Atlas Vantaan kotipelit näkyvät ensi kaudella VeikkausTV:ssä

Atlas Vantaa vie kotimaisen sarjakäsipalloilun näkyvyyden uusiin ulottuvuuksiin. Seuran ja Veikkaus Oy:n sopimus mahdollistaa Atlas Vantaan ensi kauden SM-liigan runkosarjan kotiotteluitten näkymisen suorina lähetyksinä VeikkausTV:ssä. Lisäksi ottelut ovat live-vetokohteina.

”Lähdimme mukaan tähän kokeiluun saatuamme hyvän tarjouksen. Koskaan aikaisemmin meillä ei ole ollut yhden seuran kanssa tällaista sopimusta”, Veikkauksen yhteyspäällikkö Juha Laasila kertoi.

Päätökseen vaikutti Laasilan mukaan Atlas Vantaan nykyinen toiminta.

”Atlaksella on menossa mielenkiintoinen vaihe, kun seura rakentaa uutta organisaatiota. Onhan käsipallo ollut meillä ennenkin pelikohteina. Nyt katsotaan, saadaanko tällä tavoin lisää mielenkiintoa lajia kohtaan.

Laasila painotti, että kotimainen urheilu on Veikkaukselle aina tärkeä asia ja että nyt haetaan käsipalloilulle lisää näkyvyyttä.

Otteluista striimin tuottaa ComSport Production Oy. Ottelut kuvataan monikameratuotantoina ja ne selostaa Tomi Salminen. Striimissä on ottelu/kellografiikka ja mukaan saadaan myös hidastukset.

Lähetyksiä pohjustaa kisastudio ennen otteluita ja niitten päätyttyä on jälkianalyysien vuoro. Studiovieraat vaihtuvat.

Atlas Vantaan kotiotteluitten poikkeuksellista näkyvyyttä lisää se, että ComSport tuottaa myös ennakot jokaisesta ottelusta Veikkauksen sosiaalisen median kanaviin. Lisäksi Atlas Vantaa striimaa myös kaikki vierasottelunsa nähtäväksi seuran omilla kotisivuilla.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset