Wincester P2000, Partille Cupin lopputapahtumat

Partille Cupin kolmannen päivän panoksena Wincester P2000:lle oli A-finaali paikka. Pelejä päivälle oli merkitty 2 kpl. Kvibergin kentille. Tahmean edellisen päivän johdosta edessä oli pakkovoitot jos mieli A-finaaleihin. Ensimmäinen matsi oli RP IF 1(SWE) vastaan. Puoliajalla Winsu johti peliä tiukasti 9-8, mutta taipui lopulta maalein 11-14. Tavoitetta ei siis saavutettu ja viimeinen runkosarjan peli jäi merkityksettömäksi. Päivän toinen peli oli lohkoykköstä H43 Lundia(SWE) vastaan. Valmennus antoi luvan pelata ”höntsä” pelin ja pojilla oli ohjeistus kokeilla kaikkia kikkoja mitä tuli mieleen. Peli päättyi selkein lukemin 8-20. Edessä oli siis B-finaali.

Illalla diskoiltiin ja taustaryhmä pääsi osallistumaan hienoihin Leaders Partyihin. Pakko myöntää, että Ruotsalaiset osaavat nämä järjestelyt!

Perjantain pudotuspelit alkoivat aamulla jälleen Kvibergin kentillä. Edessä oli parhaimmillaan 4 peliä ja kaikki nämä pelattiin. Tuloksia: W-Önnereds HK 2(SWE): 13-8, W-Brabrand IF(DEN): 15-10, W-HVE Villigst-Erste(GER):16-15, W-HK Aranäs(SWE) 14-27 ja pelit ohi. B-play-off ¼ lähetti siis Winsun vapaa-ajan viettoon.

Lauantaina nukuttiin pidempään ja seurattiin finaalipelejä Hedenin kentillä. Illalla oli vuorossa Lisebergin huvipuisto hurjine laitteineen.

Kaiken kaikkiaan matka toi pojille paljon uusia pelikokemuksia ja vielä useiden eri maiden muodossa. Hauskaa on ollut ja jengi lopuksi hitsaantunut muistuttamaan yhtenäistä joukkuetta. Pelejä pelattiin yhteensä 10 kpl. joista puolet voitokkaita. Maaleja tehtiin 127 ja päästettiin 148.

Sunnuntai oli matkapäivä ja paluu treenaamaan!

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset