Taneli Tiilikainen, seuratoiminnan ammattilainen

Käsipalloliiton uusi yhteyspäällikkö lienee käsipalloväelle vielä toistaiseksi varsin tuntematon hahmo, Pohjanmaan ja käsipallon kytkeminen toisiina kun ei ihan jokaiselle tule ensimmäisenä mieleen. Klibba.com esittelee: Taneli Tiilikainen, Käsipalloliitto.

Ensikokemukset käsipallosta?

Hieno pallopeli, jota on tullut toki seurattua aikaisemminkin, mutta nyt tietysti tarkemmalla silmällä. Käsipallo on maailmalla iso laji, mutta Suomessa on vielä huimasti potentiaalia kasvaa isommaksi. Kori- ja lentopallo ovat näyttäneet minkälaista näkyvyyttä seuraa, kun menestystä tulee. Seuraavaksi voi olla käsipallon vuoro, kun asioita tehdään oikeaan suuntaan laajalla rintamalla. Se tarkoittaa ainakin huomion kiinnittämistä nuorimpiin junioreihin ja siellä tehtävään työhön.

Minulla on todella positiivisia kokemuksia kohtaamisista ja keskusteluista käsipalloihmisten kanssa. Laji-ihmisten toiminnassa on tiettyä raikkautta ja rentoutta, millä se erottuu positiivisesti monista muista lajeista. Muutamissa viesteissä muista palloilulajeista käsipalloon tulleet harrastajat ovat kehuneet sitä, miten kannustava henki käsipalloseuroissa on.

Taneli Tiilikainen

Taneli Tiilikainen

Käsipalloliiton yhteyspäällikkö

36-vuotias Yhteiskuntatieteiden maisteri.
Kotoisin Seinäjoelta.
Avioliitossa, 1,5-vuotias tytär.

Harrastukset: salibandy, jalkapallo, kuntosali, elokuvat.

Pelasi kymmenen vuotta Salibandyliigaa, kaksi SM-pronssia SPV:ssä.

Työhistoriasi lyhyesti?

Olen työskennellyt niin urheiluseurassa, lajiliitossa kuin liikunnan ja urheilun kattojärjestössäkin. Työskentelin Salibandyliitossa Pohjanmaan aluevastaavana, missä painopisteenä oli erityisesti junioritoiminnan kehittäminen. Seuratoiminnan kehittämisen parissa olen toiminut myös SLU:ssa ja viimeksi Valo ry:ssä.

Miten eksyit käsipallon pariin?

Kiinnostuin työnhakuilmoituksessa mainitusta toimenkuvasta, joka on yhdistelmä ajoittain hektistä kilpailutoimintaa sekä pitkäjänteisempää seuratoiminnan kehittämistä. Minulla ei ole omaa käsipallotaustaa, mutta olen työskennellyt monenlaisten lajiliittojen kanssa vuosien varrella ja huomannut, että samat lainalaisuudet vallitsevat seura- ja kilpailutoiminnassa lajista riippumatta. Olen kiinnostunut toimimaan liikunnan ja urheilun parissa ja erityisesti palloilulajit ovat lähellä sydäntäni.

Mitä uskot pystyväsi tuomaan kokemuksillasi muista lajeista suomalaisen käsipallon tulevaisuuteen?

Olen työskennellyt useiden eri lajiliittojen kanssa ja tarkastellut liikuntaa ja urheilua monista eri näkökulmista. Tunnen siis monenlaisia järjestelmiä niiden vahvuuksineen ja heikkouksineen. Uskon, että pystyn tuomaan uutta toiminnan kehittämiseen niin kilpailu- kuin seurapuolella myös siksi, että tulen lajin ulkopuolelta. Minulla on myös laaja verkosto liikunta-alalla. Pyrin hyödyntämään sitä käsipallon edistämiseksi. Tunnistan sen, että jokaisella lajilla on oma kulttuurinsa ja toimintatapansa. Se tulee ottaa huomioon, kun toimintaa kehitetään.

Toimit liitossa nimikkeellä Yhteyspäällikkö. Missä asioissa sinuun voi ottaa yhteyttä?

Minulle kuuluu kiteytettynä kilpailu- ja seuratoimintaan liittyvät asiat. Päivittäisten asioiden hoitamisen lisäksi pyrin kehittämään kilpailutoimintaa sekä tukemaan seuroja kehitystyössä. Aloitamme laatuseura -pilottihankkeen kahden seuran, HIFK:n ja Dynamon, kanssa. Tarkoitus on luoda kuvaus siitä, millä tavalla laatuseurassa eri seuratoiminnan ulottuvuudet on hoidettu. Samalla selvitämme, millä tavalla liitto voi tukea seuroja kehittämään toimintaansa.

Päivittäiset asiat liittyvät tulospalveluun, Sporttirekisteriin, lisensseihin, pelaajasiirtoihin eli kaikkiin kilpailutoiminnan asioihin. Keskustelen myös mielellään kilpailutoiminnan kehittämisestä sekä seuratoimintaan liittyvistä asioista.

Nähdäänkö sinut mahdollisesti myös pelikentällä?

Olkapää ei valitettavasti kestä käsipallon pelaamista.

/JK

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset
Ota yhteyttä

Juuri nyt emme ole linjoilla mutta lähetä sähköpostia niin vastaamme mahdollisimman pian.

Vaikea lukea? Vaihda teksti. captcha txt

FAF deciding on filters on post to be syndicated:

Mitä, mistä ja millä hinnalla? Opas urheilukanavien valintaan

Array ( [post_title] => Mitä, mistä ja millä hinnalla? Opas urheilukanavien valintaan [post_content] =>

Urheilutapahtumien ja -sarjojen lähetysoikeudet ovat melkoinen viidakko, jossa on väillä vaikea pysyä kartalla. Kokosimme tunnetuimmat palveluntarjoajat ja kerromme, mistä voi katsoa mitäkin lajia tai sarjaa ja millä hinnalla. Valitsimme vertailuun kunkin palveluntarjoajan mobiiliversion.

Operaattorit (esim. Telia, Elisa ja DNA) tarjoavat vastaavia sisältöjä omissa Viihde- ja TV-palveluissaan. Useimmilta palveluntarjoajilta löytyy suorien lähetysten lisäksi myös ohjelmakirjasto, josta tallennuksia voi katsoa jälkikäteen.

Viaplay

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jalkapallon Mestarien liiga, Englannin Valioliiga, FA Cup, Liigacup ja Championship, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Ranskan Ligue 1, MM-karsintapelejä (muu maailma)
– jääkiekon NHL ja KHL
– koripallon Euroliiga
– käsipallon MTG
– amerikkalaisen jalkapallon NFL
– golfia, UFC:tä, moottoriurheilua, nyrkkeilyä

Hinta: 29,99 e/kk

Lisätietoja: http://viaplay.fi/package_sport

Ruutu+

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jääkiekon Liiga
– jalkapallon Veikkausliiga, Eurooppa-liiga
– lentopallon Mestaruusliiga
– Superpesis
– koripallon NBA
– amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga
– rallin MM-sarja, rallicrossia, vapaaottelua

Hinta: alk. 9,95 e/kk, Liiga 14,95 e/kk

Lisätietoja: http://www.ruutu.fi/urheilu

C More (MTV)

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL
– Formula 1
– Moto GP
– nyrkkeilyä, golfia, hiihtolajeja, raveja, tennistä, yleisurheilua

Hinta: 24,95 e/kk

Lisätietoja: https://www.cmore.fi/sport

Eurosport Player

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– olympiakisat 2018–2024
– tennistä, pyöräilyä
– moottoriurheilua, talviurheilua, yleisurheilua, snookeria
– jalkapallon MLS, nuorten ja naisten arvokisoja

Hinta: 6,99 e/kk tai 69,99 e/v

Lisätietoja: http://fi.eurosportplayer.com/

IS Extra

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jalkapallon Veikkausliiga ja Eurooppa-liiga
– amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga
– Salibandyliiga
– Superpesis
– kamppailulajeja

Hinta: 9,90 e/kk (sisältyy Urheilulehden tilausmaksuun)

Lisätietoja: http://www.is.fi/extra/

Elisa Viihde Sport / Fanseat

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– Korisliigan, jalkapallon Ykkösen ja jääkiekon Mestiksen kaikki ottelut
– Salibandyliigaa
– jalkapallon Ruotsin Allsvenskan, Tanskan Superliga ja Hollannin Eredivisie, MM-karsintapelejä (muu Eurooppa)
– koripallon Espanjan Liga ACB ja Copa del Rey sekä Mestarien liiga
– käsipallon BENE-league
– jääkiekon Ranskan liigaa ja Cupia

Hinta: alk. 6,90 e/kk

Lisätietoja: https://elisa.fi/sport/ ja http://fanseat.com/

Kepit.TV

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– yksittäisiä otteluita mm. kotimaista salibandya, jalkapalloa, jääkiekkoa

Hinta: ottelukohtainen hinnoittelu

Lisätietoja: http://kepit.tv/

Laola1.tv

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– laaja valikoima eurooppalaisia palloilusarjoja, esimerkiksi jalkapalloa, jääkiekkoa, käsipalloa, koripalloa, pöytätennistä
– lentopallon Venäjän Supoerliigaa, CEV:n Europelejä, beach volleyta

Hinta: maksuton (ei mobiilikäyttöä, sis. mainoksia) tai
4,99 e/kk (HD-versio, mobiilikäyttö, ei mainoksia)

Lisätietoja: http://www.laola1.tv/en-int/

Yleverolle vastinetta

YLE Urheilu näyttää kanavillaan suomalaisittain tärkeimmät isot urheilutapahtumat ja seuraa muutenkin laajaa lajikirjoa. Perinteisistä arvokisoista YLE:n ohjelmistossa ovat esimerkiksi:

– jalkapallon EM- ja MM-kisat ja niiden karsinnat
– hiihdon MM-kisat
– yleisurheilun EM- ja MM-kisat

Lisäksi YLE ja lajiliitot ovat sopineet kotimaisten talvipalloilusarjojen uudesta tv-konseptista eli Mestaruusputkesta, jonka tavoitteena on palloilukevään huipennuksena televisioida mestaruuden mahdollisesti ratkaiseva ottelu joka päivä yli kuukauden ajan.

Olympiaoikeudet Eurosportille

Olympiayhteistyön myötä Discovery Communicationsilla ja Eurosportilla on eksklusiiviset multimediaoikeudet Euroopassa olympialaisiin vuodesta 2018 vuoteen 2024. Lisäksi Discovery ja Yle ovat allekirjoittaneet sopimuksen olympialaisten mediaoikeuksista Suomessa. Sopimus takaa suomalaisille kattavan tarjonnan Pyeongchangin talviolympialaisista 2018 ja Tokion kesäolympialaista 2020. Sopimukseen kuuluu, että Yle voi tarjota molemmista olympialaisista viisi samanaikaista lajia omissa digitaalisissa palveluissaan ja näistä enintään kaksi lajia samanaikaisesti televisiokanavilla.

Bundesliiga puuttuu

Suosituimmista jalkapallosarjoista Saksan Bundesliigan lähetysoikeuksia ei Suomessa tällä hetkellä ole. Mestarien liigan oikeudet siirtyvät kauden 2017–18 jälkeen Viasatilta ja Yleltä MTV:lle (C More). Viasat on vastaavasti hankkinut oikeudet Huuhkajien EM- ja MM-karsintaotteluihin syksystä 2018 eteenpäin aina vuoteen 2022 saakka.

Jääkiekossa puolestaan kotimaisen Liigan oikeudet siirtyväät syksystä 2018 alkaen Telialle kuusivuotisella sopimuksella.

Useilla kotimaisilla tv-kanavilla on omat nettipalvelunsa (esim. Yle Areena, Katsomo ja Ruutu), joista voi katsoa myös maksuttomia urheilulähetyksiä. Yhteenveto livelähetyksistä kanavittain löytyy ottelu.fi tai tvmatsit.com -sivustojen kautta.

Kotikatsomot kuntoon

Perinteinen televisio on pitänyt hyvin pintansa urheilufriikin olohuoneessa. TV:n rinnalle tekevät kovaa vaihtua tuloaan myös videoprojektorit. Signaalin siirto ”tykille” tapahtuu vaivattomasti digisovittimen kautta.

Kuvan- ja äänensiirto mobiililaitteesta seinälle tai valkokankaalle onnistuu langattomasti esimerkiksi Google Chromecastin avulla. Kehittyneimmissä projektorimalleissa erillistä kattoasennusta ei tarvita.

Testissä Optoma GT5500+

Optoma GT5500+ ultralähiprojektori poikkeaa huomattavasti perinteisistä kattoasennettavista projektoreista. Laite asetetaan lähelle seinää esimerkiksi tv-tasolle. Jo 30 cm:n etäisyys seinästä takaa 100 tuuman Full HD -kuvan.
Optoman 3600 lumenin valoteho riittää hyvin myös pimentämättömässä huoneessa. Matalan vasteajan ansiosta laite toimii hyvin vaativassakin pelikäytössä. Virheetön kuva vaatii kiinteän valkokankaan tai esimerkiksi SmarterSurfaces-valkokangasmaalilla käsitellyn tasaisen seinäpinnan. Kokonaisuus on toimiva, plussana helppo asennus, selkeä kaukosäädin sekä monipuoliset liitännät. Urheiluhullun unelma!

Optoma GT5500+ projektorin voit ostaa alan erikoisliikkeistä tai verkkokaupoista.

Tiedot on poimittu palvelutarjoajien nettisivuilta 6.9.2017.

Teksti: @HeikkiKiiskinen

Kuva: Getty Images

 

[post_excerpt] => Urheilutapahtumien ja -sarjojen lähetysoikeudet ovat melkoinen viidakko, jossa on väillä vaikea pysyä kartalla. Kokosimme tunnetuimmat palveluntarjoajat ja kerromme, mistä voi katsoa mitäkin lajia tai sarjaa ja millä hinnalla. Valitsimme vertailuun kunkin palveluntarjoajan mobiiliversion. Operaattorit (esim. Telia, Elisa ja DNA) tarjoavat vastaavia sisältöjä omissa Viihde- ja TV-palveluissaan. Useimmilta palveluntarjoajilta löytyy suorien lähetysten lisäksi myös ohjelmakirjasto, josta... Lue lisää » [post_date_gmt] => 2017-09-07 06:46:58 [post_date] => 2017-09-07 09:46:58 [post_modified_gmt] => 2017-09-07 06:46:58 [post_modified] => 2017-09-07 09:46:58 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://faneille.com/?p=93915 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Käsipallo – Faneille.com [syndication_source_uri] => https://faneille.com [syndication_source_id] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed_id] => 4 [syndication_permalink] => https://faneille.com/futis/mita-mista-ja-milla-hinnalla-opas-urheilukanavien-valintaan/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => 8e19153fea5bab511292ac25902a63c0 [1] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [2] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [3] => 1acd93e76b8972b27b567557b050988c [4] => 8e19153fea5bab511292ac25902a63c0 [5] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [6] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [7] => 1acd93e76b8972b27b567557b050988c [8] => 8e19153fea5bab511292ac25902a63c0 [9] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [10] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [11] => 1acd93e76b8972b27b567557b050988c [12] => dcca23571c9a538be7b9ac205160de82 [13] => 53403d903a6ab3ae089663d0d5e1adcc [14] => 588d7cba872b91e00c76c9dd5226d55c [15] => f1f8d62be96916c74ab2aa4f375d74bf [16] => 73f83fb61f228d077107e24b2ece042e [17] => d0f7d9275b8518fbdc34118af585224f [18] => c8dd17440d292f36715e5b28c6672f41 [19] => 292fcdd6eb49f52c5ef448aefa8d39e6 [20] => 0a729296a6e867ad3abc50f8f529776f [21] => 8a2678482a7a5837a2528e941397311b [22] => 213ef9e6fff7d322c0d93ebc61f81050 [23] => 89bfa89490abe13a149ae52c013f31f0 [24] => d7dfad5c6e76053235c181c0f7e09a60 [25] => 2730a0490da8979d0da1e4f397f37098 [26] => 2f76b7b0c17ca1d748909932ee7ac66a [27] => b6300ca47db9a77302324c80ae42807c [28] => a8cdde5e35dfdc9771c0f62ade3aedd2 [29] => f1eb8438be316cd5ee4fb1b9688084c9 [30] => d563e80a4c505482b1cae8c823600a44 [31] => bc827e5ea8c20ca48147d2d84e7c261d [32] => 5a8192ffbec74a9f95260b5a901e4d9b [33] => 3022e562c467e264e2a98ba035718e3c [34] => 02e6869ce89be4861d89ea1cc4708d47 [35] => a5138710a64fb15f036fca9f83d90ef0 [36] => 975947e795d36865e7ba47bf00c4e7c0 [37] => 22fed25fe6b9496b382ca9b939c0a35e [38] => bfc445214d1020b2abb54e7ec75f4989 [39] => 101b1ed312206791fdf8f85cd6fef4b1 [40] => 2253f2043a3b2bfe09693f2c626ac9b8 [41] => 93e0cf60b1223058b49ffd727d67a550 [42] => a9391a86c8ad2b7d6ede8995309e4bfc [43] => 73295b69af7095593a166714d3289445 [44] => 173dff9db1daa319fccc89bed0c78b3c [45] => 51634d2411f7e8a98fdeb4f1ebc8bdfe [46] => 2b62c36291a91874f6b1b9c5140ec411 [47] => 210ebd7e29a6710fc1dc1b9018ee0c88 [48] => 784b7135424ac234c485776abfe08369 [49] => d83270fcac84944962064ec59c4d4c19 [50] => 59abe11b708cb00c497186442a72bb0d [51] => ce9c94407bcdc7650a66310ea4c740f9 [52] => 180a37d79cbde8a6033d6c32d9bf51f5 [53] => 1d50853b8874318ff7946b6f362a34f6 [54] => 9526be22c95fdac2696913084bc77bf1 [55] => df304c06196e3b5dc05b6de6529ee55c [56] => a2a7090eb38feef8f51da98c76bbbad6 [57] => a866c976806b111dff52c8960d8a8114 [58] => a8bb8ae722b928b6423d7ff58af489c9 [59] => 74e6ad6c17c0d190f2babf122c60efe4 [60] => 4ed35014b05bad984bd88037aaa15436 [61] => eaabd68a23a107ac97706ac043e07393 [62] => 24160dd52f8768369a0c386c78f3c45f [63] => e55f8fd61eda8eb1e70e1dae1ba1a437 [64] => 9ae08ab9bfb1e384ed8b8cb99b611f27 [65] => 72bd1e77aad4812c9a7dff4b79b3f467 [66] => edbf87c8e9c702c990ae465903b67db0 [67] => 082502d4795993f205d122a2acc9155c [68] => bf94cb0dd6e7a04d630ed21a67d7c244 [69] => d57257fe2ff9d2e14da611504d7f5e2a [70] => 1efae6068a2784088481c0db4f1efe40 [71] => 13c9b350680058dd1cad51885afac321 [72] => b7aa78afa0d9bce9295c70e19b94b2a2 [73] => 87cbf78c88b7791fe01cb1e3c9f7e163 [74] => 87cbf78c88b7791fe01cb1e3c9f7e163 [75] => defb8c4965c226ab35708399348c19fb [76] => 542c133ab6246bf0288e308eb66ec76c [77] => 4948de228e503572faf8387c2037b07b [78] => 5bed59639a106dfe60cab378a4c44b8a [79] => 65f0220ffcbb9278528c126b50462e48 [80] => b49f811a943ef1a80637876f0a394551 [81] => 426f88965a2fd6331176c13d81715ee5 [82] => e70b86923b8feee82f3c7b5c97f23f69 [83] => 20641578760381adcf5cd6d38c407e2e [84] => ed2c9469989807ba26fb7e90b117fd77 [85] => a1b36276c2ad2cb058bb1ca677441f2a [86] => 67e25b05f79c27f37e8a9e7e7391ec72 [87] => 9e700dd96c51de510da142866f5adef8 [88] => 1ae639cb5f0b3b7c5d8e3957244227c8 [89] => 29d8e7654fea0ca7fe2267a5ce76e9fc [90] => 351f723718917a04ade4db6f0b5f8b50 [91] => 7043d3aa7093b7b2b711b7b89bd3b171 [92] => 937145ab315dfaed6aefaa1f83c72476 [93] => c4ee8a610c7c60e6c1a30f51302b74a0 [94] => 5c0aa8fc4e60712c8b9477add3dcd653 [95] => b55710fd56fbbcceee3052ba910548b1 [96] => 50376a667709afa65c085597441f9078 [97] => 9042aacf6e4cd4198da550be8bfa1988 [98] => b446bea06d5c26f67ed8125170953946 [99] => 496b2ea75d4d2aaea5bf0a303f172318 [100] => b043479a13347742ed5e968086bc9425 [101] => f7935a59322d77622fb5102b65a9366f [102] => cbdc599a7ae123a3fb2bdaca49350a26 [103] => 39b6c4c256f7989428fbe6a0eccb5679 [104] => a7d82381076c995e8b576541d144c703 [105] => e7eea879d670576503d4bb1d7467a482 [106] => 224d567aad36540e9eef24ae2d90ff8b [107] => 8fc0826c67819bd6dbd1a21ccadd65e5 [108] => dbea5c5c49e60d4df5bbc44ecad3d46d [109] => 0a11fb8c16e45ee0d55282efeef3b7b7 [110] => 008930fa670a101034ed77df3435dbef [111] => 30445831fd62caabcedaed40e5cabee5 [112] => 18a471af6fbe5073f44128a6d05da882 [113] => d313aaf2012df99356761ed1769325d0 [114] => d7a50eafd2571e15082c0e05e607669f [115] => 75c8e1e7ae2bf10e89714ecf9fb86e61 [116] => 915603ee95a596efb4a0efad53edd092 [117] => fe3daefa3eee29b86fda2c4ebebc4111 [118] => 8534804f9d92e6e1881b0b0d2fdab11f [119] => 5d95caca26116a2775b4f6926abbaa7a [120] => b95710f0468ef84c18a793eb5d555161 [121] => 2ac61297facdf0a9925010e824bbe815 [122] => e0653743fa35b7873ba6ba0b405ed635 [123] => 29a8ec88d30d5a39242c9f8d9ce29a10 [124] => b9f3a3519431794c3eeb01b661e906a8 [125] => 119919a756e1f2eb5787b17a0ac19328 [126] => 71420cc02e2261f64ca5b804bb34a112 [127] => 3a2861682a21b86b7cb9df09df151ee0 [128] => 246ffbd888a5b2d31c1ce66a4877641c [129] => 7094e828c944af58d3beb8b880c274ec [130] => 777e3fa8078a19bb085a920dfcd93625 [131] => e34d97fa8e4f89f8aed1439d4b9bb69b [132] => 741f868534935d4db3c4e178faa8fa0b [133] => 5de2ff205708ff7547b04d32ce8baf1a [134] => 3787f91a16f24e9e1929f4b134f642f2 [135] => ebc0c7432241c9fb3530512be3166f45 [136] => 1b9bc9edc8c57a96e361508ee301f24b [137] => a95716f6e76327a41516723e6eab41c7 [138] => 787c3e12828ef807dc7091cb4aa801ee [139] => b75a351e41e03d8a0ea934244f87d79d [140] => 6aec258b2f63227d1861a0fc076dcba3 [141] => 3f6970ffb64959c70312ad228a04f366 [142] => bbad8b9ec1194e670e70135663dfae3c [143] => d7a67d538692db8ab533e7fb188f98b4 [144] => 8783e38313ed1ee17ac3e37eb8eb75d9 [145] => aabcf31c09c5fc4f06efecad4354159c [146] => e0c34d7b94eb8362718905be77d4e9c6 [147] => eb68e057cc6ec269d43320b40d9bc2d4 [148] => be19ca7237c5afd6730a761f1e330487 [149] => 2e845ab17505e7a2b0b8b79239428184 [150] => 5a54c0dba3fc1778a08af840a6fc7a7d [151] => db55eaaff4ae77b132f825c0ecedc69e [152] => 5e32af72421f17a95a68d25be4d4c80a [153] => 1cdae519c8f34b7a47735e9b739e2238 [154] => 9434b249bc2d3320b29cd503c38c0efa [155] => 120af5d20830aafdb4872fe54f988acf [156] => 583380fea3fa278b0eb82dd08be4a912 [157] => 5bdca38d17b92007e74660a5e49143c4 [158] => 042e18d0f1202b7d707e768846ddebb3 [159] => 876290acee5e310c790311d01f158695 [160] => adc10079a6c8517acadff113ff1afec9 [161] => d01c79c91a9cfab3e70348fb8d6c413d [162] => 9003f54e6ef2ece15e32a7c1af0e3266 [163] => 3cb488a35cd71c8dba213ab902d6ac3c [164] => 8f30f05ebecd8af2d6cda63f93e5df99 [165] => 38d358f4195422ab5722fa39bddd6773 [166] => 02cdd4f77e017e41eae52cf5df96cbe9 [167] => 4873f9a029868c42a23158418b503237 [168] => cf79f8204e9f8d818a12ab917de9120e [169] => 4ef017e9ed5a4b48b079b9ec4a5d05b4 [170] => d84ddd946c9a61885e6cf9dde36ac1d8 [171] => 31a79bd39a7c766f8e6a956bc5911959 [172] => e94fa04e1528573e803ac58089eb2445 [173] => 7a8609a3a72e54782347f96164aee2a7 [174] => 34c1b740bd6d73fc563a3fc6cdbde66f [175] => 603213aacbb29b84b10dff6b5f8ee0b4 [176] => c3da8fd7e3269d6ee60e7dfde12c5cf9 [177] => b7ee659082b6e5b0faa733590c2870ad [178] => b7ee659082b6e5b0faa733590c2870ad [179] => 9e85c7e7e22ec8f5481742c3a03b6775 [180] => 2dea25d656998932c2afed427e9d856a [181] => 6ed456bc217f8bc30ce0f823aa3765c8 [182] => 926c50e5ef8c221765b4f215ef213d0a [183] => 83ed46c227e1bcc8dbae361fe1959b0b [184] => 108ca02ef5d326c681607c43bc71190f [185] => 1d4fb13d1092656fde6834ca19bee442 [186] => 5cb343642fc8b6b9a8e3db1bc6bbb338 [187] => e3df864a6b6cf30f5ed7938db75c28bd [188] => 1961d07fd322ab1e02bff490fa457703 [189] => f9a7d0b70015e74c167d51e5a0d8b728 [190] => 5a7c811b5949817873d9b4a95e6f848a [191] => 27b83853fe53e22a39af7976a30e15e8 [192] => 3f0377fb749849d7c7bdc2c42b6502e0 [193] => cb9dcfbe950fe572d21ab55c140da9cd [194] => 9459d4918202547e3c2678c6b5047ab6 [195] => 0ecd542975744a1ebf042c3dbad04f2b [196] => 0ecd542975744a1ebf042c3dbad04f2b [197] => affdbf8112855fb99e89839a79a79c09 [198] => 4352a8846ef0bc718983400f3d68e934 [199] => 423ebdb5ac347453a3a72f0e3436b49c [200] => 423ebdb5ac347453a3a72f0e3436b49c [201] => e1e35a35c2edce6e7ebd2d175e387ed2 [202] => 4e84497b8a81ada50958c6e39115f728 [203] => 9f4c44e5294c8d61a324e488c716c6c1 [204] => 952944513cd147ed8b1debbc4dbb4c9d [205] => ab358cc309ffff7265c63a8716e59810 [206] => 0f0861a0ca2cbe547d8d08f172591ad9 [207] => ca75012cf0dedb157b527201130d4a4e [208] => 84e68211dfac300645bb0e286987576f [209] => 25c0c175c7302a833554dcf2329d8b00 [210] => fe95715521c9c828ec6c64fecbcc28e5 [211] => bbc12755ae16168255d7dad70f3302f5 [212] => 7778461680e341fdad38c5b228a3a43e [213] => 5c7d7be8319fa639e30e4667132eddb3 [214] => 9d50dcc48031a75221a4c7295c7fa9da [215] => 233d57cff9e092022c4af3ef656264e5 [216] => 2a11e831f4d0db17b855e9ebc3c1f07c [217] => 198f8735b1de8424068d76df6b90f4ee [218] => 2b223062afad61c52a43da21bb033d89 [219] => a8e50e29ceb3b9653336e9e307a37845 [220] => af2bd40b77b146aba6bc2c2dc61d0f00 [221] => 6496a5108aea6e509ce27bce2a8d9523 [222] => b57c19a0e7660de47abcb2c9db0cc0c0 [223] => 57875596cfb386c945aa98992db910da [224] => d9b38b679c8d14087cec734199ef7cb2 [225] => 4a5807b7089ce2d72bccac7055ed1b8d [226] => bc4837cffa8bb5fd068df97e3297a552 [227] => 74687d37f7f68be3c06f4d3b19c5cc6b [228] => 300a3d24b79decc18ea646896dc845bb [229] => bc89f76b26d7604202a0d8b3def29263 [230] => d4425acde68d4ba3d3a39a2dd6161762 [231] => 70ffa404503aee6bd6d5712ce5684df2 [232] => 9d239c7d57d8da8953caf99e27c240f1 [233] => e2fce27efeed98d30dab82e61da247b0 [234] => b875c8774d979d2963bf0faa3851f61d [235] => 9aa271387c2d31a4146fa467900f4ca7 [236] => b335393140069b35a268d2410d1a961c [237] => 52097f9b98bcd3720c963352d8a3f639 [238] => f9ea551f9fe6b399471f628373b7ab3e [239] => cca849414bd188ff8df5236e512dceef [240] => 9f27e37fc789875a561a7fd9921e0d6d [241] => 965b7a99ae25bff68df99f1030be2e3c [242] => 08e2aabe1e2b5cea3d9eb79ca7ba8aab [243] => de7e111a27492dca04297c25f2e23fca [244] => be592104a5c34e6a60e76ec7278c19bd [245] => c9945c1e79df045a0db890702783b572 [246] => 406c02df62305b3f6295ec856af521ff [247] => 504b201306511f55dbf4626b985612cf [248] => 8f309239ed25d3b268b25922723fc164 [249] => 4c591eb173bf145c04686f817e753952 [250] => c72f5a15314afb0d31e69ac3aceba0e6 [251] => 0e9b17d39aa1182b8b76af1cd598689d [252] => 0e9b17d39aa1182b8b76af1cd598689d [253] => c54182c9d6832efeef4e777426e2ceef [254] => c54182c9d6832efeef4e777426e2ceef [255] => 6af889489066b31c13c4183ca7504c91 [256] => 059f639a10c9a81efad87f2c39cfc2a9 [257] => e0fc70981d315f8a05a6e2cb7b7be2b5 [258] => 621d273314353da9d92aa655c65b39b3 [259] => cf69cfe45a11751002c6f0dfb12b488b [260] => bfd3029e66cc94c7fcc82590a59066a2 [261] => d932f8ce7d0453f59f6220cc1757d90a [262] => 7f4ea7414248fe338cf4a7334f8805d6 [263] => f803f5412fb72a4f3a7f55f4126f3ee6 [264] => f341fb5452402707e581c063661ad9b4 [265] => 5348a1b69da2731a0e1107aa2298674d [266] => 6173a3e197d6e1c933fabe8da4d0e2bf [267] => da7d881c2de39bc84ed6f8e768dcf2f1 [268] => 8b78dd81b06dfeff6787f91a12faedbb [269] => 628962a74c6c65b113778083cce4e6d8 [270] => 4343b5d0c0ad5f5d6395f5a394b3b230 [271] => e99e92d338d075baa7565e8bff81baff [272] => dd5475cb56ae1d8a092667ae3d06da60 [273] => 6d5d42b3c0c34b90c04f39361dfa55ac [274] => 2b7cc075fb0ec8dbd7b95ce884ab0176 [275] => 5eac62b6c633ec578c6e2ab8ea130567 [276] => 5bed00bd50fc3ab38e9fb88f45e814f9 [277] => 5e6b5b7555835774ff88c7ea54671356 [278] => 6bfa56e7092ff401eda962b3a586691b [279] => 05fbd3f50cbf9b17347332f75d3489f1 [280] => 2fd9b65f5e700652fdb86990962816ff [281] => 88ef1d7b4c32e8987b974e86891534ef [282] => f4a9277e6cb16a27cf4e6f4f200c6353 [283] => 553b49f3be9203db43eae652dc3253bd [284] => 7b97c7aa23c0e893fe93c297836683b2 [285] => 79f3b0f8ce76351865a97ae9d31cc38a [286] => a8e749b220d212ad3d699ec6650f9db4 [287] => 5d8bf20f912d3aeadd310959a855c5f4 [288] => 1a7208fbed224e2b78ccea21563b7b00 [289] => c05f27e0a9518a1a85f5d70433eefcdb [290] => 1d03e130b84bb6f86d235e72a71c5587 [291] => 9c556de60b04383fdb6599b1a43e6c67 [292] => 497a8968552eec7e967ee1ab886c44ec [293] => db9e4b2d445bb0821fa000674d14a083 [294] => 4ad745ca9073e15ccf7aa2621bf3a2cf [295] => f2b96d4f4b46437816e986176ad192cc [296] => b61e078f8e7b4ca531c4e981bab69dfb [297] => b61e078f8e7b4ca531c4e981bab69dfb [298] => 510faf3067320cfa4d751df1ae4f7cb2 [299] => fabebf445514131a1cc9d8cf3443cab1 [300] => 4a17da56346a8086844e19c1aaaaf9b7 [301] => f7b6e932ae7c22e46afa0f96737d6da8 [302] => 773a8f53d706eb316bdfaa50be96f9a1 [303] => 15a82bc067588d9ddcdd16a3ccd04857 [304] => 00100b8c8ca5e68eabfdda6fa5a430a7 [305] => 05b0567a0caa1ac6ed1b21745c7cdf6f [306] => ce2794fe4c277a6a975d85d4fc905b6d [307] => 677783c913292b008e41df66474b2e46 [308] => 677783c913292b008e41df66474b2e46 [309] => dcd739fd50eb94369ca6e9e2746a9cf3 [310] => 2ce82d330165408c78223472c03cabd7 [311] => 748cab3592cb241d23417daa1e39a1d7 [312] => 1b432c18f9f5c5e6d365555d1824417a [313] => 3a75ef65cc17cd93d7374d6f7cf0a186 [314] => 20a6f14b6ae5889debb3c1398d4b9e33 [315] => baa46a31c812886c3aacbdd4c48afc61 [316] => 95c286f837318d506eb78cebe919e473 [317] => 6f4983ba32a686e0de5646d2a63352ce [318] => cba79e4e8c3d3757ce3e5d07733d46c1 [319] => 3e93e610cad271843bd973f1ded709a2 [320] => bc549eb80450f6a8bc724c16d060608f [321] => 27b806e678d96bdc715150cf211e46f4 [322] => 687619ef3dea5b44f89ec0eb222bd232 [323] => 14f6dd9fbd4cf9e7d1a18cd63194782e [324] => 6d14aaf5102b7fa068a5ae61111a4957 [325] => 3c2a6f57814b0d48df1c9fda8bb244c7 [326] => 6c66727c23507cdfe376a23e0b1b9e66 [327] => dc323636b0f3e76d4b28b171144f9251 [328] => 9feb2ec7501784fbe7cf43420cf45685 [329] => 18a166723640e50c9aa8120141a33d0f [330] => b8d151cde775a58e915e97008db9a1bd [331] => af4f58e87db89380605a9e0a6668ebca [332] => 8bbb2383dbd32d24cfc4670a893954fc [333] => d3aecef7b17b96840bfb7743c64afd4f [334] => e06f5e80755ff37abc6ab4dd910c52f0 [335] => aafad67d0c1bb632b03fcaa29fe94985 [336] => b00779efe0659314e8937d6934b1c6a6 [337] => de6641d91b60c9c30e1962361ddecd99 [338] => fe18d20c281880af52ba2ff071317c72 [339] => 0df3fe1f80066de0f4797ad9abca1a01 [340] => d1893983fcbbac029d5fb879d46ead6a [341] => ac6b26bb487f3c6242f78117a3de7ab2 [342] => 6963a6ea4a69b64db0d0e9cd3c5e189e [343] => 96d95c8cc333099ee422028c83b9bbb0 [344] => 905e474a6d7f05965e8dea06b9bae27e [345] => d84bb0c226a4dff67ae37eb8e89848ee [346] => fb3a10155eee37f3990d8b0544b69f7b [347] => 38ceb08e7d0411b3fc74c4db2743eb7b [348] => b5fae78b9f147257fe501ae1430d782c [349] => 11ff228d00c296a491f274f74f6fbc33 [350] => b51e5d5bb2dbe2f3d3d0e0b05dd2cc96 [351] => 39afe72d620e47aee70128096667287a [352] => 9b4c1cb43749780106e902ab619013e6 [353] => 4f6a2db00ac252cb0c98600ff729c4f6 [354] => 00682e4221f533d3bef18b7f3462744e [355] => 5e37e991b41a9bbca7f93da0de3cbc2b [356] => d33e69ceb81d7f712a4b44a8e7187a8d [357] => 3b82a2cdaccae0e8983b84c84348b8e9 [358] => fb81d624e66469c81a9b4db269dabe0f [359] => 186c06bf8d97c66ed99ddf8f53d211b4 [360] => 1baef77354bb086ad992097bdd9ef1a9 [361] => 3f1cf81df08dde31f223a226c9cba68b [362] => 076c2bed701b887ee46a313da8e78cb3 [363] => 31bc6f7a3010b5882e828e6ad7d6f57d [364] => 609f8c4447a5d70fdd02474b2781366e [365] => 8e403bedf53685d8d3b0d40ae738a301 [366] => 51ced48bb9159899af03109a9584b023 [367] => 1c8803baa93c224150fafa1585d89267 [368] => 54f963caa6791bd881c0062c4f04c20f [369] => 85e2cecb476e852c1ffda93cf7eaa977 [370] => 0ef75c8889f6832c2abc15f96957c9c7 [371] => ed6442aa542a25bb3b4b420b394d59e3 [372] => 8c9b27760db022a5a5791976ccef69a4 [373] => 3dcb89ce9e595e4b944e679561936839 [374] => b1944d2fc78e7d022052ae29d26a4d7f [375] => 3d712f536984a516a0f011952d6540b2 [376] => 50bf1e01b68481a92b7d407ec91f7887 [377] => b7c3cf9982972328377896379b9312e8 [378] => a88ae138595bbba3d79a9da6d888ed8a [379] => 9af8a8283af55bbca5a04528653b38a6 [380] => 4f703d641c7f2700f8877ee6011e9571 [381] => bd702062514fb8426e04a2b69b8d0c9c [382] => 1132265151c4de84c77b4364d55a0997 [383] => 7d933c96cc2672a2342ec69fba0f0cfb [384] => 24d19a5762ecff6419159ae4d5e1205c [385] => d31715ba5ab5b7c77c300d1b46ce9454 [386] => 842dbfd6d1f8793b1c9134cd3f925f45 [387] => 878478d31df7af6ffa17d867efeade18 [388] => 0cb15a6432643e52ee243aeb694c00e1 [389] => bf57c778377e21a60d77fe31010711b0 [390] => 34970a799c71d1b85494f651dd737a19 [391] => 391f810bbfff420d0ad4691e6851e9d4 [392] => aaec4f397da68680b63c614ad0b9abd7 [393] => 3bf95698ae0bc300912583dbc2203a87 [394] => 8312bb563cd032b4a70537d31171fc61 [395] => 5fe7e9099e25a7603c051e9e9475351c [396] => 07a132e89cb2d7b10b0c99f268d68431 [397] => 819bc16314fc5f3086e204c4d70c1cc1 [398] => fe32857fa1647548f935ab5ed334ff32 [399] => 29062bbb401941cd79799a5974b6a51d [400] => 54024fc516c1681661ae758252121881 [401] => c6c44bf899ff80522e9c5e27950e835b [402] => b8e7310dc999333d35870393c6682a27 [403] => 7b585d172cf6f2c0f4213dcfbeeb5bb3 [404] => 9f0671ebcacdf2ef69709fac93c473be [405] => 0bd3cb3e2a6079b08320b63bd7f5860a [406] => b11706da3d7e80823a1654e71c07e45d [407] => 9f688339933806bd2365b1f44c399bff [408] => cc1204743acbe33e7e790324940cd870 [409] => af1d13821797f8b9071672e13a819aaa [410] => 0457670dcc748953bc4c017e032e28e4 [411] => 18830639a6a3ab227858bf784241e89f [412] => 7ec872aa74a584dc3cfd7b44550ec54e [413] => 44e895d266c144436db2952b5a6871b5 [414] => 90a8b8293a48d0be3ca61837ecda636e [415] => ec3ba8dc15c287b1494a5c3549d17e71 [416] => 653ed3e85f327bdfb927956ecffcf2a0 [417] => 19b84391d730277368608652d5de169e [418] => 8d3a6d2eb1081c2352ea104cd218cc46 [419] => 5332bc6a03c10a639d5878c28cfcb34b [420] => fd6932e324d698d4be3b1bb6ea3a0d98 [421] => 2e2e481a6abf27266f25f791882bde23 [422] => 4eee133e1947924aa2471597f0210d8a [423] => b894f743ba6cda139d4f50e785141a84 [424] => a14bfe359731c7295f49a6573816e707 [425] => 98e4b5bdb4bbb6e21f455506616ca57b [426] => 085cb82f0bc552c0ab116772edabb989 [427] => 308da826a9cf5cd5ee3df71679bf8b0a [428] => 14b7b0290b41db4e47c1f65948432feb [429] => 8f6396d7b4996f857939021b7e721da5 [430] => 548802d72b8ca38f884326845ba374c5 [431] => a54d9a11e6142a57101f526e505ac6e2 [432] => 4af133833361eecd6319d8daa1853951 [433] => 23f2323c22ce33c019db1c4c7f76f0c9 [434] => c370632aab8ac03b0df1db17d8d0c7e5 [435] => 34df7c267952bcc434139c8def28972c [436] => 7040dba7000ac46580b6bf4f625a0542 [437] => fd9fdd9a1dbc5dd6da42726511e0175c ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 6 [1] => 601 [2] => 841 [3] => 307 [4] => 846 [5] => 845 [6] => 847 [7] => 848 [8] => 98 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => mita-mista-ja-milla-hinnalla-opas-urheilukanavien-valintaan )

Decide filter: Returning post, everything seems orderly :Mitä, mistä ja millä hinnalla? Opas urheilukanavien valintaan

Array ( [post_title] => Mitä, mistä ja millä hinnalla? Opas urheilukanavien valintaan [post_content] =>

Urheilutapahtumien ja -sarjojen lähetysoikeudet ovat melkoinen viidakko, jossa on väillä vaikea pysyä kartalla. Kokosimme tunnetuimmat palveluntarjoajat ja kerromme, mistä voi katsoa mitäkin lajia tai sarjaa ja millä hinnalla. Valitsimme vertailuun kunkin palveluntarjoajan mobiiliversion.

Operaattorit (esim. Telia, Elisa ja DNA) tarjoavat vastaavia sisältöjä omissa Viihde- ja TV-palveluissaan. Useimmilta palveluntarjoajilta löytyy suorien lähetysten lisäksi myös ohjelmakirjasto, josta tallennuksia voi katsoa jälkikäteen.

Viaplay

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jalkapallon Mestarien liiga, Englannin Valioliiga, FA Cup, Liigacup ja Championship, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Ranskan Ligue 1, MM-karsintapelejä (muu maailma)
– jääkiekon NHL ja KHL
– koripallon Euroliiga
– käsipallon MTG
– amerikkalaisen jalkapallon NFL
– golfia, UFC:tä, moottoriurheilua, nyrkkeilyä

Hinta: 29,99 e/kk

Lisätietoja: http://viaplay.fi/package_sport

Ruutu+

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jääkiekon Liiga
– jalkapallon Veikkausliiga, Eurooppa-liiga
– lentopallon Mestaruusliiga
– Superpesis
– koripallon NBA
– amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga
– rallin MM-sarja, rallicrossia, vapaaottelua

Hinta: alk. 9,95 e/kk, Liiga 14,95 e/kk

Lisätietoja: http://www.ruutu.fi/urheilu

C More (MTV)

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL
– Formula 1
– Moto GP
– nyrkkeilyä, golfia, hiihtolajeja, raveja, tennistä, yleisurheilua

Hinta: 24,95 e/kk

Lisätietoja: https://www.cmore.fi/sport

Eurosport Player

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– olympiakisat 2018–2024
– tennistä, pyöräilyä
– moottoriurheilua, talviurheilua, yleisurheilua, snookeria
– jalkapallon MLS, nuorten ja naisten arvokisoja

Hinta: 6,99 e/kk tai 69,99 e/v

Lisätietoja: http://fi.eurosportplayer.com/

IS Extra

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– jalkapallon Veikkausliiga ja Eurooppa-liiga
– amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga
– Salibandyliiga
– Superpesis
– kamppailulajeja

Hinta: 9,90 e/kk (sisältyy Urheilulehden tilausmaksuun)

Lisätietoja: http://www.is.fi/extra/

Elisa Viihde Sport / Fanseat

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– Korisliigan, jalkapallon Ykkösen ja jääkiekon Mestiksen kaikki ottelut
– Salibandyliigaa
– jalkapallon Ruotsin Allsvenskan, Tanskan Superliga ja Hollannin Eredivisie, MM-karsintapelejä (muu Eurooppa)
– koripallon Espanjan Liga ACB ja Copa del Rey sekä Mestarien liiga
– käsipallon BENE-league
– jääkiekon Ranskan liigaa ja Cupia

Hinta: alk. 6,90 e/kk

Lisätietoja: https://elisa.fi/sport/ ja http://fanseat.com/

Kepit.TV

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– yksittäisiä otteluita mm. kotimaista salibandya, jalkapalloa, jääkiekkoa

Hinta: ottelukohtainen hinnoittelu

Lisätietoja: http://kepit.tv/

Laola1.tv

Tärkeimmät lajit ja sarjat:
– laaja valikoima eurooppalaisia palloilusarjoja, esimerkiksi jalkapalloa, jääkiekkoa, käsipalloa, koripalloa, pöytätennistä
– lentopallon Venäjän Supoerliigaa, CEV:n Europelejä, beach volleyta

Hinta: maksuton (ei mobiilikäyttöä, sis. mainoksia) tai
4,99 e/kk (HD-versio, mobiilikäyttö, ei mainoksia)

Lisätietoja: http://www.laola1.tv/en-int/

Yleverolle vastinetta

YLE Urheilu näyttää kanavillaan suomalaisittain tärkeimmät isot urheilutapahtumat ja seuraa muutenkin laajaa lajikirjoa. Perinteisistä arvokisoista YLE:n ohjelmistossa ovat esimerkiksi:

– jalkapallon EM- ja MM-kisat ja niiden karsinnat
– hiihdon MM-kisat
– yleisurheilun EM- ja MM-kisat

Lisäksi YLE ja lajiliitot ovat sopineet kotimaisten talvipalloilusarjojen uudesta tv-konseptista eli Mestaruusputkesta, jonka tavoitteena on palloilukevään huipennuksena televisioida mestaruuden mahdollisesti ratkaiseva ottelu joka päivä yli kuukauden ajan.

Olympiaoikeudet Eurosportille

Olympiayhteistyön myötä Discovery Communicationsilla ja Eurosportilla on eksklusiiviset multimediaoikeudet Euroopassa olympialaisiin vuodesta 2018 vuoteen 2024. Lisäksi Discovery ja Yle ovat allekirjoittaneet sopimuksen olympialaisten mediaoikeuksista Suomessa. Sopimus takaa suomalaisille kattavan tarjonnan Pyeongchangin talviolympialaisista 2018 ja Tokion kesäolympialaista 2020. Sopimukseen kuuluu, että Yle voi tarjota molemmista olympialaisista viisi samanaikaista lajia omissa digitaalisissa palveluissaan ja näistä enintään kaksi lajia samanaikaisesti televisiokanavilla.

Bundesliiga puuttuu

Suosituimmista jalkapallosarjoista Saksan Bundesliigan lähetysoikeuksia ei Suomessa tällä hetkellä ole. Mestarien liigan oikeudet siirtyvät kauden 2017–18 jälkeen Viasatilta ja Yleltä MTV:lle (C More). Viasat on vastaavasti hankkinut oikeudet Huuhkajien EM- ja MM-karsintaotteluihin syksystä 2018 eteenpäin aina vuoteen 2022 saakka.

Jääkiekossa puolestaan kotimaisen Liigan oikeudet siirtyväät syksystä 2018 alkaen Telialle kuusivuotisella sopimuksella.

Useilla kotimaisilla tv-kanavilla on omat nettipalvelunsa (esim. Yle Areena, Katsomo ja Ruutu), joista voi katsoa myös maksuttomia urheilulähetyksiä. Yhteenveto livelähetyksistä kanavittain löytyy ottelu.fi tai tvmatsit.com -sivustojen kautta.

Kotikatsomot kuntoon

Perinteinen televisio on pitänyt hyvin pintansa urheilufriikin olohuoneessa. TV:n rinnalle tekevät kovaa vaihtua tuloaan myös videoprojektorit. Signaalin siirto ”tykille” tapahtuu vaivattomasti digisovittimen kautta.

Kuvan- ja äänensiirto mobiililaitteesta seinälle tai valkokankaalle onnistuu langattomasti esimerkiksi Google Chromecastin avulla. Kehittyneimmissä projektorimalleissa erillistä kattoasennusta ei tarvita.

Testissä Optoma GT5500+

Optoma GT5500+ ultralähiprojektori poikkeaa huomattavasti perinteisistä kattoasennettavista projektoreista. Laite asetetaan lähelle seinää esimerkiksi tv-tasolle. Jo 30 cm:n etäisyys seinästä takaa 100 tuuman Full HD -kuvan.
Optoman 3600 lumenin valoteho riittää hyvin myös pimentämättömässä huoneessa. Matalan vasteajan ansiosta laite toimii hyvin vaativassakin pelikäytössä. Virheetön kuva vaatii kiinteän valkokankaan tai esimerkiksi SmarterSurfaces-valkokangasmaalilla käsitellyn tasaisen seinäpinnan. Kokonaisuus on toimiva, plussana helppo asennus, selkeä kaukosäädin sekä monipuoliset liitännät. Urheiluhullun unelma!

Optoma GT5500+ projektorin voit ostaa alan erikoisliikkeistä tai verkkokaupoista.

Tiedot on poimittu palvelutarjoajien nettisivuilta 6.9.2017.

Teksti: @HeikkiKiiskinen

Kuva: Getty Images

 

[post_excerpt] => Urheilutapahtumien ja -sarjojen lähetysoikeudet ovat melkoinen viidakko, jossa on väillä vaikea pysyä kartalla. Kokosimme tunnetuimmat palveluntarjoajat ja kerromme, mistä voi katsoa mitäkin lajia tai sarjaa ja millä hinnalla. Valitsimme vertailuun kunkin palveluntarjoajan mobiiliversion. Operaattorit (esim. Telia, Elisa ja DNA) tarjoavat vastaavia sisältöjä omissa Viihde- ja TV-palveluissaan. Useimmilta palveluntarjoajilta löytyy suorien lähetysten lisäksi myös ohjelmakirjasto, josta... Lue lisää » [post_date_gmt] => 2017-09-07 06:46:58 [post_date] => 2017-09-07 09:46:58 [post_modified_gmt] => 2017-09-07 06:46:58 [post_modified] => 2017-09-07 09:46:58 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://faneille.com/?p=93915 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Käsipallo – Faneille.com [syndication_source_uri] => https://faneille.com [syndication_source_id] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed_id] => 4 [syndication_permalink] => https://faneille.com/futis/mita-mista-ja-milla-hinnalla-opas-urheilukanavien-valintaan/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => 8e19153fea5bab511292ac25902a63c0 [1] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [2] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [3] => 1acd93e76b8972b27b567557b050988c [4] => 8e19153fea5bab511292ac25902a63c0 [5] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [6] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [7] => 1acd93e76b8972b27b567557b050988c [8] => 8e19153fea5bab511292ac25902a63c0 [9] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [10] => 25bc17fde2166ba8a42165229545a9be [11] => 1acd93e76b8972b27b567557b050988c [12] => dcca23571c9a538be7b9ac205160de82 [13] => 53403d903a6ab3ae089663d0d5e1adcc [14] => 588d7cba872b91e00c76c9dd5226d55c [15] => f1f8d62be96916c74ab2aa4f375d74bf [16] => 73f83fb61f228d077107e24b2ece042e [17] => d0f7d9275b8518fbdc34118af585224f [18] => c8dd17440d292f36715e5b28c6672f41 [19] => 292fcdd6eb49f52c5ef448aefa8d39e6 [20] => 0a729296a6e867ad3abc50f8f529776f [21] => 8a2678482a7a5837a2528e941397311b [22] => 213ef9e6fff7d322c0d93ebc61f81050 [23] => 89bfa89490abe13a149ae52c013f31f0 [24] => d7dfad5c6e76053235c181c0f7e09a60 [25] => 2730a0490da8979d0da1e4f397f37098 [26] => 2f76b7b0c17ca1d748909932ee7ac66a [27] => b6300ca47db9a77302324c80ae42807c [28] => a8cdde5e35dfdc9771c0f62ade3aedd2 [29] => f1eb8438be316cd5ee4fb1b9688084c9 [30] => d563e80a4c505482b1cae8c823600a44 [31] => bc827e5ea8c20ca48147d2d84e7c261d [32] => 5a8192ffbec74a9f95260b5a901e4d9b [33] => 3022e562c467e264e2a98ba035718e3c [34] => 02e6869ce89be4861d89ea1cc4708d47 [35] => a5138710a64fb15f036fca9f83d90ef0 [36] => 975947e795d36865e7ba47bf00c4e7c0 [37] => 22fed25fe6b9496b382ca9b939c0a35e [38] => bfc445214d1020b2abb54e7ec75f4989 [39] => 101b1ed312206791fdf8f85cd6fef4b1 [40] => 2253f2043a3b2bfe09693f2c626ac9b8 [41] => 93e0cf60b1223058b49ffd727d67a550 [42] => a9391a86c8ad2b7d6ede8995309e4bfc [43] => 73295b69af7095593a166714d3289445 [44] => 173dff9db1daa319fccc89bed0c78b3c [45] => 51634d2411f7e8a98fdeb4f1ebc8bdfe [46] => 2b62c36291a91874f6b1b9c5140ec411 [47] => 210ebd7e29a6710fc1dc1b9018ee0c88 [48] => 784b7135424ac234c485776abfe08369 [49] => d83270fcac84944962064ec59c4d4c19 [50] => 59abe11b708cb00c497186442a72bb0d [51] => ce9c94407bcdc7650a66310ea4c740f9 [52] => 180a37d79cbde8a6033d6c32d9bf51f5 [53] => 1d50853b8874318ff7946b6f362a34f6 [54] => 9526be22c95fdac2696913084bc77bf1 [55] => df304c06196e3b5dc05b6de6529ee55c [56] => a2a7090eb38feef8f51da98c76bbbad6 [57] => a866c976806b111dff52c8960d8a8114 [58] => a8bb8ae722b928b6423d7ff58af489c9 [59] => 74e6ad6c17c0d190f2babf122c60efe4 [60] => 4ed35014b05bad984bd88037aaa15436 [61] => eaabd68a23a107ac97706ac043e07393 [62] => 24160dd52f8768369a0c386c78f3c45f [63] => e55f8fd61eda8eb1e70e1dae1ba1a437 [64] => 9ae08ab9bfb1e384ed8b8cb99b611f27 [65] => 72bd1e77aad4812c9a7dff4b79b3f467 [66] => edbf87c8e9c702c990ae465903b67db0 [67] => 082502d4795993f205d122a2acc9155c [68] => bf94cb0dd6e7a04d630ed21a67d7c244 [69] => d57257fe2ff9d2e14da611504d7f5e2a [70] => 1efae6068a2784088481c0db4f1efe40 [71] => 13c9b350680058dd1cad51885afac321 [72] => b7aa78afa0d9bce9295c70e19b94b2a2 [73] => 87cbf78c88b7791fe01cb1e3c9f7e163 [74] => 87cbf78c88b7791fe01cb1e3c9f7e163 [75] => defb8c4965c226ab35708399348c19fb [76] => 542c133ab6246bf0288e308eb66ec76c [77] => 4948de228e503572faf8387c2037b07b [78] => 5bed59639a106dfe60cab378a4c44b8a [79] => 65f0220ffcbb9278528c126b50462e48 [80] => b49f811a943ef1a80637876f0a394551 [81] => 426f88965a2fd6331176c13d81715ee5 [82] => e70b86923b8feee82f3c7b5c97f23f69 [83] => 20641578760381adcf5cd6d38c407e2e [84] => ed2c9469989807ba26fb7e90b117fd77 [85] => a1b36276c2ad2cb058bb1ca677441f2a [86] => 67e25b05f79c27f37e8a9e7e7391ec72 [87] => 9e700dd96c51de510da142866f5adef8 [88] => 1ae639cb5f0b3b7c5d8e3957244227c8 [89] => 29d8e7654fea0ca7fe2267a5ce76e9fc [90] => 351f723718917a04ade4db6f0b5f8b50 [91] => 7043d3aa7093b7b2b711b7b89bd3b171 [92] => 937145ab315dfaed6aefaa1f83c72476 [93] => c4ee8a610c7c60e6c1a30f51302b74a0 [94] => 5c0aa8fc4e60712c8b9477add3dcd653 [95] => b55710fd56fbbcceee3052ba910548b1 [96] => 50376a667709afa65c085597441f9078 [97] => 9042aacf6e4cd4198da550be8bfa1988 [98] => b446bea06d5c26f67ed8125170953946 [99] => 496b2ea75d4d2aaea5bf0a303f172318 [100] => b043479a13347742ed5e968086bc9425 [101] => f7935a59322d77622fb5102b65a9366f [102] => cbdc599a7ae123a3fb2bdaca49350a26 [103] => 39b6c4c256f7989428fbe6a0eccb5679 [104] => a7d82381076c995e8b576541d144c703 [105] => e7eea879d670576503d4bb1d7467a482 [106] => 224d567aad36540e9eef24ae2d90ff8b [107] => 8fc0826c67819bd6dbd1a21ccadd65e5 [108] => dbea5c5c49e60d4df5bbc44ecad3d46d [109] => 0a11fb8c16e45ee0d55282efeef3b7b7 [110] => 008930fa670a101034ed77df3435dbef [111] => 30445831fd62caabcedaed40e5cabee5 [112] => 18a471af6fbe5073f44128a6d05da882 [113] => d313aaf2012df99356761ed1769325d0 [114] => d7a50eafd2571e15082c0e05e607669f [115] => 75c8e1e7ae2bf10e89714ecf9fb86e61 [116] => 915603ee95a596efb4a0efad53edd092 [117] => fe3daefa3eee29b86fda2c4ebebc4111 [118] => 8534804f9d92e6e1881b0b0d2fdab11f [119] => 5d95caca26116a2775b4f6926abbaa7a [120] => b95710f0468ef84c18a793eb5d555161 [121] => 2ac61297facdf0a9925010e824bbe815 [122] => e0653743fa35b7873ba6ba0b405ed635 [123] => 29a8ec88d30d5a39242c9f8d9ce29a10 [124] => b9f3a3519431794c3eeb01b661e906a8 [125] => 119919a756e1f2eb5787b17a0ac19328 [126] => 71420cc02e2261f64ca5b804bb34a112 [127] => 3a2861682a21b86b7cb9df09df151ee0 [128] => 246ffbd888a5b2d31c1ce66a4877641c [129] => 7094e828c944af58d3beb8b880c274ec [130] => 777e3fa8078a19bb085a920dfcd93625 [131] => e34d97fa8e4f89f8aed1439d4b9bb69b [132] => 741f868534935d4db3c4e178faa8fa0b [133] => 5de2ff205708ff7547b04d32ce8baf1a [134] => 3787f91a16f24e9e1929f4b134f642f2 [135] => ebc0c7432241c9fb3530512be3166f45 [136] => 1b9bc9edc8c57a96e361508ee301f24b [137] => a95716f6e76327a41516723e6eab41c7 [138] => 787c3e12828ef807dc7091cb4aa801ee [139] => b75a351e41e03d8a0ea934244f87d79d [140] => 6aec258b2f63227d1861a0fc076dcba3 [141] => 3f6970ffb64959c70312ad228a04f366 [142] => bbad8b9ec1194e670e70135663dfae3c [143] => d7a67d538692db8ab533e7fb188f98b4 [144] => 8783e38313ed1ee17ac3e37eb8eb75d9 [145] => aabcf31c09c5fc4f06efecad4354159c [146] => e0c34d7b94eb8362718905be77d4e9c6 [147] => eb68e057cc6ec269d43320b40d9bc2d4 [148] => be19ca7237c5afd6730a761f1e330487 [149] => 2e845ab17505e7a2b0b8b79239428184 [150] => 5a54c0dba3fc1778a08af840a6fc7a7d [151] => db55eaaff4ae77b132f825c0ecedc69e [152] => 5e32af72421f17a95a68d25be4d4c80a [153] => 1cdae519c8f34b7a47735e9b739e2238 [154] => 9434b249bc2d3320b29cd503c38c0efa [155] => 120af5d20830aafdb4872fe54f988acf [156] => 583380fea3fa278b0eb82dd08be4a912 [157] => 5bdca38d17b92007e74660a5e49143c4 [158] => 042e18d0f1202b7d707e768846ddebb3 [159] => 876290acee5e310c790311d01f158695 [160] => adc10079a6c8517acadff113ff1afec9 [161] => d01c79c91a9cfab3e70348fb8d6c413d [162] => 9003f54e6ef2ece15e32a7c1af0e3266 [163] => 3cb488a35cd71c8dba213ab902d6ac3c [164] => 8f30f05ebecd8af2d6cda63f93e5df99 [165] => 38d358f4195422ab5722fa39bddd6773 [166] => 02cdd4f77e017e41eae52cf5df96cbe9 [167] => 4873f9a029868c42a23158418b503237 [168] => cf79f8204e9f8d818a12ab917de9120e [169] => 4ef017e9ed5a4b48b079b9ec4a5d05b4 [170] => d84ddd946c9a61885e6cf9dde36ac1d8 [171] => 31a79bd39a7c766f8e6a956bc5911959 [172] => e94fa04e1528573e803ac58089eb2445 [173] => 7a8609a3a72e54782347f96164aee2a7 [174] => 34c1b740bd6d73fc563a3fc6cdbde66f [175] => 603213aacbb29b84b10dff6b5f8ee0b4 [176] => c3da8fd7e3269d6ee60e7dfde12c5cf9 [177] => b7ee659082b6e5b0faa733590c2870ad [178] => b7ee659082b6e5b0faa733590c2870ad [179] => 9e85c7e7e22ec8f5481742c3a03b6775 [180] => 2dea25d656998932c2afed427e9d856a [181] => 6ed456bc217f8bc30ce0f823aa3765c8 [182] => 926c50e5ef8c221765b4f215ef213d0a [183] => 83ed46c227e1bcc8dbae361fe1959b0b [184] => 108ca02ef5d326c681607c43bc71190f [185] => 1d4fb13d1092656fde6834ca19bee442 [186] => 5cb343642fc8b6b9a8e3db1bc6bbb338 [187] => e3df864a6b6cf30f5ed7938db75c28bd [188] => 1961d07fd322ab1e02bff490fa457703 [189] => f9a7d0b70015e74c167d51e5a0d8b728 [190] => 5a7c811b5949817873d9b4a95e6f848a [191] => 27b83853fe53e22a39af7976a30e15e8 [192] => 3f0377fb749849d7c7bdc2c42b6502e0 [193] => cb9dcfbe950fe572d21ab55c140da9cd [194] => 9459d4918202547e3c2678c6b5047ab6 [195] => 0ecd542975744a1ebf042c3dbad04f2b [196] => 0ecd542975744a1ebf042c3dbad04f2b [197] => affdbf8112855fb99e89839a79a79c09 [198] => 4352a8846ef0bc718983400f3d68e934 [199] => 423ebdb5ac347453a3a72f0e3436b49c [200] => 423ebdb5ac347453a3a72f0e3436b49c [201] => e1e35a35c2edce6e7ebd2d175e387ed2 [202] => 4e84497b8a81ada50958c6e39115f728 [203] => 9f4c44e5294c8d61a324e488c716c6c1 [204] => 952944513cd147ed8b1debbc4dbb4c9d [205] => ab358cc309ffff7265c63a8716e59810 [206] => 0f0861a0ca2cbe547d8d08f172591ad9 [207] => ca75012cf0dedb157b527201130d4a4e [208] => 84e68211dfac300645bb0e286987576f [209] => 25c0c175c7302a833554dcf2329d8b00 [210] => fe95715521c9c828ec6c64fecbcc28e5 [211] => bbc12755ae16168255d7dad70f3302f5 [212] => 7778461680e341fdad38c5b228a3a43e [213] => 5c7d7be8319fa639e30e4667132eddb3 [214] => 9d50dcc48031a75221a4c7295c7fa9da [215] => 233d57cff9e092022c4af3ef656264e5 [216] => 2a11e831f4d0db17b855e9ebc3c1f07c [217] => 198f8735b1de8424068d76df6b90f4ee [218] => 2b223062afad61c52a43da21bb033d89 [219] => a8e50e29ceb3b9653336e9e307a37845 [220] => af2bd40b77b146aba6bc2c2dc61d0f00 [221] => 6496a5108aea6e509ce27bce2a8d9523 [222] => b57c19a0e7660de47abcb2c9db0cc0c0 [223] => 57875596cfb386c945aa98992db910da [224] => d9b38b679c8d14087cec734199ef7cb2 [225] => 4a5807b7089ce2d72bccac7055ed1b8d [226] => bc4837cffa8bb5fd068df97e3297a552 [227] => 74687d37f7f68be3c06f4d3b19c5cc6b [228] => 300a3d24b79decc18ea646896dc845bb [229] => bc89f76b26d7604202a0d8b3def29263 [230] => d4425acde68d4ba3d3a39a2dd6161762 [231] => 70ffa404503aee6bd6d5712ce5684df2 [232] => 9d239c7d57d8da8953caf99e27c240f1 [233] => e2fce27efeed98d30dab82e61da247b0 [234] => b875c8774d979d2963bf0faa3851f61d [235] => 9aa271387c2d31a4146fa467900f4ca7 [236] => b335393140069b35a268d2410d1a961c [237] => 52097f9b98bcd3720c963352d8a3f639 [238] => f9ea551f9fe6b399471f628373b7ab3e [239] => cca849414bd188ff8df5236e512dceef [240] => 9f27e37fc789875a561a7fd9921e0d6d [241] => 965b7a99ae25bff68df99f1030be2e3c [242] => 08e2aabe1e2b5cea3d9eb79ca7ba8aab [243] => de7e111a27492dca04297c25f2e23fca [244] => be592104a5c34e6a60e76ec7278c19bd [245] => c9945c1e79df045a0db890702783b572 [246] => 406c02df62305b3f6295ec856af521ff [247] => 504b201306511f55dbf4626b985612cf [248] => 8f309239ed25d3b268b25922723fc164 [249] => 4c591eb173bf145c04686f817e753952 [250] => c72f5a15314afb0d31e69ac3aceba0e6 [251] => 0e9b17d39aa1182b8b76af1cd598689d [252] => 0e9b17d39aa1182b8b76af1cd598689d [253] => c54182c9d6832efeef4e777426e2ceef [254] => c54182c9d6832efeef4e777426e2ceef [255] => 6af889489066b31c13c4183ca7504c91 [256] => 059f639a10c9a81efad87f2c39cfc2a9 [257] => e0fc70981d315f8a05a6e2cb7b7be2b5 [258] => 621d273314353da9d92aa655c65b39b3 [259] => cf69cfe45a11751002c6f0dfb12b488b [260] => bfd3029e66cc94c7fcc82590a59066a2 [261] => d932f8ce7d0453f59f6220cc1757d90a [262] => 7f4ea7414248fe338cf4a7334f8805d6 [263] => f803f5412fb72a4f3a7f55f4126f3ee6 [264] => f341fb5452402707e581c063661ad9b4 [265] => 5348a1b69da2731a0e1107aa2298674d [266] => 6173a3e197d6e1c933fabe8da4d0e2bf [267] => da7d881c2de39bc84ed6f8e768dcf2f1 [268] => 8b78dd81b06dfeff6787f91a12faedbb [269] => 628962a74c6c65b113778083cce4e6d8 [270] => 4343b5d0c0ad5f5d6395f5a394b3b230 [271] => e99e92d338d075baa7565e8bff81baff [272] => dd5475cb56ae1d8a092667ae3d06da60 [273] => 6d5d42b3c0c34b90c04f39361dfa55ac [274] => 2b7cc075fb0ec8dbd7b95ce884ab0176 [275] => 5eac62b6c633ec578c6e2ab8ea130567 [276] => 5bed00bd50fc3ab38e9fb88f45e814f9 [277] => 5e6b5b7555835774ff88c7ea54671356 [278] => 6bfa56e7092ff401eda962b3a586691b [279] => 05fbd3f50cbf9b17347332f75d3489f1 [280] => 2fd9b65f5e700652fdb86990962816ff [281] => 88ef1d7b4c32e8987b974e86891534ef [282] => f4a9277e6cb16a27cf4e6f4f200c6353 [283] => 553b49f3be9203db43eae652dc3253bd [284] => 7b97c7aa23c0e893fe93c297836683b2 [285] => 79f3b0f8ce76351865a97ae9d31cc38a [286] => a8e749b220d212ad3d699ec6650f9db4 [287] => 5d8bf20f912d3aeadd310959a855c5f4 [288] => 1a7208fbed224e2b78ccea21563b7b00 [289] => c05f27e0a9518a1a85f5d70433eefcdb [290] => 1d03e130b84bb6f86d235e72a71c5587 [291] => 9c556de60b04383fdb6599b1a43e6c67 [292] => 497a8968552eec7e967ee1ab886c44ec [293] => db9e4b2d445bb0821fa000674d14a083 [294] => 4ad745ca9073e15ccf7aa2621bf3a2cf [295] => f2b96d4f4b46437816e986176ad192cc [296] => b61e078f8e7b4ca531c4e981bab69dfb [297] => b61e078f8e7b4ca531c4e981bab69dfb [298] => 510faf3067320cfa4d751df1ae4f7cb2 [299] => fabebf445514131a1cc9d8cf3443cab1 [300] => 4a17da56346a8086844e19c1aaaaf9b7 [301] => f7b6e932ae7c22e46afa0f96737d6da8 [302] => 773a8f53d706eb316bdfaa50be96f9a1 [303] => 15a82bc067588d9ddcdd16a3ccd04857 [304] => 00100b8c8ca5e68eabfdda6fa5a430a7 [305] => 05b0567a0caa1ac6ed1b21745c7cdf6f [306] => ce2794fe4c277a6a975d85d4fc905b6d [307] => 677783c913292b008e41df66474b2e46 [308] => 677783c913292b008e41df66474b2e46 [309] => dcd739fd50eb94369ca6e9e2746a9cf3 [310] => 2ce82d330165408c78223472c03cabd7 [311] => 748cab3592cb241d23417daa1e39a1d7 [312] => 1b432c18f9f5c5e6d365555d1824417a [313] => 3a75ef65cc17cd93d7374d6f7cf0a186 [314] => 20a6f14b6ae5889debb3c1398d4b9e33 [315] => baa46a31c812886c3aacbdd4c48afc61 [316] => 95c286f837318d506eb78cebe919e473 [317] => 6f4983ba32a686e0de5646d2a63352ce [318] => cba79e4e8c3d3757ce3e5d07733d46c1 [319] => 3e93e610cad271843bd973f1ded709a2 [320] => bc549eb80450f6a8bc724c16d060608f [321] => 27b806e678d96bdc715150cf211e46f4 [322] => 687619ef3dea5b44f89ec0eb222bd232 [323] => 14f6dd9fbd4cf9e7d1a18cd63194782e [324] => 6d14aaf5102b7fa068a5ae61111a4957 [325] => 3c2a6f57814b0d48df1c9fda8bb244c7 [326] => 6c66727c23507cdfe376a23e0b1b9e66 [327] => dc323636b0f3e76d4b28b171144f9251 [328] => 9feb2ec7501784fbe7cf43420cf45685 [329] => 18a166723640e50c9aa8120141a33d0f [330] => b8d151cde775a58e915e97008db9a1bd [331] => af4f58e87db89380605a9e0a6668ebca [332] => 8bbb2383dbd32d24cfc4670a893954fc [333] => d3aecef7b17b96840bfb7743c64afd4f [334] => e06f5e80755ff37abc6ab4dd910c52f0 [335] => aafad67d0c1bb632b03fcaa29fe94985 [336] => b00779efe0659314e8937d6934b1c6a6 [337] => de6641d91b60c9c30e1962361ddecd99 [338] => fe18d20c281880af52ba2ff071317c72 [339] => 0df3fe1f80066de0f4797ad9abca1a01 [340] => d1893983fcbbac029d5fb879d46ead6a [341] => ac6b26bb487f3c6242f78117a3de7ab2 [342] => 6963a6ea4a69b64db0d0e9cd3c5e189e [343] => 96d95c8cc333099ee422028c83b9bbb0 [344] => 905e474a6d7f05965e8dea06b9bae27e [345] => d84bb0c226a4dff67ae37eb8e89848ee [346] => fb3a10155eee37f3990d8b0544b69f7b [347] => 38ceb08e7d0411b3fc74c4db2743eb7b [348] => b5fae78b9f147257fe501ae1430d782c [349] => 11ff228d00c296a491f274f74f6fbc33 [350] => b51e5d5bb2dbe2f3d3d0e0b05dd2cc96 [351] => 39afe72d620e47aee70128096667287a [352] => 9b4c1cb43749780106e902ab619013e6 [353] => 4f6a2db00ac252cb0c98600ff729c4f6 [354] => 00682e4221f533d3bef18b7f3462744e [355] => 5e37e991b41a9bbca7f93da0de3cbc2b [356] => d33e69ceb81d7f712a4b44a8e7187a8d [357] => 3b82a2cdaccae0e8983b84c84348b8e9 [358] => fb81d624e66469c81a9b4db269dabe0f [359] => 186c06bf8d97c66ed99ddf8f53d211b4 [360] => 1baef77354bb086ad992097bdd9ef1a9 [361] => 3f1cf81df08dde31f223a226c9cba68b [362] => 076c2bed701b887ee46a313da8e78cb3 [363] => 31bc6f7a3010b5882e828e6ad7d6f57d [364] => 609f8c4447a5d70fdd02474b2781366e [365] => 8e403bedf53685d8d3b0d40ae738a301 [366] => 51ced48bb9159899af03109a9584b023 [367] => 1c8803baa93c224150fafa1585d89267 [368] => 54f963caa6791bd881c0062c4f04c20f [369] => 85e2cecb476e852c1ffda93cf7eaa977 [370] => 0ef75c8889f6832c2abc15f96957c9c7 [371] => ed6442aa542a25bb3b4b420b394d59e3 [372] => 8c9b27760db022a5a5791976ccef69a4 [373] => 3dcb89ce9e595e4b944e679561936839 [374] => b1944d2fc78e7d022052ae29d26a4d7f [375] => 3d712f536984a516a0f011952d6540b2 [376] => 50bf1e01b68481a92b7d407ec91f7887 [377] => b7c3cf9982972328377896379b9312e8 [378] => a88ae138595bbba3d79a9da6d888ed8a [379] => 9af8a8283af55bbca5a04528653b38a6 [380] => 4f703d641c7f2700f8877ee6011e9571 [381] => bd702062514fb8426e04a2b69b8d0c9c [382] => 1132265151c4de84c77b4364d55a0997 [383] => 7d933c96cc2672a2342ec69fba0f0cfb [384] => 24d19a5762ecff6419159ae4d5e1205c [385] => d31715ba5ab5b7c77c300d1b46ce9454 [386] => 842dbfd6d1f8793b1c9134cd3f925f45 [387] => 878478d31df7af6ffa17d867efeade18 [388] => 0cb15a6432643e52ee243aeb694c00e1 [389] => bf57c778377e21a60d77fe31010711b0 [390] => 34970a799c71d1b85494f651dd737a19 [391] => 391f810bbfff420d0ad4691e6851e9d4 [392] => aaec4f397da68680b63c614ad0b9abd7 [393] => 3bf95698ae0bc300912583dbc2203a87 [394] => 8312bb563cd032b4a70537d31171fc61 [395] => 5fe7e9099e25a7603c051e9e9475351c [396] => 07a132e89cb2d7b10b0c99f268d68431 [397] => 819bc16314fc5f3086e204c4d70c1cc1 [398] => fe32857fa1647548f935ab5ed334ff32 [399] => 29062bbb401941cd79799a5974b6a51d [400] => 54024fc516c1681661ae758252121881 [401] => c6c44bf899ff80522e9c5e27950e835b [402] => b8e7310dc999333d35870393c6682a27 [403] => 7b585d172cf6f2c0f4213dcfbeeb5bb3 [404] => 9f0671ebcacdf2ef69709fac93c473be [405] => 0bd3cb3e2a6079b08320b63bd7f5860a [406] => b11706da3d7e80823a1654e71c07e45d [407] => 9f688339933806bd2365b1f44c399bff [408] => cc1204743acbe33e7e790324940cd870 [409] => af1d13821797f8b9071672e13a819aaa [410] => 0457670dcc748953bc4c017e032e28e4 [411] => 18830639a6a3ab227858bf784241e89f [412] => 7ec872aa74a584dc3cfd7b44550ec54e [413] => 44e895d266c144436db2952b5a6871b5 [414] => 90a8b8293a48d0be3ca61837ecda636e [415] => ec3ba8dc15c287b1494a5c3549d17e71 [416] => 653ed3e85f327bdfb927956ecffcf2a0 [417] => 19b84391d730277368608652d5de169e [418] => 8d3a6d2eb1081c2352ea104cd218cc46 [419] => 5332bc6a03c10a639d5878c28cfcb34b [420] => fd6932e324d698d4be3b1bb6ea3a0d98 [421] => 2e2e481a6abf27266f25f791882bde23 [422] => 4eee133e1947924aa2471597f0210d8a [423] => b894f743ba6cda139d4f50e785141a84 [424] => a14bfe359731c7295f49a6573816e707 [425] => 98e4b5bdb4bbb6e21f455506616ca57b [426] => 085cb82f0bc552c0ab116772edabb989 [427] => 308da826a9cf5cd5ee3df71679bf8b0a [428] => 14b7b0290b41db4e47c1f65948432feb [429] => 8f6396d7b4996f857939021b7e721da5 [430] => 548802d72b8ca38f884326845ba374c5 [431] => a54d9a11e6142a57101f526e505ac6e2 [432] => 4af133833361eecd6319d8daa1853951 [433] => 23f2323c22ce33c019db1c4c7f76f0c9 [434] => c370632aab8ac03b0df1db17d8d0c7e5 [435] => 34df7c267952bcc434139c8def28972c [436] => 7040dba7000ac46580b6bf4f625a0542 [437] => fd9fdd9a1dbc5dd6da42726511e0175c ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 6 [1] => 601 [2] => 841 [3] => 307 [4] => 846 [5] => 845 [6] => 847 [7] => 848 [8] => 98 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => mita-mista-ja-milla-hinnalla-opas-urheilukanavien-valintaan )

FAF deciding on filters on post to be syndicated:

Vardar tuli, näki ja voitti!

Array ( [post_title] => Vardar tuli, näki ja voitti! [post_content] =>

Oli jotenkin luontevaa että Mestareiden liigan loppuottelun ratkaisevan maalin teki juuri Ivan Cupic, ja nimenomaan Uwe Gensheimerin kustannuksella. Finaalin viimeisellä sekunnilla tehty voitto-osuma teki Cupicista kahdeksaan vuoteen ensimmäisen pelaajan joka on voittanut tittelin kahtena vuotena peräkkäin. 31-vuotias kroatialaislaituri juhli viime vuonna voittoa Kielcen riveissä. Gensheimer, kuten seuransa PSG:kin, joutuu edelleen hakemaan ensimmäistä suurta voittoaan. Kauden 2016/17 liigan parhaan maalintekijän palkinto lienee vain laiha balsami haavoille.

RK Vardarista tuli jälleen uusi luku 2010-luvun yllätysvoittajien listalle. 2013 HSV Hamburg, 2014 SG Flensburg-Handewitt ja viime vuonna Vive Tauron Kielce tulivat kaikki enemmän tai vähemmän puskista ja pesivät ennakkosuosikit. Vardarin venymiskyky Kölnissä 20000 katsojan silmien edessä oli kerrassaan huikea sillä se ratkaisi sekä lauantain välierän että sunnuntain finaalin pelikellon jo vedellessä viimeisiään.
Skopjen ylpeyttä operoidaan tätä nykyä venäläisen rahamiehen Sergei Samsonenkon varoilla ja hän on kasannut joukkueen joka on toimiva sekoitus kokemusta ja uutta aaltoa. Vaikka jokainen Vardarin pelaaja edustaa luonnollisesti lajin ehdotonta huippua, ei joukkueen riveistä löydy aivan sitä terävintä kärkeä, eikä varsinkaan rahakkainta. Joukkueen pelaajabudjetti on pienin neljästä mukana olleesta, mutta pelaajat ja valmennusjohto on saanut tuekseen yhden arvokkaimmmista voimavaroista mitä saada voi: Fanaattiset kannattajat. Makedonialaiset osaavat kannustaa omiaan ja luoda metelillään painetta sekä vastustajiin että tuomareihin. Kaikesta huokuu yhdessä tekemisen tahto. Joku voisi kutsua joukkuetta muukalaislegioonaksi sillä mukana oli vain vain sentteri Stojance Stoilovilla on Makedonian passi. Kuriositeettina välierävastustaja FC Barcelonan riveissä pelasi Vardaria vastaan kaksi makedonialaista.

Kuudes mestari kuuteen vuoteen

Mestareiden liigan voiton puolustaminen on viime vuosina ollut vaikea, ellei mahdoton tehtävä. Vardar on kuuteen vuoteen kuudes voittaja, ja noista kuudesta neljäs ensikertalainen. Valmennuspuolella valtikka näyttäisi siirtyneen vahvasti Espanjalle, sillä Vardarin luotsi Raul Gonzalez on kolmas espanjalainen putkeen, joka on vienyt joukkueensa Mestareiden liigan voittoon. Vardarin lisäksi myös Barcelona ja Veszprem luotti tällä kaudella espanjalaisten tietotaitoon.

Isojen miesten peli?

Käsipalloa ovat viime vuosina hallinnut kookkaat ja monipuoliset pelaajat, kuten PSG:n 196-senttiset ja satakiloiset Mikkel Hansen tai Nikola Karabatic. Kölnin viikonlopussa loisti kuitenkin kirkkaimpana nopeus ja taito, sekä osin myös nuoruuden into. Barcelonan pronssiotteluun pommittanut Vardarin pelinrakentaja Luka Cindric on ”vain” 24 vuotta ja 185 senttiä pitkä, yksi käsipalloilun tulevaisuuden suurimmaksi povatuista pelaajista Alex Dujshebaev on vuoden vanhempi ja pari senttiä pidempi. Kolmanneksi tulleen Veszpremin takamieskaksikko Aron PalmarssonMate Lekai kuuluu kutakuinkin samaan kokoluokkaan. Mainituista herroista vanhin on Lekai, hänkin vasta 28-vuotias.

Lopputurnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu 37-vuotias, vuoden 2005 maailman paras käsipalloilija Arpad Sterbik voitti liigan jo neljännen kerran. Sterbik nosti tasoaan koko viikonlopun ajan. Barcelonaa vastaan ensimmäinen torjunta josta pallo myös jäi oman joukkueen haltuun tuli vasta reilun 20 minuutin pelin jälkeen. Siitä eteenpäin mies oli käytännössä ohittamaton.

Kansikuva: All Over Press

[post_excerpt] => Oli jotenkin luontevaa että Mestareiden liigan loppuottelun ratkaisevan maalin teki juuri Ivan Cupic, ja nimenomaan Uwe Gensheimerin kustannuksella. Finaalin viimeisellä sekunnilla tehty voitto-osuma teki Cupicista kahdeksaan vuoteen ensimmäisen pelaajan joka on voittanut tittelin kahtena vuotena peräkkäin. 31-vuotias kroatialaislaituri juhli viime vuonna voittoa Kielcen riveissä. Gensheimer, kuten seuransa PSG:kin, joutuu edelleen hakemaan ensimmäistä suurta voittoaan. Kauden... Lue lisää » [post_date_gmt] => 2017-06-06 08:58:43 [post_date] => 2017-06-06 11:58:43 [post_modified_gmt] => 2017-06-06 08:58:43 [post_modified] => 2017-06-06 11:58:43 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://faneille.com/?p=89735 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Käsipallo – Faneille.com [syndication_source_uri] => https://faneille.com [syndication_source_id] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed_id] => 4 [syndication_permalink] => https://faneille.com/kasipallo/vardar-tuli-naki-ja-voitti/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => cef21b76ad39be9464151bc4201cb69e [1] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [2] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [3] => df5133aa5eb529c8cc16654c43103adb [4] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [5] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [6] => 86ff8d0daf04c82565c3b1c694778b8f [7] => 127cca6b70ccb5996c7310f16779a5b9 [8] => edab4b24df3591a881ba72f622f58b38 [9] => cef21b76ad39be9464151bc4201cb69e [10] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [11] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [12] => df5133aa5eb529c8cc16654c43103adb [13] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [14] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [15] => 86ff8d0daf04c82565c3b1c694778b8f [16] => 127cca6b70ccb5996c7310f16779a5b9 [17] => edab4b24df3591a881ba72f622f58b38 [18] => cef21b76ad39be9464151bc4201cb69e [19] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [20] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [21] => df5133aa5eb529c8cc16654c43103adb [22] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [23] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [24] => 86ff8d0daf04c82565c3b1c694778b8f [25] => 127cca6b70ccb5996c7310f16779a5b9 [26] => edab4b24df3591a881ba72f622f58b38 [27] => 31de4bad0cb1c2b650cf4b955c7abefb [28] => ef009eb8dc3b8decebc9f02008760ada [29] => 67f77ee395729d9496906d4af3547871 [30] => 931fc9d3846726b0526114fe70a3d11f [31] => ef6552b9cbdfe1a45517cb99f1aa79e5 [32] => de82d44ded7782eb8f877baf35a68b9d [33] => b1f773b9987f2130559bdd7ab5c8a884 [34] => 96e5f18ca10943bb279a4f5263ca6e68 [35] => 1b5f331a5816b4a700a5f332cc6c57d5 [36] => 9c04d10e5280a215077ad1acebb7c32b [37] => 8753f248fa140f52042fa8c8d8b2face [38] => b1d2a8ffbbe8f384b15534e448c3911a [39] => 678ccfbf333d878d73a7fbf1cce7b36c [40] => 37b3f1354a2c8a8c68b8faf57c1f7b6c [41] => 60ccb5393ca942e7c10b0991c9bfa5c1 [42] => 5db79d0b039711fecfabb70dce0ef5f6 [43] => fcb2f524624995ad4ce4fa7c9954ccee [44] => 053f1887920196f3a5fec79cd8139fe9 [45] => 081a30284f325211add5a7116b72c7ab [46] => 14939135f84dedbb9b628defb4280dc7 [47] => b464dacb91db0af56c3f7e6ba2525210 [48] => 565745983b381901224301436a1fe9dd [49] => 8b523ab066564561b7b13b9bb22ea519 [50] => 3480869150db7b6f2488b3eb576da993 [51] => ed59c705952b6bf4cb81804132dc0eaf [52] => 99e2045f57325fa64ad278d276611e98 [53] => be8b4fd4a3ae230a4ce52e44b339f347 [54] => 39d1da816e18d9289d2121f7f5247675 [55] => ff58d06c1424e16a1060cf819969cfe0 [56] => 419551e031ed83131a4fc9abb0b2fba9 [57] => 133cf6ecbbe4f9e8f04493f16b6f513c [58] => 700394c5858b4eabde704f9c46156b03 [59] => 61e98cf9b13539a6bd83be99dd3102b9 [60] => 1c99c786e00ba55d1e5948d4bd5c9c37 [61] => 30682505bdcfa5f262c4f173aaa236b1 [62] => f0bebc7c3e97d3f4cea71a811d9b52cc [63] => 472dbe3e36e981d5e7384f53d58e76e9 [64] => 5ff2cee9c96605d8ff0b5c25711d576f [65] => dbd4d447ed64935f1d1489feff477230 [66] => b6e137e720c5a257fd5e0f28f3082193 [67] => 22d4da48b90a57548b28bdc5b74b9048 [68] => 67b7af9f7cb64ee1a144f74af9f898ca [69] => e822e5e4446406e1180b227b199d0e67 [70] => 074bac98d60b0d226f569d917dfb2176 [71] => 2fc6e307c21fe9065feb7bc12bfa0eaf [72] => bdee3da753525a754cc545ed9ee3c18c [73] => 4375b2678835830735285b624ea2fdcb [74] => e542ed7ef770ecc79d752c8eea5759fc [75] => 9e19d68468094839244a6b3f26edc674 [76] => c7f0f219263d678829d11c670fa8cb60 [77] => f3726884e414ec426de4e6e71fdd2f7a [78] => 026c32c27d3ec3a3d6dcc3666c55813b [79] => b0c362fef6af468a1d27a7f631ffc195 [80] => 75b824af448419a964d1f1c7dc6f2b69 [81] => 6a1b25054c6ffad4e1fa5923fde10a9e [82] => 85fef2a168f4cc7108655f2026778836 [83] => 923103f053e5abac1794d5b62a7dd8b3 [84] => 6142fa39d1d432ec0b0f520a8b2a6c01 [85] => 18f9344978ad83c343c2ea5507176dc1 [86] => fdcc4cabf94076df2bb32c6b3b8f256a [87] => 0867ae37d2721757e6c7afcaab4c3df4 [88] => 8db8b28632b8405adf132c81bf8ec067 [89] => 8db8b28632b8405adf132c81bf8ec067 [90] => 7a30ba4e85244607ffda08bdfb0f0373 [91] => 7a30ba4e85244607ffda08bdfb0f0373 [92] => 6160938db16a89e660105e38a3f4367f [93] => 50e27960abc114ef1de55ecb7b0f2a3d [94] => 14a6a710c3f89c211aadfb0eb4e2e48c [95] => d5b0e2c84066637745bd6a52d9ac0060 [96] => 955e1a4f5f91ea1283e1f798e98e6ec1 [97] => f93a86064eb565e9bb4e074c16ddc696 [98] => 2073502d822c1dbed9316bbca90b5ecd [99] => 58c8d48cabe0e214212d329564709871 [100] => a299aac9874fdaa9a537ce164f58e6a4 [101] => 2dbb2ca830200c1a4e7b05f12021e731 [102] => 0f983ffb8ede1370a14e5c1e0d90d4d4 [103] => 0a8b01f1c96effb9231a98a1656a4845 [104] => e60fe3ae9032242451a91db17b6c6a11 [105] => 7f2214e81b51b0b9134cfe832fb3e714 [106] => 0fbf41249c3b5f0a1f89be6ed189f0c8 [107] => 3e9f0d5216a077cf8f3824a873c84b24 [108] => 2f124afd02d5e68450b6ae4d111314e6 [109] => adb6c030d3ca3fb4a784f15966779d48 [110] => 10d3b13e484c5b5997df90969822062a [111] => 12f7fced07efd834b061aaeee4bc1b2e [112] => c8639bf32980ab7f54c1f89b6a4d1916 [113] => 5713f9b0232acbf72ad12bf2f8c83b2e [114] => 1de7ccea6739e4194415f6c10264534e [115] => e5903417694ebc305e4dc150e1c6d158 [116] => b08d05a4fb35c2ee58d3064716a104b4 [117] => 72c6869a948e3a514cfd4c12a8396d89 [118] => 90c380d82f9c2c4b42b7a0f5acf1f90d [119] => fa932e4acae834848ed2411c89f30832 [120] => f9c28bbf2df0af8e317fe40bdf95f227 [121] => a9221930e63f35688fa50f6b6bff0deb [122] => 0d597d90613465ab5d37ccc008481e5f [123] => 15a94f08bea487328c8e7c04ba55a683 [124] => a5a21bd6097bf08ea3d8f12f8fc03edd [125] => f74e3ec29fe2426b99519c28c0412679 [126] => ffdc6f3f66d03d0eb729dd511d39787b [127] => ad130af180f03ee726d6f9cbcfdd4031 [128] => 452d9400e52819c5d1445fdc45bab4af [129] => 4c387d9d293ac8ced7cfe90ee0a6e6e8 [130] => 85b8122dc11f600978b54ff066667cad [131] => 0a50b659009a24f87c1bf68daa8fb381 [132] => 015c1942d4adb888b9261734e81b1afb [133] => cafdc035322655cf0bc05b67e125dceb [134] => 725838d88cf858a948d0ae18d3f2ab5b [135] => 797062553f55e6ef48152f2893afaf3f [136] => 9bf3c01a6be85239f0089b64e7e3edec [137] => 644afa277a673ddf59187eb896ed2c3e [138] => 07c7ef1cb6dd24dab9df12719be59737 [139] => 070cc56064beea5e56864e05288ca0ce [140] => abbd71952c970494e28426601b4f10d3 [141] => a89dc57737a651f14b835be882105aea [142] => 63043c87dcf4aea6b9376bdb84039b1e [143] => d64463a0b8afcb76b0d44955371b362f [144] => 79836beedba8695e771d839ddfab5d90 [145] => 785d5354e52048777bd14bafc6d05056 [146] => 18c4d2d15e868d58f165664b923e9f51 [147] => ae535a54033f4ed009c3d60952fffa21 [148] => eff69f9e010cfb59a43fca80be1d0453 [149] => a563a0e5110117c6c1389f51c0ad7459 [150] => 95f52556f59299338bed928d849958d3 [151] => 95f52556f59299338bed928d849958d3 [152] => 235e1a961a2adc686ab9ea4a885262db [153] => 3e714812e8538773acb880519ff612d2 [154] => 5c9f9ed1f37ab67cb55c507332028d02 [155] => e94277bac9bd73cf2e34dbed90bcc65e [156] => bf01079fc28955bbe6a0ab1f74a22919 [157] => 5ecea847f89d350bdb689df9ea53f09e [158] => fe8dcde2584293712c717675a6449739 [159] => a8b616caee5c0ebfde00e28d2d260401 [160] => 980786a12aa5f3efb3b3c8aebff66902 [161] => 510f51326549da16836e53ceaa660a95 [162] => aa56f929dc0fda2e987287c7b1bc8095 [163] => 37806a2e32047ab50a1e72e83d30ff05 [164] => d6f1cba1991e4edf8a73d16db9885a15 [165] => 0978312959256a16ed111cfb1ab32656 [166] => 8deea7debf6942a1ce2372ec33c05bfa [167] => 71c9132043a2756e122c1df4fb70bccf [168] => a955c925ac10e7c758569eedcabed58d [169] => 00854205c10e99a08cfd308279bb9d4c [170] => b7a3a9b9e1413895d891fb207ceaaf88 [171] => 6d07d647acf5fbfb07973437c16b01d3 [172] => e002d23f55bdf89c9677d014fc7c0536 [173] => ba40ec0a1d9d39a0d75d6c645a0d4b11 [174] => 1c16fbe74717a6b212b022cd34577c91 [175] => 18dfcf14aa7435998071f08fede3b9dc [176] => 2a9439dc42933cdf88ee9444aa293ac2 [177] => 2d46b0bd0df496fe88620dd37b51139e [178] => 25c0e3fbbbeeac61a128708afb1755c5 [179] => 4902fdbb1cba4f727056d034faa5918a [180] => b0799b8521ed3fb45a40cfb33f032457 [181] => b21182a26963c3948c7628b0c601b108 [182] => 5cc2243c76660b77da62f531d77cf1e8 [183] => da0130759379e2c2115adc0e2df0ce0b [184] => 9d7fdc20ecbff0b88a087fc4bb95c2d8 [185] => 70e861f0cd27ca56a43a2074d5c9036b [186] => 5353531fc499437a8868c4dd5c12fa44 [187] => 9f4b497f8ba566d1d5f7dfc344522375 [188] => 63f7d1999f79274caa9330fb2b212e6a [189] => 62ac82a404e833c8c425abf998b8fb83 [190] => 676d66768a18c933990c43064e997389 [191] => 53a88800a3419d68634072822bbb9315 [192] => c4e4e1043c623a0eeda62728034908fe [193] => b5ed4de9ddbd80e0566b06aa59239c97 [194] => f57b7410d11a100c5be74f232259a7eb [195] => f57b7410d11a100c5be74f232259a7eb [196] => a057093198500a4b848c13108775d516 [197] => e31bc9f1363327ffe9d584e5dafaeea0 [198] => 0a76d62679cd3c2d9a86c8a0cda7cfb4 [199] => dae14e31b5d2b39e847f4372ee2346b5 [200] => a9913458c74b511749ba35b19bc4d6a0 [201] => a4df22578132380d936731ad588e496c [202] => f5b974a5e6c580f2120e202f5f6b706c [203] => de94f9edbb477418a3c20b67d1cad5fb [204] => ac9612e06078036d1b4acd864e90e5de [205] => 03f68537a02eb52ddf90983196740cb5 [206] => a21300dd17922916e975c6c58e4b35ff [207] => 25cd63ac520977f1af34a37bf2f33b91 [208] => 8877efd5eefeddde77d2353f276e1e02 [209] => 2e70152e877d30e74f532bfe03385f76 [210] => 93f3f78e96ce6cda0f842510af5e64f5 [211] => e76cb4924baf88a68111d2320be1d9ec [212] => b477ff42ceea13571bec93b56b7723e4 [213] => b477ff42ceea13571bec93b56b7723e4 [214] => 44916273afb614a4ce1441c8458f1eb5 [215] => 26ebfa62a44f0d45a8199fb0d81417fb [216] => 26ebfa62a44f0d45a8199fb0d81417fb [217] => 1d8896dc7130fe80a9b9b4f10425ec06 [218] => 1d8896dc7130fe80a9b9b4f10425ec06 [219] => 486c3bf8e9b38062429775555a8d77a9 [220] => 1bba9c72f2be1fdd99d6e19ffa4dac93 [221] => bd4d74d16fb25295997755e8e4b32a5f [222] => 34e5032a5927996526f6233374f8c817 [223] => d5106e3294818a24c912139c634e7753 [224] => 021e543325cba8e5ce202a9747432347 [225] => 412a673714c4d74fc3a85ae6968532e6 [226] => 9032bc41a4f65625014bfbc071bfae6c [227] => 30e3bfa2f21548cb07c36ef22efec74e [228] => 4d8f1c0484d8e5fc47ca3520382e748c [229] => 210a8a684d5fd247013be344f654009d [230] => 7638c0c61deb0cad2927bc947fd60d3c [231] => a55beefdfd49b7bf950162786aacd49e [232] => ac443671794e5f5eaf6c3372b0339ab6 [233] => 4c319cbcc894710c18a8c1c1bf19dd02 [234] => e43c8c34f486b36bae5be72821e8a913 [235] => 1e2396aae346a834586e35d6f55140de [236] => 5de60dd7f8ec875b251e7b730c7fd6be [237] => 79662ef3a2c2a88d195e3f2387a5fe92 [238] => 513a9e656c9a46495e5e2418b2c600a2 [239] => 4635de2c54f92ba9103b390f1d2be6c7 [240] => d483c4872596d4a275bc0d8324212f72 [241] => 9be5d2d4bc3c375c9793d749949e41bd [242] => fb9e66e8312810e767efcd72aeebc1fc [243] => d8fa66f0e1eb0baaa29f8fef32e3f77f [244] => 575208eb07dffb225c3ea978e266c899 [245] => b4897ae54025e482d3d3e68702ee3a09 [246] => 63657985de556fd52927fb6abf437e96 [247] => 8d5fa82ea6903b5f73f4756749312f30 [248] => 0166c33b439533f8f2641cc288422448 [249] => 81c89549b0512ce572a03ae08b5a2324 [250] => b0c8d6188221f17183e0f846b8836b7f [251] => 8711e41d297499ee6a8f875612e0ce61 [252] => 7bb96537edb812f72844e25ddbb7aad5 [253] => 0d90e03ae6adbda994a4ae4d54e5793c [254] => 20fc9294878a3cf82b89bfe2e7caf621 [255] => 2d02efc0cd63a12bf0c2eb9a1e13f202 [256] => fc4e7fc77b22388c326aa93239a944ee [257] => 2d18a00506e7a93215d229b3462a4781 [258] => 25de542178c9dcc1be960ee9b13f9a18 [259] => f2b889bcdb82f8cf02dbf166ba26dcaf [260] => 4d39b6f3152a9a6db352321f26305e99 [261] => 71e1740ab09cef8388d0cedb99288b63 [262] => 722ba903fc8742ba8c28b43a59b8a462 [263] => b0b24fc87ee2fdddc3f0c9d19df1a2bc [264] => 8eac41e6cfa6085247ff0bb5f3c893d0 [265] => a72e07e2569bb4f4e90de49cb857e56b [266] => 81b8997cb5d8b0f6af61277785ce8f8f [267] => 1c80b19e744ebd974e839afdc66175cb [268] => 6b6d4258ae4eeaedaac32c6d532519bf [269] => 744c09f8fe68635e8d85c578805d81e7 [270] => dc57f4ad4c3edeb1f3372489cf6fb7d8 [271] => dc57f4ad4c3edeb1f3372489cf6fb7d8 [272] => f24859369f72f2853a49e8b0529d538a [273] => 955e64070d80b490eee8bcd041f65f4a [274] => 78c0559f5d4da542051c3d5427db80ea [275] => 9ab7c2dc33eedade2ed18ed04a8221ad [276] => ce63070105b8be1f5dc4da550789bde6 [277] => 47b07b3faf2ae1200343ec7f24995d6f [278] => e7cab0fe1860dc87b06cf91388b2d5e2 [279] => caad64feba03efd1dc2e2fead8138741 [280] => 493bd2b56ae2147a1ebd721d76050258 [281] => b970a8c4cf406ddd446ec1e8acaa3ab7 [282] => 3aeceb17b6907ae68ed9c5837b570491 [283] => 0a632b119cb3b622a216839dd9315aaf [284] => d4409e5e0a61e3408a0053382b1b649a [285] => 4d23e4c197369bf3ea319e5169b39c5d [286] => 2f14d5faecd5bd2c7f557abf53f3cccc [287] => d07133e72c094ea772d2e59609a538a5 [288] => 26d725f153e36ed8cbaf63eb5dd71779 [289] => 464f2d26c23d035eee9214d7826939e4 [290] => 2ae04b0719ccf01a407b487674863b1d [291] => c7cbad787d88b6170d6dd0e0197e0701 [292] => ced9aaa10f1ac8094c82fdbbbce5c58e [293] => f1de8f22148071c1dfcc5dd2c9da8878 [294] => 232bb9bc61b3b8debb30512c0e4e1c84 [295] => b22556e97abf32a810f678b295ec6be9 [296] => 4a6a0afba8c67803d5ffee7049ca7b01 [297] => d474261ad881242d2a3e3685f00d6cff [298] => fdacfd560c612b3896d26f5eb1380dde [299] => 3cf130650a45f1827b7ad15bb570681c [300] => aded66a898b909f095c3128216ad70c0 [301] => b23ca075efe6b6c97a0dd5fc1af70447 [302] => 410a72f1a364a014d3f1006fef59fc98 [303] => aaabb6cab73cacfffdf3a1cd819b3d61 [304] => 129f1aed7364c4e1d8b7c8c73889c0e5 [305] => 6b3016c009f54f8a02f3ad0e32d3c4a1 [306] => b3bb1fb0f57c90adefc6f27028223fc7 [307] => 75d92c04aae5ecb85a5025df026850ae [308] => 24a55c8a45ec9c88228097f90fbf654a [309] => 46291354bbef8584066da8b644316419 [310] => 3b23fa42d8790fc6306b78a97f6a42a2 [311] => 0c199f0c122d7e3242f67621e69ee1d0 [312] => dfb4780ba2005ef2538f1cee003a1edd [313] => 11e37a34812155e61bb45bd5e1c8de4a [314] => 11e37a34812155e61bb45bd5e1c8de4a [315] => b02e093a97ef4d03e12debd95b334313 [316] => c17bbd456309c0df751425fe4323ee91 [317] => 0f6282332e117a1b111bb7984c383d86 [318] => 622c9f7cd2fb2598dc91bc357d31b703 [319] => 60867018eb316c99eba257bb7f17e045 [320] => 4b113b1cade0c3b77fc858f74b1834f8 [321] => ecaacc85013bece48d4e4be84972fed3 [322] => 2be61ea828fb3504d702fc9f16aa15c6 [323] => 50b6b3e35ab6a206684c7192107cd2a2 [324] => 1652d4fceb861718eedd3326dae273f6 [325] => 1652d4fceb861718eedd3326dae273f6 [326] => 16c57d259a5183fc66ba72ebe263ce08 [327] => dc61fdd326b0baa4f82eb052985ac17d [328] => 51d54104db6851eddd1011e6ded5a6ec [329] => 39d94e00d3af2b0e7edab91e901f1adc [330] => 5f0a581a883aa2f94429f216bdb4c65f [331] => 29b941c4883c00a5002a0f90751bff6e [332] => 7fcbbdad27fb739c725b2b075aa24903 [333] => 42557c4253cae64d5f617b8a99811f55 [334] => 987f3774d4d71f9fae418597c9fa056b [335] => e07feb24eb1169cc2a4a8bea5f9a4321 [336] => ee201416f1fa028f9983a4515bf5634b [337] => ee201416f1fa028f9983a4515bf5634b [338] => f5777372596e15fc4363d40f74a0be44 [339] => f46128f236d3ce55de295b6877689bda [340] => 47fda05cb542f32fc4594e6d16dd79b1 [341] => f8618fe55cc7ebacf8f51f0724a8527a [342] => 28c2c9b03ae6134c1e5b39e1eb28c307 [343] => f7df4088aa45973ac8f46dd1fa669b0e [344] => ac3e165794da9c924528ddb68a705b9b [345] => e27eb91fe7ab095001702fac6f8aa6bc [346] => fa6478b6a6c0c25e3b8ea247179d3434 [347] => 7ec740cff9bdbacc0417553f2e2d399a [348] => fc05ac9bcd8b9fdd280eeb0202167191 [349] => c57ab2197876950d7688ee08e7390815 [350] => e3ce2530517d1d6c26258f679e4e7106 [351] => 31aab817002bf821563df1aed99ade08 [352] => 053ce9eb8078de7b4efdf44d79ffa80c [353] => b121bd22411b86efc1344ffe167a55bb [354] => 266aef1ff822392a30639c25c60cc6c6 [355] => f209d66c7b262a208b13ed0ab68f0a03 [356] => b86733755dad558423eca75547eef689 [357] => 20d1995f718372bed80ce47b7e6b7ad1 [358] => eb04b4979560e73c2cf45756484960bf [359] => dec5a1435eb8209bf8756a7980d28673 [360] => 5895a23a855cb9ea70c22e869a16b690 [361] => 2bf1ae7337bc7e42e5bba48964f4eb25 [362] => 45635b74f974d6c1b92aaa755374f107 [363] => 24c788900476d34b4b7103112b31494a [364] => 5eb490cb1bbd08057bc77302e4dc0488 [365] => bd46e60ab624ff7f4bd7626de47f63a5 [366] => e92808a3a10d604e233418fbeb68d8f6 [367] => abc6e99431c5ff05d95716ec26e1e4aa [368] => 5b159e052d43cf1c60b4154f46ea974d [369] => 0762aac8725f3d4061a035cb318f0e98 [370] => 91bca17208be6ceef7ed7ff775c2f826 [371] => ef594d21e34985c1fdf12c1dcbdb006e [372] => 496bb6547e9c8f242ef7d327f1609915 [373] => 94ae9edbadd3e79589670405bfc5623d [374] => c569eba4f77f93f6a424e7cf6a2072ad [375] => 4444a413ac52d33cf4cfa6aa25188a31 [376] => 36e225e50508f7a0fb06c920faada850 [377] => 43bca95032d0eedba50a10f0260560a6 [378] => 0d47a9591699e15aca2edd78078a30f7 [379] => 0d7981a97d11b8af70a3b70c3419f06d [380] => 987004035c497535ef31bdf39ffdbfd4 [381] => 00892ecb5a05d14c2f6e85e398dd1a5b [382] => 493536642d34d344992e288df62f080a [383] => 1208f15fc7eb88d2ef0cca6053664e6f [384] => dee6596cb95d0ea7695dd3e2d04ba2d8 [385] => 2e964e5d377c455d6b89be74bc038746 [386] => ebacb7e131aec208ef3bc623180c2841 [387] => d489895bde399375b9ddf79f47b8cf85 [388] => 41917681df05e83a74556cf6e7a64036 [389] => 3fd8a18788657ad83f3551a6bdc835b9 [390] => 78cf60333e771c1dad0c2583f13c0c65 [391] => 7f12977ae0487f3fb9001aeff64cfcf1 [392] => a10319aef57853c92705971e69e33f05 [393] => cd7e7f39f773607e1a425fb8e29288c4 [394] => e5b43ea40fed45e98becdb56429ca889 [395] => fcf4bcc3ccb90daf34fe2b4929a1a526 [396] => 450da191855e530c9b134a072cb0c9c8 [397] => c7ace081dd96eeed6a1b80cddeb85686 [398] => 514406b90afdcb39b2c69f77d5644952 [399] => 36b68c9bea70fb1018e136006033107a [400] => 7aaa4f3ec687aabf2860159cf2f39c13 [401] => 79f93448e7b1ef51d48e23d94371381b [402] => 78d7815f78ea8cba91d0b6fca25ac746 [403] => 99f8fb49cbd1766c99ff81baf1168453 [404] => faa7d833ed9ac71c241ee2b3953fe7a5 [405] => eddf284b703396310c8a36a21e23c90b [406] => ddb299255edf06a975ab4c7c5ff6feaf [407] => a278c83b1383f89291cd6bc3f48b87ed [408] => 2f29ed59fa48d8a183bfb2b82f6b08e7 [409] => d5a495190419c61c46826b5c11151164 [410] => 61fcac299fdc364b21b27db070daaed5 [411] => 3b875f6104289232b41e879b89b5c990 [412] => 25d0dd13206a0d4512b0c96b3ba2be70 [413] => bc699a2969b99f1a266d0f348492a75d [414] => 4756782b9d14f9482a2db819c3105053 [415] => 5f4f098cceaa71c846251e624b34ffa4 [416] => d7122e9eaf3a9805cc3492da55668f5c [417] => 7b298fb6c4b7532d1368130e2a6e7e8f [418] => c18fdde3b6c18e4bbb69b7a455508f0b [419] => 4af5e33cb3bf36da76a4e6b1e185c0d7 [420] => 55165359309d9051704de6f33350c859 [421] => fd38e6f5e307323514bdc31dabfb39fc [422] => ed5310ea804cf2f67d798af68aa33d13 [423] => 4b46df0021285a080c363a66f8bdb181 [424] => d55c6a3a1ae6a0dfb5cb96e0f0850969 [425] => dd1bcfa4c6377343655af282cd94ec12 [426] => e1a42e7b3d7cbb32addf6c2606d734c3 [427] => 0e349ed41eb6929720688035581459c6 [428] => 3f09f8fb2994b31620794e32f0877b99 [429] => 30452091a4fc33a8695e51490ed0ad8a [430] => 484a0c3223b6e068dae2589297c3ef46 [431] => 1b344198117b9eba75a12b28d793794b [432] => 81be2f0d924cc554328f9d62b0625669 [433] => a22ab2cd8e26bcf7de4c2efab0a09fa4 [434] => 569224bd008de8dc6d2043c26a11b53c [435] => a8b22ff49140898d1f5f16e1486ca48d [436] => 0fd8007f4d09da28e451b2be7605e8fd [437] => 82503700147a22c763bbc82cd6145d51 [438] => 0647881226c81714259e3abe706c9003 [439] => f59fb9e67caf11beec93134ddd1589fc [440] => 56a6b047825d5abe3b1c422ef9c7fadc [441] => 888cc0791f11dbc0961d2c244dec1dcd [442] => 5669aa7db2219da6bd82db0a0f81d3ae [443] => 932c9ad73b6f7ea126b2b92898af2e95 [444] => 314d8ca6cffa7afee33526e9a3eb5de0 [445] => 39539255084d05b5fca6456e297fe45c [446] => ae8591e8d0630f4a7a943ed2db9dc884 [447] => 1c7dfa1c8013fed11e96c6b68df8bd12 [448] => 2dc05fc9cc756c1014cf3cf7d49374da [449] => d16c1ea0836de5280a60ef13f4f65868 [450] => 4f87c19f3fc0dd0e1f0a19e5820edf78 [451] => dddb60625de11afa1d7297a79ec8e827 [452] => 895572195095178f5f4b7af614202941 [453] => b57e891bba8b010520dae6eebfcc51fd [454] => 7d60c3978da72fcef18610195d7843ac [455] => e4c5d33b652be90ffe44b137ff16d6cc ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 6 [1] => 113 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => vardar-tuli-naki-ja-voitti )

Decide filter: Returning post, everything seems orderly :Vardar tuli, näki ja voitti!

Array ( [post_title] => Vardar tuli, näki ja voitti! [post_content] =>

Oli jotenkin luontevaa että Mestareiden liigan loppuottelun ratkaisevan maalin teki juuri Ivan Cupic, ja nimenomaan Uwe Gensheimerin kustannuksella. Finaalin viimeisellä sekunnilla tehty voitto-osuma teki Cupicista kahdeksaan vuoteen ensimmäisen pelaajan joka on voittanut tittelin kahtena vuotena peräkkäin. 31-vuotias kroatialaislaituri juhli viime vuonna voittoa Kielcen riveissä. Gensheimer, kuten seuransa PSG:kin, joutuu edelleen hakemaan ensimmäistä suurta voittoaan. Kauden 2016/17 liigan parhaan maalintekijän palkinto lienee vain laiha balsami haavoille.

RK Vardarista tuli jälleen uusi luku 2010-luvun yllätysvoittajien listalle. 2013 HSV Hamburg, 2014 SG Flensburg-Handewitt ja viime vuonna Vive Tauron Kielce tulivat kaikki enemmän tai vähemmän puskista ja pesivät ennakkosuosikit. Vardarin venymiskyky Kölnissä 20000 katsojan silmien edessä oli kerrassaan huikea sillä se ratkaisi sekä lauantain välierän että sunnuntain finaalin pelikellon jo vedellessä viimeisiään.
Skopjen ylpeyttä operoidaan tätä nykyä venäläisen rahamiehen Sergei Samsonenkon varoilla ja hän on kasannut joukkueen joka on toimiva sekoitus kokemusta ja uutta aaltoa. Vaikka jokainen Vardarin pelaaja edustaa luonnollisesti lajin ehdotonta huippua, ei joukkueen riveistä löydy aivan sitä terävintä kärkeä, eikä varsinkaan rahakkainta. Joukkueen pelaajabudjetti on pienin neljästä mukana olleesta, mutta pelaajat ja valmennusjohto on saanut tuekseen yhden arvokkaimmmista voimavaroista mitä saada voi: Fanaattiset kannattajat. Makedonialaiset osaavat kannustaa omiaan ja luoda metelillään painetta sekä vastustajiin että tuomareihin. Kaikesta huokuu yhdessä tekemisen tahto. Joku voisi kutsua joukkuetta muukalaislegioonaksi sillä mukana oli vain vain sentteri Stojance Stoilovilla on Makedonian passi. Kuriositeettina välierävastustaja FC Barcelonan riveissä pelasi Vardaria vastaan kaksi makedonialaista.

Kuudes mestari kuuteen vuoteen

Mestareiden liigan voiton puolustaminen on viime vuosina ollut vaikea, ellei mahdoton tehtävä. Vardar on kuuteen vuoteen kuudes voittaja, ja noista kuudesta neljäs ensikertalainen. Valmennuspuolella valtikka näyttäisi siirtyneen vahvasti Espanjalle, sillä Vardarin luotsi Raul Gonzalez on kolmas espanjalainen putkeen, joka on vienyt joukkueensa Mestareiden liigan voittoon. Vardarin lisäksi myös Barcelona ja Veszprem luotti tällä kaudella espanjalaisten tietotaitoon.

Isojen miesten peli?

Käsipalloa ovat viime vuosina hallinnut kookkaat ja monipuoliset pelaajat, kuten PSG:n 196-senttiset ja satakiloiset Mikkel Hansen tai Nikola Karabatic. Kölnin viikonlopussa loisti kuitenkin kirkkaimpana nopeus ja taito, sekä osin myös nuoruuden into. Barcelonan pronssiotteluun pommittanut Vardarin pelinrakentaja Luka Cindric on ”vain” 24 vuotta ja 185 senttiä pitkä, yksi käsipalloilun tulevaisuuden suurimmaksi povatuista pelaajista Alex Dujshebaev on vuoden vanhempi ja pari senttiä pidempi. Kolmanneksi tulleen Veszpremin takamieskaksikko Aron PalmarssonMate Lekai kuuluu kutakuinkin samaan kokoluokkaan. Mainituista herroista vanhin on Lekai, hänkin vasta 28-vuotias.

Lopputurnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu 37-vuotias, vuoden 2005 maailman paras käsipalloilija Arpad Sterbik voitti liigan jo neljännen kerran. Sterbik nosti tasoaan koko viikonlopun ajan. Barcelonaa vastaan ensimmäinen torjunta josta pallo myös jäi oman joukkueen haltuun tuli vasta reilun 20 minuutin pelin jälkeen. Siitä eteenpäin mies oli käytännössä ohittamaton.

Kansikuva: All Over Press

[post_excerpt] => Oli jotenkin luontevaa että Mestareiden liigan loppuottelun ratkaisevan maalin teki juuri Ivan Cupic, ja nimenomaan Uwe Gensheimerin kustannuksella. Finaalin viimeisellä sekunnilla tehty voitto-osuma teki Cupicista kahdeksaan vuoteen ensimmäisen pelaajan joka on voittanut tittelin kahtena vuotena peräkkäin. 31-vuotias kroatialaislaituri juhli viime vuonna voittoa Kielcen riveissä. Gensheimer, kuten seuransa PSG:kin, joutuu edelleen hakemaan ensimmäistä suurta voittoaan. Kauden... Lue lisää » [post_date_gmt] => 2017-06-06 08:58:43 [post_date] => 2017-06-06 11:58:43 [post_modified_gmt] => 2017-06-06 08:58:43 [post_modified] => 2017-06-06 11:58:43 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://faneille.com/?p=89735 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Käsipallo – Faneille.com [syndication_source_uri] => https://faneille.com [syndication_source_id] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed_id] => 4 [syndication_permalink] => https://faneille.com/kasipallo/vardar-tuli-naki-ja-voitti/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => cef21b76ad39be9464151bc4201cb69e [1] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [2] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [3] => df5133aa5eb529c8cc16654c43103adb [4] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [5] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [6] => 86ff8d0daf04c82565c3b1c694778b8f [7] => 127cca6b70ccb5996c7310f16779a5b9 [8] => edab4b24df3591a881ba72f622f58b38 [9] => cef21b76ad39be9464151bc4201cb69e [10] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [11] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [12] => df5133aa5eb529c8cc16654c43103adb [13] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [14] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [15] => 86ff8d0daf04c82565c3b1c694778b8f [16] => 127cca6b70ccb5996c7310f16779a5b9 [17] => edab4b24df3591a881ba72f622f58b38 [18] => cef21b76ad39be9464151bc4201cb69e [19] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [20] => ea5dbefdaa6c55ee7152150eab5d50d4 [21] => df5133aa5eb529c8cc16654c43103adb [22] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [23] => 770359bb128af8482e3d5ddf9c3e61c8 [24] => 86ff8d0daf04c82565c3b1c694778b8f [25] => 127cca6b70ccb5996c7310f16779a5b9 [26] => edab4b24df3591a881ba72f622f58b38 [27] => 31de4bad0cb1c2b650cf4b955c7abefb [28] => ef009eb8dc3b8decebc9f02008760ada [29] => 67f77ee395729d9496906d4af3547871 [30] => 931fc9d3846726b0526114fe70a3d11f [31] => ef6552b9cbdfe1a45517cb99f1aa79e5 [32] => de82d44ded7782eb8f877baf35a68b9d [33] => b1f773b9987f2130559bdd7ab5c8a884 [34] => 96e5f18ca10943bb279a4f5263ca6e68 [35] => 1b5f331a5816b4a700a5f332cc6c57d5 [36] => 9c04d10e5280a215077ad1acebb7c32b [37] => 8753f248fa140f52042fa8c8d8b2face [38] => b1d2a8ffbbe8f384b15534e448c3911a [39] => 678ccfbf333d878d73a7fbf1cce7b36c [40] => 37b3f1354a2c8a8c68b8faf57c1f7b6c [41] => 60ccb5393ca942e7c10b0991c9bfa5c1 [42] => 5db79d0b039711fecfabb70dce0ef5f6 [43] => fcb2f524624995ad4ce4fa7c9954ccee [44] => 053f1887920196f3a5fec79cd8139fe9 [45] => 081a30284f325211add5a7116b72c7ab [46] => 14939135f84dedbb9b628defb4280dc7 [47] => b464dacb91db0af56c3f7e6ba2525210 [48] => 565745983b381901224301436a1fe9dd [49] => 8b523ab066564561b7b13b9bb22ea519 [50] => 3480869150db7b6f2488b3eb576da993 [51] => ed59c705952b6bf4cb81804132dc0eaf [52] => 99e2045f57325fa64ad278d276611e98 [53] => be8b4fd4a3ae230a4ce52e44b339f347 [54] => 39d1da816e18d9289d2121f7f5247675 [55] => ff58d06c1424e16a1060cf819969cfe0 [56] => 419551e031ed83131a4fc9abb0b2fba9 [57] => 133cf6ecbbe4f9e8f04493f16b6f513c [58] => 700394c5858b4eabde704f9c46156b03 [59] => 61e98cf9b13539a6bd83be99dd3102b9 [60] => 1c99c786e00ba55d1e5948d4bd5c9c37 [61] => 30682505bdcfa5f262c4f173aaa236b1 [62] => f0bebc7c3e97d3f4cea71a811d9b52cc [63] => 472dbe3e36e981d5e7384f53d58e76e9 [64] => 5ff2cee9c96605d8ff0b5c25711d576f [65] => dbd4d447ed64935f1d1489feff477230 [66] => b6e137e720c5a257fd5e0f28f3082193 [67] => 22d4da48b90a57548b28bdc5b74b9048 [68] => 67b7af9f7cb64ee1a144f74af9f898ca [69] => e822e5e4446406e1180b227b199d0e67 [70] => 074bac98d60b0d226f569d917dfb2176 [71] => 2fc6e307c21fe9065feb7bc12bfa0eaf [72] => bdee3da753525a754cc545ed9ee3c18c [73] => 4375b2678835830735285b624ea2fdcb [74] => e542ed7ef770ecc79d752c8eea5759fc [75] => 9e19d68468094839244a6b3f26edc674 [76] => c7f0f219263d678829d11c670fa8cb60 [77] => f3726884e414ec426de4e6e71fdd2f7a [78] => 026c32c27d3ec3a3d6dcc3666c55813b [79] => b0c362fef6af468a1d27a7f631ffc195 [80] => 75b824af448419a964d1f1c7dc6f2b69 [81] => 6a1b25054c6ffad4e1fa5923fde10a9e [82] => 85fef2a168f4cc7108655f2026778836 [83] => 923103f053e5abac1794d5b62a7dd8b3 [84] => 6142fa39d1d432ec0b0f520a8b2a6c01 [85] => 18f9344978ad83c343c2ea5507176dc1 [86] => fdcc4cabf94076df2bb32c6b3b8f256a [87] => 0867ae37d2721757e6c7afcaab4c3df4 [88] => 8db8b28632b8405adf132c81bf8ec067 [89] => 8db8b28632b8405adf132c81bf8ec067 [90] => 7a30ba4e85244607ffda08bdfb0f0373 [91] => 7a30ba4e85244607ffda08bdfb0f0373 [92] => 6160938db16a89e660105e38a3f4367f [93] => 50e27960abc114ef1de55ecb7b0f2a3d [94] => 14a6a710c3f89c211aadfb0eb4e2e48c [95] => d5b0e2c84066637745bd6a52d9ac0060 [96] => 955e1a4f5f91ea1283e1f798e98e6ec1 [97] => f93a86064eb565e9bb4e074c16ddc696 [98] => 2073502d822c1dbed9316bbca90b5ecd [99] => 58c8d48cabe0e214212d329564709871 [100] => a299aac9874fdaa9a537ce164f58e6a4 [101] => 2dbb2ca830200c1a4e7b05f12021e731 [102] => 0f983ffb8ede1370a14e5c1e0d90d4d4 [103] => 0a8b01f1c96effb9231a98a1656a4845 [104] => e60fe3ae9032242451a91db17b6c6a11 [105] => 7f2214e81b51b0b9134cfe832fb3e714 [106] => 0fbf41249c3b5f0a1f89be6ed189f0c8 [107] => 3e9f0d5216a077cf8f3824a873c84b24 [108] => 2f124afd02d5e68450b6ae4d111314e6 [109] => adb6c030d3ca3fb4a784f15966779d48 [110] => 10d3b13e484c5b5997df90969822062a [111] => 12f7fced07efd834b061aaeee4bc1b2e [112] => c8639bf32980ab7f54c1f89b6a4d1916 [113] => 5713f9b0232acbf72ad12bf2f8c83b2e [114] => 1de7ccea6739e4194415f6c10264534e [115] => e5903417694ebc305e4dc150e1c6d158 [116] => b08d05a4fb35c2ee58d3064716a104b4 [117] => 72c6869a948e3a514cfd4c12a8396d89 [118] => 90c380d82f9c2c4b42b7a0f5acf1f90d [119] => fa932e4acae834848ed2411c89f30832 [120] => f9c28bbf2df0af8e317fe40bdf95f227 [121] => a9221930e63f35688fa50f6b6bff0deb [122] => 0d597d90613465ab5d37ccc008481e5f [123] => 15a94f08bea487328c8e7c04ba55a683 [124] => a5a21bd6097bf08ea3d8f12f8fc03edd [125] => f74e3ec29fe2426b99519c28c0412679 [126] => ffdc6f3f66d03d0eb729dd511d39787b [127] => ad130af180f03ee726d6f9cbcfdd4031 [128] => 452d9400e52819c5d1445fdc45bab4af [129] => 4c387d9d293ac8ced7cfe90ee0a6e6e8 [130] => 85b8122dc11f600978b54ff066667cad [131] => 0a50b659009a24f87c1bf68daa8fb381 [132] => 015c1942d4adb888b9261734e81b1afb [133] => cafdc035322655cf0bc05b67e125dceb [134] => 725838d88cf858a948d0ae18d3f2ab5b [135] => 797062553f55e6ef48152f2893afaf3f [136] => 9bf3c01a6be85239f0089b64e7e3edec [137] => 644afa277a673ddf59187eb896ed2c3e [138] => 07c7ef1cb6dd24dab9df12719be59737 [139] => 070cc56064beea5e56864e05288ca0ce [140] => abbd71952c970494e28426601b4f10d3 [141] => a89dc57737a651f14b835be882105aea [142] => 63043c87dcf4aea6b9376bdb84039b1e [143] => d64463a0b8afcb76b0d44955371b362f [144] => 79836beedba8695e771d839ddfab5d90 [145] => 785d5354e52048777bd14bafc6d05056 [146] => 18c4d2d15e868d58f165664b923e9f51 [147] => ae535a54033f4ed009c3d60952fffa21 [148] => eff69f9e010cfb59a43fca80be1d0453 [149] => a563a0e5110117c6c1389f51c0ad7459 [150] => 95f52556f59299338bed928d849958d3 [151] => 95f52556f59299338bed928d849958d3 [152] => 235e1a961a2adc686ab9ea4a885262db [153] => 3e714812e8538773acb880519ff612d2 [154] => 5c9f9ed1f37ab67cb55c507332028d02 [155] => e94277bac9bd73cf2e34dbed90bcc65e [156] => bf01079fc28955bbe6a0ab1f74a22919 [157] => 5ecea847f89d350bdb689df9ea53f09e [158] => fe8dcde2584293712c717675a6449739 [159] => a8b616caee5c0ebfde00e28d2d260401 [160] => 980786a12aa5f3efb3b3c8aebff66902 [161] => 510f51326549da16836e53ceaa660a95 [162] => aa56f929dc0fda2e987287c7b1bc8095 [163] => 37806a2e32047ab50a1e72e83d30ff05 [164] => d6f1cba1991e4edf8a73d16db9885a15 [165] => 0978312959256a16ed111cfb1ab32656 [166] => 8deea7debf6942a1ce2372ec33c05bfa [167] => 71c9132043a2756e122c1df4fb70bccf [168] => a955c925ac10e7c758569eedcabed58d [169] => 00854205c10e99a08cfd308279bb9d4c [170] => b7a3a9b9e1413895d891fb207ceaaf88 [171] => 6d07d647acf5fbfb07973437c16b01d3 [172] => e002d23f55bdf89c9677d014fc7c0536 [173] => ba40ec0a1d9d39a0d75d6c645a0d4b11 [174] => 1c16fbe74717a6b212b022cd34577c91 [175] => 18dfcf14aa7435998071f08fede3b9dc [176] => 2a9439dc42933cdf88ee9444aa293ac2 [177] => 2d46b0bd0df496fe88620dd37b51139e [178] => 25c0e3fbbbeeac61a128708afb1755c5 [179] => 4902fdbb1cba4f727056d034faa5918a [180] => b0799b8521ed3fb45a40cfb33f032457 [181] => b21182a26963c3948c7628b0c601b108 [182] => 5cc2243c76660b77da62f531d77cf1e8 [183] => da0130759379e2c2115adc0e2df0ce0b [184] => 9d7fdc20ecbff0b88a087fc4bb95c2d8 [185] => 70e861f0cd27ca56a43a2074d5c9036b [186] => 5353531fc499437a8868c4dd5c12fa44 [187] => 9f4b497f8ba566d1d5f7dfc344522375 [188] => 63f7d1999f79274caa9330fb2b212e6a [189] => 62ac82a404e833c8c425abf998b8fb83 [190] => 676d66768a18c933990c43064e997389 [191] => 53a88800a3419d68634072822bbb9315 [192] => c4e4e1043c623a0eeda62728034908fe [193] => b5ed4de9ddbd80e0566b06aa59239c97 [194] => f57b7410d11a100c5be74f232259a7eb [195] => f57b7410d11a100c5be74f232259a7eb [196] => a057093198500a4b848c13108775d516 [197] => e31bc9f1363327ffe9d584e5dafaeea0 [198] => 0a76d62679cd3c2d9a86c8a0cda7cfb4 [199] => dae14e31b5d2b39e847f4372ee2346b5 [200] => a9913458c74b511749ba35b19bc4d6a0 [201] => a4df22578132380d936731ad588e496c [202] => f5b974a5e6c580f2120e202f5f6b706c [203] => de94f9edbb477418a3c20b67d1cad5fb [204] => ac9612e06078036d1b4acd864e90e5de [205] => 03f68537a02eb52ddf90983196740cb5 [206] => a21300dd17922916e975c6c58e4b35ff [207] => 25cd63ac520977f1af34a37bf2f33b91 [208] => 8877efd5eefeddde77d2353f276e1e02 [209] => 2e70152e877d30e74f532bfe03385f76 [210] => 93f3f78e96ce6cda0f842510af5e64f5 [211] => e76cb4924baf88a68111d2320be1d9ec [212] => b477ff42ceea13571bec93b56b7723e4 [213] => b477ff42ceea13571bec93b56b7723e4 [214] => 44916273afb614a4ce1441c8458f1eb5 [215] => 26ebfa62a44f0d45a8199fb0d81417fb [216] => 26ebfa62a44f0d45a8199fb0d81417fb [217] => 1d8896dc7130fe80a9b9b4f10425ec06 [218] => 1d8896dc7130fe80a9b9b4f10425ec06 [219] => 486c3bf8e9b38062429775555a8d77a9 [220] => 1bba9c72f2be1fdd99d6e19ffa4dac93 [221] => bd4d74d16fb25295997755e8e4b32a5f [222] => 34e5032a5927996526f6233374f8c817 [223] => d5106e3294818a24c912139c634e7753 [224] => 021e543325cba8e5ce202a9747432347 [225] => 412a673714c4d74fc3a85ae6968532e6 [226] => 9032bc41a4f65625014bfbc071bfae6c [227] => 30e3bfa2f21548cb07c36ef22efec74e [228] => 4d8f1c0484d8e5fc47ca3520382e748c [229] => 210a8a684d5fd247013be344f654009d [230] => 7638c0c61deb0cad2927bc947fd60d3c [231] => a55beefdfd49b7bf950162786aacd49e [232] => ac443671794e5f5eaf6c3372b0339ab6 [233] => 4c319cbcc894710c18a8c1c1bf19dd02 [234] => e43c8c34f486b36bae5be72821e8a913 [235] => 1e2396aae346a834586e35d6f55140de [236] => 5de60dd7f8ec875b251e7b730c7fd6be [237] => 79662ef3a2c2a88d195e3f2387a5fe92 [238] => 513a9e656c9a46495e5e2418b2c600a2 [239] => 4635de2c54f92ba9103b390f1d2be6c7 [240] => d483c4872596d4a275bc0d8324212f72 [241] => 9be5d2d4bc3c375c9793d749949e41bd [242] => fb9e66e8312810e767efcd72aeebc1fc [243] => d8fa66f0e1eb0baaa29f8fef32e3f77f [244] => 575208eb07dffb225c3ea978e266c899 [245] => b4897ae54025e482d3d3e68702ee3a09 [246] => 63657985de556fd52927fb6abf437e96 [247] => 8d5fa82ea6903b5f73f4756749312f30 [248] => 0166c33b439533f8f2641cc288422448 [249] => 81c89549b0512ce572a03ae08b5a2324 [250] => b0c8d6188221f17183e0f846b8836b7f [251] => 8711e41d297499ee6a8f875612e0ce61 [252] => 7bb96537edb812f72844e25ddbb7aad5 [253] => 0d90e03ae6adbda994a4ae4d54e5793c [254] => 20fc9294878a3cf82b89bfe2e7caf621 [255] => 2d02efc0cd63a12bf0c2eb9a1e13f202 [256] => fc4e7fc77b22388c326aa93239a944ee [257] => 2d18a00506e7a93215d229b3462a4781 [258] => 25de542178c9dcc1be960ee9b13f9a18 [259] => f2b889bcdb82f8cf02dbf166ba26dcaf [260] => 4d39b6f3152a9a6db352321f26305e99 [261] => 71e1740ab09cef8388d0cedb99288b63 [262] => 722ba903fc8742ba8c28b43a59b8a462 [263] => b0b24fc87ee2fdddc3f0c9d19df1a2bc [264] => 8eac41e6cfa6085247ff0bb5f3c893d0 [265] => a72e07e2569bb4f4e90de49cb857e56b [266] => 81b8997cb5d8b0f6af61277785ce8f8f [267] => 1c80b19e744ebd974e839afdc66175cb [268] => 6b6d4258ae4eeaedaac32c6d532519bf [269] => 744c09f8fe68635e8d85c578805d81e7 [270] => dc57f4ad4c3edeb1f3372489cf6fb7d8 [271] => dc57f4ad4c3edeb1f3372489cf6fb7d8 [272] => f24859369f72f2853a49e8b0529d538a [273] => 955e64070d80b490eee8bcd041f65f4a [274] => 78c0559f5d4da542051c3d5427db80ea [275] => 9ab7c2dc33eedade2ed18ed04a8221ad [276] => ce63070105b8be1f5dc4da550789bde6 [277] => 47b07b3faf2ae1200343ec7f24995d6f [278] => e7cab0fe1860dc87b06cf91388b2d5e2 [279] => caad64feba03efd1dc2e2fead8138741 [280] => 493bd2b56ae2147a1ebd721d76050258 [281] => b970a8c4cf406ddd446ec1e8acaa3ab7 [282] => 3aeceb17b6907ae68ed9c5837b570491 [283] => 0a632b119cb3b622a216839dd9315aaf [284] => d4409e5e0a61e3408a0053382b1b649a [285] => 4d23e4c197369bf3ea319e5169b39c5d [286] => 2f14d5faecd5bd2c7f557abf53f3cccc [287] => d07133e72c094ea772d2e59609a538a5 [288] => 26d725f153e36ed8cbaf63eb5dd71779 [289] => 464f2d26c23d035eee9214d7826939e4 [290] => 2ae04b0719ccf01a407b487674863b1d [291] => c7cbad787d88b6170d6dd0e0197e0701 [292] => ced9aaa10f1ac8094c82fdbbbce5c58e [293] => f1de8f22148071c1dfcc5dd2c9da8878 [294] => 232bb9bc61b3b8debb30512c0e4e1c84 [295] => b22556e97abf32a810f678b295ec6be9 [296] => 4a6a0afba8c67803d5ffee7049ca7b01 [297] => d474261ad881242d2a3e3685f00d6cff [298] => fdacfd560c612b3896d26f5eb1380dde [299] => 3cf130650a45f1827b7ad15bb570681c [300] => aded66a898b909f095c3128216ad70c0 [301] => b23ca075efe6b6c97a0dd5fc1af70447 [302] => 410a72f1a364a014d3f1006fef59fc98 [303] => aaabb6cab73cacfffdf3a1cd819b3d61 [304] => 129f1aed7364c4e1d8b7c8c73889c0e5 [305] => 6b3016c009f54f8a02f3ad0e32d3c4a1 [306] => b3bb1fb0f57c90adefc6f27028223fc7 [307] => 75d92c04aae5ecb85a5025df026850ae [308] => 24a55c8a45ec9c88228097f90fbf654a [309] => 46291354bbef8584066da8b644316419 [310] => 3b23fa42d8790fc6306b78a97f6a42a2 [311] => 0c199f0c122d7e3242f67621e69ee1d0 [312] => dfb4780ba2005ef2538f1cee003a1edd [313] => 11e37a34812155e61bb45bd5e1c8de4a [314] => 11e37a34812155e61bb45bd5e1c8de4a [315] => b02e093a97ef4d03e12debd95b334313 [316] => c17bbd456309c0df751425fe4323ee91 [317] => 0f6282332e117a1b111bb7984c383d86 [318] => 622c9f7cd2fb2598dc91bc357d31b703 [319] => 60867018eb316c99eba257bb7f17e045 [320] => 4b113b1cade0c3b77fc858f74b1834f8 [321] => ecaacc85013bece48d4e4be84972fed3 [322] => 2be61ea828fb3504d702fc9f16aa15c6 [323] => 50b6b3e35ab6a206684c7192107cd2a2 [324] => 1652d4fceb861718eedd3326dae273f6 [325] => 1652d4fceb861718eedd3326dae273f6 [326] => 16c57d259a5183fc66ba72ebe263ce08 [327] => dc61fdd326b0baa4f82eb052985ac17d [328] => 51d54104db6851eddd1011e6ded5a6ec [329] => 39d94e00d3af2b0e7edab91e901f1adc [330] => 5f0a581a883aa2f94429f216bdb4c65f [331] => 29b941c4883c00a5002a0f90751bff6e [332] => 7fcbbdad27fb739c725b2b075aa24903 [333] => 42557c4253cae64d5f617b8a99811f55 [334] => 987f3774d4d71f9fae418597c9fa056b [335] => e07feb24eb1169cc2a4a8bea5f9a4321 [336] => ee201416f1fa028f9983a4515bf5634b [337] => ee201416f1fa028f9983a4515bf5634b [338] => f5777372596e15fc4363d40f74a0be44 [339] => f46128f236d3ce55de295b6877689bda [340] => 47fda05cb542f32fc4594e6d16dd79b1 [341] => f8618fe55cc7ebacf8f51f0724a8527a [342] => 28c2c9b03ae6134c1e5b39e1eb28c307 [343] => f7df4088aa45973ac8f46dd1fa669b0e [344] => ac3e165794da9c924528ddb68a705b9b [345] => e27eb91fe7ab095001702fac6f8aa6bc [346] => fa6478b6a6c0c25e3b8ea247179d3434 [347] => 7ec740cff9bdbacc0417553f2e2d399a [348] => fc05ac9bcd8b9fdd280eeb0202167191 [349] => c57ab2197876950d7688ee08e7390815 [350] => e3ce2530517d1d6c26258f679e4e7106 [351] => 31aab817002bf821563df1aed99ade08 [352] => 053ce9eb8078de7b4efdf44d79ffa80c [353] => b121bd22411b86efc1344ffe167a55bb [354] => 266aef1ff822392a30639c25c60cc6c6 [355] => f209d66c7b262a208b13ed0ab68f0a03 [356] => b86733755dad558423eca75547eef689 [357] => 20d1995f718372bed80ce47b7e6b7ad1 [358] => eb04b4979560e73c2cf45756484960bf [359] => dec5a1435eb8209bf8756a7980d28673 [360] => 5895a23a855cb9ea70c22e869a16b690 [361] => 2bf1ae7337bc7e42e5bba48964f4eb25 [362] => 45635b74f974d6c1b92aaa755374f107 [363] => 24c788900476d34b4b7103112b31494a [364] => 5eb490cb1bbd08057bc77302e4dc0488 [365] => bd46e60ab624ff7f4bd7626de47f63a5 [366] => e92808a3a10d604e233418fbeb68d8f6 [367] => abc6e99431c5ff05d95716ec26e1e4aa [368] => 5b159e052d43cf1c60b4154f46ea974d [369] => 0762aac8725f3d4061a035cb318f0e98 [370] => 91bca17208be6ceef7ed7ff775c2f826 [371] => ef594d21e34985c1fdf12c1dcbdb006e [372] => 496bb6547e9c8f242ef7d327f1609915 [373] => 94ae9edbadd3e79589670405bfc5623d [374] => c569eba4f77f93f6a424e7cf6a2072ad [375] => 4444a413ac52d33cf4cfa6aa25188a31 [376] => 36e225e50508f7a0fb06c920faada850 [377] => 43bca95032d0eedba50a10f0260560a6 [378] => 0d47a9591699e15aca2edd78078a30f7 [379] => 0d7981a97d11b8af70a3b70c3419f06d [380] => 987004035c497535ef31bdf39ffdbfd4 [381] => 00892ecb5a05d14c2f6e85e398dd1a5b [382] => 493536642d34d344992e288df62f080a [383] => 1208f15fc7eb88d2ef0cca6053664e6f [384] => dee6596cb95d0ea7695dd3e2d04ba2d8 [385] => 2e964e5d377c455d6b89be74bc038746 [386] => ebacb7e131aec208ef3bc623180c2841 [387] => d489895bde399375b9ddf79f47b8cf85 [388] => 41917681df05e83a74556cf6e7a64036 [389] => 3fd8a18788657ad83f3551a6bdc835b9 [390] => 78cf60333e771c1dad0c2583f13c0c65 [391] => 7f12977ae0487f3fb9001aeff64cfcf1 [392] => a10319aef57853c92705971e69e33f05 [393] => cd7e7f39f773607e1a425fb8e29288c4 [394] => e5b43ea40fed45e98becdb56429ca889 [395] => fcf4bcc3ccb90daf34fe2b4929a1a526 [396] => 450da191855e530c9b134a072cb0c9c8 [397] => c7ace081dd96eeed6a1b80cddeb85686 [398] => 514406b90afdcb39b2c69f77d5644952 [399] => 36b68c9bea70fb1018e136006033107a [400] => 7aaa4f3ec687aabf2860159cf2f39c13 [401] => 79f93448e7b1ef51d48e23d94371381b [402] => 78d7815f78ea8cba91d0b6fca25ac746 [403] => 99f8fb49cbd1766c99ff81baf1168453 [404] => faa7d833ed9ac71c241ee2b3953fe7a5 [405] => eddf284b703396310c8a36a21e23c90b [406] => ddb299255edf06a975ab4c7c5ff6feaf [407] => a278c83b1383f89291cd6bc3f48b87ed [408] => 2f29ed59fa48d8a183bfb2b82f6b08e7 [409] => d5a495190419c61c46826b5c11151164 [410] => 61fcac299fdc364b21b27db070daaed5 [411] => 3b875f6104289232b41e879b89b5c990 [412] => 25d0dd13206a0d4512b0c96b3ba2be70 [413] => bc699a2969b99f1a266d0f348492a75d [414] => 4756782b9d14f9482a2db819c3105053 [415] => 5f4f098cceaa71c846251e624b34ffa4 [416] => d7122e9eaf3a9805cc3492da55668f5c [417] => 7b298fb6c4b7532d1368130e2a6e7e8f [418] => c18fdde3b6c18e4bbb69b7a455508f0b [419] => 4af5e33cb3bf36da76a4e6b1e185c0d7 [420] => 55165359309d9051704de6f33350c859 [421] => fd38e6f5e307323514bdc31dabfb39fc [422] => ed5310ea804cf2f67d798af68aa33d13 [423] => 4b46df0021285a080c363a66f8bdb181 [424] => d55c6a3a1ae6a0dfb5cb96e0f0850969 [425] => dd1bcfa4c6377343655af282cd94ec12 [426] => e1a42e7b3d7cbb32addf6c2606d734c3 [427] => 0e349ed41eb6929720688035581459c6 [428] => 3f09f8fb2994b31620794e32f0877b99 [429] => 30452091a4fc33a8695e51490ed0ad8a [430] => 484a0c3223b6e068dae2589297c3ef46 [431] => 1b344198117b9eba75a12b28d793794b [432] => 81be2f0d924cc554328f9d62b0625669 [433] => a22ab2cd8e26bcf7de4c2efab0a09fa4 [434] => 569224bd008de8dc6d2043c26a11b53c [435] => a8b22ff49140898d1f5f16e1486ca48d [436] => 0fd8007f4d09da28e451b2be7605e8fd [437] => 82503700147a22c763bbc82cd6145d51 [438] => 0647881226c81714259e3abe706c9003 [439] => f59fb9e67caf11beec93134ddd1589fc [440] => 56a6b047825d5abe3b1c422ef9c7fadc [441] => 888cc0791f11dbc0961d2c244dec1dcd [442] => 5669aa7db2219da6bd82db0a0f81d3ae [443] => 932c9ad73b6f7ea126b2b92898af2e95 [444] => 314d8ca6cffa7afee33526e9a3eb5de0 [445] => 39539255084d05b5fca6456e297fe45c [446] => ae8591e8d0630f4a7a943ed2db9dc884 [447] => 1c7dfa1c8013fed11e96c6b68df8bd12 [448] => 2dc05fc9cc756c1014cf3cf7d49374da [449] => d16c1ea0836de5280a60ef13f4f65868 [450] => 4f87c19f3fc0dd0e1f0a19e5820edf78 [451] => dddb60625de11afa1d7297a79ec8e827 [452] => 895572195095178f5f4b7af614202941 [453] => b57e891bba8b010520dae6eebfcc51fd [454] => 7d60c3978da72fcef18610195d7843ac [455] => e4c5d33b652be90ffe44b137ff16d6cc ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 6 [1] => 113 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => vardar-tuli-naki-ja-voitti )

FAF deciding on filters on post to be syndicated:

Saksalaisderby aloittaa Mestareiden liigan pudotuspelin

Array ( [post_title] => Saksalaisderby aloittaa Mestareiden liigan pudotuspelin [post_content] =>

Jos seurajoukkueiden menestystä Euroopassa pitää mittapuuna, ovat Saksa ja Ranska käsipallomaista kovimmat. Kumpikin maa sai kolme edustajaa käsipallon kruununjalokiven, Mestareiden liigan kuudentoista pudotuspeleihin selvinneen seuran joukkoon. Unkarilaisista joukkueista mukaan selvisi molemmat osallistuneet, muut kahdeksan joukkuetta tulee kukin eri maasta.

Kun liigan lohkovaiheen alkulohkot viime kesänä selvisi, oli lopputuloksena kaksi varsin erilaista kahdeksikkoa. Lohkoon A pakattiin peräti viisi suurta mestariehdokasta kun hallitseva mestari KS Vive Tauron Kielce sai olla käytännössä ainoa ennakkosuosikki B-lohkossa.

Mestareiden liiga muutti pari vuotta sitten hieman kilpailutapaansa jalkapallostakin tutusta neljän joukkueen lohkoista hieman monimutkaisemmaksi, mutta systeemi näyttäisi toimivan jännityksen kannalta mukavasti. Alkulohkoista kahdessa (A ja B) oli 16 kovimmaksi rankattua ja kahdessa (C ja D) sijoille 17-30 rankattua joukkuetta jaettu kahtia. A:n ja B:n voittajille FC Barcelonalle ja makedonialaiselle HC Vardarille lohkesi suora paikka puolivälieriin ja kakkoset saavat vastustajansa lohkojen C ja D voittajista. A:n ja B:n neljä seuraavaa etenee neljännesvälieriin siten että lohkojen kolmoset kohtaa toisen lohkon kuutosen ja neloset kohtaa viitoset. Kaksiosaisista otteluista voittaja selviää jatkoon yhteismaalisäännön perusteella.

Neljännesvälierien ensimmäinen helmi on Bundesliigassa pisteen sisällä toisistaan toisena ja kolmantena olevien THW Kielin ja Rhein-Neckar Löwenin kaksinkamppailu. Tiukan ottelutahdin keskellä saksalaiset ottavat varaslähdön muihin pareihin verrattuna. Kiel isännöi avausottelua keskiviikkona 22.3. ja jatkopaikka selviää toisessa osaottelussa 30.3.

Voiko seepra syödä leijonan?

RNL:lle vastustaja tuntui miellyttävimmältä vaihtoehdolta, sillä joukkueen leiristä pulpahti jo etukäteen huolia siitä että ottelutahti ja tempo Bundesliigassa on niin kova että saksalaisjoukkueiden uskottiin joutuvan antamaan tasoitusta muiden maiden edustajia vastaan, ja kas, kaksi viimeistä otteluaan hävinneiden ”Leijonien” vastustajaksi löytyi yllättäen(?) toinen saman liigan joukkue, lempinimeltäänkin sopivasti ”Zebras”.

Mannheimilaiset olivat tyytyväisiä saadessaan THW:n parikseen siitäkin huolimatta että kyseessä on yksi kaikkien aikojen kovimmista seurajoukkueista maailmassa. Kymmenen viime vuoden aikana THW on vain kerran jäänyt lopputurnauksen ulkopuolelle ja kahdeksan parhaan joukossa se on ollut viimeisten parinkymmenen vuoden ajan paria poikkeusta lukuunottamatta.

Vasta kerran Kölnissä aiemmin esiintynyt RNL on tällä kaudella jo kuitenkin yltänyt urotekoon, johon vain harva on viime vuosina pystynyt: vierasvoittoon Kielin kotikentällä. Toisensa hyvin tuntevat joukkueet ovat täynnä entisiä, ja osin tuleviakin pelaajiaan. Pelaajatrafiikki joukkueiden välillä on vienyt seurasta toiseen mm. maalivahdit Andreas Palickan ja Niklas Landinin sekä laituri Gudjon Valur Sigurdssonin. Yksi RNL:n kirkkaimmista tähdistä, Saksan maajoukkuesentteri Hendrik Pekeler siirtyy THW:n riveihin ensi vuonna.

Rhein-Neckar Löwen on pitkään luottanut skandinaaviseen osaamiseen ja sen riveistä löytyy väkeä peräti neljästä pohjoismaasta. Tämän kauden RNL on melkoinen muukalaislegioona muutenkin sillä Ruotsin, Tanskan, Islannin ja Norjan lisäksi pelaajien passeissa lukee Sveitsi, Makedonia, Espanja ja luonnollisesti Saksa. Valmennuksesta vastaa tanskalainen Nikolaj Jakobsen, jonka viimeinen Bundesliigajoukkue pelaajaurallaan oli, mikäpä muukaan kuin THW Kiel. Jakobsen vastaa nykyisin myös Tanskan miesten maajoukkueen valmennuksesta.

Nousukuntoinen Kielce testataan Ranskassa

Muut otteluparit hoitavat osuutensa kahtena tulevana viikonloppuna. HBC Nantes on viime vuosina satsannut hurjasti ja lähtenyt tosissaan haastamaan maailman rikkaimman käsipallojoukkueen Paris Saint-Germainin valtaa. Ranskalaiset ratkaisevat yhden puolivälieräpaikan kohtalon keskenään. Kolmannelle ranskalaisjoukkueelle, Montpellierille, saattoi neljännesvälierissä osua Musta Pekka-kortti kun vastaan osui mestari-Kielce.

Pohjoismaiden ainoa edustaja tässä vaiheessa on tanskalainen Bjerringbro-Silkeborg, joka mittaa unkarilaisen Pick Szegedin ja sen ruotsalaisen tähtipelaajan Jonas Källmanin nykykunnon. Viime vuoden loppuottelussa yhden kaikkien aikojen sulamisista esittäneellä Veszpremillä ja vuoden 2014 voittajalla Flensburg-Handewittilla ei liene isompia vaikeuksia Zagrebia ja Valko-Venäjän Meshkov Brestiä vastaan.

ehfTV näyttää kaikki pelit livenä

Käsipallon pikkuruisuudesta Suomessa on joskus hyötyä, sillä netissä on tarjolla huippusarjojen huippuotteluita jatkuvalla syötöllä. Euroopan käsipalloliiton viralliselta videokanavalta ehfTV:stä näkee kaikki Mestareiden liigan ottelut suorina streamauksina sekä jälkikäteen on-demand palveluna. Lisäksi samalta saitilta löytyy muitakin Euro-cupeja, Bundesliigaa, Espanjan pääsarjaa jne. ilman geoblokkauksia.

Kuva: All Over Press

[post_excerpt] => Jos seurajoukkueiden menestystä Euroopassa pitää mittapuuna, ovat Saksa ja Ranska käsipallomaista kovimmat. Kumpikin maa sai kolme edustajaa käsipallon kruununjalokiven, Mestareiden liigan kuudentoista pudotuspeleihin selvinneen seuran joukkoon. Unkarilaisista joukkueista mukaan selvisi molemmat osallistuneet, muut kahdeksan joukkuetta tulee kukin eri maasta. Kun liigan lohkovaiheen alkulohkot viime kesänä selvisi, oli lopputuloksena kaksi varsin erilaista kahdeksikkoa. Lohkoon A pakattiin... Lue lisää » [post_date_gmt] => 2017-03-22 10:06:18 [post_date] => 2017-03-22 13:06:18 [post_modified_gmt] => 2017-03-22 10:06:18 [post_modified] => 2017-03-22 13:06:18 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://faneille.com/?p=83302 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Käsipallo – Faneille.com [syndication_source_uri] => https://faneille.com [syndication_source_id] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed_id] => 4 [syndication_permalink] => https://faneille.com/kasipallo/mestareiden-liigan-puolivalierat/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => 726ab9c6a9aa1466d20984af6c4e4c23 [1] => 5c81f0997b294ad1e5113a2acf2b4c37 [2] => 359cd1c9ffd97335e2dc3e5254b12bfd [3] => 18a73b531388381f5cd8967221ae9fee [4] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [5] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [6] => 16d2d7c0e09c40c120272fcb725e2099 [7] => 7cd9b06ed9ed5875fcc601dd2839a559 [8] => 726ab9c6a9aa1466d20984af6c4e4c23 [9] => 5c81f0997b294ad1e5113a2acf2b4c37 [10] => 359cd1c9ffd97335e2dc3e5254b12bfd [11] => 18a73b531388381f5cd8967221ae9fee [12] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [13] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [14] => 16d2d7c0e09c40c120272fcb725e2099 [15] => 7cd9b06ed9ed5875fcc601dd2839a559 [16] => 726ab9c6a9aa1466d20984af6c4e4c23 [17] => 5c81f0997b294ad1e5113a2acf2b4c37 [18] => 359cd1c9ffd97335e2dc3e5254b12bfd [19] => 18a73b531388381f5cd8967221ae9fee [20] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [21] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [22] => 16d2d7c0e09c40c120272fcb725e2099 [23] => 7cd9b06ed9ed5875fcc601dd2839a559 [24] => 96c430032068826470edc22314e13f37 [25] => d362455ec2d11ede748612c7e26c3649 [26] => 0d670132494c0b4199f5c2582b2d55d4 [27] => 8929b77366c8c060d935ee5eeacc1c95 [28] => 07973f8f0fa52dd0336395cecf6e97ee [29] => 8e273013b111953549885d125fad4af7 [30] => f5137800a5ea41c6e3b8f18d23f611e4 [31] => 333998b77e67015e15bdccf7ff43ca12 [32] => a39c795289010da97d340e2d36726ec3 [33] => 3947c3f0b325f1c666a17f7b7751e7aa [34] => db0a6f6df36bac8bb7a66b1144018419 [35] => b9b348a6f536f1bb3ac01da3bffd95db [36] => fec59d2ade89d54117f0e7bcf39fb2f0 [37] => 8475557c6d4884327aff2751d8b539b2 [38] => 237537e7241426192a13871c4e3b8837 [39] => 429161901f9fff369092dc6e97cc9e74 [40] => fb8a996428973da36aa325e039762826 [41] => 67e12f8c723e2dc2ecae223dd6cf3c9f [42] => bf973c501c64c239ff88a3e32390403a [43] => c36a0efd3e057929faaa87b564868ae4 [44] => c4976f574e1a271701e919519919e4e8 [45] => 90976767aafa5e6b06aada46e919aabd [46] => b7a196c81aa51191196ff9ff5fc40bf8 [47] => f420fb9c2b9abe33e8124b7c92cc3224 [48] => c882e469c394182e82e249e083e1da6a [49] => e24ae1277fdadffaaa4597eb3e40de76 [50] => d65b15209fc6e4131722ef38e0cd8987 [51] => a42ea60ec4856a7a123792401dc56c8b [52] => a42ea60ec4856a7a123792401dc56c8b [53] => 9109ac4b8445ddf6ffbe44000d3bb245 [54] => b6a93b05aebbcb3ab22fb016d884163a [55] => e1f9db2f5f115299dc3277c3c8c11d09 [56] => fc8ad5d7910cfacb8b29b7d837898e7a [57] => 3a9db3ffc2347260cc391516c71bde8b [58] => 49f3547cbcf51c30ba0efd0eb659fddb [59] => 4232e620e21c890af4bbab79401a2aed [60] => e770d76f831005bc067cb80d1aef7a97 [61] => bd4f23c4d0a3cd358159cd5177137a62 [62] => 03452175fc93457e719856f00393ee7e [63] => 59b153260874e40b2015a133fe88a3d5 [64] => 59b153260874e40b2015a133fe88a3d5 [65] => d71df22d4ef29ac545654f702b313852 [66] => 0de0736201396b7c9fbd169614b98a9f [67] => cbe6b10619cfc3c50ea0cc6c9e427fef [68] => a05a47cded9ba00eb449255ab483da51 [69] => 961ae88e8c0952a485976661d4c436ab [70] => d66b37c74a21e7f42638b45763960570 [71] => 16e0c5b9f16ca3ca8e77a45aa3f53584 [72] => 74afd54bc7aca816f0b707ba888a40f3 [73] => 02681458dacbe0e03fd2712cbe803154 [74] => c01e4f393357fb198b19b566d29c25a9 [75] => 2f330bc1814fb00e7ca25c79bda360a2 [76] => 8a3424cc4bc97581193154d39f04c9e1 [77] => 713304d8d1497c7387c6e2920d81fecc [78] => 6e7afd8bd5f781bf28bf673ef334b200 [79] => 7f2fdd483ebf450d7eb040a906656648 [80] => db1cf358ff2bcf125f3250b9b54fe500 [81] => c86a5a54a4a0873b3ff73dde07122465 [82] => be655117b3edc030e7e082ab274a5ac4 [83] => d2df7a5394f424fbcb2620f96b0f1332 [84] => 6d06af1ee84a14053425f014d80fd87d [85] => 6d06af1ee84a14053425f014d80fd87d [86] => 033dc0cc0ea474fb7c368a71096f787a [87] => db2d9907c029aadfbeb6b231ae5f74f8 [88] => f5a7a1f4cd1e4bd4a1aac1e7d2924d70 [89] => efce24fe153ac8c7ac68b236e745e217 [90] => 1003b5838e47cf80f21d625655e08dd3 [91] => b1eef1f074000c59a2b258818bedc364 [92] => 02598d0ba830423bb667e7f09a0f4411 [93] => 4df27c9d6b10243f28e88b02e132909c [94] => dbfd6faaf15ef526a66b32f42b847395 [95] => 81d59aed87a48675295dfce4f7982323 [96] => 5bdb1844905c2489459c8849461b7524 [97] => 25a7fef57822b9b24c3ab8e67135b220 [98] => 509993212500e15dd335bf4fbc8bb120 [99] => e7768974daabc2eb897fb4c49cf92931 [100] => f8644e402df0dc3571687099edc376bf [101] => 191f3283bbca1411d2980bb82eaf8261 [102] => b7982fcbad1965cee8291a92b26ebd20 [103] => f8f62cca11202ba5efac57569b61d545 [104] => f8f62cca11202ba5efac57569b61d545 [105] => 327be5657d98a9b740b2e7f628e5ddcf [106] => bcf11aca39a5841d2bb78bfe42e2a05a [107] => c217262eb39120d567a1615b315e6522 [108] => 87765e52664342d25988738293f32f52 [109] => 87765e52664342d25988738293f32f52 [110] => 6b4f5ca8207a20dde330cf078438e334 [111] => 66e281e3b72198d884d573cc31e06907 [112] => 29af1306a10a7edf1d1a8dfe265e7b14 [113] => 28bfc9e256d607d117d884d2d4bce6ec [114] => af0b3dfe3a7892b9534b1f6dd3007f13 [115] => 4389e3c068e99e2c6e4be0fb84c5b283 [116] => c60145c2693aead3b580890775ad9d5d [117] => 0683f75fa528015c70118c777087bb5c [118] => a7fa47f23826f1adab67408b921ca820 [119] => 4fbdaabde507b1363fbf929f9b08231e [120] => 6b835b71453d390adb780fe0b973a230 [121] => b6530ba3de083194cf86e6fef0ee33fd [122] => 6f37da8fe1a203e11eb5561920c4ef3b [123] => aaf8e6c2d8797aaedf47392dcb956997 [124] => c26a4e9ca16ac0148e55465c785d0235 [125] => 3e84b6337f67d17a45df59b671cb14df [126] => ca4caf76c3c1a6a849e79b0afe7aac8e [127] => ca4caf76c3c1a6a849e79b0afe7aac8e [128] => fe0b9be6219853bfcf862900372eef7a [129] => 3e386f00fa605162bf2940cb8f219cac [130] => 3e386f00fa605162bf2940cb8f219cac [131] => 6b75b7b16a1a9cd9ac1c75dbf95511dd [132] => 209539b47a7460abcbeb823b63b7622b [133] => a9ef80077dedded475103ae2e7c9de46 [134] => 2f1288c0ce47115b397bd357b985fda8 [135] => 7bbcf274e35d673e11cfbcab0412e9fb [136] => c3957242d699a33705e34f719b3babf7 [137] => 8923f96914bd88ee7fb1e06cb90afdab [138] => 736c0d744d2ab05feee4cb299d58a68a [139] => 736c0d744d2ab05feee4cb299d58a68a [140] => a0f3fe4308aa28c4f55b2186b22b2293 [141] => 304722e674b0697323fef52b36533a1e [142] => a0fab2c7c9997abe9da216006217365e [143] => 75f45373fd601556cbdd8d6c07c037d3 [144] => 0004b07e597411708a415890f307210a [145] => da5a079e1789037eb37eb534314da90c [146] => 0c18d7e9a9c268bb62e19e74348cabf1 [147] => d2909248e3851a38605e7f534a1fcfcd [148] => ce4d958e455a895c86f3a275326558f2 [149] => 917cf28a4c411ab759ca8ef3c110fc62 [150] => 573357c028ed1c0eee1487baf74abd14 [151] => d4ba05b7abc427a9547c23898e02e7cf [152] => 63ea25a03c46701c5bd608c9ab0e25c3 [153] => 7e2be27eddce9e625a10adcb615688be [154] => 1a4c1c02b9b9bd8304848737287409b9 [155] => 5cf38745d4259e0dd48f930435fde850 [156] => 10fd2b31979d6e5522c8453559b1e0de [157] => 572d7010e6fc22f07dceaa456326e4ce [158] => 90ddea733094fe6ccc57c3095b92ba73 [159] => 5346cb3aaadd45463d0fba1ed2134b00 [160] => 56cd1c40a525e39a236b5cf9152f52d1 [161] => 6a201c62c3aec01cf91c888a9b1a0bda [162] => 265c3ad959e9972582e891fb8eb91a6c [163] => fe0d9e628350f89c447084b5cc2a25c8 [164] => 13fc017649df108ab9b5021dc9b6223a [165] => 342e2a4e3c5fb9a5dbca40376698c7e3 [166] => f6eec594cdc8f3e4d2644ef9b1a3081c [167] => 8edc9e5f46416d3b7ef97999d3ce34f6 [168] => dd49b8c10d8ceeae485f36b6dcc1bcfb [169] => db72c93ba9d2c2628712dd4e45eb7f47 [170] => 3785bc42332fd56b1dc37a43979bbf86 [171] => 4228b01a455943ead115d86ee53ef297 [172] => 940742d591ac96f7fa7a53a0b58db716 [173] => b2cd05343df8ffac6db4ef0f0a465723 [174] => 17b6b88b8d4b35a8d6e5dcb3b6ab60d7 [175] => bf46fb0ef1617240e086b5549d71de0d [176] => bf46fb0ef1617240e086b5549d71de0d [177] => 439f65b472e91262b8324a12c3fa83f8 [178] => 2174a0b959f71cbbc27454c4e4c93ba1 [179] => 61e826fec88525c95c7c019acd2da2d7 [180] => 55fe551b4f9a8461573b426f6406bd78 [181] => 1ad8835e15864591cddee5ecffb69b9c [182] => 4a7453d1d72658efff125f3d2f239eea [183] => 569a3cb5850d84d206bd29cbf8aa3cfe [184] => 287ca0586b827cc7a052519eb14830ff [185] => de562852e00648f04648b8d13a12a8a3 [186] => 0a21ad4c5b8d0c9c53d3e528b881da14 [187] => 561962013c8364c88eee02eb13d31cc4 [188] => 383ecbfc0d1d04db282f1e4facdf2570 [189] => bc7ae4bda1976dbc000b0bbb19de37c5 [190] => 75aded36abf263d9d6757cc2c8f2bb9d [191] => c73f6cf5edb1c23563b7dc2a286f5d7f [192] => 02b3e03f53d98f20e7cb0bfecd1f161f [193] => f46c3d1c955e02b34718596c3d64edb8 [194] => a6f10d46651b1aa01ffc7af8ca4dafe2 [195] => abb6670dad6cd5e6ecb895bb7e4f0736 [196] => f336befc1b5975cce131155ac4b34434 [197] => 4cabad84a1f5c1040e2372897da76085 [198] => 37036410c2fd4a804b7e90a4d416f3b3 [199] => 58ee0cbc36d2b428e358d814f2c877f3 [200] => fbffe67ab831e805423393a14b256b27 [201] => 12f9ef474fc43a635110fb9251d6c4ca [202] => ee7bd70fa79e13fed1f22b68e552aa43 [203] => ee7bd70fa79e13fed1f22b68e552aa43 [204] => 7d4d001c08e5cadb90050506c37fb55b [205] => b64cc9c9defeef0ed197f6565ee33170 [206] => 108093588d32f20cb709ad52afd3b276 [207] => ecc670a6ac4ae15c77f7efc7796c8702 [208] => ecc670a6ac4ae15c77f7efc7796c8702 [209] => 30986ad4eb7f4735682d2f61a81f3aca [210] => 96e93c957889600dd912d02471573694 [211] => b17aca9edd5845a83f94374a7285a03e [212] => 593444e20c26def4cdb8593ca653314b [213] => e5f0de38f2c8264eb2cc368592d69c48 [214] => 5ca30b72a94b52f4667c4e668016ab2a [215] => ab6e7c35d89c120803195a5a648935e3 [216] => ab6e7c35d89c120803195a5a648935e3 [217] => bfdb0721a11ffcea0eaafa5582a8385e [218] => 63124ec7674de84102279ec30fecde67 [219] => 63124ec7674de84102279ec30fecde67 [220] => f6ef061cab912fdbc5dae739bedefc4d [221] => bedea6f7133aeb0b3a827a2a99bf5fe6 [222] => f0af9745a87b96adecee83b852b993b5 [223] => f0af9745a87b96adecee83b852b993b5 [224] => bfa372fe8ab68e2fd9b196d52e35c9ae [225] => 17f6697245254585f82bb4a665cf3d3f [226] => e2ccb3712f11dc939c74d41d599c0b65 [227] => 8d4ef8f0d1280e45a2bdaafce5351f7d [228] => dbaa654f183b9183feb5e232183fd156 [229] => 1c6206f044ea730146162cb7b77159cf [230] => d8787083550b8fc5f33c1b1cffcf44be [231] => aff3c250072a4e44f90247d3e0b316a6 [232] => d11705c8f0ec8cdf27ee191cca794594 [233] => 178044f806709e494e7cad9b3ed1eb6a [234] => 0af262fdfa89136dc52e24a43fc965cc [235] => c48bf75cbbe67331336aa71c6a7de7d2 [236] => 230fbf949a676775db3de1ad87ff08c5 [237] => 7a8ef35659d59de4b6aa156ff0a19f80 [238] => bd02a9f7f7eeb4f6a454467fbb503486 [239] => 0dc95c8198f5765a082d445344aaa915 [240] => 0abe949d51b444c8d7c1752c3fe34b5f [241] => 48e3ab37a05b909207513e41a6fcb446 [242] => 48e3ab37a05b909207513e41a6fcb446 [243] => 094a1309379697403da4f3e7eef71208 [244] => 1072a2a9b106df8586a8c345053aff18 [245] => 64ffb081d3221af36f85bff1f449ce57 [246] => 6fe43664cdc8b73a089b8c747a473983 [247] => f771b70623c00c516d9830d5e0156387 [248] => a4eb8018e8edc4e750c54da932c2aac3 [249] => a4eb8018e8edc4e750c54da932c2aac3 [250] => 8773aeab31da5a6e5f1a357608a8496a [251] => b07aafb557afbf4ca34cf13f55e659ac [252] => a46a898eff432c6a8f795a93a572bcc1 [253] => 09650120acdc478d0e16d6ff45ab49f2 [254] => 0bf6bfec82072109dc534693e1ab9753 [255] => e853b3cfadc10c3379b750be0bf36218 [256] => d880f115832dac11c60783d75f014f20 [257] => cd7a93f6562ec168c90427302830c64f [258] => cd7a93f6562ec168c90427302830c64f [259] => 8219efa7226765845fa6068f3ee07b77 [260] => 32bed54b209e9b1cbe20bafc9cfe3d02 [261] => 98249135f83ae1ebfc8401d3956efa63 [262] => 98249135f83ae1ebfc8401d3956efa63 [263] => 4796cdc9b71534387c4e87a21669679d [264] => 09426b6d271c82f450424faf7971c121 [265] => 51d3eae9a55b902f792bdc112d31ce8b [266] => 7ca4075005bb25e8e26d3151fd2ba83b [267] => e7600113ead85fa0e776867d8f900d36 [268] => 74500af9218fa1ab7a59dd4e08193116 [269] => 69387e476a67a59672bd8b3b4ad52d27 [270] => 143a53efd2de4a60a539579e1086b210 [271] => 8b515bb0402f2c6fa8e5225111e1e68e [272] => fb0e315fcc84af84cd82b48567c4825b [273] => 31ad2f7df1efe6bde2102cc0adc63af0 [274] => debe788961cd79a4ab5826a008e8e76f [275] => 0fc82d4e7836c01b88b019f747444691 [276] => 2d5dc613a790870540b5c9cd72c7bb34 [277] => d6c3a0a8013b4e1ec2623fd8cf6de7ba [278] => 38d12b6e4114b29d1fe3f4e5b91b4899 [279] => 0012aa32f5df3913cd1e6dfd5ed4bd7b [280] => 0012aa32f5df3913cd1e6dfd5ed4bd7b [281] => 17d8fe24b385737a13c27e802e9763fc [282] => f60e56b4b2e064e1f06d4a31b9b0c499 [283] => b279a48374dc2da56804e5aaa17f0b1e [284] => f4f05519f7453a4e513e3ab36a2f9e4c [285] => 7552356a48fac98e201061ca40b38cca [286] => cbc0e6814b7521145ce098942b3df361 [287] => 02ebc5ec9b06042025b494532cc70733 [288] => fce7fadb362e193877c59bf1cbc5756d [289] => 8e6188bbf1e629d2c25b8e4c185fcab2 [290] => 6332303bd68d4facf6a73c0d32799db5 [291] => ebe83ae4879c52e44f3f876e3fbf0b8e [292] => 21683bc7b68b9ea6f929c1596d72cec8 [293] => 35c65576055a01967ea2302b70a65ec4 [294] => 6428c65ba47317f246bb683ef045569f [295] => b1a90b7060f2414e274c2d3976caf5a9 [296] => 4cbb0d21abf257c2e4ebb2ad37835952 [297] => 0279651fd73d8dda871d01dbba56211f [298] => 8d742af68661bad116b08c6b668ce5d6 [299] => 796a5972274d50edee7c96f6000dcae4 [300] => a5fc8919416c2052ed86e242bd91a142 [301] => c840c456dc51c2c76d4743dcadef1fad [302] => 6aaccee320bdcf32aed921c90eef6824 [303] => 80a372756e48d24733fbef0d845fa7ad [304] => 9e433a11d5134d5e06f174e00497a20b [305] => fccadc44195cfa83a236f7b434f3fe2d [306] => f01429dfc0303d3d173ea8f0e475cf33 [307] => 221a53e7710cbfc15a234fee1bbe0b43 [308] => 77ef47d2c1e38eec51924c22898b4b4e [309] => f50257719e17214c59d547cd615beb05 [310] => a9305d7522015837202d7b76743bba02 [311] => 7dffd25a3ea70635516ff03212528c26 [312] => 9e622de73ec10be0464abe4710391d45 [313] => 3e98682edc56c4352b4e973960700a06 [314] => 9ad026b0f05b6c64bf24991cd0a53f53 [315] => b8a41afd1dfe968f3a270f2e62df4b61 [316] => c6cd0a90044d370339ad8e60dfc7d396 [317] => 3877771fd4b906d9eeb4a472735bac0a [318] => 81ef77947d2ada9c5331d05e83cc8b1b [319] => 145ef29317705a9eccb39ba153aec492 [320] => 28e74054c4cf61e7fa44824e827a272c [321] => 8ffec916f0684469bcbbc0e3f6504311 [322] => f789f0e6cedb8c663ec14909e085764a [323] => a2d412ae8167fdcd5a05910cb05310c1 [324] => dd79dbcb0bf326e8f0f14e27ac116837 [325] => 497da6d76f63946e9f54b366a22d44b9 [326] => 3ab52ce2cefa632d9f6df13bc37b3565 [327] => 04c125afd48c7dd2e64493ac9f4a4204 [328] => 708740cb8a079a3775b156ce05847419 [329] => e811657d92d0a5e81ae407824b0ac18b [330] => 79d18630df593b856db994951c33c473 [331] => bf776b8786079a1468020675b97652bc [332] => f9fb9032971b16c4536fefbc259dc57b [333] => c3a518eb631670ead9d35a9093e37d4a [334] => 8eac899bbf8006eabfd806446fcfbe2d [335] => 3f2e244abb8e3f966312e6ab77c4287c [336] => 8ec5f932093931c0d0313f0366b156d0 [337] => cbf16b3263b4b7edac14eb7eab03927f [338] => 3776e9e5fe6e22cf0bff293e89c19753 [339] => 9d44a239007fd89cac9033145549c2d4 [340] => 0ffe2fa65afaebaaaab4df98ce591396 [341] => 9743c88b847f0a4f569a84c9613071e6 [342] => 976bc77cc98f1f71df11a01b56126292 [343] => d35bfa9ef137d404721d235c9dc7e106 [344] => f1063abf65c265f25f4aa0139f1a8ba4 [345] => 9f3d9a5a3a4287b788d8871cccba2db3 [346] => 2ba464446e0e7b5c33c2841dd66ee2e3 [347] => 6beec68cef4fcecca595da0cf26955e5 [348] => 6f561c6a5ec236a88cbc3f9ff620f2aa [349] => bdbc843772ec0b69d394691957233593 [350] => 8f60bd854694bf987f43d3292bcd09fc [351] => 868e8c6ced6764fa64493beaa48384bc [352] => 7391927e6f0e807fc4e4603aee0d9679 [353] => 176e5f5ca29cbaa4738c819c9228c757 [354] => 41d059a408f733561b49d451c8212302 [355] => 25cf8bd180bc07ab6bacaf8c71ae9384 [356] => ef7e0e3bb0a2ae8dcd64a469653fbb18 [357] => f2d4835276c88efc09ca68bddd0bd28d [358] => 451c5236faa03f3c6201cc9168a31a41 [359] => 91b9fd499368791b952437dbc7c4604f [360] => 2221093ade6f2e111e717c107ff74ee6 [361] => 95647dfb1a20b0acd53a321e7089fa83 [362] => 0ba2d340a56345e905210632c10d4355 [363] => 6068061dabc06005d8de66c2a882a530 [364] => dff11c97647ab4b845af674add1541ab [365] => f6328592da5ca54cac5cfdc4b8aa1779 [366] => f6328592da5ca54cac5cfdc4b8aa1779 [367] => 9ea8395f2b9f5ded8312ab875258b2ae [368] => 7d7488ead39aee91f40e5842f9ef4a30 [369] => b623fe3256844c871a9b76493ca9ec1b [370] => b623fe3256844c871a9b76493ca9ec1b [371] => 974e5b094944f9ee9f02afd42a787829 [372] => d572d6b4a46b85b764d7565bc2389f18 [373] => 167c6060ef36824527d4d569dcc49d29 [374] => 3db4f04e4785b00d79beeb442290dd2d [375] => 19e65279c178a7f955c21f092c9c12f4 [376] => bd1d4724a289a370a617789010a24064 [377] => 239762f9528501e365f96a88b2b4e047 [378] => 239762f9528501e365f96a88b2b4e047 [379] => dcaaf9586cbf5bdb6c5c33c2c68d3cd3 [380] => 684da4fb84d2373b30c5b215646e0694 [381] => 0b5c96a519c6f2e3999b37d3274d4bf2 [382] => 305790143b82b1798a474f74bbe3151b [383] => 031b1ed474c5d4abcede9cf2d253a777 [384] => a49807d4301cd2f450d9339b7663a0d5 [385] => ff2762abeb5e0326a7001c9324f6c274 [386] => c7aea11a4d038f417c2775c081881c85 [387] => 00090340bdf308aa6e033e8edd251baf [388] => 00090340bdf308aa6e033e8edd251baf [389] => 182e86363ea2efc70fbdcf943ae1274f [390] => 182e86363ea2efc70fbdcf943ae1274f [391] => dc1b416bbf08ba33538094210b6e306a [392] => b776b2d429e4bdc9b47323f9f2a6a9ce [393] => 7908ba05ac39d1f783a3272a5debcc19 [394] => 10dd857a6f9e1d2e8d22cbc8ac216034 [395] => cd30a527662c7e9a65131adc7d63c108 [396] => 10fdf05bf0a09b3443bdcf257327d4fd [397] => 10fdf05bf0a09b3443bdcf257327d4fd [398] => 22142cb84d1bc122851cc4d648b307c1 [399] => 09375c4fc496aa80c9cb3c542a28e6e5 [400] => ecd00da0ca4c0adca45e226cb0e8c931 [401] => 9bf39ec3bcc296e1e601fac6384fdaa5 [402] => a1a5e4b01923e567411f932ead3ab9bb [403] => a1a5e4b01923e567411f932ead3ab9bb [404] => 2d8d9c7eef2fcc4a10ee963fa5133cee [405] => 2d8d9c7eef2fcc4a10ee963fa5133cee [406] => 2dbe838024371a4c75ed88a5d9732b3e [407] => 2dbe838024371a4c75ed88a5d9732b3e [408] => b0d18a99df34edbdf90571b554baf697 [409] => b0d18a99df34edbdf90571b554baf697 [410] => 1be7555dbee8eaf213d88dd361ed398e [411] => 97660c7ae59dc549d2584fc025c72c6e [412] => 375f67ede9207b5736cd999c78362d66 [413] => 6c391f55a3c61e515c6b8126d33cd781 [414] => 061937909a82f36497cacf6bc6d42577 [415] => 0636d82c7eaf096cb6eaf865d2c563f8 [416] => 189d6c066d6f583083ca8c9bcf3418f9 [417] => 9dcfcb0333ef0ea6b2456ff33d25808a [418] => d267ac60e9495e386e6d633373ca0250 [419] => e1a25cb554c1dc80287c778a6398e576 [420] => a855cec2e26e11faabf807fc02fe1ad6 [421] => c244ac86ec98f7c48287b5433e2eb725 [422] => 52a6890c165da5d813a266aa2df914d7 [423] => d23b666711d20515d90fce2d107f950d [424] => 12b5c67023ca760d88711bf60887cd6f [425] => 45adc2ec01794385db80875880d699dd [426] => f4860523571131253233d877a20c6e6b [427] => 3f89d6dfbfb27b73c6358d75f74c3aa2 [428] => 83d94d7e9f651138eb66368e63ce4b9d [429] => 1f49d4f93797c62a13afc321245514a7 [430] => 3aa9877f887758f1baa41eec2a90199f [431] => 259c06ee84d71914f2ddb48daaf5d4ad [432] => f0e50d05ffb17f80d9e24eebf3631be5 [433] => 3b84df452bd578160bbdb10f48e40b71 [434] => 5cdc476740f8016a4769978839e9f06a [435] => 88fb964e59e9230297f1ff9789f5707d [436] => 1e0ab55c671078c697c32f25b62af0d0 [437] => a80ad08ea8649a5ebe93a731060f38fe [438] => 2e42fcbaffad6c8f6b680b3435d93921 [439] => 3fcdad5374b1d8237e93a395e2a7892d [440] => 14351f8b793b3449fba325b8dc7521b4 [441] => 1d36c92d3c4545ef4eede863719c55ba [442] => c0960439cd7e2a2048f5e3c017bfd740 [443] => 64947012fd24ee20fbd5ea92eb82691e [444] => 12eee911fead12ab3f141cd46afead7f [445] => 459ddcbcfdf7b8b47c02af1a19e115fc [446] => a3e6fc6476144e6f3c4b94c1c472f691 [447] => 2dfb1e834cd19b0850c7d0098b2cf158 [448] => 2dfb1e834cd19b0850c7d0098b2cf158 [449] => 7aa71a9b3e533cf24a7763bcbcfbaca2 [450] => 0c83e3412d1f67c03a59735083006ab6 [451] => 59307bb246471cde2d42da8f257d82ec [452] => bfc77961d4b673fd95f7e016169ccdeb [453] => ae44ca16f0d5e2de06931b7093429501 [454] => 93ac1522b392e90ec9ec147995c91b4e [455] => 93ac1522b392e90ec9ec147995c91b4e [456] => 742374765d404829440599dcb9ac0cdd [457] => fab41d107c4d94c1618b574564ed0b99 [458] => 7bb60ae1fc4de633456bbabc14a9812e [459] => 0cd0fc4f0d8cbf89830445aea22ead1a [460] => ad27947822f686aac47954905785ebe0 [461] => bab6962ed14dd4ebc7925ab1abc6240b [462] => 504cad716747f4639a47f5627b62e363 [463] => 9103b3f3153755f8772a8380b3a2ee2c [464] => 9103b3f3153755f8772a8380b3a2ee2c [465] => 1e1b3be6853bda09a102f90599cca0ad [466] => 1e102d8945bcaafd54ec54792cf4a4fc [467] => 21def8db0d022078d61137000f57a2ea [468] => bdb8d4e7dfd18fff580bfa981ac244f2 [469] => 2fdb52b69bdac41fa3d14bf231e85df0 [470] => 2fdb52b69bdac41fa3d14bf231e85df0 [471] => 98f7e0540cf6e28f0a6bc0be2156ea11 [472] => 6947dc91dacbc72856f2d747cb20d2e2 [473] => 6947dc91dacbc72856f2d747cb20d2e2 [474] => 083648340d7aa11e7ee05e168393cde8 [475] => c73e7596e02f5d93c2711ee7eb94d764 [476] => 41a3b24c689282a2550f64953250e051 [477] => aa5c016da3b4de1968a7faa3b1b4a0a1 [478] => f66198f6a20362790161ca152be34b77 [479] => 45dc6bd67abca9c729dd52cb88ae21b6 [480] => 21c3f787bad7d1d64b876e3dbb5104cd [481] => 000ecfc379d6682a26f7466494a98c89 [482] => 000ecfc379d6682a26f7466494a98c89 [483] => ee97efceae7e7dce3878ff0e271a513c [484] => fcec88cebf1993148606c7e5176bef9d [485] => ee79cec8235b3e6d475304a75373561e [486] => b72ea38724811ca7ad889c20e9993f5a [487] => fe18a668233dcd91a47c7c48b92843bd [488] => f392cb7d4cd6077f8a7b114706ad6318 [489] => 0641c276eff2bf6c463c3c128925e003 [490] => b4b9009838251e8a6cba90c03cbee21c [491] => 5fd003608ede6e6e9b49903ce5ccec32 [492] => a1522870c23970945b2f9c42f5556f84 [493] => d92273efa14c9fc971f53b849b13746a [494] => 931ad7430af64939c7115eb87f5ab129 [495] => 931ad7430af64939c7115eb87f5ab129 [496] => d97af24b6cd4c456267fc4b11c4a458f [497] => d97af24b6cd4c456267fc4b11c4a458f [498] => 426e12dd3ea3ceba0aac6598e4629db4 [499] => 2bc10be1bf8551376123d517fc9d4e9f [500] => b81362a68fa672e11a1afd0f53ef5234 [501] => 9ac442e6124f902b9abb1f33438f190b [502] => 9ac442e6124f902b9abb1f33438f190b [503] => 6d9fad133b1b5b188faf9e46eaddeb33 [504] => a0a356e6e36cf9e49a8361e73628d59f [505] => 11fe187d8e9e5e0c842d1f43a942a04a [506] => 737bdd13738c2ab28db66edf114d5f6a [507] => 6aaae6ea1fe8ef0d2ef435d42dd7e6c7 [508] => 20320fa9dcf909d3ebc3d6f8646965e5 [509] => 57b25ec030d23dc71be8f4c5d9cb2c09 [510] => 6c16898eb0bda5f36dbf44a043b2bb3d [511] => 0ba3c74e4a7edd3cefa2bce3693d1d33 [512] => 598427e3b00753ef18f2f05937697e6b [513] => b79ea719aa3c31ec314aadd961577c6e [514] => 456913f3a73a3b90f80c2bf66f7e6fe3 [515] => 456913f3a73a3b90f80c2bf66f7e6fe3 [516] => 57fb9dc5e8b5f7e6ddc01c065f2b6074 [517] => 08f66ced755039ac685734d8380cc6d7 [518] => 9b548f98923dc3baad37be33bc056f0c [519] => c815e4f2471f2bbd05a06f3bb83633c9 [520] => c815e4f2471f2bbd05a06f3bb83633c9 [521] => 4b467e74ddbf6fe20d982e0e47b31273 [522] => dcde8e1739a503718f8bbc243ad115a8 [523] => 40f7ff7b3640430f571009bc0af3ee31 [524] => 9bad8fb9cebac3b392a048eb1c7d0618 [525] => a80c804a8d3da8704a57f2304814a08b [526] => b0560e4d081c917b5be7f3f75e44315c [527] => 1d42ded4138b19add17b8f6fc6589a6b [528] => d698b1b06333d8bc9a69d7b94db11396 [529] => fb9249577804323232d533bce4cabae4 [530] => 547607955286c552c2e4074f82e0fa0a [531] => 256034e4a3ad73ac30ee28f1a2b38a51 [532] => 3754a48be8da963f79f0809993028828 [533] => b65401f1bd77ce16c1669f44fef980af [534] => 18d9086e32bf48d281d175d87bae533c [535] => 423a9f68f8410bdcaef4827e317b75bd [536] => f35a225878edfc04275f38a04fc94764 [537] => 0d5dfd6baa98da286ae215fe864f8cdc [538] => 0d5dfd6baa98da286ae215fe864f8cdc [539] => d85c72b933f5c10e5c90992471dab5bb [540] => d85c72b933f5c10e5c90992471dab5bb [541] => 8fb623e77d343d8536a8734e0a8d568f [542] => 8fb623e77d343d8536a8734e0a8d568f [543] => 8efabcb8c427dedc682910a8a093777f [544] => 8efabcb8c427dedc682910a8a093777f [545] => 77952037b44d8fc25ca18532514fabd1 [546] => 24043c12a36197e071604f9128258b2e [547] => 1eed96e71c2fb3a21606ad1753fd7fde [548] => 3587ff3b33ca6adae5db5240b83399cf [549] => 2e33d3d46088b36ee772bb28a858e015 [550] => 2e33d3d46088b36ee772bb28a858e015 [551] => c385458d1792583121a12fb2b80cb228 [552] => c385458d1792583121a12fb2b80cb228 [553] => 1032a05d6fbef6d042f07ead8b6cf743 [554] => 883f5621bff8ac55bad9607f867d282e [555] => 53f96374f31f6d2aa262389c19640224 [556] => 53f96374f31f6d2aa262389c19640224 [557] => fd80f939ab3d81b17efcdbcfde1dcf36 [558] => db6429a7027c25c8ca4baa2e1bc6a856 [559] => db69d4053879a71a8467fc141889da2d [560] => 5a7a36768a028325bd10966af0f44bf8 [561] => 5a7a36768a028325bd10966af0f44bf8 [562] => 1e1943d100aff7723854201ee8f7c431 [563] => 1e1943d100aff7723854201ee8f7c431 [564] => abb82cd679a64c8a16efb73a102df591 [565] => d742d06b567c948295bf7d933e5d5929 [566] => 84ff119d7ca221058a42525933b7ae4b [567] => 76bd05b7e8fb8e057fc34d5e36de8957 [568] => a36a0413da62cfbbcc6186472666512a [569] => 019e1f7b82c5cc25c6cfda75eb1b9e57 [570] => 64d616ef80bf29fafde9f240c97e80e6 [571] => 9dd8223dc6244eb69ab233253726e7e8 [572] => 009ff41768db26f766099bf327a941c9 [573] => 0d6289a30af1c80224f1ef2de7567d70 [574] => 2333d12b4fc9a6f255ff47c5ed3be6c7 [575] => bc3ae8565304323a4a6748c0cfcd5870 [576] => 45a68471907f8de2b0152e189b67e4d6 [577] => 45a68471907f8de2b0152e189b67e4d6 [578] => 632aa023e5f85aabf36e7d9c0ef98bc9 [579] => 632aa023e5f85aabf36e7d9c0ef98bc9 [580] => d72037b51ded844b8a8234cb8ef7b33c [581] => b57d7f21f21fd8d37c1586decb9550a6 [582] => 24b790ae74cd04303e6f08d7177f25f1 [583] => 69a8d0bf3e10220fe864c421412cef5a [584] => f9464d6935d8dfbb927c4acb5779f339 [585] => 3e9b9455b64676a775d554677e48fdec [586] => 43164e324edb9bbfe86c90b8ab475ee3 [587] => 8eabfd87e6d62207e2f5734f80c9334f [588] => 70b0fa74534aa03ef41a08f77bbcf49a [589] => 694c27b499150ef5ad99626c71bb5605 [590] => ac6a1de07e1ee40d423d35001bd5e6b7 [591] => 17114856ac6ef39ff85c9178a9405a49 [592] => 61f5ca3bc38f59056328d8478e65e9a4 [593] => 74c2f90e45357e71c9c35daf2e81b885 [594] => 3dc36ee3b434d16ad6738ebeeda9eab8 [595] => 5d59d7691df95d407ab9d36610c57c8c [596] => d81f3bf655aceb1c15c30a7ebff0268a [597] => 78da2b439e540c5b3214834dc7a68675 [598] => 78c84dc45aebb8055ba3756f88360390 [599] => e0c528b944d04fd37c869f9414ced2fb [600] => e0c528b944d04fd37c869f9414ced2fb [601] => 11e099f8ca5b383567b1e745d66560ff [602] => 5583718c2725b4e2aa849ad9618d1479 [603] => 5583718c2725b4e2aa849ad9618d1479 [604] => 54212bc239a5a9d15a3dd8eebcf4895f [605] => 54212bc239a5a9d15a3dd8eebcf4895f [606] => 95fdf94fa6c5f81ec7d1eebb717e241d [607] => fb7d888bd4cfb8e9439f2d93c72a14c5 [608] => 4ffcb712c4c9e9f183b993590eb07f63 [609] => 4ffcb712c4c9e9f183b993590eb07f63 [610] => 9d4af86f128b2d4b1238856ae9983018 [611] => 89861a4981d4de1f6327605a7ec418f5 [612] => 1a597758d5882bdc357ddf23f7a15802 [613] => 26c6dcf98c13f9fe574a0bc5f844e9ae [614] => 02cf59b0b058fada3b272151c90b604e [615] => bd69ae36dec93dc7f7edf961521ff503 [616] => efe4a900cddd64a6f4d065a2a7240d4a [617] => 23790b76460962707165ef3ce9cee247 [618] => f2e6ae077b0bfab500685d27025d2544 [619] => e283795bf89dbf850771c9cab6ce4a30 [620] => 848898554f872035f9a488ed438883ed [621] => ce37cc30d04c07854d6db66fd2c0e036 [622] => 60ec4d952aa044dfbe7af5b2f12a6b14 [623] => 20a54f8bb151f6ae6d24cb617379b9a3 [624] => 20a54f8bb151f6ae6d24cb617379b9a3 [625] => 8c0c167a7049193ad87eb15eccb0fed9 [626] => 100ab807f0b27ba4da4523cfa6bd2017 [627] => 6614d80af5697ee8fccc5d42cd1d920c [628] => 7727fcbb8d6959c930cf9fc282f52e07 [629] => 7727fcbb8d6959c930cf9fc282f52e07 [630] => 0f543bb8840d2eb76759bde59b2f738c [631] => 0f543bb8840d2eb76759bde59b2f738c [632] => 585df5f8b2cd3073504a5849ce8321b7 [633] => c9ccad531ee299df2b00a08aa73e1330 [634] => 767e49562c53b37c4f31f5eb1dfca508 [635] => 6844c39c8c1c48e9f80438655301d754 [636] => 6844c39c8c1c48e9f80438655301d754 [637] => 6844c39c8c1c48e9f80438655301d754 [638] => d4cb21566e9d81576eb0a003b28a72fe [639] => bfc231ffbe4b8d7f9c6d1cfe1b7cd93d [640] => 839eeba7992beb425f338553a159fa3f [641] => a973051e84d8e9f58991202d327d3a98 [642] => b8f176b86d576d21482f362bee1f465b [643] => a513caa421fcd3fa84e28b2e69eb7a72 [644] => 75f7efd88dea37447385d095802bc4f9 [645] => 9942deefc105c4c61f3d0329d34d7428 [646] => 9942deefc105c4c61f3d0329d34d7428 [647] => 017a714be1d8eb0b721c7a07229bb4a4 [648] => 017a714be1d8eb0b721c7a07229bb4a4 [649] => f14fa964ce965a51d870717bd263b6c4 [650] => bd210418aa79095ac3284f7f454af6f2 [651] => bd210418aa79095ac3284f7f454af6f2 [652] => 5ed6d61687b6683d5bfc39c796c86aa7 [653] => 13cca02909939838e0f1cc87322ea3d3 [654] => 1ae55a6fac034ceaa144739d8fc2d3ba [655] => e93e8e7a20d8b1fbb4bb99c49f25086b [656] => 1f609e74d910c4e57cf7c9c4e51f61f1 [657] => 3a1ab248e8a0e9646ea3d92828f3c9de [658] => 3a1ab248e8a0e9646ea3d92828f3c9de [659] => 3d6ab004606783ddc5e3c2be1011d9d3 [660] => b98453c559a717a0ff56f64f93c6b8df [661] => 7dda3a02cfffa99b5d416dd83df47a58 [662] => 455a7bc1711e1759cd379b689a98802a [663] => 4b4ec9d19655e947c6ba022cd161a0d4 [664] => 6b7b18b1017a70de80d58c2a6b37bb0c [665] => 6e53830817221ebc142567d10910438b [666] => e1f77ab2bedd58807c424578c7f20c36 [667] => 05011c16d0b6087eb9a83b7dc430a91d [668] => 85d22f6b8885643198f5570f3064dc00 [669] => 382570ff7a4c5cce8589f06f41ac6a21 [670] => 12a66759c294eaa1242576447ad88ecf [671] => 265f1b595c10fbe277ce1ea641ece773 [672] => aa9aeb5efb77860e80089e43d73d3a91 [673] => aa9aeb5efb77860e80089e43d73d3a91 [674] => 7363bc7f2617c690b13ed7095c9d474e [675] => 3970b479ac738e5a0664d59195c9cdf1 [676] => 5cad77b9f6b4e5db417d43a52723b55c [677] => ddb05e991e13b9111b541ee0ed8900b2 [678] => ddb05e991e13b9111b541ee0ed8900b2 [679] => e1cedc5f274887ab3b4785bc7cbd5763 [680] => ec359821ae39759217fe7da2f0d5e745 [681] => ec359821ae39759217fe7da2f0d5e745 [682] => 375c2a756fcfcb13eedddc31a7876894 [683] => 375c2a756fcfcb13eedddc31a7876894 [684] => 4fef8bf19a482b145dcc0ee4cac12e99 [685] => df52e46dc673f41bfacfc7c762a61858 [686] => 183fcba1ca6f82ea428d2b0a898ff64e [687] => f01376bf1445a76bf45219e8fff8e1ed [688] => 700325b103d87fb1b1d65c72f8edc4f3 [689] => 4d1762260990e24bba6a41476151af20 [690] => cee373e5a3a06eded0ba88d1936eb157 [691] => b0f64978217f9c48be84e7d56cc477b1 [692] => 7e61054a6e150856d34449b8fe11b26c [693] => 04ccd33c13eb8c9032d57b444ac7d50f [694] => e652ac380b4621d84f03b1eb59a044e9 [695] => b238fdd8e9f99e65dacfa7fca71bd7ae [696] => 633ac012ffc0d25d6bb7cd607df41250 [697] => b999c11e3bc509a165428ed559591191 [698] => 20b57a52a48be6589f78339989ca8fe0 [699] => d1c0a9f4f31c176b50e294476a73affd [700] => 5891a94b7aa7d2e49f0a37ffb05eb1e5 [701] => ca0b168b9a840354bf02e7c02512dc2f [702] => 71134d5616882fab350c2581e46fec82 [703] => de404dda06cc9e9ba385785094fe8e7c [704] => f4b8df4b794351c704fde4e770c4f12a [705] => eb782a0a9ab6f0145f496e026148f6cf [706] => 3d52b429fda8caafdc0cba3ab98076e1 [707] => d2e848064d363206c22b6e58b9c8fc37 [708] => b4ab1ce553821e9cf0c219bedc0b7127 [709] => 0256b4620c3e4f2ea8fcc85f6f630464 [710] => d56e0b4b040f5c2ad57c2e437dc07862 [711] => c2e2d738a856882430bcdc3969aace0a [712] => b74107170e1fe9a2ffca14034dbad0dd [713] => 548fae961e1e0c9404cfb8b75fe7529a [714] => 982c34b668fe067fd4f24c21d0c606d6 [715] => 9b39cce953b2e6dda2cfc798533911f6 [716] => 250da54806badb4473440e3c60fe5a22 [717] => 5ec03aecfcfc2b334c568b9075af2d6d [718] => 56f900a6e1f5b1950b94f9f9e419a616 [719] => ae67fa21c9e31ca774714757cbc094d9 [720] => 732236d8d9320d2f4cb4cf35db55fc14 [721] => 5201f9bbf32303b5d70097804a8f6da5 [722] => 3f430b0be6440de639c257741f8e83c9 [723] => d3639f066a606f2612a931dd4efd82e1 [724] => 75b48002a4513d74ee3d445b55f872ea [725] => b73bab9e1421d8aa2a70ae617a53bf0f [726] => 26725c7509466cce643880a363274061 [727] => 3bfafdbd46089fd8a0e1d2234644eff5 [728] => 7d12a688e28036bbaa942f5d25d5e87b [729] => 4d547451366281cb19ae6c7dd0381104 [730] => 88051b161f564d8ca3b9241bdaca6b7b [731] => c4327bed43478d552f45e2b88036d25b [732] => e60dac1fbbc481c1fe41918c13e39838 [733] => 00ab4155a67a6fa80e822f47bc3d3d73 [734] => 8ec2a9b181fed439a909d41884562741 [735] => c1e2c4781ad1c26a7e1831297a768d97 [736] => ed702df559fe105df41d901da0a0fd96 [737] => 0f39e2dcbfb2995cae80975e4d1e7d32 [738] => 0f5888d780e0498a387213ce2e23a2f9 [739] => 67e51bba3420f7a693a6930ab5fa269e [740] => 9fc1879768d0c7255fedddb5aacc0c63 [741] => 83f2347686d9f38d2ceccb43f338973f [742] => ffbbf5d8894bcd93dded874af6bbe951 [743] => 5c7cd2325f273671a9977717ab16999c [744] => 650e527217686221b4da6db06cae1cbc [745] => 1499f49225d863242cc8a7f44db46312 [746] => a5b9b93dd8db188853f713d5b0c389fb [747] => 3669deee39986aad4beb396236cacf38 [748] => dbf1061bbbea713cc4f88f46bd2be288 [749] => 272d035295aecf7553f611fd083d0e7a [750] => f20fdd4f2276f2ff6421bf37c517a453 [751] => 86f0e6faafc085dfc32000fadd5deb95 [752] => 47b5f20378b4180235de9ee5591f8799 [753] => 5f46898b25519593af583d1fd059491b [754] => 120095aeadf71cbf6643baa5293996eb [755] => 53ee7e165390e9ac363006f8ee201d1e [756] => 28f796237667759cfd90e0f56df005ee [757] => ae6369d316934f4fbeb813d7c55aeb8b [758] => a02ba79e61c673c5afacf39317a9346b [759] => 97e1c08950f7864ed2ccc662d70fc595 [760] => ce0dbeb8b545bd7387f67a8b933f0343 [761] => ce390cb57e6543914c13211dd8cf6b1b [762] => 46c6a18f609023e7d1585677520d4ef1 [763] => 8e9b91079832cc6d9e6c3674a5557e6c [764] => 76cad0e12d17110f74a9983eb5ce5f39 [765] => 266cea38317aed55b92d32d34c982660 [766] => dd7f851cae559d77aa96ce8faca2f90c [767] => 76d466f504c9766bbee903fd0f907c3c [768] => 04db83cd05b64ae3ef5c75faf6311b2f [769] => 2f1e9ee32546b0cad942eed0cf0f8de4 [770] => 316b9543cd7772d67d968bbd9ebda93f [771] => bb9eb9d2fba5cfb4222e0374ba671516 [772] => 52921cbf047ece1db132ca8a7837c318 [773] => ae74c664219fde59a39a393a2348900c [774] => 4c0e1cc26ba3672632b858513af1cc33 [775] => 38db26cc08d4a8c94c176a1d8cf1300c [776] => c4966cae574d752546e87c433fd0c8fd [777] => f36df5b1b5e99025bfb81ca24ceac66c [778] => cb4bbd13a7b1d095f9c9887b20a35878 [779] => 5ce28091c102e249420587c5de408434 [780] => c6e887a8fdce84f16566b7fe23d0e027 [781] => 280483d0804998bc4794bf719d957887 [782] => a3401bf977869988ed6521b86dfb457f [783] => ee3dca8359175c2343e301e8a420f7bf [784] => 596c5ea7e5088bd67ae5cea844e7dced [785] => dd0ec5164908b5a5b4e58cec2277c16d [786] => 2775f82879682a1dc860f0e5d13f8b83 [787] => 2b6a294d0533b2c02d6a87e9a5b5d977 [788] => a80078009b15439a750f6f07c3acaa69 [789] => 836b0738f6f25853aa69f775227dfb28 [790] => 540aa114d207088206e6a3fc7785746b [791] => d0299c6eafff03fcee17a027dfa62dc5 [792] => fd45416199b7bb90080c253840821216 [793] => e1ffc41873f83e389c64a417498b951e [794] => 7c188d59932dd60896bd7bed720ffa09 [795] => 90b1cdb9cbd332f47a2c0ddb68d59523 [796] => ea6f406ed0137158b12764c00d976171 [797] => 31723e8c3fd5c61d95e68db402aaa9ec [798] => 3b276411373e81006cba7cc76a3bb966 [799] => ba1a128fc76075912582b3be299baf97 [800] => fe0b1d871923ff7bcfb0b9ae1b4bd0a0 [801] => 645149c94a885e2619e924b43e5c4d5c ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 6 [1] => 113 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => saksalaisderby-aloittaa-mestareiden-liigan-pudotuspelin )

Decide filter: Returning post, everything seems orderly :Saksalaisderby aloittaa Mestareiden liigan pudotuspelin

Array ( [post_title] => Saksalaisderby aloittaa Mestareiden liigan pudotuspelin [post_content] =>

Jos seurajoukkueiden menestystä Euroopassa pitää mittapuuna, ovat Saksa ja Ranska käsipallomaista kovimmat. Kumpikin maa sai kolme edustajaa käsipallon kruununjalokiven, Mestareiden liigan kuudentoista pudotuspeleihin selvinneen seuran joukkoon. Unkarilaisista joukkueista mukaan selvisi molemmat osallistuneet, muut kahdeksan joukkuetta tulee kukin eri maasta.

Kun liigan lohkovaiheen alkulohkot viime kesänä selvisi, oli lopputuloksena kaksi varsin erilaista kahdeksikkoa. Lohkoon A pakattiin peräti viisi suurta mestariehdokasta kun hallitseva mestari KS Vive Tauron Kielce sai olla käytännössä ainoa ennakkosuosikki B-lohkossa.

Mestareiden liiga muutti pari vuotta sitten hieman kilpailutapaansa jalkapallostakin tutusta neljän joukkueen lohkoista hieman monimutkaisemmaksi, mutta systeemi näyttäisi toimivan jännityksen kannalta mukavasti. Alkulohkoista kahdessa (A ja B) oli 16 kovimmaksi rankattua ja kahdessa (C ja D) sijoille 17-30 rankattua joukkuetta jaettu kahtia. A:n ja B:n voittajille FC Barcelonalle ja makedonialaiselle HC Vardarille lohkesi suora paikka puolivälieriin ja kakkoset saavat vastustajansa lohkojen C ja D voittajista. A:n ja B:n neljä seuraavaa etenee neljännesvälieriin siten että lohkojen kolmoset kohtaa toisen lohkon kuutosen ja neloset kohtaa viitoset. Kaksiosaisista otteluista voittaja selviää jatkoon yhteismaalisäännön perusteella.

Neljännesvälierien ensimmäinen helmi on Bundesliigassa pisteen sisällä toisistaan toisena ja kolmantena olevien THW Kielin ja Rhein-Neckar Löwenin kaksinkamppailu. Tiukan ottelutahdin keskellä saksalaiset ottavat varaslähdön muihin pareihin verrattuna. Kiel isännöi avausottelua keskiviikkona 22.3. ja jatkopaikka selviää toisessa osaottelussa 30.3.

Voiko seepra syödä leijonan?

RNL:lle vastustaja tuntui miellyttävimmältä vaihtoehdolta, sillä joukkueen leiristä pulpahti jo etukäteen huolia siitä että ottelutahti ja tempo Bundesliigassa on niin kova että saksalaisjoukkueiden uskottiin joutuvan antamaan tasoitusta muiden maiden edustajia vastaan, ja kas, kaksi viimeistä otteluaan hävinneiden ”Leijonien” vastustajaksi löytyi yllättäen(?) toinen saman liigan joukkue, lempinimeltäänkin sopivasti ”Zebras”.

Mannheimilaiset olivat tyytyväisiä saadessaan THW:n parikseen siitäkin huolimatta että kyseessä on yksi kaikkien aikojen kovimmista seurajoukkueista maailmassa. Kymmenen viime vuoden aikana THW on vain kerran jäänyt lopputurnauksen ulkopuolelle ja kahdeksan parhaan joukossa se on ollut viimeisten parinkymmenen vuoden ajan paria poikkeusta lukuunottamatta.

Vasta kerran Kölnissä aiemmin esiintynyt RNL on tällä kaudella jo kuitenkin yltänyt urotekoon, johon vain harva on viime vuosina pystynyt: vierasvoittoon Kielin kotikentällä. Toisensa hyvin tuntevat joukkueet ovat täynnä entisiä, ja osin tuleviakin pelaajiaan. Pelaajatrafiikki joukkueiden välillä on vienyt seurasta toiseen mm. maalivahdit Andreas Palickan ja Niklas Landinin sekä laituri Gudjon Valur Sigurdssonin. Yksi RNL:n kirkkaimmista tähdistä, Saksan maajoukkuesentteri Hendrik Pekeler siirtyy THW:n riveihin ensi vuonna.

Rhein-Neckar Löwen on pitkään luottanut skandinaaviseen osaamiseen ja sen riveistä löytyy väkeä peräti neljästä pohjoismaasta. Tämän kauden RNL on melkoinen muukalaislegioona muutenkin sillä Ruotsin, Tanskan, Islannin ja Norjan lisäksi pelaajien passeissa lukee Sveitsi, Makedonia, Espanja ja luonnollisesti Saksa. Valmennuksesta vastaa tanskalainen Nikolaj Jakobsen, jonka viimeinen Bundesliigajoukkue pelaajaurallaan oli, mikäpä muukaan kuin THW Kiel. Jakobsen vastaa nykyisin myös Tanskan miesten maajoukkueen valmennuksesta.

Nousukuntoinen Kielce testataan Ranskassa

Muut otteluparit hoitavat osuutensa kahtena tulevana viikonloppuna. HBC Nantes on viime vuosina satsannut hurjasti ja lähtenyt tosissaan haastamaan maailman rikkaimman käsipallojoukkueen Paris Saint-Germainin valtaa. Ranskalaiset ratkaisevat yhden puolivälieräpaikan kohtalon keskenään. Kolmannelle ranskalaisjoukkueelle, Montpellierille, saattoi neljännesvälierissä osua Musta Pekka-kortti kun vastaan osui mestari-Kielce.

Pohjoismaiden ainoa edustaja tässä vaiheessa on tanskalainen Bjerringbro-Silkeborg, joka mittaa unkarilaisen Pick Szegedin ja sen ruotsalaisen tähtipelaajan Jonas Källmanin nykykunnon. Viime vuoden loppuottelussa yhden kaikkien aikojen sulamisista esittäneellä Veszpremillä ja vuoden 2014 voittajalla Flensburg-Handewittilla ei liene isompia vaikeuksia Zagrebia ja Valko-Venäjän Meshkov Brestiä vastaan.

ehfTV näyttää kaikki pelit livenä

Käsipallon pikkuruisuudesta Suomessa on joskus hyötyä, sillä netissä on tarjolla huippusarjojen huippuotteluita jatkuvalla syötöllä. Euroopan käsipalloliiton viralliselta videokanavalta ehfTV:stä näkee kaikki Mestareiden liigan ottelut suorina streamauksina sekä jälkikäteen on-demand palveluna. Lisäksi samalta saitilta löytyy muitakin Euro-cupeja, Bundesliigaa, Espanjan pääsarjaa jne. ilman geoblokkauksia.

Kuva: All Over Press

[post_excerpt] => Jos seurajoukkueiden menestystä Euroopassa pitää mittapuuna, ovat Saksa ja Ranska käsipallomaista kovimmat. Kumpikin maa sai kolme edustajaa käsipallon kruununjalokiven, Mestareiden liigan kuudentoista pudotuspeleihin selvinneen seuran joukkoon. Unkarilaisista joukkueista mukaan selvisi molemmat osallistuneet, muut kahdeksan joukkuetta tulee kukin eri maasta. Kun liigan lohkovaiheen alkulohkot viime kesänä selvisi, oli lopputuloksena kaksi varsin erilaista kahdeksikkoa. Lohkoon A pakattiin... Lue lisää » [post_date_gmt] => 2017-03-22 10:06:18 [post_date] => 2017-03-22 13:06:18 [post_modified_gmt] => 2017-03-22 10:06:18 [post_modified] => 2017-03-22 13:06:18 [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [guid] => https://faneille.com/?p=83302 [meta] => Array ( [enclosure] => Array ( [0] => ) [syndication_source] => Käsipallo – Faneille.com [syndication_source_uri] => https://faneille.com [syndication_source_id] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed] => https://faneille.com/kasipallo/feed/ [syndication_feed_id] => 4 [syndication_permalink] => https://faneille.com/kasipallo/mestareiden-liigan-puolivalierat/ [syndication_item_hash] => Array ( [0] => 726ab9c6a9aa1466d20984af6c4e4c23 [1] => 5c81f0997b294ad1e5113a2acf2b4c37 [2] => 359cd1c9ffd97335e2dc3e5254b12bfd [3] => 18a73b531388381f5cd8967221ae9fee [4] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [5] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [6] => 16d2d7c0e09c40c120272fcb725e2099 [7] => 7cd9b06ed9ed5875fcc601dd2839a559 [8] => 726ab9c6a9aa1466d20984af6c4e4c23 [9] => 5c81f0997b294ad1e5113a2acf2b4c37 [10] => 359cd1c9ffd97335e2dc3e5254b12bfd [11] => 18a73b531388381f5cd8967221ae9fee [12] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [13] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [14] => 16d2d7c0e09c40c120272fcb725e2099 [15] => 7cd9b06ed9ed5875fcc601dd2839a559 [16] => 726ab9c6a9aa1466d20984af6c4e4c23 [17] => 5c81f0997b294ad1e5113a2acf2b4c37 [18] => 359cd1c9ffd97335e2dc3e5254b12bfd [19] => 18a73b531388381f5cd8967221ae9fee [20] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [21] => 51ae9789136e50c74e277315c858b366 [22] => 16d2d7c0e09c40c120272fcb725e2099 [23] => 7cd9b06ed9ed5875fcc601dd2839a559 [24] => 96c430032068826470edc22314e13f37 [25] => d362455ec2d11ede748612c7e26c3649 [26] => 0d670132494c0b4199f5c2582b2d55d4 [27] => 8929b77366c8c060d935ee5eeacc1c95 [28] => 07973f8f0fa52dd0336395cecf6e97ee [29] => 8e273013b111953549885d125fad4af7 [30] => f5137800a5ea41c6e3b8f18d23f611e4 [31] => 333998b77e67015e15bdccf7ff43ca12 [32] => a39c795289010da97d340e2d36726ec3 [33] => 3947c3f0b325f1c666a17f7b7751e7aa [34] => db0a6f6df36bac8bb7a66b1144018419 [35] => b9b348a6f536f1bb3ac01da3bffd95db [36] => fec59d2ade89d54117f0e7bcf39fb2f0 [37] => 8475557c6d4884327aff2751d8b539b2 [38] => 237537e7241426192a13871c4e3b8837 [39] => 429161901f9fff369092dc6e97cc9e74 [40] => fb8a996428973da36aa325e039762826 [41] => 67e12f8c723e2dc2ecae223dd6cf3c9f [42] => bf973c501c64c239ff88a3e32390403a [43] => c36a0efd3e057929faaa87b564868ae4 [44] => c4976f574e1a271701e919519919e4e8 [45] => 90976767aafa5e6b06aada46e919aabd [46] => b7a196c81aa51191196ff9ff5fc40bf8 [47] => f420fb9c2b9abe33e8124b7c92cc3224 [48] => c882e469c394182e82e249e083e1da6a [49] => e24ae1277fdadffaaa4597eb3e40de76 [50] => d65b15209fc6e4131722ef38e0cd8987 [51] => a42ea60ec4856a7a123792401dc56c8b [52] => a42ea60ec4856a7a123792401dc56c8b [53] => 9109ac4b8445ddf6ffbe44000d3bb245 [54] => b6a93b05aebbcb3ab22fb016d884163a [55] => e1f9db2f5f115299dc3277c3c8c11d09 [56] => fc8ad5d7910cfacb8b29b7d837898e7a [57] => 3a9db3ffc2347260cc391516c71bde8b [58] => 49f3547cbcf51c30ba0efd0eb659fddb [59] => 4232e620e21c890af4bbab79401a2aed [60] => e770d76f831005bc067cb80d1aef7a97 [61] => bd4f23c4d0a3cd358159cd5177137a62 [62] => 03452175fc93457e719856f00393ee7e [63] => 59b153260874e40b2015a133fe88a3d5 [64] => 59b153260874e40b2015a133fe88a3d5 [65] => d71df22d4ef29ac545654f702b313852 [66] => 0de0736201396b7c9fbd169614b98a9f [67] => cbe6b10619cfc3c50ea0cc6c9e427fef [68] => a05a47cded9ba00eb449255ab483da51 [69] => 961ae88e8c0952a485976661d4c436ab [70] => d66b37c74a21e7f42638b45763960570 [71] => 16e0c5b9f16ca3ca8e77a45aa3f53584 [72] => 74afd54bc7aca816f0b707ba888a40f3 [73] => 02681458dacbe0e03fd2712cbe803154 [74] => c01e4f393357fb198b19b566d29c25a9 [75] => 2f330bc1814fb00e7ca25c79bda360a2 [76] => 8a3424cc4bc97581193154d39f04c9e1 [77] => 713304d8d1497c7387c6e2920d81fecc [78] => 6e7afd8bd5f781bf28bf673ef334b200 [79] => 7f2fdd483ebf450d7eb040a906656648 [80] => db1cf358ff2bcf125f3250b9b54fe500 [81] => c86a5a54a4a0873b3ff73dde07122465 [82] => be655117b3edc030e7e082ab274a5ac4 [83] => d2df7a5394f424fbcb2620f96b0f1332 [84] => 6d06af1ee84a14053425f014d80fd87d [85] => 6d06af1ee84a14053425f014d80fd87d [86] => 033dc0cc0ea474fb7c368a71096f787a [87] => db2d9907c029aadfbeb6b231ae5f74f8 [88] => f5a7a1f4cd1e4bd4a1aac1e7d2924d70 [89] => efce24fe153ac8c7ac68b236e745e217 [90] => 1003b5838e47cf80f21d625655e08dd3 [91] => b1eef1f074000c59a2b258818bedc364 [92] => 02598d0ba830423bb667e7f09a0f4411 [93] => 4df27c9d6b10243f28e88b02e132909c [94] => dbfd6faaf15ef526a66b32f42b847395 [95] => 81d59aed87a48675295dfce4f7982323 [96] => 5bdb1844905c2489459c8849461b7524 [97] => 25a7fef57822b9b24c3ab8e67135b220 [98] => 509993212500e15dd335bf4fbc8bb120 [99] => e7768974daabc2eb897fb4c49cf92931 [100] => f8644e402df0dc3571687099edc376bf [101] => 191f3283bbca1411d2980bb82eaf8261 [102] => b7982fcbad1965cee8291a92b26ebd20 [103] => f8f62cca11202ba5efac57569b61d545 [104] => f8f62cca11202ba5efac57569b61d545 [105] => 327be5657d98a9b740b2e7f628e5ddcf [106] => bcf11aca39a5841d2bb78bfe42e2a05a [107] => c217262eb39120d567a1615b315e6522 [108] => 87765e52664342d25988738293f32f52 [109] => 87765e52664342d25988738293f32f52 [110] => 6b4f5ca8207a20dde330cf078438e334 [111] => 66e281e3b72198d884d573cc31e06907 [112] => 29af1306a10a7edf1d1a8dfe265e7b14 [113] => 28bfc9e256d607d117d884d2d4bce6ec [114] => af0b3dfe3a7892b9534b1f6dd3007f13 [115] => 4389e3c068e99e2c6e4be0fb84c5b283 [116] => c60145c2693aead3b580890775ad9d5d [117] => 0683f75fa528015c70118c777087bb5c [118] => a7fa47f23826f1adab67408b921ca820 [119] => 4fbdaabde507b1363fbf929f9b08231e [120] => 6b835b71453d390adb780fe0b973a230 [121] => b6530ba3de083194cf86e6fef0ee33fd [122] => 6f37da8fe1a203e11eb5561920c4ef3b [123] => aaf8e6c2d8797aaedf47392dcb956997 [124] => c26a4e9ca16ac0148e55465c785d0235 [125] => 3e84b6337f67d17a45df59b671cb14df [126] => ca4caf76c3c1a6a849e79b0afe7aac8e [127] => ca4caf76c3c1a6a849e79b0afe7aac8e [128] => fe0b9be6219853bfcf862900372eef7a [129] => 3e386f00fa605162bf2940cb8f219cac [130] => 3e386f00fa605162bf2940cb8f219cac [131] => 6b75b7b16a1a9cd9ac1c75dbf95511dd [132] => 209539b47a7460abcbeb823b63b7622b [133] => a9ef80077dedded475103ae2e7c9de46 [134] => 2f1288c0ce47115b397bd357b985fda8 [135] => 7bbcf274e35d673e11cfbcab0412e9fb [136] => c3957242d699a33705e34f719b3babf7 [137] => 8923f96914bd88ee7fb1e06cb90afdab [138] => 736c0d744d2ab05feee4cb299d58a68a [139] => 736c0d744d2ab05feee4cb299d58a68a [140] => a0f3fe4308aa28c4f55b2186b22b2293 [141] => 304722e674b0697323fef52b36533a1e [142] => a0fab2c7c9997abe9da216006217365e [143] => 75f45373fd601556cbdd8d6c07c037d3 [144] => 0004b07e597411708a415890f307210a [145] => da5a079e1789037eb37eb534314da90c [146] => 0c18d7e9a9c268bb62e19e74348cabf1 [147] => d2909248e3851a38605e7f534a1fcfcd [148] => ce4d958e455a895c86f3a275326558f2 [149] => 917cf28a4c411ab759ca8ef3c110fc62 [150] => 573357c028ed1c0eee1487baf74abd14 [151] => d4ba05b7abc427a9547c23898e02e7cf [152] => 63ea25a03c46701c5bd608c9ab0e25c3 [153] => 7e2be27eddce9e625a10adcb615688be [154] => 1a4c1c02b9b9bd8304848737287409b9 [155] => 5cf38745d4259e0dd48f930435fde850 [156] => 10fd2b31979d6e5522c8453559b1e0de [157] => 572d7010e6fc22f07dceaa456326e4ce [158] => 90ddea733094fe6ccc57c3095b92ba73 [159] => 5346cb3aaadd45463d0fba1ed2134b00 [160] => 56cd1c40a525e39a236b5cf9152f52d1 [161] => 6a201c62c3aec01cf91c888a9b1a0bda [162] => 265c3ad959e9972582e891fb8eb91a6c [163] => fe0d9e628350f89c447084b5cc2a25c8 [164] => 13fc017649df108ab9b5021dc9b6223a [165] => 342e2a4e3c5fb9a5dbca40376698c7e3 [166] => f6eec594cdc8f3e4d2644ef9b1a3081c [167] => 8edc9e5f46416d3b7ef97999d3ce34f6 [168] => dd49b8c10d8ceeae485f36b6dcc1bcfb [169] => db72c93ba9d2c2628712dd4e45eb7f47 [170] => 3785bc42332fd56b1dc37a43979bbf86 [171] => 4228b01a455943ead115d86ee53ef297 [172] => 940742d591ac96f7fa7a53a0b58db716 [173] => b2cd05343df8ffac6db4ef0f0a465723 [174] => 17b6b88b8d4b35a8d6e5dcb3b6ab60d7 [175] => bf46fb0ef1617240e086b5549d71de0d [176] => bf46fb0ef1617240e086b5549d71de0d [177] => 439f65b472e91262b8324a12c3fa83f8 [178] => 2174a0b959f71cbbc27454c4e4c93ba1 [179] => 61e826fec88525c95c7c019acd2da2d7 [180] => 55fe551b4f9a8461573b426f6406bd78 [181] => 1ad8835e15864591cddee5ecffb69b9c [182] => 4a7453d1d72658efff125f3d2f239eea [183] => 569a3cb5850d84d206bd29cbf8aa3cfe [184] => 287ca0586b827cc7a052519eb14830ff [185] => de562852e00648f04648b8d13a12a8a3 [186] => 0a21ad4c5b8d0c9c53d3e528b881da14 [187] => 561962013c8364c88eee02eb13d31cc4 [188] => 383ecbfc0d1d04db282f1e4facdf2570 [189] => bc7ae4bda1976dbc000b0bbb19de37c5 [190] => 75aded36abf263d9d6757cc2c8f2bb9d [191] => c73f6cf5edb1c23563b7dc2a286f5d7f [192] => 02b3e03f53d98f20e7cb0bfecd1f161f [193] => f46c3d1c955e02b34718596c3d64edb8 [194] => a6f10d46651b1aa01ffc7af8ca4dafe2 [195] => abb6670dad6cd5e6ecb895bb7e4f0736 [196] => f336befc1b5975cce131155ac4b34434 [197] => 4cabad84a1f5c1040e2372897da76085 [198] => 37036410c2fd4a804b7e90a4d416f3b3 [199] => 58ee0cbc36d2b428e358d814f2c877f3 [200] => fbffe67ab831e805423393a14b256b27 [201] => 12f9ef474fc43a635110fb9251d6c4ca [202] => ee7bd70fa79e13fed1f22b68e552aa43 [203] => ee7bd70fa79e13fed1f22b68e552aa43 [204] => 7d4d001c08e5cadb90050506c37fb55b [205] => b64cc9c9defeef0ed197f6565ee33170 [206] => 108093588d32f20cb709ad52afd3b276 [207] => ecc670a6ac4ae15c77f7efc7796c8702 [208] => ecc670a6ac4ae15c77f7efc7796c8702 [209] => 30986ad4eb7f4735682d2f61a81f3aca [210] => 96e93c957889600dd912d02471573694 [211] => b17aca9edd5845a83f94374a7285a03e [212] => 593444e20c26def4cdb8593ca653314b [213] => e5f0de38f2c8264eb2cc368592d69c48 [214] => 5ca30b72a94b52f4667c4e668016ab2a [215] => ab6e7c35d89c120803195a5a648935e3 [216] => ab6e7c35d89c120803195a5a648935e3 [217] => bfdb0721a11ffcea0eaafa5582a8385e [218] => 63124ec7674de84102279ec30fecde67 [219] => 63124ec7674de84102279ec30fecde67 [220] => f6ef061cab912fdbc5dae739bedefc4d [221] => bedea6f7133aeb0b3a827a2a99bf5fe6 [222] => f0af9745a87b96adecee83b852b993b5 [223] => f0af9745a87b96adecee83b852b993b5 [224] => bfa372fe8ab68e2fd9b196d52e35c9ae [225] => 17f6697245254585f82bb4a665cf3d3f [226] => e2ccb3712f11dc939c74d41d599c0b65 [227] => 8d4ef8f0d1280e45a2bdaafce5351f7d [228] => dbaa654f183b9183feb5e232183fd156 [229] => 1c6206f044ea730146162cb7b77159cf [230] => d8787083550b8fc5f33c1b1cffcf44be [231] => aff3c250072a4e44f90247d3e0b316a6 [232] => d11705c8f0ec8cdf27ee191cca794594 [233] => 178044f806709e494e7cad9b3ed1eb6a [234] => 0af262fdfa89136dc52e24a43fc965cc [235] => c48bf75cbbe67331336aa71c6a7de7d2 [236] => 230fbf949a676775db3de1ad87ff08c5 [237] => 7a8ef35659d59de4b6aa156ff0a19f80 [238] => bd02a9f7f7eeb4f6a454467fbb503486 [239] => 0dc95c8198f5765a082d445344aaa915 [240] => 0abe949d51b444c8d7c1752c3fe34b5f [241] => 48e3ab37a05b909207513e41a6fcb446 [242] => 48e3ab37a05b909207513e41a6fcb446 [243] => 094a1309379697403da4f3e7eef71208 [244] => 1072a2a9b106df8586a8c345053aff18 [245] => 64ffb081d3221af36f85bff1f449ce57 [246] => 6fe43664cdc8b73a089b8c747a473983 [247] => f771b70623c00c516d9830d5e0156387 [248] => a4eb8018e8edc4e750c54da932c2aac3 [249] => a4eb8018e8edc4e750c54da932c2aac3 [250] => 8773aeab31da5a6e5f1a357608a8496a [251] => b07aafb557afbf4ca34cf13f55e659ac [252] => a46a898eff432c6a8f795a93a572bcc1 [253] => 09650120acdc478d0e16d6ff45ab49f2 [254] => 0bf6bfec82072109dc534693e1ab9753 [255] => e853b3cfadc10c3379b750be0bf36218 [256] => d880f115832dac11c60783d75f014f20 [257] => cd7a93f6562ec168c90427302830c64f [258] => cd7a93f6562ec168c90427302830c64f [259] => 8219efa7226765845fa6068f3ee07b77 [260] => 32bed54b209e9b1cbe20bafc9cfe3d02 [261] => 98249135f83ae1ebfc8401d3956efa63 [262] => 98249135f83ae1ebfc8401d3956efa63 [263] => 4796cdc9b71534387c4e87a21669679d [264] => 09426b6d271c82f450424faf7971c121 [265] => 51d3eae9a55b902f792bdc112d31ce8b [266] => 7ca4075005bb25e8e26d3151fd2ba83b [267] => e7600113ead85fa0e776867d8f900d36 [268] => 74500af9218fa1ab7a59dd4e08193116 [269] => 69387e476a67a59672bd8b3b4ad52d27 [270] => 143a53efd2de4a60a539579e1086b210 [271] => 8b515bb0402f2c6fa8e5225111e1e68e [272] => fb0e315fcc84af84cd82b48567c4825b [273] => 31ad2f7df1efe6bde2102cc0adc63af0 [274] => debe788961cd79a4ab5826a008e8e76f [275] => 0fc82d4e7836c01b88b019f747444691 [276] => 2d5dc613a790870540b5c9cd72c7bb34 [277] => d6c3a0a8013b4e1ec2623fd8cf6de7ba [278] => 38d12b6e4114b29d1fe3f4e5b91b4899 [279] => 0012aa32f5df3913cd1e6dfd5ed4bd7b [280] => 0012aa32f5df3913cd1e6dfd5ed4bd7b [281] => 17d8fe24b385737a13c27e802e9763fc [282] => f60e56b4b2e064e1f06d4a31b9b0c499 [283] => b279a48374dc2da56804e5aaa17f0b1e [284] => f4f05519f7453a4e513e3ab36a2f9e4c [285] => 7552356a48fac98e201061ca40b38cca [286] => cbc0e6814b7521145ce098942b3df361 [287] => 02ebc5ec9b06042025b494532cc70733 [288] => fce7fadb362e193877c59bf1cbc5756d [289] => 8e6188bbf1e629d2c25b8e4c185fcab2 [290] => 6332303bd68d4facf6a73c0d32799db5 [291] => ebe83ae4879c52e44f3f876e3fbf0b8e [292] => 21683bc7b68b9ea6f929c1596d72cec8 [293] => 35c65576055a01967ea2302b70a65ec4 [294] => 6428c65ba47317f246bb683ef045569f [295] => b1a90b7060f2414e274c2d3976caf5a9 [296] => 4cbb0d21abf257c2e4ebb2ad37835952 [297] => 0279651fd73d8dda871d01dbba56211f [298] => 8d742af68661bad116b08c6b668ce5d6 [299] => 796a5972274d50edee7c96f6000dcae4 [300] => a5fc8919416c2052ed86e242bd91a142 [301] => c840c456dc51c2c76d4743dcadef1fad [302] => 6aaccee320bdcf32aed921c90eef6824 [303] => 80a372756e48d24733fbef0d845fa7ad [304] => 9e433a11d5134d5e06f174e00497a20b [305] => fccadc44195cfa83a236f7b434f3fe2d [306] => f01429dfc0303d3d173ea8f0e475cf33 [307] => 221a53e7710cbfc15a234fee1bbe0b43 [308] => 77ef47d2c1e38eec51924c22898b4b4e [309] => f50257719e17214c59d547cd615beb05 [310] => a9305d7522015837202d7b76743bba02 [311] => 7dffd25a3ea70635516ff03212528c26 [312] => 9e622de73ec10be0464abe4710391d45 [313] => 3e98682edc56c4352b4e973960700a06 [314] => 9ad026b0f05b6c64bf24991cd0a53f53 [315] => b8a41afd1dfe968f3a270f2e62df4b61 [316] => c6cd0a90044d370339ad8e60dfc7d396 [317] => 3877771fd4b906d9eeb4a472735bac0a [318] => 81ef77947d2ada9c5331d05e83cc8b1b [319] => 145ef29317705a9eccb39ba153aec492 [320] => 28e74054c4cf61e7fa44824e827a272c [321] => 8ffec916f0684469bcbbc0e3f6504311 [322] => f789f0e6cedb8c663ec14909e085764a [323] => a2d412ae8167fdcd5a05910cb05310c1 [324] => dd79dbcb0bf326e8f0f14e27ac116837 [325] => 497da6d76f63946e9f54b366a22d44b9 [326] => 3ab52ce2cefa632d9f6df13bc37b3565 [327] => 04c125afd48c7dd2e64493ac9f4a4204 [328] => 708740cb8a079a3775b156ce05847419 [329] => e811657d92d0a5e81ae407824b0ac18b [330] => 79d18630df593b856db994951c33c473 [331] => bf776b8786079a1468020675b97652bc [332] => f9fb9032971b16c4536fefbc259dc57b [333] => c3a518eb631670ead9d35a9093e37d4a [334] => 8eac899bbf8006eabfd806446fcfbe2d [335] => 3f2e244abb8e3f966312e6ab77c4287c [336] => 8ec5f932093931c0d0313f0366b156d0 [337] => cbf16b3263b4b7edac14eb7eab03927f [338] => 3776e9e5fe6e22cf0bff293e89c19753 [339] => 9d44a239007fd89cac9033145549c2d4 [340] => 0ffe2fa65afaebaaaab4df98ce591396 [341] => 9743c88b847f0a4f569a84c9613071e6 [342] => 976bc77cc98f1f71df11a01b56126292 [343] => d35bfa9ef137d404721d235c9dc7e106 [344] => f1063abf65c265f25f4aa0139f1a8ba4 [345] => 9f3d9a5a3a4287b788d8871cccba2db3 [346] => 2ba464446e0e7b5c33c2841dd66ee2e3 [347] => 6beec68cef4fcecca595da0cf26955e5 [348] => 6f561c6a5ec236a88cbc3f9ff620f2aa [349] => bdbc843772ec0b69d394691957233593 [350] => 8f60bd854694bf987f43d3292bcd09fc [351] => 868e8c6ced6764fa64493beaa48384bc [352] => 7391927e6f0e807fc4e4603aee0d9679 [353] => 176e5f5ca29cbaa4738c819c9228c757 [354] => 41d059a408f733561b49d451c8212302 [355] => 25cf8bd180bc07ab6bacaf8c71ae9384 [356] => ef7e0e3bb0a2ae8dcd64a469653fbb18 [357] => f2d4835276c88efc09ca68bddd0bd28d [358] => 451c5236faa03f3c6201cc9168a31a41 [359] => 91b9fd499368791b952437dbc7c4604f [360] => 2221093ade6f2e111e717c107ff74ee6 [361] => 95647dfb1a20b0acd53a321e7089fa83 [362] => 0ba2d340a56345e905210632c10d4355 [363] => 6068061dabc06005d8de66c2a882a530 [364] => dff11c97647ab4b845af674add1541ab [365] => f6328592da5ca54cac5cfdc4b8aa1779 [366] => f6328592da5ca54cac5cfdc4b8aa1779 [367] => 9ea8395f2b9f5ded8312ab875258b2ae [368] => 7d7488ead39aee91f40e5842f9ef4a30 [369] => b623fe3256844c871a9b76493ca9ec1b [370] => b623fe3256844c871a9b76493ca9ec1b [371] => 974e5b094944f9ee9f02afd42a787829 [372] => d572d6b4a46b85b764d7565bc2389f18 [373] => 167c6060ef36824527d4d569dcc49d29 [374] => 3db4f04e4785b00d79beeb442290dd2d [375] => 19e65279c178a7f955c21f092c9c12f4 [376] => bd1d4724a289a370a617789010a24064 [377] => 239762f9528501e365f96a88b2b4e047 [378] => 239762f9528501e365f96a88b2b4e047 [379] => dcaaf9586cbf5bdb6c5c33c2c68d3cd3 [380] => 684da4fb84d2373b30c5b215646e0694 [381] => 0b5c96a519c6f2e3999b37d3274d4bf2 [382] => 305790143b82b1798a474f74bbe3151b [383] => 031b1ed474c5d4abcede9cf2d253a777 [384] => a49807d4301cd2f450d9339b7663a0d5 [385] => ff2762abeb5e0326a7001c9324f6c274 [386] => c7aea11a4d038f417c2775c081881c85 [387] => 00090340bdf308aa6e033e8edd251baf [388] => 00090340bdf308aa6e033e8edd251baf [389] => 182e86363ea2efc70fbdcf943ae1274f [390] => 182e86363ea2efc70fbdcf943ae1274f [391] => dc1b416bbf08ba33538094210b6e306a [392] => b776b2d429e4bdc9b47323f9f2a6a9ce [393] => 7908ba05ac39d1f783a3272a5debcc19 [394] => 10dd857a6f9e1d2e8d22cbc8ac216034 [395] => cd30a527662c7e9a65131adc7d63c108 [396] => 10fdf05bf0a09b3443bdcf257327d4fd [397] => 10fdf05bf0a09b3443bdcf257327d4fd [398] => 22142cb84d1bc122851cc4d648b307c1 [399] => 09375c4fc496aa80c9cb3c542a28e6e5 [400] => ecd00da0ca4c0adca45e226cb0e8c931 [401] => 9bf39ec3bcc296e1e601fac6384fdaa5 [402] => a1a5e4b01923e567411f932ead3ab9bb [403] => a1a5e4b01923e567411f932ead3ab9bb [404] => 2d8d9c7eef2fcc4a10ee963fa5133cee [405] => 2d8d9c7eef2fcc4a10ee963fa5133cee [406] => 2dbe838024371a4c75ed88a5d9732b3e [407] => 2dbe838024371a4c75ed88a5d9732b3e [408] => b0d18a99df34edbdf90571b554baf697 [409] => b0d18a99df34edbdf90571b554baf697 [410] => 1be7555dbee8eaf213d88dd361ed398e [411] => 97660c7ae59dc549d2584fc025c72c6e [412] => 375f67ede9207b5736cd999c78362d66 [413] => 6c391f55a3c61e515c6b8126d33cd781 [414] => 061937909a82f36497cacf6bc6d42577 [415] => 0636d82c7eaf096cb6eaf865d2c563f8 [416] => 189d6c066d6f583083ca8c9bcf3418f9 [417] => 9dcfcb0333ef0ea6b2456ff33d25808a [418] => d267ac60e9495e386e6d633373ca0250 [419] => e1a25cb554c1dc80287c778a6398e576 [420] => a855cec2e26e11faabf807fc02fe1ad6 [421] => c244ac86ec98f7c48287b5433e2eb725 [422] => 52a6890c165da5d813a266aa2df914d7 [423] => d23b666711d20515d90fce2d107f950d [424] => 12b5c67023ca760d88711bf60887cd6f [425] => 45adc2ec01794385db80875880d699dd [426] => f4860523571131253233d877a20c6e6b [427] => 3f89d6dfbfb27b73c6358d75f74c3aa2 [428] => 83d94d7e9f651138eb66368e63ce4b9d [429] => 1f49d4f93797c62a13afc321245514a7 [430] => 3aa9877f887758f1baa41eec2a90199f [431] => 259c06ee84d71914f2ddb48daaf5d4ad [432] => f0e50d05ffb17f80d9e24eebf3631be5 [433] => 3b84df452bd578160bbdb10f48e40b71 [434] => 5cdc476740f8016a4769978839e9f06a [435] => 88fb964e59e9230297f1ff9789f5707d [436] => 1e0ab55c671078c697c32f25b62af0d0 [437] => a80ad08ea8649a5ebe93a731060f38fe [438] => 2e42fcbaffad6c8f6b680b3435d93921 [439] => 3fcdad5374b1d8237e93a395e2a7892d [440] => 14351f8b793b3449fba325b8dc7521b4 [441] => 1d36c92d3c4545ef4eede863719c55ba [442] => c0960439cd7e2a2048f5e3c017bfd740 [443] => 64947012fd24ee20fbd5ea92eb82691e [444] => 12eee911fead12ab3f141cd46afead7f [445] => 459ddcbcfdf7b8b47c02af1a19e115fc [446] => a3e6fc6476144e6f3c4b94c1c472f691 [447] => 2dfb1e834cd19b0850c7d0098b2cf158 [448] => 2dfb1e834cd19b0850c7d0098b2cf158 [449] => 7aa71a9b3e533cf24a7763bcbcfbaca2 [450] => 0c83e3412d1f67c03a59735083006ab6 [451] => 59307bb246471cde2d42da8f257d82ec [452] => bfc77961d4b673fd95f7e016169ccdeb [453] => ae44ca16f0d5e2de06931b7093429501 [454] => 93ac1522b392e90ec9ec147995c91b4e [455] => 93ac1522b392e90ec9ec147995c91b4e [456] => 742374765d404829440599dcb9ac0cdd [457] => fab41d107c4d94c1618b574564ed0b99 [458] => 7bb60ae1fc4de633456bbabc14a9812e [459] => 0cd0fc4f0d8cbf89830445aea22ead1a [460] => ad27947822f686aac47954905785ebe0 [461] => bab6962ed14dd4ebc7925ab1abc6240b [462] => 504cad716747f4639a47f5627b62e363 [463] => 9103b3f3153755f8772a8380b3a2ee2c [464] => 9103b3f3153755f8772a8380b3a2ee2c [465] => 1e1b3be6853bda09a102f90599cca0ad [466] => 1e102d8945bcaafd54ec54792cf4a4fc [467] => 21def8db0d022078d61137000f57a2ea [468] => bdb8d4e7dfd18fff580bfa981ac244f2 [469] => 2fdb52b69bdac41fa3d14bf231e85df0 [470] => 2fdb52b69bdac41fa3d14bf231e85df0 [471] => 98f7e0540cf6e28f0a6bc0be2156ea11 [472] => 6947dc91dacbc72856f2d747cb20d2e2 [473] => 6947dc91dacbc72856f2d747cb20d2e2 [474] => 083648340d7aa11e7ee05e168393cde8 [475] => c73e7596e02f5d93c2711ee7eb94d764 [476] => 41a3b24c689282a2550f64953250e051 [477] => aa5c016da3b4de1968a7faa3b1b4a0a1 [478] => f66198f6a20362790161ca152be34b77 [479] => 45dc6bd67abca9c729dd52cb88ae21b6 [480] => 21c3f787bad7d1d64b876e3dbb5104cd [481] => 000ecfc379d6682a26f7466494a98c89 [482] => 000ecfc379d6682a26f7466494a98c89 [483] => ee97efceae7e7dce3878ff0e271a513c [484] => fcec88cebf1993148606c7e5176bef9d [485] => ee79cec8235b3e6d475304a75373561e [486] => b72ea38724811ca7ad889c20e9993f5a [487] => fe18a668233dcd91a47c7c48b92843bd [488] => f392cb7d4cd6077f8a7b114706ad6318 [489] => 0641c276eff2bf6c463c3c128925e003 [490] => b4b9009838251e8a6cba90c03cbee21c [491] => 5fd003608ede6e6e9b49903ce5ccec32 [492] => a1522870c23970945b2f9c42f5556f84 [493] => d92273efa14c9fc971f53b849b13746a [494] => 931ad7430af64939c7115eb87f5ab129 [495] => 931ad7430af64939c7115eb87f5ab129 [496] => d97af24b6cd4c456267fc4b11c4a458f [497] => d97af24b6cd4c456267fc4b11c4a458f [498] => 426e12dd3ea3ceba0aac6598e4629db4 [499] => 2bc10be1bf8551376123d517fc9d4e9f [500] => b81362a68fa672e11a1afd0f53ef5234 [501] => 9ac442e6124f902b9abb1f33438f190b [502] => 9ac442e6124f902b9abb1f33438f190b [503] => 6d9fad133b1b5b188faf9e46eaddeb33 [504] => a0a356e6e36cf9e49a8361e73628d59f [505] => 11fe187d8e9e5e0c842d1f43a942a04a [506] => 737bdd13738c2ab28db66edf114d5f6a [507] => 6aaae6ea1fe8ef0d2ef435d42dd7e6c7 [508] => 20320fa9dcf909d3ebc3d6f8646965e5 [509] => 57b25ec030d23dc71be8f4c5d9cb2c09 [510] => 6c16898eb0bda5f36dbf44a043b2bb3d [511] => 0ba3c74e4a7edd3cefa2bce3693d1d33 [512] => 598427e3b00753ef18f2f05937697e6b [513] => b79ea719aa3c31ec314aadd961577c6e [514] => 456913f3a73a3b90f80c2bf66f7e6fe3 [515] => 456913f3a73a3b90f80c2bf66f7e6fe3 [516] => 57fb9dc5e8b5f7e6ddc01c065f2b6074 [517] => 08f66ced755039ac685734d8380cc6d7 [518] => 9b548f98923dc3baad37be33bc056f0c [519] => c815e4f2471f2bbd05a06f3bb83633c9 [520] => c815e4f2471f2bbd05a06f3bb83633c9 [521] => 4b467e74ddbf6fe20d982e0e47b31273 [522] => dcde8e1739a503718f8bbc243ad115a8 [523] => 40f7ff7b3640430f571009bc0af3ee31 [524] => 9bad8fb9cebac3b392a048eb1c7d0618 [525] => a80c804a8d3da8704a57f2304814a08b [526] => b0560e4d081c917b5be7f3f75e44315c [527] => 1d42ded4138b19add17b8f6fc6589a6b [528] => d698b1b06333d8bc9a69d7b94db11396 [529] => fb9249577804323232d533bce4cabae4 [530] => 547607955286c552c2e4074f82e0fa0a [531] => 256034e4a3ad73ac30ee28f1a2b38a51 [532] => 3754a48be8da963f79f0809993028828 [533] => b65401f1bd77ce16c1669f44fef980af [534] => 18d9086e32bf48d281d175d87bae533c [535] => 423a9f68f8410bdcaef4827e317b75bd [536] => f35a225878edfc04275f38a04fc94764 [537] => 0d5dfd6baa98da286ae215fe864f8cdc [538] => 0d5dfd6baa98da286ae215fe864f8cdc [539] => d85c72b933f5c10e5c90992471dab5bb [540] => d85c72b933f5c10e5c90992471dab5bb [541] => 8fb623e77d343d8536a8734e0a8d568f [542] => 8fb623e77d343d8536a8734e0a8d568f [543] => 8efabcb8c427dedc682910a8a093777f [544] => 8efabcb8c427dedc682910a8a093777f [545] => 77952037b44d8fc25ca18532514fabd1 [546] => 24043c12a36197e071604f9128258b2e [547] => 1eed96e71c2fb3a21606ad1753fd7fde [548] => 3587ff3b33ca6adae5db5240b83399cf [549] => 2e33d3d46088b36ee772bb28a858e015 [550] => 2e33d3d46088b36ee772bb28a858e015 [551] => c385458d1792583121a12fb2b80cb228 [552] => c385458d1792583121a12fb2b80cb228 [553] => 1032a05d6fbef6d042f07ead8b6cf743 [554] => 883f5621bff8ac55bad9607f867d282e [555] => 53f96374f31f6d2aa262389c19640224 [556] => 53f96374f31f6d2aa262389c19640224 [557] => fd80f939ab3d81b17efcdbcfde1dcf36 [558] => db6429a7027c25c8ca4baa2e1bc6a856 [559] => db69d4053879a71a8467fc141889da2d [560] => 5a7a36768a028325bd10966af0f44bf8 [561] => 5a7a36768a028325bd10966af0f44bf8 [562] => 1e1943d100aff7723854201ee8f7c431 [563] => 1e1943d100aff7723854201ee8f7c431 [564] => abb82cd679a64c8a16efb73a102df591 [565] => d742d06b567c948295bf7d933e5d5929 [566] => 84ff119d7ca221058a42525933b7ae4b [567] => 76bd05b7e8fb8e057fc34d5e36de8957 [568] => a36a0413da62cfbbcc6186472666512a [569] => 019e1f7b82c5cc25c6cfda75eb1b9e57 [570] => 64d616ef80bf29fafde9f240c97e80e6 [571] => 9dd8223dc6244eb69ab233253726e7e8 [572] => 009ff41768db26f766099bf327a941c9 [573] => 0d6289a30af1c80224f1ef2de7567d70 [574] => 2333d12b4fc9a6f255ff47c5ed3be6c7 [575] => bc3ae8565304323a4a6748c0cfcd5870 [576] => 45a68471907f8de2b0152e189b67e4d6 [577] => 45a68471907f8de2b0152e189b67e4d6 [578] => 632aa023e5f85aabf36e7d9c0ef98bc9 [579] => 632aa023e5f85aabf36e7d9c0ef98bc9 [580] => d72037b51ded844b8a8234cb8ef7b33c [581] => b57d7f21f21fd8d37c1586decb9550a6 [582] => 24b790ae74cd04303e6f08d7177f25f1 [583] => 69a8d0bf3e10220fe864c421412cef5a [584] => f9464d6935d8dfbb927c4acb5779f339 [585] => 3e9b9455b64676a775d554677e48fdec [586] => 43164e324edb9bbfe86c90b8ab475ee3 [587] => 8eabfd87e6d62207e2f5734f80c9334f [588] => 70b0fa74534aa03ef41a08f77bbcf49a [589] => 694c27b499150ef5ad99626c71bb5605 [590] => ac6a1de07e1ee40d423d35001bd5e6b7 [591] => 17114856ac6ef39ff85c9178a9405a49 [592] => 61f5ca3bc38f59056328d8478e65e9a4 [593] => 74c2f90e45357e71c9c35daf2e81b885 [594] => 3dc36ee3b434d16ad6738ebeeda9eab8 [595] => 5d59d7691df95d407ab9d36610c57c8c [596] => d81f3bf655aceb1c15c30a7ebff0268a [597] => 78da2b439e540c5b3214834dc7a68675 [598] => 78c84dc45aebb8055ba3756f88360390 [599] => e0c528b944d04fd37c869f9414ced2fb [600] => e0c528b944d04fd37c869f9414ced2fb [601] => 11e099f8ca5b383567b1e745d66560ff [602] => 5583718c2725b4e2aa849ad9618d1479 [603] => 5583718c2725b4e2aa849ad9618d1479 [604] => 54212bc239a5a9d15a3dd8eebcf4895f [605] => 54212bc239a5a9d15a3dd8eebcf4895f [606] => 95fdf94fa6c5f81ec7d1eebb717e241d [607] => fb7d888bd4cfb8e9439f2d93c72a14c5 [608] => 4ffcb712c4c9e9f183b993590eb07f63 [609] => 4ffcb712c4c9e9f183b993590eb07f63 [610] => 9d4af86f128b2d4b1238856ae9983018 [611] => 89861a4981d4de1f6327605a7ec418f5 [612] => 1a597758d5882bdc357ddf23f7a15802 [613] => 26c6dcf98c13f9fe574a0bc5f844e9ae [614] => 02cf59b0b058fada3b272151c90b604e [615] => bd69ae36dec93dc7f7edf961521ff503 [616] => efe4a900cddd64a6f4d065a2a7240d4a [617] => 23790b76460962707165ef3ce9cee247 [618] => f2e6ae077b0bfab500685d27025d2544 [619] => e283795bf89dbf850771c9cab6ce4a30 [620] => 848898554f872035f9a488ed438883ed [621] => ce37cc30d04c07854d6db66fd2c0e036 [622] => 60ec4d952aa044dfbe7af5b2f12a6b14 [623] => 20a54f8bb151f6ae6d24cb617379b9a3 [624] => 20a54f8bb151f6ae6d24cb617379b9a3 [625] => 8c0c167a7049193ad87eb15eccb0fed9 [626] => 100ab807f0b27ba4da4523cfa6bd2017 [627] => 6614d80af5697ee8fccc5d42cd1d920c [628] => 7727fcbb8d6959c930cf9fc282f52e07 [629] => 7727fcbb8d6959c930cf9fc282f52e07 [630] => 0f543bb8840d2eb76759bde59b2f738c [631] => 0f543bb8840d2eb76759bde59b2f738c [632] => 585df5f8b2cd3073504a5849ce8321b7 [633] => c9ccad531ee299df2b00a08aa73e1330 [634] => 767e49562c53b37c4f31f5eb1dfca508 [635] => 6844c39c8c1c48e9f80438655301d754 [636] => 6844c39c8c1c48e9f80438655301d754 [637] => 6844c39c8c1c48e9f80438655301d754 [638] => d4cb21566e9d81576eb0a003b28a72fe [639] => bfc231ffbe4b8d7f9c6d1cfe1b7cd93d [640] => 839eeba7992beb425f338553a159fa3f [641] => a973051e84d8e9f58991202d327d3a98 [642] => b8f176b86d576d21482f362bee1f465b [643] => a513caa421fcd3fa84e28b2e69eb7a72 [644] => 75f7efd88dea37447385d095802bc4f9 [645] => 9942deefc105c4c61f3d0329d34d7428 [646] => 9942deefc105c4c61f3d0329d34d7428 [647] => 017a714be1d8eb0b721c7a07229bb4a4 [648] => 017a714be1d8eb0b721c7a07229bb4a4 [649] => f14fa964ce965a51d870717bd263b6c4 [650] => bd210418aa79095ac3284f7f454af6f2 [651] => bd210418aa79095ac3284f7f454af6f2 [652] => 5ed6d61687b6683d5bfc39c796c86aa7 [653] => 13cca02909939838e0f1cc87322ea3d3 [654] => 1ae55a6fac034ceaa144739d8fc2d3ba [655] => e93e8e7a20d8b1fbb4bb99c49f25086b [656] => 1f609e74d910c4e57cf7c9c4e51f61f1 [657] => 3a1ab248e8a0e9646ea3d92828f3c9de [658] => 3a1ab248e8a0e9646ea3d92828f3c9de [659] => 3d6ab004606783ddc5e3c2be1011d9d3 [660] => b98453c559a717a0ff56f64f93c6b8df [661] => 7dda3a02cfffa99b5d416dd83df47a58 [662] => 455a7bc1711e1759cd379b689a98802a [663] => 4b4ec9d19655e947c6ba022cd161a0d4 [664] => 6b7b18b1017a70de80d58c2a6b37bb0c [665] => 6e53830817221ebc142567d10910438b [666] => e1f77ab2bedd58807c424578c7f20c36 [667] => 05011c16d0b6087eb9a83b7dc430a91d [668] => 85d22f6b8885643198f5570f3064dc00 [669] => 382570ff7a4c5cce8589f06f41ac6a21 [670] => 12a66759c294eaa1242576447ad88ecf [671] => 265f1b595c10fbe277ce1ea641ece773 [672] => aa9aeb5efb77860e80089e43d73d3a91 [673] => aa9aeb5efb77860e80089e43d73d3a91 [674] => 7363bc7f2617c690b13ed7095c9d474e [675] => 3970b479ac738e5a0664d59195c9cdf1 [676] => 5cad77b9f6b4e5db417d43a52723b55c [677] => ddb05e991e13b9111b541ee0ed8900b2 [678] => ddb05e991e13b9111b541ee0ed8900b2 [679] => e1cedc5f274887ab3b4785bc7cbd5763 [680] => ec359821ae39759217fe7da2f0d5e745 [681] => ec359821ae39759217fe7da2f0d5e745 [682] => 375c2a756fcfcb13eedddc31a7876894 [683] => 375c2a756fcfcb13eedddc31a7876894 [684] => 4fef8bf19a482b145dcc0ee4cac12e99 [685] => df52e46dc673f41bfacfc7c762a61858 [686] => 183fcba1ca6f82ea428d2b0a898ff64e [687] => f01376bf1445a76bf45219e8fff8e1ed [688] => 700325b103d87fb1b1d65c72f8edc4f3 [689] => 4d1762260990e24bba6a41476151af20 [690] => cee373e5a3a06eded0ba88d1936eb157 [691] => b0f64978217f9c48be84e7d56cc477b1 [692] => 7e61054a6e150856d34449b8fe11b26c [693] => 04ccd33c13eb8c9032d57b444ac7d50f [694] => e652ac380b4621d84f03b1eb59a044e9 [695] => b238fdd8e9f99e65dacfa7fca71bd7ae [696] => 633ac012ffc0d25d6bb7cd607df41250 [697] => b999c11e3bc509a165428ed559591191 [698] => 20b57a52a48be6589f78339989ca8fe0 [699] => d1c0a9f4f31c176b50e294476a73affd [700] => 5891a94b7aa7d2e49f0a37ffb05eb1e5 [701] => ca0b168b9a840354bf02e7c02512dc2f [702] => 71134d5616882fab350c2581e46fec82 [703] => de404dda06cc9e9ba385785094fe8e7c [704] => f4b8df4b794351c704fde4e770c4f12a [705] => eb782a0a9ab6f0145f496e026148f6cf [706] => 3d52b429fda8caafdc0cba3ab98076e1 [707] => d2e848064d363206c22b6e58b9c8fc37 [708] => b4ab1ce553821e9cf0c219bedc0b7127 [709] => 0256b4620c3e4f2ea8fcc85f6f630464 [710] => d56e0b4b040f5c2ad57c2e437dc07862 [711] => c2e2d738a856882430bcdc3969aace0a [712] => b74107170e1fe9a2ffca14034dbad0dd [713] => 548fae961e1e0c9404cfb8b75fe7529a [714] => 982c34b668fe067fd4f24c21d0c606d6 [715] => 9b39cce953b2e6dda2cfc798533911f6 [716] => 250da54806badb4473440e3c60fe5a22 [717] => 5ec03aecfcfc2b334c568b9075af2d6d [718] => 56f900a6e1f5b1950b94f9f9e419a616 [719] => ae67fa21c9e31ca774714757cbc094d9 [720] => 732236d8d9320d2f4cb4cf35db55fc14 [721] => 5201f9bbf32303b5d70097804a8f6da5 [722] => 3f430b0be6440de639c257741f8e83c9 [723] => d3639f066a606f2612a931dd4efd82e1 [724] => 75b48002a4513d74ee3d445b55f872ea [725] => b73bab9e1421d8aa2a70ae617a53bf0f [726] => 26725c7509466cce643880a363274061 [727] => 3bfafdbd46089fd8a0e1d2234644eff5 [728] => 7d12a688e28036bbaa942f5d25d5e87b [729] => 4d547451366281cb19ae6c7dd0381104 [730] => 88051b161f564d8ca3b9241bdaca6b7b [731] => c4327bed43478d552f45e2b88036d25b [732] => e60dac1fbbc481c1fe41918c13e39838 [733] => 00ab4155a67a6fa80e822f47bc3d3d73 [734] => 8ec2a9b181fed439a909d41884562741 [735] => c1e2c4781ad1c26a7e1831297a768d97 [736] => ed702df559fe105df41d901da0a0fd96 [737] => 0f39e2dcbfb2995cae80975e4d1e7d32 [738] => 0f5888d780e0498a387213ce2e23a2f9 [739] => 67e51bba3420f7a693a6930ab5fa269e [740] => 9fc1879768d0c7255fedddb5aacc0c63 [741] => 83f2347686d9f38d2ceccb43f338973f [742] => ffbbf5d8894bcd93dded874af6bbe951 [743] => 5c7cd2325f273671a9977717ab16999c [744] => 650e527217686221b4da6db06cae1cbc [745] => 1499f49225d863242cc8a7f44db46312 [746] => a5b9b93dd8db188853f713d5b0c389fb [747] => 3669deee39986aad4beb396236cacf38 [748] => dbf1061bbbea713cc4f88f46bd2be288 [749] => 272d035295aecf7553f611fd083d0e7a [750] => f20fdd4f2276f2ff6421bf37c517a453 [751] => 86f0e6faafc085dfc32000fadd5deb95 [752] => 47b5f20378b4180235de9ee5591f8799 [753] => 5f46898b25519593af583d1fd059491b [754] => 120095aeadf71cbf6643baa5293996eb [755] => 53ee7e165390e9ac363006f8ee201d1e [756] => 28f796237667759cfd90e0f56df005ee [757] => ae6369d316934f4fbeb813d7c55aeb8b [758] => a02ba79e61c673c5afacf39317a9346b [759] => 97e1c08950f7864ed2ccc662d70fc595 [760] => ce0dbeb8b545bd7387f67a8b933f0343 [761] => ce390cb57e6543914c13211dd8cf6b1b [762] => 46c6a18f609023e7d1585677520d4ef1 [763] => 8e9b91079832cc6d9e6c3674a5557e6c [764] => 76cad0e12d17110f74a9983eb5ce5f39 [765] => 266cea38317aed55b92d32d34c982660 [766] => dd7f851cae559d77aa96ce8faca2f90c [767] => 76d466f504c9766bbee903fd0f907c3c [768] => 04db83cd05b64ae3ef5c75faf6311b2f [769] => 2f1e9ee32546b0cad942eed0cf0f8de4 [770] => 316b9543cd7772d67d968bbd9ebda93f [771] => bb9eb9d2fba5cfb4222e0374ba671516 [772] => 52921cbf047ece1db132ca8a7837c318 [773] => ae74c664219fde59a39a393a2348900c [774] => 4c0e1cc26ba3672632b858513af1cc33 [775] => 38db26cc08d4a8c94c176a1d8cf1300c [776] => c4966cae574d752546e87c433fd0c8fd [777] => f36df5b1b5e99025bfb81ca24ceac66c [778] => cb4bbd13a7b1d095f9c9887b20a35878 [779] => 5ce28091c102e249420587c5de408434 [780] => c6e887a8fdce84f16566b7fe23d0e027 [781] => 280483d0804998bc4794bf719d957887 [782] => a3401bf977869988ed6521b86dfb457f [783] => ee3dca8359175c2343e301e8a420f7bf [784] => 596c5ea7e5088bd67ae5cea844e7dced [785] => dd0ec5164908b5a5b4e58cec2277c16d [786] => 2775f82879682a1dc860f0e5d13f8b83 [787] => 2b6a294d0533b2c02d6a87e9a5b5d977 [788] => a80078009b15439a750f6f07c3acaa69 [789] => 836b0738f6f25853aa69f775227dfb28 [790] => 540aa114d207088206e6a3fc7785746b [791] => d0299c6eafff03fcee17a027dfa62dc5 [792] => fd45416199b7bb90080c253840821216 [793] => e1ffc41873f83e389c64a417498b951e [794] => 7c188d59932dd60896bd7bed720ffa09 [795] => 90b1cdb9cbd332f47a2c0ddb68d59523 [796] => ea6f406ed0137158b12764c00d976171 [797] => 31723e8c3fd5c61d95e68db402aaa9ec [798] => 3b276411373e81006cba7cc76a3bb966 [799] => ba1a128fc76075912582b3be299baf97 [800] => fe0b1d871923ff7bcfb0b9ae1b4bd0a0 [801] => 645149c94a885e2619e924b43e5c4d5c ) ) [post_type] => post [post_author] => 5 [tax_input] => Array ( [category] => Array ( ) [post_tag] => Array ( [0] => 6 [1] => 113 ) [post_format] => Array ( ) ) [post_name] => saksalaisderby-aloittaa-mestareiden-liigan-pudotuspelin )