Nuorten P94-käsipallomaajoukkue kohtaa jo kolmannen kerran järjestettävässä näytösottelussa ”Wanhat Starat”- kokoonpanon. Pääosin entisistä huippupelaajista koostuvan joukkueen miehistöön ovat lupautuneet mm. Björn ”Snadi” Monnberg, Sebastian Aarnio, Christian Segersven, Markku Tuomi, Joel Sjölund ja Fredrik Udd. Starojen valmentajana ottelussa toimii käsipallolegenda Mikael Källman, joka myös valmentaa sekä Suomen miesten maajoukkuetta että HC Westin liigajoukkuetta.

Vaikka tunnelma edellisissä ottelussa onkin hengeltään ollut näytösottelulle sopivan leppoisa, voitontahto molemmissa joukkueissa on ollut todella kova. P94 on hävinnyt kaksi aiemmin järjestettyä ottelua ja nyt WS-joukkuetta kokoava ”Sebi” Aarnio pyrkii tuomaan paikalle sellaisen ryhmän wanhoja staroja että nämä jo ”lähes aikuiset” P94-juniorimaajoukkueen pelaajat eivät vieläkään saisi sitä kovasti kaipaamaansa revanssia.

”Paikalle toivotaan tietysti paljon yleisöä, jotta saamme aikaan yhtä hienon käsipallotunnelman kuin mitä meillä on ollut kahtena aikaisempana vuonna Karjaalla”, sanoo P94-maajoukkuevalmentaja Kenneth Bäcklund.

Ottelu Kauniaisten palloiluhallissa alkaa kello 18.30. Lippuja voi ostaa ennakkoon joukkueen pelaajilta sekä ovelta tuntia ennen ottelun alkua.

P94-Wanhat Starat 2013

Tiiviin tunnelman takaavat tulevaisuuden lupausten revanssihalut ja Wanhojen Starojen kokemus

Tule seuraamaan molempien ikäluokkien huippuja!

Lippuja saa P94 maajoukkueen edustajilta tai ovella.
Ennakkohinta 5 €, ovella 7 €

Kahvitarjoilu / Kilpailuja / Arpajaiset

Lisätietoja ja ennakkovaraukset:
Sonja Grefberg, email: sonja.grefberg@kolumbus.fi