Kesätiimin viikko 30

Heinäkuu lähenee loppua mutta Kesätiimi puskee kohti kauden alkua!

Sami Karhunen

Maanantaina juostiin vetoja aika paljon, en tarkkaa määrää muista mutta paljon, sitten vähä fudista ja lopuks parin kanssa kuntopiiriä, 4×15 jokasta, punnerukset (pari pitää jalat ilmassa) vatsat (toinen työntää parin jalat maata kohden) ja kyykyt pari reppuselässä.

Tiistaina vedettiin intervalleja Riksun pururadalla 4 kierrosta, jonka jälkeen 2×10 sarjaa ylämäkivetoja, ehkä noin 40m. Sitten fudista ja kuntopiiriä.

Torstaina aikalailla sama setti, intervallit 5 kertaa, ja tasasella maastolla vetoja 10 kertaa sillai että aina hölkättiin kiihtyvästi toiselle viivalle (matkaa ehkä 50m) ja sieltä veto takaisin alkuviivalle. Sitten fudista ja pienimuotoinen viesti, juostiin pari reppuselässä jotain 20 m vetoja 5 kertaa.

Ens viikko on vika viikko ulkona, ja sit pääsee sisälle, vaikka jo viime viikolla taisin väärin infota.

Miro Korja

Kävelyä sateessa ja välillä jopa auringossa on nyt kertynyt noin 520 km. Kyllä tässä taitaa kilometrejä kenkiin kertyä ja lyöntejä myöskin. Voisi katsoa jossain kohtaan että kuinka monta lyöntiä on tullut tehtyä tämän viikkorapsailun yhteydessä..

Viimeinen viikko ennen Venäjän reissua. Siitä saa sitten kirjoitella vähän enemmän ja ei ainakaan tule golfin peluuta siellä harrastettua. Joten sen ihmeemmin, niin käydään viikon suoritukset läpi:

Ma: Kierros golfia Tapiolan kentällä.

Ti: Selkä meni edellisenä iltana jumiin, joten kehonhuoltoa ja hieronnassa käynti. Kevyt kierros golfia Master golfin kentällä, tunnustellen mitä kroppa tykkää pelistä.

Ke: Viikkokilpailu Peuramaalla ja sen jälkeen Esport Areenassa Kesäliigan sähly ottelu. Fiilis oli kuin olisi pesukoneeseen joutunut. Sarjan pitäisi olla aloittelijoille, mutta kyllä pojat ihan kunnolla pyöritti peliä.. 🙂 Sählyssä juoksentelu teki kyllä hyvää selälle.

To: Linna golfissa oli GolfKesän osakilpailu missä pelasin kesän yhden parhaimmista kierroksista. Eli 72 lyöntiä ja kotiintuomisina oli Shootout paikka mikä pelataan 5.9 Tapiolassa mistä on mahdollisuus voittaa matka Abu Dhabiin.. 🙂

Miro Korja, Linna Golf

Pe: Jätemäen rappuset tuli ekaa kertaa sitten aktiiviuran jälkeen käytyä juoksentelemassa. Tunnin treenit mäessä kävellen, juosten ja hapottaen jalat. Tämän jälkeen vielä iltakierros Hirsalan kentällä.

Miro Korja, Lakisto

La: Vuorossa taas Players Tourin osakilpailu. Tällä kertaa kisat pelattiin Lakiston kentällä.

Su: Aamusta aikaisin herätys, kaverin auton kyytiin ja nokka kohti Kotkan Kymen golfia. Vettä tuli koko kierroksen ajan, ja kun kierros oli loppu, niin silloin taukosi sade myöskin. Noin märkää keliä en muista että hetkeen olisi ollut. Illalla saunassa käynti ja pitkät venyttelyt.

Nyt pitää käyttää aikaa hyödyksi kun pystyy pelaamaan, viikon päästä kun reissu koittaa niin tulee pitkä tauko.. 🙂
Koittakaa kaikki nauttia niistä hetkistä kun aurinko paistaa ja on kaunis sää!

Aino Pietiläinen

Alkuviikosta olin flunssassa, joten en käynyt treeneissä.

Keskiviikkona menin kuitenkin jo salille. Ohjelmassa oli maastanosto 3×8, olkapäiden nosto tangolla 3×10, kyykkyjä painoilla 3×12, askelkyykkyjä painoilla 3×12, erilaisia vatsa- ja selkälihaksia 3×15 kumpaakin.

Torstaina pidin vapaapäivän.

Perjantaina olin mummolassa, missä ei ollut lähelläkään salia, joten tein sitten itse omaa kuntopiiriä. Vatsa- ja selkälihaksia tein molempia 4×20, sekä erilaisia punneruksia 4×15.

Lauantaina tein intervallitreeniä. Aloitimme burbies-tabatalla, missä tehdään punnerus ja hyppy peräkkäin, 8x20s. Sen perään 10x40m spurtteja. Seuraavaksi tein 12×4 polvennostohyppyjä, sekä kyykkyhyppyjä. Sitten oli vuorossa 8x400m, juoksujen välissä oli noin minuutin tauko. Sitten viimeisenä vielä erilaisia punneruksia 4×15.

Sunnuntaina kävin noin 40min lenkillä.

Olli-Pekka Korpimäki

Tästä viikosta ei ole hirveästi mainittavaa, meni vähällä treenillä, alkuviikosta oli niska/selkä vielä jumissa, vaikka hieronta vähän auttoi. Sitten tuli vähän mökkeiltyä ja lomailtua. Pari lenkkiä ja yks punttisali mahtui kumminkin kalenteriin. Lenkit semmosia 40min rauhallisia ja puntilla koko kroppa läpi pienillä painoilla. Kohta paluu arkeen, vikat päivät Suomessa edessä, sitten alkaa kovemmat treenit taas.

Lotta Kulju

Maanantai: Viikko alkoi intervalli- eli vetojuoksuilla aamulla.
5×3 min. (1 min. lepo), 3×2 min (30 sek. lepo) ja 3×1 min. (20 sek. lepo).
Illalla Punttis, fokusointi kädet ja olkapää.

Tiistai: Punttis aamulla. Paljon jalka ja vatsa liikkeitä.
Illalla viikon pitkä lenkki 12,12 km. 1 h 12 min 05 sek 🙂

Keskiviikko: Punttis 1,5 tuntia missä fokus olkapäät, TRX ja eri hyppyyhdistelmiä sekä lattiatasolla että korokkeesta.

Torstai: lepo

Perjantai ja lauantai: Punttis-sessiot missä perjantaina kädet+olkapäät ja vatsa ja lauantaina jalat

Sunnuntai: Punttis 1,5 h.
Illalla spinning 40 min. 16,02 km ja lopuksi pitkiä venytyksiä ca. 30 min.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset