Bohus CUp perjantai

Lensimme samalla lennolla HIFK:n b-tyttöjen kanssa. Lentokentällä meitä oli vastassa kuski, bussi ja järjestäjän edustaja.  Matka lentokentältä Kungälviin majoituspaikkaan kesti noin 35 minuuttia. Tämä kuljetus toimi hienosti.

Koska koulupäivä oli kesken, emme saaneet majoitusta vielä kello 14 vaan laukut varastoitiin pieneen kuorma-autoon.  Kun tulimme majapaikkaan klo 21.15 olivat laukut luokkahuoneesamme ja kunnon patjat / retkisängyt luokan vieressä.  Hienoa palvelua.

B-pojat siirtyivät julkisella bussilla Göteborgin keskustaan ostoksille. Perjantain ottelumme on lähellä Göteborgin keskustaa, menemme hallille toisella bussilla. Cp99 ottelu on Torslandassa, jonne matka on hieman hankalampi bussin vaihtoineen.  Matkasta teki vielä hankalamman se että ensimmäinen bussi ei kulkenut lainkaan. Sitä odotti kaksi muutakin joukkuetta.

B-pojilla oli omat vaikeutensa älyttömien älykorttien kanssa. Tai minulla ja kuskilla oli. Matkakorttien äly ei riittänyt kertomaan montako matkaa kullakin kortilla oli. Ostajan olisi se pitänyt korttiin kirjoittaa mutta enpä hoksannut. Kuskin kanssa neuvottelu tuotti tuloksen ja menimme puoliksi pummilla Lundbystrandiin. Kotimatkalle lähdettäessä kukaan ei osannut kertoa mistä bussi lähtee. Löysimme sen onneksi. Bussimatkoihin tarvitaan tyyneyttä.

BP Alingsås ottelu alkoi tasaisesti mutta ratkesi ensimmäisen jakson lopussa. Lopputulos 15-30. Pelaamme samaa joukkuetta vastaan lauantaina uudestaan, ei se numeroista huolimatta mahdoton ollut. Lopussa paljon nopeita helppoja maaleja. Erikoishuomio joukkueen pelissä oli laitojen taito hakea askeltamalla heittoihinsa iso kulma.

CP99 ottelun alku oli hankala. Loppua kohti joukkue syttyi mutta kiri ei riittänyt. Joukkue nousi kuitenkin voitosta vielä taistelemaan. Lopputulos yhden maalin tappio 18-19.

HIFK B-tytöt olivat hävinneet ekan matsinsa Huddingelle 13-17. Lupasivat kuulumisia illalla.

Tänään pukkaa 3 uutta matsia molemmille SIF joukkueille.

Plussat:

  • Kaikki tekevät parhaansa ja palvelu pelaa
  • Majoittumisen helppous vaikka tulimme vasta yhdeksän jälkeen koululle
  • Tavaroiden ja sänkyjen vienti luokkaamme

Miinukset:

  • Kuljetuksista ei ollut varmaa tietoa kenelläkään. Avoimella kyselyllä ja muita seuraamalla on löytynyt aina ratkaisu
  • Joukkueemme pelaavat eri halleissa eivätkä näe toistensa otteluita

Juha, jojo

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset