Ajatuksiani tulevaisuudesta

Noniin, nyt syksy ja kausi on vihdoinkin saanut alkunsa ja millä tavalla! Joukkueeni haki heti aluksi pisteet kotiin vaikeasta vierasmatsista Eskilstunasta ja huomenna on ensimmäisen kotiottelun aika. Itse hääräilen vielä kulisseissa mutta jo eilen pääsin tekemään ensimmäisen kunnon käsipallo treenin, toki polven ehtojen mukaan eli rauhallisesti. Polven kuntoutus on sujunut aikataulun mukaan ja se tuo joka päivä enemmän energiaa treeneihin. Pidän kiinni tavoitteesta olla pelikunnossa vielä tämän vuoden puolella. Ihana ajatus.

Reilun kahden viikon päästä myös naisten maajoukkue pelaa ensimmäiset EM-karsintaottelunsa ja jo nyt tuntuu jännitys kropassa. En itse pysty vielä näyttämään suomalaista sisua kentällä mutta saan kuitenkin olla mukana luomassa taisteluhenkeä ja toivottavasti myös osallistumaan maajoukkueen treeneihin. Keväällä on sitten minun vuoro astua siihen tuttuun ja turvalliseen kymppi-paitaan ja pelata omalla paikalla. Jos ette vielä ole ostaneet niin käykää ihmeessä ostamassa lippuja Suomi-Ranska peliin 27.10, siinä on vasta hyvä jengi vastustajana.

Mitäs muuta käsipallomaailmaan kuuluu? Ruotsissa on meneillä kova panostus käsipalloon media puolella, SVT on luvannut näyttämään noin 60 pääsarja ottelua tänä vuonna sekä kaikki maajoukkue matsit käyvät muilla kanavilla, kelpaa minulle. Joka viikko näytetään käsipallo jollain kanavalla ja muutenkin käsipallo näkyy ja kuuluu joka paikassa, elän tällä hetkellä käsipallo-taivaassa.

Oma suosikkipelaajani Gro Hammerseng, inspiraatio löytyy etsivälle.

Oma suosikkipelaajani Gro Hammerseng, inspiraatio löytyy etsivälle.

Omat ajatukseni pyörii vielä aiheessa mistä kirjoitin viimeksi, lupaavien junnujen auttamisessa. Aihe on todella mieleenkiintoinen ja parhaillaan mietin miten pääsisin ajatuksesta käytäntöön. Tulevaisuus on siis täynnä mahdollisuuksia ja täynnä käsipalloa.

Junnuille joilla on kysyttävää ulkomaalla pelaamisesta, treeneistä tai muuten vaan käsipallosta niin kysykää ihmeessä, vastailen mielellään!

Hyvää syksyä kaikille!

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset