Generation Handball – Game Day 2

Yö oli ollut edellistä lämpimämpi ja uusista vilteistä oli apua. Tiistai-illan avajaiset olivat suuri ja ammattimainen show. Osallistujamaiden liput tuotiin avajaisiin juhlallisesti. Avajaiset järjestettiin sisätiloissa.

Avajaiset

Avajaiset

Tytöt pelsaivat tänään kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa unet eivät oikein olleet karisseet silmistä ja peli ei kulkenut ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla joukkue sai kunnolla omasta pelistään kiinni mutta se ei enää riittänyt. Tuloksena kahden maalin tappio kotijoukkue Viborgille.

Päivän toisessa ottelussa joukkue sai kotimaassakin tutun aktiivisesti joukkueena liikkuvan puolustuksensa toimimaan. Vastustaja teki kaksi maalia. Hyökkäys toimi ottelussa ensimmäisen puoliajan hyvin, mikä riitti reiluun voittoon. Joukkue jatkaa huomenna A-välisarjassa.

Neuvonpito ennen päivän ensimmäistä ottelua

Neuvonpito ennen päivän ensimmäistä ottelua

A-pojat pelasivat yhden ottelun Arendalia vastaan. Tuloksena toinen tasapeli todella tasaisen ottelun jälkeen. Taas hyvä taistelu fyysisesti suurempia vastustajia vastaan. Maalivahtipeli oli ottelussa kohdallaan, kuten on ollut muissakin otteluissa. Pojat pelaavat jatkossa B-välisarjassa jäätyään lohkonsa kolmanneksi.

Halleja alueella 6 (kuusi).  Laatukin näyttää hyvältä.

Halleja alueella 6 (kuusi). Laatukin näyttää hyvältä.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset