Bohus Cup 2014, lauantai

HIFK:n B-tyttöjen otteluissa on saanut pelata kovaa ja reilusti paikallisen käsipallokulttuurin mukaan. Tuomarit ovat viheltäneet mainiosti.  Joukkue on nauttinut käsipallosta parhaimmillaan aurinkoisessa Göteborgissa. Hienosäätöä on tarvittu kuljetuksissa mutta sekin on kaikki järjestynyt parhain päin. Joukkue voitti toisen ottelunsa ja pelaa huomen aamulla b-finaaleissa.

SIF99:ien päivä sisälsi voiton, tasurin ja tappio. Toisessa SIF oli jo 6-12 tappiolla mutta nousi mies miestä vastaan puolustuksella tasoihin 13-13. Ruotsissa pelataan puoli numeroa suuremmalla pallolla mutta se ei ole vaikuttanut huomattavasti pelaamiseen. Kaikki ottelut ovat olleet tasaisia.

SIF B-pojat osoittivat todeksi, ettei eilinen Alingsås ollut mahdoton joukkue. Olimme jalkeilla jo klo 5.30. Se auttoi pysymään hereillä aamun ensimmäisessä ottelussa jonka hävisimme kolmella Sävehofille. Aamun toisessa voitimme Alingsåsin. Eilisestä oli opittu ja helppoja nopeita maaleja ei synty juuri lainkaan. Päivän kolmas päättyi 5 maalin tappioon Sävehofille.

Sävehof on käsiskulttuurin ilmentymä Göteborgissa. Seurassa on yli tuhat rekisteröityä pelaajaa. Tyresön B-poikien valmentajan Rasmus Hallbäckin mukaan on oikeastaan aivan sama kuinka ne joukkueensa eri ikäluokissa yhdistelevät. Ne ovat aina erittäin hyviä. Se on osoitus kulttuurista.

Päivän plussat:

  • Käsipallokulttuuri
  • Käsipallo-ottelut joissa pelataan kovaa mutta reilusti

Päivän miinukset

  • Bussissa vietetty aika yli 2 h

Juha, SIF BP jojo

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset