Halfway there

8 voittoa, tasuri, yksi häviö ja sarjajohto. Se on tämän hetken saldo kun katsotaan Tyresö Handbollin kautta tähän mennessä.

Tähän mennessä ainoa tappio tuli kauden toisessa ottelussa GUIF:in farmiseuraa HK GP:tä vastaan. Emme päässeet omalle tasolle ja esiintymisemme siinä ottelussa oli kaiken kaikkiaan luokaton eikä kukaan joukkueesta pelannut hyvin. Pientä vastustajan aliarvioimista oli ehkä mukana ja kuten moni tietää, käsipallossa se joukkue joka haluaa enemmän ja on valmis laittamaan kroppaa likoon lähtee yleensä hallilta voittajana.

Tämän ottelun jälkeen pidimme joukkueen kanssa 20 minuutin keskustelun jossa päätimme että kertaakaan ei enää aliarvioida vastustajaa ja jokaikinen pelaaja vastaa siitä että joukkue on valmis pelaamaan parhaalla mahdollisella tasolla. Siitä lähtien emme ole hävinneet ja jälki on ollut pariin otteeseen aika murhaavaa, kuten 49-28 voitto kotikentällä Boråsia vastaan osoittaa.

Rasmus Hallbäck, Tyresö

Hauskaa on myös että hyvät pelit ovat ruokkineet meidän yleisökeskiarvoa. Tarkkaa lukua en tiedä, mutta meillä on ollut vähän päälle 300 katsojaa per peli tähän mennessä ja kotona olemme erittäin vaikeita voittaa.

******
Jos omia pelejä arvioi, niin kausi on mennyt vähän vastoin omia odotuksia. Peliaikaa on tullut vähemmän kun aikaisemmin ja näin maaleja ei ole syntynyt yhtä paljon kuin viime vuonna.

Rooli joukkueessa on vaihtunut vähän tähän kauteen ja näin usko omaan tekemiseen on aika ajoin heitellyt laidasta laitaan, etenkin kauden alussa kun peliaikaa ei tuntunut tulevan millään vaikka harjoituksissa peli sujui hyvin. Pelasin pari ottelua joukkueen farmijoukkueen kanssa hyvällä menestyksellä ja siitä lähtien peliaikaa on tullut lisää edustusjoukkueen kanssa vaikka ihan tyytyväinen en vielä olekaan. Vaikka joukkueen menestys aina menee yksittäisen pelaajan edelle, niin pelaajana valehtelisin jos sanoisin että ei tekisi mieli pelata enemmän.

Jos asioita katsoo positiivisemmin, niin kausi on sujunut siinä mielessä hyvin että mitään isoja loukkaantumisia ole tullut. Pientä vaivaa on ollut oikean takareiden ja nilkan kanssa mutta mitään isompaa kremppaa ei ole ollut.

******
Nyt kun pelejä ei ole ennen tammikuuta niin treenaaminen muuttuu taas fyysisempään suuntaan ja harjoituksien painopiste on kestävyydessä ja kaksinkamppailuissa. Meidän tavoitteemme on nousta Allsvenskaniin ja kaikki fokus on siinä. Omista takaiskuista huolimatta usko omaan sekä joukkueen tekemiseen on kuitenkin tällä hetkellä korkealla.

Kova duunia on vielä edessä ja toivottavasti montaa hyvää peliä.
Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!

R.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset