Dicken järjestää Helsinki Handball Campin kesäkuun ensimmäisellä viikolla 1. – 4.6. Ruskeasuolla. Leirin osallistujat jaetaan tasoryhmiin iät huomioiden ja kohderyhmänä ovat 2000 – 2004 syntyneet pojat ja tytöt. Vastuuvalmentajana toimii yhteistyössä Dickenin kansssa EHF Master Coach Ulf Andersson. Maalivahtien valmennuksesta vastaavat Vanja Radic. Loput valmentajat ilmoitetaan myöhemmin. Dickenin naisten ja miesten joukkueen pelaajia toimii apuvalmentajina.


HHC 2015

Viime vuoden vierailija Ljubomir Vranjes on luvannut että bundesliigajoukkueen SG Flensburg-Handewittin joukkueesta tulee joku vierailemaan leirillä mutta heidän tiukasta aikataulusta johtuen voimme ilmoittaa henkilöistä vasta myöhemmin keväällä.

Yhdessä muiden ohjaajien kanssa on leirillä tarjolla intensiivisiä harjoituksia. Harjoitusten ohessa on myös teoriaa ja muita aktiviteettejä. Harjoitusten pääpaino on yksilön kehityksessä ja tavoitteen aon kehittä sekä hyökkäyksellisiä että puolustuksellisia kykyjä. Jokainen osallistuja saa leirin jälkeen omia harjoitusvinkkejä sekä ehdotuksia siitä miten henkilökohtaisia kykyjä voi kehittää jatkossa.

Leirimaksuun, 195€, kuuluu leiriohjelman lisäksi leiripaita, vesipullo, Vranjes V17-käsipallo sekä lounaat ja välipalat.

Paikkoja rajoitetusti pelaaja/ikä/ryhmä.

Ole siis nopea ja varmista oma paikkasi Helsinki Handball Campille!

Seuraa leiriä Twitterissä: @HelsinkiHC