Kesätiimin viikko 36

Vihoviimeinen kesätreeniviikko on nyt takana ja Kesätiimin käsipallokausi on valmis alkamaan toden teolla. Ensi viikolla vielä jokaisen yhteenveto menneestä kesästä, odotukset tulevaan kauteen sekä vinkit harjoitteluun.

Jessika Gammals

Maanantaina oli ensin pallotreenit ja sen jälkeen puntti. Pallotreeneissä harjoiteltiin hyökkäystä ja erillaisia ajoja. Puntissa teimme räjähtäviä sarjoja, liikkeinä oli leveä penkki, syväkyykky, saksihypyt, kapea penkki ja penkiltä hyppy alas ja sieltä heti hyppy seuraavalle penkille. Toistojen määrä oli 5×5.

Tiistaina oli aamutreenit. Teimme fyssaa ja harjoiteltiin jalkatyöskentelyä erillaisilla peleillä.

Keskiviikon aamutreenit olivat samankaltaiset kuten tiistaina. Illalla meillä oli harjoituspeli Siuntion naisia vastaan Pirkkolassa. Peli meni hyvin ja saimme selville mitkä asiat toimii ja mitkä ei. Pelin lopputulos oli 40-30. Oli erittäin hauskaa päästä pelaamaan taas!

Torstaina oli joukkueen kanssa taas kuntonyrkkeilyä. Lyönnit alkavat jopa sujua entistäkin paremmin!

Perjantaina aamutreeneissä teimme erillaisia fyssa liikkeitä, harjoiteltiin liikettä maalia kohtaan ja lopuksi pelasimme vielä erillaisia pelejä.

Lauantaina oli lepopäivä.

Sunnuntaina tein kuntopiiriä, ja ennaltaehkäiseviä liikkeitä.

Christoffer Eneberg

Nyt on lomat lomailtu ja paluu arkeen on edessä. Loistavan matkan jälkeen on hyvää lähteä treenaamaan kovaa taas käsipallokentällä.

Kovinkaan paljon ei tullut harjoiteltua reissun aikana, mutta jonkin verran ylläpitävää treeniä tuli tehtyä. Muutaman kerran tein noin 5 tunnin pyöräilysessiot ja parin tunnin lenkit. Tosin pitää muistaa että ne tehtiin enemmän ”turisti”mielessä, eli kamera mukaan ja kiertämään kaupunkia. Muutaman kerran tuli myös käyty salilla, periaatteessa silloin kun hotellissa semmoinen löytyi.

Enköhän ole jollain tavalla saanut säilytettyä kuntotasoa jotta ei ihan nollista tarvitse lähteä valmistautumaan kauteen. Eipä siis muuta kuin innolla klibbaa sormenpäille ja iskuja ottamaan!

Johanna Hilli

Maanantaina kävin puntilla:
– ojentaja
– hauis
– syväkyykky
– maastaveto
– työntö.

Illalla meillä oli kahden tunnin treenit, ensin 45 min intervalleja ja kaksi eri hyppyrataa. Sen jälkeen 1,15 tunnin pallotreenit.

Tiistaina meillä oli kahden tunnin treenit, ensin eri keskivartaloharjoituksia ja sen jälkeen pallotreenit. Juostiin taas paljon nopeita ja pelattiin lopuksi.

Keskiviikkona teimme maksimi testit. Tänään oli vuorossa ainoastaan penkki sekä leuat. Olin parantanut tulostani molemmissa kesän aikana eli olin tyytyväinen! Sen jälkeen harjoittelin vähän rinnallevetotekniikkaa.

Torstai aamupäivällä kävin punttisalilla. Pyöräilin ensin 20 min ja sen jälkeen tein eri harjoituksia yläkropalle. Illalla oli ensin vuorossa eri vahvistavia harjoituksia polville ja sen jälkeen puolentoista tunnin pallotreenit.

Perjantaina kävin puntilla. Pyöräilin 30 min.
– syväkyykky
– askelkyykky
– saksihypyt
– pohkeet
– jännehypyt

Lauantaina ja sunnuntaina kärsin kurkkukivusta. Siksi lepäsin ja kävin ainoastaan kävelyllä.

Anu Pihlström

Kesä ohi, arki palannut ja viimeistä viedään, ennen loppuraporttia.

Treenaaminen on ollut nyt joukkueen varassa, joten palloa on ollut kolme kertaa viikossa. Koska töissäkin on niin paljon hommia ja lasten harrastukset vievät ison palan meidän kakusta, aika alkaa olla todella kortilla. Jopa hippusen masentavaa, kun ei kerkeä treenata niin paljon kuin ehkä pitäisi/haluaisi. Harjoituksissa aletaan pikkuhiljaa hioa joukkuepeliä ja hakemaan sitä ”meidän”-peliä. Edessä on vielä treenileiri Tallinnassa ja sitten olemmekin jo lähellä ensimmäisiä pelejä.

Jännittää…

Henri Auer

Maanantai:
Joukkueharjoitus 1,5h kuntopiiri

Tiistai:
2h käsipalloa

Keskiviikko:
Salilla
4×6 pystypunnerrukset
4×6 tempausvala
Rinnalleveto 4×4, 3×3, 2×2
leuanveto 4xmax

2h käsipalloa

Torstai:
Salilla selät, jalkakyykky, penkkipunnerrus, hartiakierto. Illalla joukkueharjoitus, käsipalloa 2h

Perjantai:
Joukkueharjoitus, käsipalloa 2h

Lauantai vapaa.

Sunnuntai:
Norjan cupin ottelu St Halvardia vastaan, voitettiin!

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset