Kesätiimin viikko 35

Kesäharjoittelukauden loppu häämöttää ja uusi pelikausi sen kun lähestyy!

Jessika Gammals

Maanantaina oli ensin pallotreenit, missä jatkettiin hyökkäyspään hiomista. Sen jälkeen oli puntti, missä teimme leveää penkkiä, syvää kyykkyä, saksihyppyjä ja ”penkiltä hyppy alas ja sitten ylös seuraavalle penkille”. Toistot olivat 5×5, ja räjähtäviä.

Tiistaina oli aamutreenit. Pelasimme erilaisia pikkupelejä alussa. Teimme myös pari testiä. Testasimme ponnistusta ja ketteryyttä. Teimme myös erilaisia fyssa liikkeitä.

Keskiviikkona oli seuraavat aamutreenit. Ensin testasimme liikkuvuutta. Sen jälkeen oli taas vähän fyssaa ja erillaisia pelejä. Iltapäivällä oli seuraavat pallotreenit, jotka jatkoivat samaa mallia kuten ennen eli olivat hyökkäys painoitteisia. Puntissa oli sama ohjelma kuten maanantaina.

Torstaina olin matkalla koulun kanssa perjantaihin asti. Mutta aamulla ennen koulua ehdin tehdä vähän vahvistavia liikkeitä.

Sitten iskikin sen verran kova flunssa, että en pystynyt treenaamaan koko viikonloppuna…

Anu Pihlström

Nyt ollaan jo arjessa. Oman treeniajan löytäminen alkaa tuntuma jo työltä ja kaikki muutkin asiat painavat päälle. Vaikka kuinka hehkuttaa, että työ on ihanaa ja sitä rakastaa ja että kuka nyt lomaa kaipaa, olo on aika voimaton tässä arjessa.

MISTÄ KAIVAA AIKA HARJOITTELULLE?

Tiistaista tuli sitten oikea urheilupäivä. Aloittelin aamulla golftunnilla. Piristävä uusi harrastus, johon mulla ei todennäköisesti ole ainakaan viiteen vuoteen aikaa, mutta tuntuu hyvältä, kunhan saisin pelioikeuden kurssin jälkeen, tätäkin pitäisi käydä harjoittelemassa. Toisaalta, on aika tyhjentävää keskittyä vain palloon ja reikään ja lyödä. Swingi oli koihdillaan, pallo lensi ja chippauksia harjoiteltiin, tietenkin yllätti ukkonen ja sade mutta sen tunnin kerkesin mätkiä menemään.

P.S. kaikki golffarit, mun kanssa ei kandee pelata, tarviin jatkuvaa keskustelua, mä en rentoudu, jos en saa puhua ja kiljaisen ilosta onnistuessani, vaikkakin toivottavia kiljaisuja golfin vakavaan maailmaan, koska on hyvä iloita mieluummin onnistumisista kuin kiroilla epäonnistumisia.

Anu selfie Sitten pariksi timmaksi töihin ja siitä salille.

Voi saamari kyykkääminen on ihanaa…. reidet huutaa leipää ja naama vääntyy irvistykselle ja se tunne kun saa sen nostettua räjähtävästi. Tää ohjelma on nerokas.

Illalla oli sitten vielä pallohallia, tällä hetkellä juostaan paljon ja hiki virtaa. Ainut miinus on, että juoksemisen palautukset ovat todella pitkiä kun harjoituksissa alkaa olla 30 pelaajaa…

Torstaina oli seuraava pallohalli, koska rakas sponsorimme PINK PEWTER (eli minä) ei ole saanut vielä palloja tietyltä taholta ja jos joku näkis pallomme nauraisi.

Mutta kyllä niillä heittää ja samalla saa käden täyteen jotain nahan jämiä tai pölyä, tai no pallo on muuten vain soikea. Venatkaa vaan veskarit kun saadaan KUNNON pallot, joka heitto on maalissa. 😉 (ihan kuin ne välineet jotenkin ratkaisisivat) mutta jos on huono päivä mukavaa syyttää jotain elotonta, koska vikahan ei koskaan ole pelaajassa itsessään 😀

Harjoituksissa tehtiin paljon työtä kuntopallolla ja heiteltiin ja pelattiin, ehkä edelleen positiivinen ongelma on harjoituskävijämäärässä. Yli 20 pelaajaa harjoituksissa tarkoittaa odottamista ja jonossa seisomista..

Perjantai oli sitten ylläripäivä, eli Cheek. Tämä menee kyllä minusta urheilusta, koska hyppiminen kaksi tuntia keikalla on jonkin sortin urheilua, ja kun siihen lisää vielä kaverien olalle nostoa saa sen voimatreeninkin. Eihän mun sinne pitänyt mennä, mutta kun saatiin kuin saatiinkin liput niin mähän menin, takakaarteessa upeassa seurassa HUIGEE keikka!

Anu Cheekin keikalla
Lauantaina oli sitten uusinta, kuka nyt ei haluaisi mennä uudestaan, jos kerran pääsee ja lähelle. Nyt sitten oikeasti näin keikan ja taas sateessa hyppiminen ja huutaminen ja laulaminen. Cmoon kai tääkin lasketaan harjoitteluksi. Upeassa seurassa kaatosateessa jorailu ja hyppiminen, TÄMÄ ON NIIN HYÖTYLIIKUNTAA ja hey, TIMANTIT ON IKUISIAAA…

Henri Auer

Maanantai, joukkueharjoitus:
2h käsipalloa.

Tiistai, joukkueharjoitus:
2h käsipalloa.

Keskiviikko, omatoiminen harjoitus:
Lämmittely 5min pyöräily
Vauhtipunnerrus 3×6
Vauhtipunnerrus hypyllä 3×6
Tempausvala 4×6
Selät 4×4
Rinnalleveto 5×4
Romanialainen 4×8
Goodmorning 4×8
Hartiakierto seisten 3×8
Selänojennus 3×15.

Joukkueharjoitus, 2h käsipalloa.

Torstai, omatoiminen harjoitus:

Lämmittely 5min pyöräily
Jalkakyykky 1×8, 1×6, 4×4

Penkkipunnerrus 4×8 + punnerrukset joka sarjan päälle
Leuanveto 4xmax
Vinopenkki 4×6
Soutu seisten 4×8
Ylätalja 4×8
TRX & vatsat 15min

Joukkueharjoitus, käsipalloa 2h.

Perjantai, omatoiminen harjoitus:
Lämmittely pyörällä 5min
Työntö 4×6
Tempausvala 4×6
Jalkakyykky 4×6
Rinnalleveto 4×4
Askelkyykky tangolla, suorin käsin 4×8
Leuanveto 4x max.

Lauantai ja sunnuntai
Ei treenejä.

Johanna Hilli

Tällä viikolla meillä oli vain kolmet treenit joukkueen kanssa. Eli aika paljon omatoimista treeniä nyt ennen kuin koulu alkaa.

Maanantaina aloitin 30 minuutin aamulenkillä. Illalla meillä oli harjoitusottelu Skövdeä vastaan. Hyvä peli meiltä vaikka hävisimmekin kahdeksalla maalilla.

Tiistaina tein Tabata-treenin kotona, tein eri vatsoja, kyykkyjä, hyppyjä sekä punnerruksia.
Illalla viikon ainoa pallotreeni, pelasimme taas pikku pelejä ja harjoittelimme hyökkäyspäätä.

Keskiviikkona pidin lepopäivän. Kävin 45 minuutin kävelyllä.

Torstaina kävin puntilla:
-kyykky
-vatsat
-hauis
-olkapäät
-takareidet

Venyttelin kunnolla sen jälkeen.

Illalla meillä oli harjoitusottelu Kroppsia vastaan. Ensimmäinen vastustaja joka pelaa samassa sarjassa, ja sitä paitsi pelaamme ensimmäisen sarjaottelun niitä vastaan kuukauden kuluttua. Voitimme tällä kertaa 12 maalilla.

Perjantaina kävimme Spinning ja Crossfit-tunnilla joukkueen kanssa, vaihtelu virkistää!

Lauantaina kävin puntilla. Pyöräilin 30 minuuttia ja tein aika kovan jalkaohjeman. Takareidet, etureidet sekä pohkeet. Lopuksi vähän vatsalihasharjoituksia.

Sunnuntaina juoksin laskettelumäkeä ylös. Puoliväliin viisi kertaa ja sen jälkeen alhaalta ylös kerran.

Wilhelm Hammarberg

Kuntoutus Fysion ohjauksessa jatkuu, kuviot samat kuin viime viikollakin.

Christoffer Eneberg

Las Vegas

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset