Ilda Kepic fortsætter i Vendsyssel

pressemeddelelse

Ilda Kepic fortsætter i Vendsyssel

Ilda Kepic kom til Vendsyssel Håndbold i sidste sæson hvor hun kom fra Randers HK.

Ilda her meddelt os at hun gerne vil fortsætte i klubben og det er vi naturligvis meget glade for, Ilda har i denne sæson skulle bære meget og har mange gange vist at hun vokser med opgaven.

Vi ser Ilda som en af de bærende spillere i fremtiden og glæder os rigtig meget til at fortsætte samarbejdet med hende.

Ilda udtaler:

Jeg er rigtig glad for at være i Vendsyssel, det er som en familie hvor alle er med, omkring de ting der sker, lige fra ledelse til tilskuere. At spille i Vendsyssel med de mange tilskuere vi har til vores hjemmekampe, er hver gang en fed oplevelse og det er det eneste sted i 1. division jeg har oplevet dette. Samtidig er vi som spillere med til mange andre ting som giver en masse oplevelser og det er også sjovt, så alt i alt er det bare et rigtig godt sted at være som spiller.

Jeg glæder mig til en fremtid hvor der kommer et nyt trænerteam ind i klubben og der vil jo også være nogle udskiftninger omkring nogle spillere, men jeg ser positivt på at der kommer fine erstatninger i forhold til dem der rejser.

Nu da jeg har muligheden for lidt taletid: ”vil jeg gerne takke alle tilskuerne og sponsorerne for den opbakning der vises, i skal vide at vi som spillere sætter utrolig meget pris på dette, håber jeg ser jer alle i den kommende sæson”.

The post Ilda Kepic fortsætter i Vendsyssel appeared first on Europamester.dk - Alt om Håndbold.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt