Käsipalloliitto hakee toiminnajohtajaa

logo-skplSuomen Käsipalloliitto hakee TOIMINNANJOHTAJAA vastaamaan lajiliiton urheilullisista ja taloudellisista tavoitteista.

Johdat toiminnanjohtajana Suomen Käsipalloliiton päivittäistä toimintaa liiton strategian mukaisesti. Olet tärkeässä roolissa kun suomalaisen käsipallon menestystä rakennetaan. Sinulla on kokemusta johtamisesta ja hallitset talouskysymykset sekä ymmärrät markkinoinnin ja viestinnän merkityksen.

Arvostamme järjestö, seura- ja lajituntemusta sekä kykyä tiimityöhön. Liikut kentällä ja esiinnyt vakuuttavasti. Hallitset myös kansainvälisen yhteistyön. Olet nälkäinen ja periksiantamaton tuloksentekijä sekä kehittäjä, joka saa asioita aikaiseksi.

  • Käsipallo on maailmanlaajuisesti johtavia pallopelejä. Sitä pelataan 200 eri maassa ja sillä on noin 20 miljoonaa harrastaa.
  • Suomen Käsipalloliitto ry on vuonna 1941 perustettu liikunta- ja urheilujärjestö. Suomessa lisenssipelaajia on yli 4 000.
  • Käsipalloliitossa työskentelee tällä hetkellä 6 henkilöä, joista liiton toimistossa 4.
  • Käsipalloliitolla on seitsemän maajoukkuetta: miesten, naisten, nuorten sekä poikien ja tyttöjen maajoukkueet.

Edellytyksenä toimen menestyksekkääseen hoitamiseen on hyvä käytännön kielitaito: sinun on hallittava sujuvasti suomi, ruotsi ja, englanti niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tarjolla on ainutlaatuinen työtehtävä suomalaisessa urheilukentässä.

Pyydämme toimittamaan hakemukset CV:llä ja palkkatoivomuksella sähköpostitse liiton puheenjohtaja Jari Henttoselle 30.9.2013 mennessä osoitteeseen jari.henttonen@kolumbus.fi

Lisätietoja tehtävästä:

Jari Henttonen
jari.henttonen@kolumbus.fi, 040-8437 532

Tomi Puikkonen
tomi.puikkonen@finnhandball.net, 045-1133 224

Lähde: www.finnhandball.net

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt