Nousu Allsvenskaniin, mutta kausi jatkuu…

Se oli siinä! Tyresö Handboll pelaa ensi kaudella Allsvenskanissa.

Viime lauantain pelin komea 35-23 voitto HK GP:sta takasi siis meille sarjavoiton sekä paikan Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, Allsvenskaniin.

Tämä oli se hetki jota varten ollaan treenattu ja tehty hommia viimeiset kolme kautta. Paljon vastoinkäymisiä, mutta myös erittäin hienoja hetkiä ollaan koettu joukkueen kanssa. Tämä piti olla suuri juhla – ja olihan se – mutta jotain puuttui. Ja tämä oli se että joukkueemme teki tässä ratkaisevassa ottelussa ainoastaan yhden pelaajavaihdon.

Ei siinä mitään että peliaikaa ei irronnut kotiottelussa jossa ratkaisu tapahtui, vaan se että ottelun jälkeen kuusi pelaajaa komennettiin farmiin. Liike tehtiin siksi että seura haluaa ensi kaudeksi farmijoukkueen Div2:een, jossa peli on huomattavasti parempaa kun Div3:ssa.

Älkää ymmärtäkö väärin! Olin ja olen erittäin ylpeä joukkueestamme ottelun jälkeen mutta kyllä se rehellisesti jäi hieman ärsyttämään. Olisihan se ollut paljon hauskempaa pelata oman joukkueen kanssa ja olla mukana ottelussa voittamassa mutta nyt ikään kuin kiitos tästä kaudesta tuli farmikomennuksena. Hassua.

Nyt kausi jatkuu siis farmijoukkueen kanssa karsintoihin ja vaikka juuri tällä hetkellä tuntuu vähän tyhjältä niin lupaan että kun ottelut alkaa niin kyllä se voitontahto sieltä jostain taas kaivetaan. Olisihan se ihan siistiä nousta yhden kauden aikana kahden joukkueen kanssa sarjaporrasta ylemmäs. Ainakin saisin kutsun kahteen eri sarjanousujuhlaan joten kai siinä jo on jotain mihin tähdätä.

Kausi ei siis ole ihan vielä paketissa koska pelit jatkuu vielä kaksi-kolme viikkoa, joten hieman on vielä duunia jäljellä. Sen jälkeen voi hyvällä omallatunnolla ottaa parin viikon loman jolloin käsipalloa ei hirveästi tarvitse funtsia.

Tämän jälkeen katse Allsvenskania päin ja kesäharjoittelu käyntiin.
Hyvää käsipallo kevättä kaikille,

R.

Twitter: hallback4

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset