KyIF hakee toiminnanjohtajaa

Kyrkslätt IF on kirkkonummelainen urheiluseura, jonka käsipallojaosto järjestää käsipallotoimintaa Kirkkonummen alueella. Seurassa on tällä hetkellä 20 käsipallon juniorijoukkuetta (tyttöjä ja poikia) sekä aikuisten edustusjoukkueet, yhteensä noin 300 aktiivista urheilijaa. Toiminta on kasvanut viime vuosina vahvasti etenkin juniori-ikäluokissa ja tavoitteenamme on pelata maan korkeimmassa sarjassa sekä nais- että miessarjoissa. Panostamme jatkossakin koulutukseen, toiminnan kehittämiseen ja siihen haemme nyt päätoimista toiminnanjohtajaa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu seuran käsipallon junioritoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen: pelaajamäärän kasvattaminen, lajiesittelyt kouluissa, junioritoiminnan laadun kehittäminen yhdessä seurajohdon ja muiden valmentajien kanssa, seuran valmennuslinjan kehitys, ohjaajien ja valmentajien koulutus, organisaation kehittäminen sekä ohjaus- ja valmennustehtävät. Teemme yhdessä Sinun kanssasi tarkemman suunnitelman siitä, mitkä tehtävät kuuluvat toimeen. Tavoitteena on aloittaa työt alkusyksystä 2014.
Hakijalta edellytämme intohimoa ja motivaatiota juniorikäsipallon kehittämiseen, lajituntemusta, organisointikykyä, hyvää kommunikointikykyä sekä halua kehittyä ja kouluttautua. Lisäksi edellytämme joustavuutta työajoissa.

Katsomme eduksi valmentaja- ja ohjaajakokemuksen sekä kaksikielisyyden (suomi sekä ruotsi).

Jos haluat osaamisellasi kehittää käsipalloa Kirkkonummella, ota yhteyttä;
Tomas Mecklin
Valmentaja/Tränare
+358 40 557 5512
mecca.mecklin@gmail.com

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset