Generation Handball – SIF Tytöt finaaliin – Game Day 3

SIF C2000 tytöt löysivät huippuvireen sopivasti pudotuspeleihin.  Vastassa oli oman lohkon ykkösjoukkue ja toisen lohkon kakkonen. Tytöt voittivat molemmat ottelunsa.

Aktiivinen ja kivenkova joukkuepuolustus toimi koko päivän. Ensimmäisessä ottelussa GOG kaatui Selvin numeroin 8-13. Puolustuksen lisäksi voiton takeena oli loistava joukkuepeli hyökkäyspäässä.  Toisessa ottelussa FIF joukkuetta vastaan sama jatkuin. SIF oli hävinnyt joukkueelle alkulohkossa selvästi ja vastustaja saattoi tulla otteluun liian voiton varmana. Kun joukkue pelasi 7 kenttäpelaajalla ilman maalivahtia, heitti SIFIn maalivahti pallon maaliin 3 kertaa. Kurinalainen joukkupeli palkittin upealla voitolla 16-9. Hämy piti ottelua parhaana, minkä joukkue on koskaan pelannut. FIF kertoi kuuluvansa Tanskan 4 parhaan joukkueen joukkoon tässä ikäluokassa. Finaalissa vastaan asettuu emäntäjoukkue Viborg, jolle SIF hävisi alkusarjassa kahdella maalilla. Huomenna on välipäivä, finaali pelataan lauantaina.

Täällä he ehtivät myös finaalinsa pelata, toisin kuin Hellton Cupissa, jossa järjestäjät eivät uskoneet joukkueen finaaliin selviävän. Uskoisivat ehkä syksyllä mutta taitaa jäädä se retki tekemättä.

Päättäväisenä finaaliin - nyt se ehditään myös pelata

Päättäväisenä finaaliin – nyt se ehditään myös pelata

 

 

A-pojat hävisivät tänään Arendalille kolmella maalilla. Hyökkäyspeli ja yhteistyö puolustuksen ja maalivahdin välille eivät toimineet yhtä hyvin kuin aiempina päivinä. Pojat ovat päässeet pelaamaan kovia ja tasaisia otteluja koko turnauksen, mikä alkaa tuntua ja näkyä. Vaihtopelaajia on vain yksi, väsymys painaa. Huomenna vastassa on HC Tallas Virosta ja Iso-Britannian maajoukkue. Turnauksessa tulee siis pelejä 5 eri maan joukkueita vastaan.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset