Liigapelit jatkuu Karjaalla

Suomen Käsipalloliitto on tänään 2.7. myöntänyt BK-46 Käsipallolle lisenssin palaamiseksi SM-liigassa kaudella 2014–2015. BK-46 Käsipallo haluaa kiittää Käsipalloliittoa ja kaikkia SM-liigaseuroja tuesta ja yhteistyöhalusta. Käsipallokausi jatkuu taas totuttuun tapaan SISU Arenassa! BK-46:lla on joukkueet sekä naisten SM-sarjassa että miesten SM-liigassa.

Tieto BK-46 Käsipallon päätöksestä luopua SM-liigasta ja siirtyä 1. divisioonaan on saanut viime päivinä osakseen runsaasti negatiivista palautetta. Seura on myöskin saanut ymmärrystä ja tukea sekä yksityisiltä henkilöiltä että eri ryhmiltä.

Yksi tukiryhmä, jolla on pitkätähtäimen tavoitteet tukea käsipallon liigaa Raaseporissa, on vahvasti astunut esiin. Tämän ryhmän ja muiden henkilöiden tuella on seuran hallitus päättänyt uudestaan anoa lisenssiä SM-liigaan.

Peter Kihlstedt SM-liigajoukkueen uusi valmentaja

Christer Lundqvist luopuu BK-46 Käsipallon liigajoukkueen valmentajatehtävästä sijaan päättyneen viime kauden jälkeen. Christer jatkaa valmentajana yhdessä BK-46:n monesta poikajoukkueesta. BK-46 kiittää Christeriä kuluneista kausista liigavalmentajana.

BK-46 Käsipallo on nimittänyt Peter Kihlstedtin päävalmentajaksi seuran SM-liigajoukkueelle kaudelle 2014–2015. Peter on monta vuotta toiminut seuran poikajoukkueiden valmentajana ja kaksi vuotta naisten joukkueen valmentajana SM-sarjassa hyvällä menestyksellä. Peter oli aktiivisella pelaajaurallaan BK-46’ssa yksi joukkueen tukipilareita ja osallisena pitkään riviin mestaruuslippuja jotka on ripustettu SISU Arenaan.

Toivotamme Peterin tervetulleeksi miesten SM-liigajoukkueen peräsimeen, edessä on mielenkiintoinen kausi miesten SM-liigassa! Christer Lundqvist luopuu BK-46 Käsipallon liigajoukkueen valmentajatehtävästä neljänteen sijaan päättyneen viime kauden jälkeen. Christer jatkaa valmentajana yhdessä BK-46:n monesta poikajoukkueesta.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset