Sjundeå IF B-pojat ja ysiysit huomenna Bohus Cupiin

Osallistumme Bohus Cupiin ensimmäistä kertaa. Kutsu tuli syksyllä. Tämä turnaus oli ainoa, joka kävi molempien joukkueiden aikatauluun. Muutaman muun turnauksen esti lukioiden koeviikko.

Turnaus on 36. tällä nimellä. Bohus Cup oli jossain vaiheessa tauolla, nyt järjestettävä turnaus on kolmas uudelleen syntymän jälkeen. Olimme ensimmäinen turnaukseen ilmoittautunut suomalainen joukkue. Lisäksemme HIFK:n B-tytöt ovat matkalla Göteborgiin.

Turnaukseen osallistuu joukkueita myös Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Vastus ei ole huono, B-poikien lohkossa Alingsås on Ruotsin sarjan kolmosena ja Sävehof ykkösenä. Emme toki tiedä minkälainen joukkue heidän joukkueensa Gul on. CP99 kohtaavat alkulohkossa Sävehofin 2 joukkuetta Kungsälvin ja Thorslandan. Tuttuja ja perinteisiä käsisseuroja kaikki.

Huomenna mennään tutustumaan tähän turnaukseen. Olemme tähän mennessä saaneet todella hyvää palvelua järjestäjiltä. Lentokenttäkyyti on järjestyksessä ja patjoja ei koulumaroitukseen tarvitse lennättää täältä.

Huomen illalla lisää kuulumisia

Juha, SIF jojo

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset