Suomen Käsipalloliiton toiminnanjohtaja siirtyy uusiin haasteisiin

Vuodesta 2010 Käsipalloliiton toiminnanjohtajana toiminut Tomi ”Puigi” Puikkonen siirtyy uusien haasteiden pariin.

Puikkonen aloittaa Solvallan Urheiluopiston myynti- ja kehitysjohtajana 1.10.2013 alkaen. Hän jatkaa oman toimensa ohella Käsipalloliiton toiminnanjohtajana tämän vuoden loppuun asti. Suomen Käsipalloliitto käynnistää uuden toiminnanjohtajan haun välittömästi.

”On ollut todella hienoa aikaa toimia liiton toiminnanjohtajana. Päivitimme Käsipalloliiton toiminnan 2010-luvulle ja kaikki avainlukemat näyttävät paremmalta kuin aiemmin. Vajaan neljän vuoden aikana olemme tehneet paljon, muun muassa uusien pelaajien määrä on kasvanut yli tuhannella ja uusia paikkakuntia on tullut mukaan. Olemme vakiinnuttaneet asemamme olympialajien perheessä sekä luoneet erinomaisen yhteistyön muiden lajien kanssa. Voin siirtyä hyvillä mielin uusien haasteiden pariin.”

”Suomen Käsipalloliitto solmi vuonna 2011 historian ensimmäisen virallisen harjoituskeskussopimuksen Solvallan kanssa. Yhteistyö Solvallan kanssa on merkittävä asia liiton maajoukkueiden kannalta. Toivon, että Käsipalloliiton ja Solvallan yhteistyö syventyy entisestään luoden jatkossa molemmille osapuolille lisää kehittymismahdollisuuksia”, kommentoi väistyvä toiminnanjohtaja Puikkonen.

”Käsipalloliiton puolesta haluan kiittää Tomia menestyksekkäistä vuosista liiton johdossa. Lajimme on oikealla kasvu-uralla ja tulevaisuudennäkymät ovat positiiviset. Uskon, että erinomainen yhteistyömme Solvallan kanssa jatkuu”, kommentoi liiton puheenjohtaja Jari Henttonen.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt