qerimi toimii Vantaan Atlaksen liigajoukkueen valmentajana ja hänellä on vankka kokemus sekä pelaajana että valmentajana entisen Jugoslavian alueelta.

Aamuharjoituksissa keskitytään yksilön taitojen ja fysiikan kehittämiseen. Taktisen puolen kehittämisen vastuu on seuroilla ja tapahtuu siis pelaajan oman joukkueen harjoituksissa.

Harjoitukset pidetään klo 8-9.30, päivät varmistuvat elokuussa. Kaikki harjoitukset pidetään Kumpulan liikuntakeskuksessa, Väinö Auerinkatu 11.

Hae nyt!

Täytä hakulomake ja palauta se täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään 20.8. Käsipalloliittoon!

Lisätietoa Urheasta:

http://www.urhea.fi/

Urhean toiminnassa mukana olevat toisen asteen oppilaitokset:

http://www.urhea.fi/opiskelu/toinen_aste/

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt