Håndballonsdag Eliteserien herrer

Falk Horten – Bodø, Holtanhallen kl. 1800

Det er to lag som jakter poeng for å komme seg unna nedryksstriden som møtes i Holtanhallen i kveld. Falk Horten på 11.plass og Bodø på 9.plass. Kun ett poeng som skiller lagene. I forrige sesong vant Bodø begge kampene, 26 – 21 borte og 26 – 23 hjemme. Djordje Djekic har scoret flest mål for Bodø med 51 mål totalt, mens Stefan Ilic har scoret 71 totalt for vestfoldingene.

Kan du ikke ta turen til Holtanhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

FyllingenBergen – Nøtterøy, Fyllingsdalens idrettshall kl. 1800

FyllingenBergen på 7.plass på tabellen, men det er tett som hagl blant lagene og bergenslaget er således kun ett poeng foran Falk Horten på 11.plass. I kveld spiller FyllingenBergen mot Nøtterøy som har hatt en tung start på sesongen og jakter sine første poeng etter opprykket. Iben Hvidsten viktig for FyllingenBergen, har scoret 53 spillemål for laget, mens Jacob Weidemann har scoret flest for Nøtterøy, 42 mål totalt.

Kan du ikke ta turen til Fyllingsdalens idrettshall kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

Haslum – Elverum, Nadderud Arena kl. 1830

El Clasico kalles oppgjørene mellom Haslum og Elverum. Alle kamper mellom disse lagene har alle spenningsmomenter, og det knyttes store forventninger til stor stemning i Nadderud Arena også i kveld. Lagene har like mange poeng, men Elverum har to kamper færre spilt. Viktig med poeng for begge lag for å henge med i gullkampen i Eliteserien i år. Det er ikke lenge siden lagene møttes i NM, da trakk Haslum det lengste strået som de også gjorde i NM finalen i fjor. Forrige sesong vant lagene en kamp hver. Elverum kommer fra gode resultater i Champions League og Haslum vant sist mot Sandnes med ett mål.
Thomas Kristensen har scoret flest mål for Haslum med 50 mål totalt, mens Kevin Gulliksen har scoret flest for Elverum med 57 mål.

Erkerivalene møtes igjen – Disse kampene betyr selvsagt noe ekstra
Skal hylle Erlend mot Elverum

Onsdag invaderer vi Nadderud Arena
Bortekamp mot Haslum

Kan du ikke ta turen til Nadderud Arena kan du se kampen her på Handballtv.com!

Tuoreimmat jutut
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt