Cocks esittelee käsipalloa Lopella

Riihimäen Cocksin B-poikien (97-98) SM-sarjajoukkue taustavoimineen järjestää Lopen Elmolassa käsipallopäivän lauantaina 1.2.2014 klo 12-16. Tarkoituksena on tuoda käsipalloa lajina tutuksi myös loppilaisille ja saada nuoria kiinnostumaan tästä varsin fyysisestä joukkuelajista. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtuma alkaa kello 12 Elmolassa, jolloin yleisöllä on madollisuus itse kokeilla lajia mm. rankkarikisassa maajoukkuemaalivahtia vastaan, kokeilla heittonsa nopeutta tutkaan; paras heittäjä palkitaan, pelata pienpelejä Cocksin pelaajia vastaan yms.

Lopen kunta (Wikipedia)

Cocksilla on juniorijoukkueet alkaen päiväkoti-ikäisten lasten käsipallokerhosta pojissa kaikissa ikäluokissa ja myös tytöissä kaksi juniorijoukkuetta ja uusia innostuneita otetaan koko ajan mukaan.

Käsipallo on harrastuksena varsin edullinen moneen muuhun lajiin verrattuna. SM-sarjaa pelaava miesten joukkue on monikertainen mestari ja johtaa sarjaa myös tänä vuonna. Lisäksi se osallistuu Baltian liigaan ja EHF Challenge Cupiin.

Lapsille on järjestetty käsipallomeri. Lisäksi paikalla on buffetti herkkuineen, grillimakkaraa ja arpajaiset, joiden pääpalkinto on sähkösavustin, joka arvotaan erätauolla. Tapahtuman mahdollinen tuotto menee kokonaisuudessaan B-poikien joukkueen hyväksi. Elmolan tapahtuma huipentuu kello 15 alkavaan otteluun B-poikien SM-sarjassa Cocks vastaan HIFK Helsingistä.

Cocksin B-pojista muutama on päässyt jo pelaamaan edustusjoukkueen mukana ja joukossa on myös ikäluokan maajoukkuepelaajia, joten odotettavissa on varsin kovatasoinen ottelu. Myös kevättä joukkueessa jännitetään, sillä Cocks on saanut järjestettäväkseen B-tyttöjen ja –poikien Final Four tapahtuman Riihimäellä ja siinä vaiheessa olisi suotavaa olla neljän parhaan joukossa.

Jukka Ranta

Käsipalloa Lopella 1.2.2014

Riihimäen Cocks B-pojat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset