Atlas järjestää avoimen käsipalloleirin

Atlas järjestää perinteisen kauteen valmistavan syysleirinsä nyt toista kertaa Myyrmäen jalkapallohallissa, missä marraskuussa pelataan myös tuttu kansainvälinen Aktia Cup. Suomen oloissa käsipallolle erittäin tilava halli ja iso määrä kenttiä mahdollistaa paljon isomman määrän osallistujia kuin aikaisempina vuosina. Viime vuotisten hyvien kokemusten perusteella Atlas avaa osallistumismahdollisuuden nyt myös muiden seurojen junioreille!

ATLAS HANDBALL CAMP MYYRMÄESSÄ 4.-8.8.2014
Leiri on suunnattu B-junioreista alaspäin aina Mineihin asti. Leirin sisällön suunnittelee ja vetää seuran miesten edustusjoukkueen valmentajavelho Besim Qerimi yhdessä valmennustiiminsä (Martin Noodla, Tomi Salminen, Nikko Kinos jne) kanssa.

Harjoittelu jakaantuu aamutreeneihin, lounaaseen ja iltapäivätreeneihin. Uutuutena mukana on yhdessä katsottavia opetusvideoita. Osallistujat jaetaan iän perusteella eri harjoitusryhmiin.

Leirin teema on perustekniikan opettelu ja hiominen pienryhmissä, painopisteenä oikea heittotekniikka koko vartalon liike huomioonottaen. Leiri tarjoaa mahdollisuuden oman tekniikan kehittämiseen monipuolisten ja vaativienkin harjoitteiden kautta erinomaisten valmentajien opastamana. Tätähän yleensä ehditään tekemään paljon vähemmän kauden aikana, jolloin painopiste on selkeästi joukkuepelaamisessa. Viidessä päivässä tulee n. 20 tuntia harjoitusta!

Leirin hinta on 120 € viidestä leiripäivästä ja siihen sisältyy lounaat sekä leiripaita. Sisaralennus -20€ (100 €). Omat pallot ja vesipullot tulee olla mukana. Leiri ajoittuu maanantaista perjantaihin alkaen joka päivä klo 9:00 ja päättyen aina klo 15:00.

Seuran ulkopuoliset junnut ovat leirille erittäin tervetulleita – voit ilmoittautua lähettämällä laskutustietonsa (+ teepaidan koon) viimeistään 12.7.2014 sähköpostilla osoitteeseen info@atlashandball.com.

Video viime vuoden leiristä:

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
info@atlashandball.com

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset