Bohus Cup 2014

B-pojilla aikainen herätys ja kamat kasaan. Saivat jäädä koululle odottamaan illan kuljetusta lentokentälle. Tämän turnauksen normaali kuljetus hallille bussinvaihtoineen kesti noin tunnin.

Kohtasimme tänään kolem keltaisissa pelaavaa joukkuetta. Kaksi enismmäistä eli Sävehof Svart ja Boltonin voitimme ja pääsimme b-finaaliin. Kolmas keltainen Kärra b-finaalissa hyvän alun voitti ottelun selvästi.  Kolme 40 minuutin peliä noin neljässä tunnissa väsyttää toki, erityisesti paljon pelaavia avainpelaajia.

SIF 99-pojat olivat lohkonsa kolmosia. Tänään he hävisivät ensimmäinen b-loppupelinsä. Alku oli tasainen, ottelu ratkesi toisen jakson alussa muutaman ulosajon aikana.

HIFK.n B-tytöt kokivat ehti aamusta käsipalloa parhaimmillaan. He tasoittivat pudotuspelin 0,2 sekuntia ennen loppua ja voittivat äkkikuolema jatkoajan. Siitä ei fiilis juuri parane. Toisessa ottelussan he hävisivät B-finaalin voittajalle.

Turnauksen paras anti on monipuolinen käsipallo. Pelit ovat siistejä mutta kovia. Vastustajan terveyttä kunnioitetaan. Taso on ehkä hieman parempi kuin Tukholmassa. Kolme peliä päivässä on sopiva tahti.

Suosittelen turnausta käsipallon vuoksi. Turnauksen haaste ovat välimatkat ja liikkuminen majoituksen ja ottelupaikkojen välillä. Siihen kuluu pari tuntia päivässä. Lennot olivat edulliset ja lentokenttäkyyti toimi. Mikäli tänne tulee uudestaan, on syytä pohtia omaa bussia tai henkilöautoilla tuloa liikkumisen vuoksi.

P.S. SIF B-pojat voittivat lauantaina turnauksen voittajan Alingsåsin.

Tuoreimmat jutut