KyIF:lle tärkeä voitto SIF:sta

KyIF kohteli asemiaan SM-sarjan keskikastissa kaadettuaan vahvan alun siivittämänä sunnuntaina SIF:n kotiareenallaan selkein lukemin.

Kotijoukkue KyIF aloitti ottelun todella vahvasti ja kiskoi alle seitsemässä minuutissa 7-1-johdon. Tämän jälkeen myös SIF alkoi saada jyvän kohdilleen ja maaleja ladottiin todella urakalla. SIF kävi jo neljän maalin päässä, mutta tauon alla KyIF pelasi jälleen vahvasti ja venytti eron yhdeksään maaliin.

Tauon jälkeen hurja maalitahti hiukan laantui ja ero pysytteli kymmenen maalin tuntumassa. KyIF piti varmasti kiinni etumatkastaan, eikä SIF pystynyt enää toden teolla nousemaan taisteluun pisteistä.

Ottelun hahmosta ei jäänyt epäilystä KyIF:n Jessi Laasion heitettyä huikeat 15 maalia ja sillä irtosi luonnollisesti myös ottelun vakuuttavimman pelaajan titteli.

– Pelattiin juuri niin kuin oltiin sovittu. Uskalsin heittää useista paikoista, joita minulle tuli ja tällä kertaa upposi hyvin. Onhan se mahtavaa tehdä oma SM-sarjan yhden ottelun maaliennätys, Laasio riemuitsi.

KyIF-luotsi Tomas Mecklin kiitteli myös joukkueensa asennetta ottelun päätyttyä.

– Joukkueen lataus oli todella hyvällä tasolla. Rauhallista joukkuepeliä alusta saakka. Keskittyminen ja fokus säilyivät läpi koko ottelun ensimmäistä kertaa tällä kaudella, Mecklin totesi tyytyväisenä.

SIF:n valmentajan Harry Wikström puolestaan antoi rehdin tunnustuksen vastustajalle ja oli myös tyytyväinen joukkueensa asenteeseen.

– KyIF:n tiukan puolustuksen ja maalivahtien yhteispeli ratkaisi pelin. Välillä saimme pienen nousujakson, mutta sitten tuli pari jäähyä. Kaikesta huolimatta positiivista taistelua ensi kertaa tällä kaudella.

KyIF – SIF 34-23 (22-13)

Maalintekijät
KyIF: Jessi Laasio 15, Emmi Koljonen 5, Johanna Degerth 5, Ingrid Degerth 4, Susanna Arvekari 2, Carla Ström 1, Emmi Paajanen 1, Liisa Holopainen 1
SIF: Pernilla Karlsson 8, Valeriya Kirillova 6, Madeleine Lindholm 3, Corinna Jensen 2, Sara Falck 2, Sanni Skoglund 1, Saara Lehtola 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jessi Laasio KyIF 3
Valeriya Kirillova SIF 2
Ingrid Degerth KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Emmi Koljonen 2 x 2 min, Johanna Degerth 1 x 2 min, Karolina Kaivola 1 x 2 min
SIF: Madeleine Lindholm 1 x 2 min, Pernilla Karlsson 1 x 2 min, Sara Falck 1 x 2 min

Erotuomarit: Robin Karlsson – Jan Rönnberg

Yleisöä: 178

The post KyIF:lle tärkeä voitto SIF:sta appeared first on Käsipallon naisten SM-sarja.

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt