Generation Handball – Game Day 1

Teltassa oli tilaa ja kylmää. Epäluuloni olikin siis osin totta. Tilavat ja hyttysettömät teltat mutta varsin kylmät, Seuraavaksi yöksi uusia järjestelyjä lämmön ylläpitämikseksi.

Tyttöjen joukkue aloitti pelit kiinalaista 59 School – Shandong Province joukkuetta vastaan.Joukkue pelasi erilaiselle tavalla ja takitiikalla, kuin mihin Pohjoismaissa on totuttu. Alkutotuttelun jälkeen vastahyökkäyspeli alkoi toimia ja sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Toisessa ottelussa oli vastassa tanskalainen huippujoukkue FIF Kööpenhaminasta. Joukkue pelasi erittäin varmaa peliä ja teki vähän teknisiä virheitä. SIF-fin peli ei käynnistynyt ja kulkenut koko ottelu aikana. Ottelussa näkyi maaotteluviikonloppuun osallistuneiden pelaajien fyysinen väsymys.

 

Tytöt pelaavat ottelunsa ulkonan paikallisella jalkapallostadionilla.

SIF ja 59 School - Shandong Province joukkueet

SIF ja 59 School – Shandong Province joukkueet

SIF A-pojat on matkassa pääosin omin voimin. Matkalle lähdöstä päätettiin varsin myöhään, kerättiin joukkueeseen myös apuvoimia muista seuroista. Hämy johtaa joukkueen peliä Tanskassa kun sattui sopivasti olemaan paikalla tyttöjen joukkueen valmentajana. Kenttäpelaajia on mukana 7, maalivahteja 2.

SIF AP Generation Handball turnauksessa

SIF AP Generation Handball turnauksessa

Ensimmäisessä ottelussa joukkue hävisi sveitsiläiselle SG Pilatus Handballille selkeästi maalein 18-9- Ottelu oli pelillisesti numeroita tasaisempi, vastustajan maalivahti oli tänään erittäin hyvä. Hän otti torjui mm 5 seitsemän metrin heittoa. Vastustajan joukkueessa pelasi useita Sveitsin maajoukkueen pelaajia.

Ottelussa tapahtui onnistunut jälleenäkeminen. Vine sai aivotärähdyksen maaottelussa Sveitsissä 1,5 vuotta sitten. Pelaaja, jonka kanssa hän törmäsi, pelasi tässä ottelussa. No hard feeligs, kyseessä oli taannoin puhdas vahinko.

Toisessa ottelussa tempo oli kova ja molemmat joukkueet pelasivat koko ottelun hyvää puolustuspeliä. Turnauksen kotijoukkue Viborg johti 1.30 ennen loppua 14-11. Upea nousu mies miestä vastaan puolustuksella tasapeliin 14-14.

Pojat pelaavat ottelunsa sisällä.

Hyvä käsispäivä. Avajaiset pidetty ja kaupunkiinkin on ehditty tutustua. Huomenna tytöillä 2 ottelua ennakolta tasavahvoja joukkueita vastaan, pojille yksi ottelu.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset