Cañellas: "Este Europeo me motiva especialmente"

 , HandStation
Tras ser máximo goleador del Europeo de Dinamarca 2014 y después del sensacional Mundial que hizo en Qatar Joan Cañellas no dejó dudas de que es uno de los mejores jugadores del planeta. Ya antes de aquellos torneos había demostrado que había entrado en el top mundial pero a muchos les costaba reconocer que el jugador catalán es de los hombres más completos del panorama mundial.   Ahora, con poco más que demostrar y tras no gozar del protagonismo que merece en el THW Kiel, Joan Cañellas se
Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt

FAF deciding on filters on post to be syndicated:

Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team

Array ( [post_title] => Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team [post_content] =>

Grundserien i Handbollsligan är över och nu väntar ett spännande slutspel. Handbollskanalens Ola Selby har utsett All Star Team och har där ett förstalag, ett andralag samt ett tredjelag. Här är spelarna och tränarna som har blivit uttagna.

Istället för att ta ut ett lag har Handbollskanalen alltså tagit ut tre lag. I Lag 1 de bästa spelarna på respektive position, Lag 2 de näst bästa och Lag 3 de tredje bästa, så de tre bästa spelarna på varje position väljer vi att uppmärksamma. Idén är inspirerad av NBA:s All-NBA teams och Ola Selby ger sin kommentar på respektive spelare.

Lag 1

Målvakt: Simon Sejr, Lugi HF

Sejr var bra även förra säsongen, men den danske målvakten har utvecklats enormt i år. Gjorde flest räddningar, hade 35 i räddningsprocent och även högt upp i såväl straffräddningar, assitligan och MEP. Ett givet val som årets målvakt.

Vänstersex: Henrik Tilsted, IK Sävehof

Förmodligen årets nyförvärv i Handbollsligan. Emil Berggren har träffat rätt med i stort sett samtliga värvningar sedan han tillträdde som sportchef – Tilsted är förmodligen den allra bästa, åtminstone på herrsidan. Dansken såg otroligt vass ut redan under försäsongen och har fortsatt att leverera i match efter match. En artist framåt och en grovjobbare bakåt. Tillsammans med Jonathan Edvardsson är dansken seriesegrarens bästa och viktigaste spelare. Känslan är att han kommer att vara ännu vassare under slutspelet.

Mittsex: Adam Nyfjäll, IFK Kristianstad

IFK Kristianstads säsong har knappast blivit vad de tänkt sig, men en som levererat hela vägen är Adam Nyfjäll. Mittsexans första säsong i nordöstra Skåne var inget vidare, den andra säsongen var flera steg uppåt och i år har Nyfjäll befäst sin position som seriens främsta offensiva mittsexa. Har en del att jobba på bakåt, men vi väljer att premiera hans 128 mål från linjen, 34 fler än Axel Franzén, seriens näst bästa målgörare bland mittsexor.

Högersex: Isak Persson, Lugi HF

Persson vann skytteligan, till slut endast ett mål före Eric Johansson. Visst är det en framtida landslagsspelare vi har fått se. Inledde sin fina utveckling i A-lagssammanhang med Tomas Axnér som tränare och utvecklingen har fortsatt spikrakt uppåt under Marc Uhd. Kan, och gör, mål från alla vinklar.

Vänsternio: Eric Johansson, Eskilstuna Guif

Efter att svensk handboll främst levererat offensivt lagda niometersspelare de senaste åren ändrade Jonathan Carlsbogård det genom att briljera såväl framåt som bakåt och med det ta en plats i landslaget. Eric Johansson är, trots sin unga ålder, redan en av seriens bästa spelare och på många sätt lik Carlsbogård i spelstilen. Johansson kan göra precis allt som tränare Roganovic ber honom att göra. Etta i MEP, tvåa i skytteligan och sjua i assistligan. Tog sitt Guif till ett efterlängtat slutspel.

Mittnio: Jonathan Edvardsson, IK Sävehof

Förmodligen hela seriens bästa spelare. Edvardsson är bra på allt och har visat det under flera år. I år har han dessutom blivit bättre på allt och därmed är hans plats som mittnia i det här laget helt given. Kommer inte att spela i Handbollsligan nästa säsong.

Högernio: Andreas Lang, Alingsås HK

Var det någon som såg den här utvecklingen när Andreas Lang blandade och gav i Ricoh? Förmodligen enbart Mikael Franzén. AHK-tränaren tog honom till en erkänt utvecklande miljö och vips så var Lang på gränsen till landslaget, eller åtminstone borde han vara det. Lang har briljerat säsongen igenom och visat att han är för bra för Handbollsligan.

Tränare: Michael Apelgren, IK Sävehof

IK Sävehof fick sin drömtränare och med tanke på vad Apelgren uträttat med Elverum hade jag stora förväntningar på Sävehof inför säsongen (vilket ledde till att jag tippade laget trea). Det har gått ännu bättre. Framförallt har Sävehof blivit bättre och bättre under säsongen och det ska naturligtvis Apelgren och staben runt honom ha cred för.

Lag 2

Målvakt: Anton Hellberg, HK Malmö

Tillsammans med Sejr var Hellberg seriens bästa målvakt. Sedan kom hjärnskakningen mot Ystads IF och Hellberg har inte spelat sedan dess. Bland målvakterna som har stått 20 matcher eller fler har Hellberg högst räddningsprocent av alla.

Vänstersex: Benjamin Helander, Alingsås HK

Den lille kantliraren fick under flera år stå bakom andra vänstersexor i Alingsås, men när han väl fick chansen tog han den. Nu är Helander helt given i AHK och som en av seriens absolut bästa kantspelare. Lurig i läget, säker straffskytt och en spelare som inte är rädd för att ta avslut i matchavgöranden situationer.

Mittsex: Kassem Awad, HK Malmö

Liknar Max Darj i sitt spel. Ivrig, otroligt bra fotarbete, skicklig på att stjäla bollar och dessutom en allt bättre pådrivare. Det är ett minst sagt hyfsat betyg för Awad att jämföras med en av världens bästa på positionen. Har naturligtvis en bit kvar till Darjs nivå, men oj så bra Awad är. Har en del att utveckla framåt, men har heller inte spelat mittsexa i så många år.

Högersex: Rasmus Thorbjörnsson, HK Aranäs

Aranäs lyckades undvika nedflyttning och kommer att få kvala för att hålla sig kvar. Det var det inte många som hade trott före säsongen. Thorbjörnsson har öst in mål från sin kant och gjorde fler mål än både Henrik Tilsted och Benjamin Helander. Klar för Alingsås till nästa säsong, där han säkert kommer att fortsätta att leverera mål i hög utsträckning.

Vänsternio: Karl Wallinius, Lugi HF

Wallinius har alltid varit stor, stark och med ett fruktat skott. Men i år tog vänsternian flera kliv till och utvecklades till att bli ett riktigt monster. Helt ostoppbar långa stunder under säsongen, innan knäskadan satte stopp. Dessutom utvecklat sin defensiv och kan spela både tvåa och trea. Flyttar som bekant till Montpellier efter säsongen.

Mittnio: Elliot Stenmalm, Redbergslids IK

Det stora glädjeämnet i Redbergslid under säsongen. Liknar Carlsbogård och Guif-Johansson i sin spelstil där han kan agera både försvarsspelare, framspelare och målskytt. Att göra det Stenmalm gjort under sin första riktiga säsong i Handbollsligan är otroligt imponerande.

Högernio: Jack Thurin, IFK Skövde

Visst går det att argumentera för att Thurin skulle ha varit med i förstalaget, men jag håller Langs säsong som snäppet vassare. Det ska dock sägas att Thurin har varit otroligt bra, men det finns fortfarande frågetecken för hans defensiv. Förbättrar han den dröjer det inte länge innan han är utlandsproffs och given i landslaget.

Tränare: Oscar Carlén, Ystads IF

Oscar Carlén är i tränartoppen för att stanna, det är definitivt känslan efter den här säsongen. Tog över efter Jerry Hallbäck (även han en skicklig tränare) och med i stort sett samma trupp åstadkom Carlén oerhört fina resultat och det bästa YIF presterat sedan Lukas Nilsson och Kim Andersson kamperade ihop på niometer.

Lag 3

Målvakt: Sebastian Abrahamsson, Önnereds HK

Visst kunde jag slängt in Håvard Åsheim eller för den delen Daniel Freyr Andrésson här. Men enligt mig har Abrahamsson en större betydelse för Önnered än vad Åsheim har för ett starkt IFK Skövde-försvar eller vad Andrésson har för Eric Johanssons Guif. Abrahamsson är Handbollsligans mest underskattade målvakt och förtjänar definitivt ett större erkännande.

Vänstersex: Emil Frend Öfors, IFK Kristianstad

Med tanke på hur risigt IFK Kristianstads spel har sett ut långa stunder av säsongen har Frend Öfors gjort det riktigt bra på sin kant. Kanske lite bortglömd eftersom snacket mest kretsat kring hur IFK har underpresterat, men Frend Öfors har, tillammans med Nyfjäll och Anton Halén, varit lagets bästa spelare.

Mittsex: Axel Franzén, Alingsås HK

I ärlighetens namn var det hugget som stucket mellan Awad och Franzén om vem som skulle placeras i andralaget respektive tredjelaget. Även Franzén är riktigt bra bakåt, men han drog samtidigt på sig 25 utvisningar, att jämföra med Awads 13. Men visst är Franzén bra och det är logiskt att han flyttar utomlands efter säsongen.

Högersex: Charles Hugoson, IF Hallby

Nästa säsong flyttar artisten vidare till toppklubben HK Malmö och det är lätt att förstå varför. Hugoson är bra på det mesta och har verkligen utvecklats fint under de här två säsongerna i Handbollsligan. En attraktion som bara blir bättre.

Vänsternio: Anton Blickhammar, HK Malmö

Blickhammar känns som en spelare som ofta glöms bort, men jag är säker på att det är en spelare som motståndarlagen lägger stor fokus på när de ställs mot HK Malmö. Att han kan skjuta hårt vet väl alla, men de senaste åren har Blickhammar blivit en bättre spelfördelare och försvarsspelare. HK Malmös genomgående bästa spelare i år.

Mittnio: Ludvig Hallbäck, Ystads IF

Här kunde det ha stått Casper Käll, men jag håller Hallbäck som snäppet vassare. Framåt vet vi alla vad han kan göra och där har han egentligen inga svagheter. Har fått större förtroende i försvarsspelet och det är ett måste för att Hallbäck ska ta sig in i landslaget. Förlorad för YIF nästa säsong, men räkna med att Hallbäck vill avsluta snyggt.

Högernio: Kim Andersson, Ystads IF

Har inte fått slita lika hårt i år då Carlén sparat honom i flera matcher. Det har sett ut att göra gott för Kim Andersson, som i sina bästa stunder fortfarande är seriens bästa spelare. Är kanske inte lika bra bakåt som han var för några år sedan, men varenda lag i den här serien hade naturligtvis velat ha honom i sitt lag och det är ett gott betyg om något.

Tränare: Zoran Roganovic, Eskilstuna Guif

Frågan många ställde sig inför säsongen var om Guif skulle åka ur direkt eller om de skulle tvingas till kval. Svaret blev slutspel. Ett otroligt imponerande jobb av Zoran Roganovic och Guif. Roganovic ligger till stor del bakom utvecklingen hos spelare som Eric Johansson och Erik Persson och det räckte alltså hela vägen till slutspel.

Så här är klubbarna representerade:

3: IK Sävehof, Lugi HF, Alingsås HK, HK Malmö, Ystads IF
2: IFK Kristianstad, Eskilstuna Guif
1: IFK Skövde, Redbergslids IK, IF Hallby, HK Aranäs, Önnereds HK

Inlägget Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Grundserien i Handbollsligan är över och nu väntar ett spännande slutspel. Handbollskanalens Ola Selby har utsett All Star Team och har där ett förstalag, ett andralag samt ett tredjelag. Här är spelarna och tränarna som har blivit uttagna. Istället för att ta ut ett lag har Handbollskanalen alltså tagit ut tre lag. I Lag 1 […]

Inlägget Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:38:42 [post_date] => 2021-03-08 13:38:42 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:38:42 [post_modified] => 2021-03-08 13:38:42 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147745 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/handbollsligan/handbollsligan-har-ar-handbollskanalens-all-star-team/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => f9858f9f1adf46477722fac5a61da2e9 [1] => f9858f9f1adf46477722fac5a61da2e9 ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 583 [1] => 622 [2] => 464 [3] => 647 [4] => 463 [5] => 498 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => handbollsligan-har-ar-handbollskanalens-all-star-team )

Decide filter: Returning post, everything seems orderly :Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team

Array ( [post_title] => Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team [post_content] =>

Grundserien i Handbollsligan är över och nu väntar ett spännande slutspel. Handbollskanalens Ola Selby har utsett All Star Team och har där ett förstalag, ett andralag samt ett tredjelag. Här är spelarna och tränarna som har blivit uttagna.

Istället för att ta ut ett lag har Handbollskanalen alltså tagit ut tre lag. I Lag 1 de bästa spelarna på respektive position, Lag 2 de näst bästa och Lag 3 de tredje bästa, så de tre bästa spelarna på varje position väljer vi att uppmärksamma. Idén är inspirerad av NBA:s All-NBA teams och Ola Selby ger sin kommentar på respektive spelare.

Lag 1

Målvakt: Simon Sejr, Lugi HF

Sejr var bra även förra säsongen, men den danske målvakten har utvecklats enormt i år. Gjorde flest räddningar, hade 35 i räddningsprocent och även högt upp i såväl straffräddningar, assitligan och MEP. Ett givet val som årets målvakt.

Vänstersex: Henrik Tilsted, IK Sävehof

Förmodligen årets nyförvärv i Handbollsligan. Emil Berggren har träffat rätt med i stort sett samtliga värvningar sedan han tillträdde som sportchef – Tilsted är förmodligen den allra bästa, åtminstone på herrsidan. Dansken såg otroligt vass ut redan under försäsongen och har fortsatt att leverera i match efter match. En artist framåt och en grovjobbare bakåt. Tillsammans med Jonathan Edvardsson är dansken seriesegrarens bästa och viktigaste spelare. Känslan är att han kommer att vara ännu vassare under slutspelet.

Mittsex: Adam Nyfjäll, IFK Kristianstad

IFK Kristianstads säsong har knappast blivit vad de tänkt sig, men en som levererat hela vägen är Adam Nyfjäll. Mittsexans första säsong i nordöstra Skåne var inget vidare, den andra säsongen var flera steg uppåt och i år har Nyfjäll befäst sin position som seriens främsta offensiva mittsexa. Har en del att jobba på bakåt, men vi väljer att premiera hans 128 mål från linjen, 34 fler än Axel Franzén, seriens näst bästa målgörare bland mittsexor.

Högersex: Isak Persson, Lugi HF

Persson vann skytteligan, till slut endast ett mål före Eric Johansson. Visst är det en framtida landslagsspelare vi har fått se. Inledde sin fina utveckling i A-lagssammanhang med Tomas Axnér som tränare och utvecklingen har fortsatt spikrakt uppåt under Marc Uhd. Kan, och gör, mål från alla vinklar.

Vänsternio: Eric Johansson, Eskilstuna Guif

Efter att svensk handboll främst levererat offensivt lagda niometersspelare de senaste åren ändrade Jonathan Carlsbogård det genom att briljera såväl framåt som bakåt och med det ta en plats i landslaget. Eric Johansson är, trots sin unga ålder, redan en av seriens bästa spelare och på många sätt lik Carlsbogård i spelstilen. Johansson kan göra precis allt som tränare Roganovic ber honom att göra. Etta i MEP, tvåa i skytteligan och sjua i assistligan. Tog sitt Guif till ett efterlängtat slutspel.

Mittnio: Jonathan Edvardsson, IK Sävehof

Förmodligen hela seriens bästa spelare. Edvardsson är bra på allt och har visat det under flera år. I år har han dessutom blivit bättre på allt och därmed är hans plats som mittnia i det här laget helt given. Kommer inte att spela i Handbollsligan nästa säsong.

Högernio: Andreas Lang, Alingsås HK

Var det någon som såg den här utvecklingen när Andreas Lang blandade och gav i Ricoh? Förmodligen enbart Mikael Franzén. AHK-tränaren tog honom till en erkänt utvecklande miljö och vips så var Lang på gränsen till landslaget, eller åtminstone borde han vara det. Lang har briljerat säsongen igenom och visat att han är för bra för Handbollsligan.

Tränare: Michael Apelgren, IK Sävehof

IK Sävehof fick sin drömtränare och med tanke på vad Apelgren uträttat med Elverum hade jag stora förväntningar på Sävehof inför säsongen (vilket ledde till att jag tippade laget trea). Det har gått ännu bättre. Framförallt har Sävehof blivit bättre och bättre under säsongen och det ska naturligtvis Apelgren och staben runt honom ha cred för.

Lag 2

Målvakt: Anton Hellberg, HK Malmö

Tillsammans med Sejr var Hellberg seriens bästa målvakt. Sedan kom hjärnskakningen mot Ystads IF och Hellberg har inte spelat sedan dess. Bland målvakterna som har stått 20 matcher eller fler har Hellberg högst räddningsprocent av alla.

Vänstersex: Benjamin Helander, Alingsås HK

Den lille kantliraren fick under flera år stå bakom andra vänstersexor i Alingsås, men när han väl fick chansen tog han den. Nu är Helander helt given i AHK och som en av seriens absolut bästa kantspelare. Lurig i läget, säker straffskytt och en spelare som inte är rädd för att ta avslut i matchavgöranden situationer.

Mittsex: Kassem Awad, HK Malmö

Liknar Max Darj i sitt spel. Ivrig, otroligt bra fotarbete, skicklig på att stjäla bollar och dessutom en allt bättre pådrivare. Det är ett minst sagt hyfsat betyg för Awad att jämföras med en av världens bästa på positionen. Har naturligtvis en bit kvar till Darjs nivå, men oj så bra Awad är. Har en del att utveckla framåt, men har heller inte spelat mittsexa i så många år.

Högersex: Rasmus Thorbjörnsson, HK Aranäs

Aranäs lyckades undvika nedflyttning och kommer att få kvala för att hålla sig kvar. Det var det inte många som hade trott före säsongen. Thorbjörnsson har öst in mål från sin kant och gjorde fler mål än både Henrik Tilsted och Benjamin Helander. Klar för Alingsås till nästa säsong, där han säkert kommer att fortsätta att leverera mål i hög utsträckning.

Vänsternio: Karl Wallinius, Lugi HF

Wallinius har alltid varit stor, stark och med ett fruktat skott. Men i år tog vänsternian flera kliv till och utvecklades till att bli ett riktigt monster. Helt ostoppbar långa stunder under säsongen, innan knäskadan satte stopp. Dessutom utvecklat sin defensiv och kan spela både tvåa och trea. Flyttar som bekant till Montpellier efter säsongen.

Mittnio: Elliot Stenmalm, Redbergslids IK

Det stora glädjeämnet i Redbergslid under säsongen. Liknar Carlsbogård och Guif-Johansson i sin spelstil där han kan agera både försvarsspelare, framspelare och målskytt. Att göra det Stenmalm gjort under sin första riktiga säsong i Handbollsligan är otroligt imponerande.

Högernio: Jack Thurin, IFK Skövde

Visst går det att argumentera för att Thurin skulle ha varit med i förstalaget, men jag håller Langs säsong som snäppet vassare. Det ska dock sägas att Thurin har varit otroligt bra, men det finns fortfarande frågetecken för hans defensiv. Förbättrar han den dröjer det inte länge innan han är utlandsproffs och given i landslaget.

Tränare: Oscar Carlén, Ystads IF

Oscar Carlén är i tränartoppen för att stanna, det är definitivt känslan efter den här säsongen. Tog över efter Jerry Hallbäck (även han en skicklig tränare) och med i stort sett samma trupp åstadkom Carlén oerhört fina resultat och det bästa YIF presterat sedan Lukas Nilsson och Kim Andersson kamperade ihop på niometer.

Lag 3

Målvakt: Sebastian Abrahamsson, Önnereds HK

Visst kunde jag slängt in Håvard Åsheim eller för den delen Daniel Freyr Andrésson här. Men enligt mig har Abrahamsson en större betydelse för Önnered än vad Åsheim har för ett starkt IFK Skövde-försvar eller vad Andrésson har för Eric Johanssons Guif. Abrahamsson är Handbollsligans mest underskattade målvakt och förtjänar definitivt ett större erkännande.

Vänstersex: Emil Frend Öfors, IFK Kristianstad

Med tanke på hur risigt IFK Kristianstads spel har sett ut långa stunder av säsongen har Frend Öfors gjort det riktigt bra på sin kant. Kanske lite bortglömd eftersom snacket mest kretsat kring hur IFK har underpresterat, men Frend Öfors har, tillammans med Nyfjäll och Anton Halén, varit lagets bästa spelare.

Mittsex: Axel Franzén, Alingsås HK

I ärlighetens namn var det hugget som stucket mellan Awad och Franzén om vem som skulle placeras i andralaget respektive tredjelaget. Även Franzén är riktigt bra bakåt, men han drog samtidigt på sig 25 utvisningar, att jämföra med Awads 13. Men visst är Franzén bra och det är logiskt att han flyttar utomlands efter säsongen.

Högersex: Charles Hugoson, IF Hallby

Nästa säsong flyttar artisten vidare till toppklubben HK Malmö och det är lätt att förstå varför. Hugoson är bra på det mesta och har verkligen utvecklats fint under de här två säsongerna i Handbollsligan. En attraktion som bara blir bättre.

Vänsternio: Anton Blickhammar, HK Malmö

Blickhammar känns som en spelare som ofta glöms bort, men jag är säker på att det är en spelare som motståndarlagen lägger stor fokus på när de ställs mot HK Malmö. Att han kan skjuta hårt vet väl alla, men de senaste åren har Blickhammar blivit en bättre spelfördelare och försvarsspelare. HK Malmös genomgående bästa spelare i år.

Mittnio: Ludvig Hallbäck, Ystads IF

Här kunde det ha stått Casper Käll, men jag håller Hallbäck som snäppet vassare. Framåt vet vi alla vad han kan göra och där har han egentligen inga svagheter. Har fått större förtroende i försvarsspelet och det är ett måste för att Hallbäck ska ta sig in i landslaget. Förlorad för YIF nästa säsong, men räkna med att Hallbäck vill avsluta snyggt.

Högernio: Kim Andersson, Ystads IF

Har inte fått slita lika hårt i år då Carlén sparat honom i flera matcher. Det har sett ut att göra gott för Kim Andersson, som i sina bästa stunder fortfarande är seriens bästa spelare. Är kanske inte lika bra bakåt som han var för några år sedan, men varenda lag i den här serien hade naturligtvis velat ha honom i sitt lag och det är ett gott betyg om något.

Tränare: Zoran Roganovic, Eskilstuna Guif

Frågan många ställde sig inför säsongen var om Guif skulle åka ur direkt eller om de skulle tvingas till kval. Svaret blev slutspel. Ett otroligt imponerande jobb av Zoran Roganovic och Guif. Roganovic ligger till stor del bakom utvecklingen hos spelare som Eric Johansson och Erik Persson och det räckte alltså hela vägen till slutspel.

Så här är klubbarna representerade:

3: IK Sävehof, Lugi HF, Alingsås HK, HK Malmö, Ystads IF
2: IFK Kristianstad, Eskilstuna Guif
1: IFK Skövde, Redbergslids IK, IF Hallby, HK Aranäs, Önnereds HK

Inlägget Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Grundserien i Handbollsligan är över och nu väntar ett spännande slutspel. Handbollskanalens Ola Selby har utsett All Star Team och har där ett förstalag, ett andralag samt ett tredjelag. Här är spelarna och tränarna som har blivit uttagna. Istället för att ta ut ett lag har Handbollskanalen alltså tagit ut tre lag. I Lag 1 […]

Inlägget Handbollsligan: Här är Handbollskanalens All Star Team dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:38:42 [post_date] => 2021-03-08 13:38:42 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:38:42 [post_modified] => 2021-03-08 13:38:42 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147745 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/handbollsligan/handbollsligan-har-ar-handbollskanalens-all-star-team/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => f9858f9f1adf46477722fac5a61da2e9 [1] => f9858f9f1adf46477722fac5a61da2e9 ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 583 [1] => 622 [2] => 464 [3] => 647 [4] => 463 [5] => 498 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => handbollsligan-har-ar-handbollskanalens-all-star-team )

FAF deciding on filters on post to be syndicated:

SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången

Array ( [post_title] => SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången [post_content] =>

Imorgon är det dags för den sista omgången i SHE:s grundserie och det är rafflande på fler håll och kanter i tabellen. Här har ni förutsättningarna inför det som komma skall.

I en på många sätt konstig säsong återstår nu endast en omgång av grundserien innan det är dags för att förhoppningsvis spännande och intressant slutspel. Det är intressant på flera håll och kanter imorgon.

Toppstriden

Skuru är i förarsätet då de leder serien två poäng före såväl IK Sävehof som H65 Höör. Nackalaget behöver ta poäng borta mot Kristianstad HK för att säkra seriesegern och hemmafördel genom hela slutspelet. Sävehof har en bra chans att bli etta, förutsatt att Skuru förlorar mot KHK, men då måste Sävehof besegra BK Heid på bortaplan. H65:s chanser att bli etta är små, men inte helt omöjliga. Seger krävs mot Lugi samtidigt som toppkonkurrenterna förlorar.

Kampen om femteplatsen

Skara har redan säkrat fjärdeplatsen i tabellen och eftersom lagen i år inte kommer att få välja laget i slutspelet är plats fem naturligtvis en åtråvärd plats. Skara har varit riktigt bra hela säsongen, men visst vill lagen som krigar om femteplatsen hellre ställas mot Skara än mot något av lagen Skuru, Sävehof och H65. Tre lag har chans på femteplatsen: Kristianstad HK, BK Heid och Önnereds HK . KHK är två poäng före konkurrenterna, så det räcker med en poäng mot Skuru för att säkra femteplatsen.

För Heid och Önnered blir det betydligt tuffare. De behöver vinna och samtidigt hoppas på att konkurrenterna förlorar. Och inte ens då är det säkert att det räcker då det kan bli en målskillnadshistoria. Önnered möter Skara på bortaplan medan Heid möter Sävehof hemma.

Slutspelsstriden

Varken BK Heid eller Önnereds HK är helt klara för slutspel, men det ska mycket till för att de ska missa. Så här ser tabellen ut kring slutspelsstrecket inför den sista omgången:

6: BK Heid, 18 poäng, minus 60 målskillnad
7: Önnereds HK, 18 poäng, minus 64 målskillnad
8: Lugi, 17 poäng, minus 47 målskillnad
——————————
9: VästeråsIrsta, 16 poäng, minus 3 målskillnad

VästeråsIrsta har fortfarande chans att nå slutspel. Seger borta mot Kungälv (som inte har något att spela för) och mycket talar för att det blir slutspel. Lugi däremot har en tuff bortamatch mot H65 Höör och har dessutom betydligt sämre målskillnad än VI. För VI kan alltså oavgjort räcka för att nå slutspel, men i så fall måste Lugi förlora mot H65. I så fall byter de lagen plats och Heid samt Önnered klarar sig utan dramatik.

Om Lugi och VästeråsIrsta däremot vinner hamnar de på 19 respektive 18 poäng. Har vi då ett läge där Önnered och/eller Heid förlorar är VästeråsIrsta, Önnered och Heid samtliga på 18 poäng. Då kommer målskillnad att avgöra och där har VI ett stort övertag.

Avgjord bottenstrid

Det är redan klart att Boden Handboll åker ur SHE i år och att Skövde HF kommer att få kvala mot tvåan i Allsvenskan.

Så här ser den sista omgången ut:

Kungälvs HK – VästeråsIrsta HF
Boden Handboll – Skövde HF
Kristianstad HK – Skuru IK
Skara HF – Önnereds HK
H65 Höör – Lugi HF
BK Heid – IK Sävehof

Inlägget SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Imorgon är det dags för den sista omgången i SHE:s grundserie och det är rafflande på fler håll och kanter i tabellen. Här har ni förutsättningarna inför det som komma skall. I en på många sätt konstig säsong återstår nu endast en omgång av grundserien innan det är dags för att förhoppningsvis spännande och intressant […]

Inlägget SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:37:17 [post_date] => 2021-03-08 13:37:17 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:37:17 [post_modified] => 2021-03-08 13:37:17 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147791 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/she/she-forutsattningarna-infor-den-sista-omgangen/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => f1eab35a2d9d5bb3a889080f46ca9da1 [1] => f1eab35a2d9d5bb3a889080f46ca9da1 ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => she-forutsattningarna-infor-den-sista-omgangen )

Decide filter: Returning post, everything seems orderly :SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången

Array ( [post_title] => SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången [post_content] =>

Imorgon är det dags för den sista omgången i SHE:s grundserie och det är rafflande på fler håll och kanter i tabellen. Här har ni förutsättningarna inför det som komma skall.

I en på många sätt konstig säsong återstår nu endast en omgång av grundserien innan det är dags för att förhoppningsvis spännande och intressant slutspel. Det är intressant på flera håll och kanter imorgon.

Toppstriden

Skuru är i förarsätet då de leder serien två poäng före såväl IK Sävehof som H65 Höör. Nackalaget behöver ta poäng borta mot Kristianstad HK för att säkra seriesegern och hemmafördel genom hela slutspelet. Sävehof har en bra chans att bli etta, förutsatt att Skuru förlorar mot KHK, men då måste Sävehof besegra BK Heid på bortaplan. H65:s chanser att bli etta är små, men inte helt omöjliga. Seger krävs mot Lugi samtidigt som toppkonkurrenterna förlorar.

Kampen om femteplatsen

Skara har redan säkrat fjärdeplatsen i tabellen och eftersom lagen i år inte kommer att få välja laget i slutspelet är plats fem naturligtvis en åtråvärd plats. Skara har varit riktigt bra hela säsongen, men visst vill lagen som krigar om femteplatsen hellre ställas mot Skara än mot något av lagen Skuru, Sävehof och H65. Tre lag har chans på femteplatsen: Kristianstad HK, BK Heid och Önnereds HK . KHK är två poäng före konkurrenterna, så det räcker med en poäng mot Skuru för att säkra femteplatsen.

För Heid och Önnered blir det betydligt tuffare. De behöver vinna och samtidigt hoppas på att konkurrenterna förlorar. Och inte ens då är det säkert att det räcker då det kan bli en målskillnadshistoria. Önnered möter Skara på bortaplan medan Heid möter Sävehof hemma.

Slutspelsstriden

Varken BK Heid eller Önnereds HK är helt klara för slutspel, men det ska mycket till för att de ska missa. Så här ser tabellen ut kring slutspelsstrecket inför den sista omgången:

6: BK Heid, 18 poäng, minus 60 målskillnad
7: Önnereds HK, 18 poäng, minus 64 målskillnad
8: Lugi, 17 poäng, minus 47 målskillnad
——————————
9: VästeråsIrsta, 16 poäng, minus 3 målskillnad

VästeråsIrsta har fortfarande chans att nå slutspel. Seger borta mot Kungälv (som inte har något att spela för) och mycket talar för att det blir slutspel. Lugi däremot har en tuff bortamatch mot H65 Höör och har dessutom betydligt sämre målskillnad än VI. För VI kan alltså oavgjort räcka för att nå slutspel, men i så fall måste Lugi förlora mot H65. I så fall byter de lagen plats och Heid samt Önnered klarar sig utan dramatik.

Om Lugi och VästeråsIrsta däremot vinner hamnar de på 19 respektive 18 poäng. Har vi då ett läge där Önnered och/eller Heid förlorar är VästeråsIrsta, Önnered och Heid samtliga på 18 poäng. Då kommer målskillnad att avgöra och där har VI ett stort övertag.

Avgjord bottenstrid

Det är redan klart att Boden Handboll åker ur SHE i år och att Skövde HF kommer att få kvala mot tvåan i Allsvenskan.

Så här ser den sista omgången ut:

Kungälvs HK – VästeråsIrsta HF
Boden Handboll – Skövde HF
Kristianstad HK – Skuru IK
Skara HF – Önnereds HK
H65 Höör – Lugi HF
BK Heid – IK Sävehof

Inlägget SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Imorgon är det dags för den sista omgången i SHE:s grundserie och det är rafflande på fler håll och kanter i tabellen. Här har ni förutsättningarna inför det som komma skall. I en på många sätt konstig säsong återstår nu endast en omgång av grundserien innan det är dags för att förhoppningsvis spännande och intressant […]

Inlägget SHE: Förutsättningarna inför den sista omgången dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:37:17 [post_date] => 2021-03-08 13:37:17 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:37:17 [post_modified] => 2021-03-08 13:37:17 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147791 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/she/she-forutsattningarna-infor-den-sista-omgangen/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => f1eab35a2d9d5bb3a889080f46ca9da1 [1] => f1eab35a2d9d5bb3a889080f46ca9da1 ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => she-forutsattningarna-infor-den-sista-omgangen )

FAF deciding on filters on post to be syndicated:

Ingen match mellan Boden och Skövde

Array ( [post_title] => Ingen match mellan Boden och Skövde [post_content] =>

Det blir ingen match mellan bottenkollegorna Boden Handboll och Skövde HF. Skövde har lämnat walkover och Boden döms därmed till vinnare med 10–0.

Matchen var helt betydelselös då det inför den sista omgången redan stod klart att Boden åker ur SHE och Skövde tvingas till kval för att kunna hålla sig kvar. Nu har Skövde HF lämnat walkover till tisdagens match lagen emellan, varpå Boden tilldöms segern med 10–0.

”Med anledning av de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten meddelat att inte resa onödiga resor i Sverige så lämnade Skövde HF på lördagen in en begäran till Svenska handbollsförbundets tävlingskommitté att matchen inte skulle behöva spelas. Skövde HF bokade redan i Januari tågresan till Boden och bara för några dagar sedan kom nya direktiv att undvika kollektivtrafik från handbollsförbundet. Allt för att minska kontakter med allmänheten,” skriver Skövde på sin hemsida.

Tävlingskommittén tittade på Skövdes förslag och kom fram till att de fick lämna walkover om de tog på sig att betala de kostnader och intäktsbortfall som Boden har för sin hemmamatch. Dessutom ska Skövde betala domarnas resekostnader.

Skövde HF har accepterat det och därmed är matchen inställd. Nästa match för Skövde HF blir istället i kvalet till SHE.

LÄNK: Ingen resa till Boden för Skövde HF

Inlägget Ingen match mellan Boden och Skövde dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Det blir ingen match mellan bottenkollegorna Boden Handboll och Skövde HF. Skövde har lämnat walkover och Boden döms därmed till vinnare med 10–0. Matchen var helt betydelselös då det inför den sista omgången redan stod klart att Boden åker ur SHE och Skövde tvingas till kval för att kunna hålla sig kvar. Nu har Skövde […]

Inlägget Ingen match mellan Boden och Skövde dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:36:05 [post_date] => 2021-03-08 13:36:05 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:36:05 [post_modified] => 2021-03-08 13:36:05 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147839 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/she/ingen-match-mellan-boden-och-skovde/ [syndication_item_hash] => 9fcefd96f87af31c9c60787104978a3b ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( ) [post_format] => Array ( ) ) )

Decide filter: Returning post, everything seems orderly :Ingen match mellan Boden och Skövde

Array ( [post_title] => Ingen match mellan Boden och Skövde [post_content] =>

Det blir ingen match mellan bottenkollegorna Boden Handboll och Skövde HF. Skövde har lämnat walkover och Boden döms därmed till vinnare med 10–0.

Matchen var helt betydelselös då det inför den sista omgången redan stod klart att Boden åker ur SHE och Skövde tvingas till kval för att kunna hålla sig kvar. Nu har Skövde HF lämnat walkover till tisdagens match lagen emellan, varpå Boden tilldöms segern med 10–0.

”Med anledning av de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten meddelat att inte resa onödiga resor i Sverige så lämnade Skövde HF på lördagen in en begäran till Svenska handbollsförbundets tävlingskommitté att matchen inte skulle behöva spelas. Skövde HF bokade redan i Januari tågresan till Boden och bara för några dagar sedan kom nya direktiv att undvika kollektivtrafik från handbollsförbundet. Allt för att minska kontakter med allmänheten,” skriver Skövde på sin hemsida.

Tävlingskommittén tittade på Skövdes förslag och kom fram till att de fick lämna walkover om de tog på sig att betala de kostnader och intäktsbortfall som Boden har för sin hemmamatch. Dessutom ska Skövde betala domarnas resekostnader.

Skövde HF har accepterat det och därmed är matchen inställd. Nästa match för Skövde HF blir istället i kvalet till SHE.

LÄNK: Ingen resa till Boden för Skövde HF

Inlägget Ingen match mellan Boden och Skövde dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Det blir ingen match mellan bottenkollegorna Boden Handboll och Skövde HF. Skövde har lämnat walkover och Boden döms därmed till vinnare med 10–0. Matchen var helt betydelselös då det inför den sista omgången redan stod klart att Boden åker ur SHE och Skövde tvingas till kval för att kunna hålla sig kvar. Nu har Skövde […]

Inlägget Ingen match mellan Boden och Skövde dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:36:05 [post_date] => 2021-03-08 13:36:05 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:36:05 [post_modified] => 2021-03-08 13:36:05 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147839 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/she/ingen-match-mellan-boden-och-skovde/ [syndication_item_hash] => 9fcefd96f87af31c9c60787104978a3b ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( ) [post_format] => Array ( ) ) )

FAF deciding on filters on post to be syndicated:

Officiellt: Wremer slutar efter säsongen

Array ( [post_title] => Officiellt: Wremer slutar efter säsongen [post_content] =>

Det finns ingen som har spelat så många matcher för IFK Skövde som Rasmus Wremer. Men efter årets säsong blir det inte fler. Wremer meddelar via klubbens hemsida att han lägger ner elitsatsningen efter slutspelet.

– Nu har jag tillsammans med föreningen kommit fram till att det är dags för ett avslut. Under det senaste året har jag hittat en väg som jag tror på för framtiden, säger 38-åringen till hemsidan.

Wremer har varit en av Handbollsligans bästa kantspelare under många år och varit med och tagit IFK Skövde till inhemska framgångar. IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström säger så här om att klubben tvingas klara sig utan Wremer kommande säsong.

– Han har under väldigt lång tid varit en föreningens stora ambassadörer, såväl på som utanför spelplanen. Det kommer säkerligen att märkas. Efter det att han tog steget från IFK Mullsjö som ett ungt yrväder har han med stor ambition och vilja visat en enorm hängivenhet till handbollen i allmänhet och IFK Skövde Handboll i synnerhet.

Vad ska då Rasmus Wremer syssla med framöver? Kantliraren har startat ett eget företag inom trädgårdstjänst och utemiljö. Men innan det blir fullt fokus på det är det ett annat slutspelsträd med IFK Skövde som gäller.

LÄNK: Rasmus laddar för slutet på karriären

Inlägget Officiellt: Wremer slutar efter säsongen dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Det finns ingen som har spelat så många matcher för IFK Skövde som Rasmus Wremer. Men efter årets säsong blir det inte fler. Wremer meddelar via klubbens hemsida att han lägger ner elitsatsningen efter slutspelet. – Nu har jag tillsammans med föreningen kommit fram till att det är dags för ett avslut. Under det senaste året […]

Inlägget Officiellt: Wremer slutar efter säsongen dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:24:44 [post_date] => 2021-03-08 13:24:44 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:24:44 [post_modified] => 2021-03-08 13:24:44 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147836 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/handbollsligan/officiellt-wremer-slutar-efter-sasongen/ [syndication_item_hash] => 24445e69a8d3cb357a7eb2b8365de4de ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 647 ) [post_format] => Array ( ) ) )

Decide filter: Returning post, everything seems orderly :Officiellt: Wremer slutar efter säsongen

Array ( [post_title] => Officiellt: Wremer slutar efter säsongen [post_content] =>

Det finns ingen som har spelat så många matcher för IFK Skövde som Rasmus Wremer. Men efter årets säsong blir det inte fler. Wremer meddelar via klubbens hemsida att han lägger ner elitsatsningen efter slutspelet.

– Nu har jag tillsammans med föreningen kommit fram till att det är dags för ett avslut. Under det senaste året har jag hittat en väg som jag tror på för framtiden, säger 38-åringen till hemsidan.

Wremer har varit en av Handbollsligans bästa kantspelare under många år och varit med och tagit IFK Skövde till inhemska framgångar. IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström säger så här om att klubben tvingas klara sig utan Wremer kommande säsong.

– Han har under väldigt lång tid varit en föreningens stora ambassadörer, såväl på som utanför spelplanen. Det kommer säkerligen att märkas. Efter det att han tog steget från IFK Mullsjö som ett ungt yrväder har han med stor ambition och vilja visat en enorm hängivenhet till handbollen i allmänhet och IFK Skövde Handboll i synnerhet.

Vad ska då Rasmus Wremer syssla med framöver? Kantliraren har startat ett eget företag inom trädgårdstjänst och utemiljö. Men innan det blir fullt fokus på det är det ett annat slutspelsträd med IFK Skövde som gäller.

LÄNK: Rasmus laddar för slutet på karriären

Inlägget Officiellt: Wremer slutar efter säsongen dök först upp på Handbollskanalen.

[post_excerpt] =>

Det finns ingen som har spelat så många matcher för IFK Skövde som Rasmus Wremer. Men efter årets säsong blir det inte fler. Wremer meddelar via klubbens hemsida att han lägger ner elitsatsningen efter slutspelet. – Nu har jag tillsammans med föreningen kommit fram till att det är dags för ett avslut. Under det senaste året […]

Inlägget Officiellt: Wremer slutar efter säsongen dök först upp på Handbollskanalen.

[post_date_gmt] => 2021-03-08 11:24:44 [post_date] => 2021-03-08 13:24:44 [post_modified_gmt] => 2021-03-08 11:24:44 [post_modified] => 2021-03-08 13:24:44 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://handbollskanalen.se/?p=147836 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Handbollskanalen [syndication_source_uri] => https://handbollskanalen.se [syndication_source_id] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed] => http://handbollskanalen.se/feed/ [syndication_feed_id] => 11 [syndication_permalink] => https://handbollskanalen.se/handbollsligan/officiellt-wremer-slutar-efter-sasongen/ [syndication_item_hash] => 24445e69a8d3cb357a7eb2b8365de4de ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 647 ) [post_format] => Array ( ) ) )