Kesätiimin viikko 31

Reissaamista, fysiikka- ja kuntotreeniä! Miron kesän kohokohta, ensi viikolla alkavat nuorten MM-kisat Venäjällä, lähenee.

Sami Karhunen

FB_IMG_1438549229155Vika viikko ulkona ja varmaan kesäreeniviikoista raskain.

Maanantaina juostiin lämmöks eka 3 kierrosta pururataa ja sitten vielä vähän availtiin paikkoja. Sen jälkeen 1x800m, 2x400m, 4x200m ja 8x100m juoksut käytännössä täysiä. Sitten lopuksi venyteltiin.

Tiistaina mentiin Riuttaan ja eka vedettii pikkulenkki ja 4 kierrosta kuntopiirii (vatsa, selkä, punnerrus)x15 ja max leuat. Sitten vähän ylämäkivetoja, kolme kierrosta ja joka kierroksella kaksi mäkeä. Eka mäki oli noin 105 m pitkä, tai no korkea sillä mäessä mentiin enemmän ylöspäin kun eteen. Ja toine mäki noin 120 m pitkä, vähän loivempi.

Sitten lopulta perjantaina päästiin halliin, toki eka pelattiin ulkona fudista noin 30min. Ekoissa hallireeneissä haettiin tuntumaan pallosta ja ylipäätään käsiksestä. Kliban ansiosta sai sormiakin jo teippailla. Lopuks juostiin hallissa vielä 10 min intervallia, 15 sek juoksua, 15 sek palautuminen, salmiakin muotoista aluetta kiertäen.

Viikon treeneistä jäi hyvä fiilis ja halliin siirryin ilomielin.

FB_IMG_1438549226659

Lotta Kulju

kortti-rodos-lotta

Olen ollut koko viikon Kreikassa joten en ole harjoitellut niin paljon, olen enimmäkseen ollut rannalla ja syönyt hyvää kreikkalaista ruokaa… 😎

HIFK EHF-cupissa Portugaliin

Viime kauden SM-hopeajoukkue HIFK osallistuu ainoana suomalaisjoukkueena naisten Euro-cupeihin. Challenge cupin ensimmäiselle kierrokselle arpa heitti vastustajaksi portugalilaisen Colegio de Gaian, joten marraskuussa on edessä matka Euroopan toiselle laidalle.

”Emme tiedä paljon mitään siitä joukkueesta, mutta toinen valmentajamme Anette Tallqvist on pelannut niitä vastaan aikaisemmin ja silloin Neten joukkue hävisi, mutta onhan se aina kivaa lähteä varmare breddgraderiin”, Lotta kertoo.

Miro Korja

Kesä loistaa edelleen poissaolollaan. Silti golfkentällä on tullut vietettyä vaikka ja kuinka paljon.. 🙂 Nyt kävelyä on kertynyt 570km.

Ma: Meillä oli seuraottelu Vuosaari golf vs Peuramaa golf. Kotikenttäetu vei tällä kertaa voiton aika selkeästi. Kävin myös hakemassa varusteet Venäjän reissua varten.

Ti: Peuramaalla oli lähipelitesti jonka jälkeen jatkoin omatoimista harjoittelua. Vielä ennen kotiin lähtöä venyttelyt että kroppa pysyy mukana.

Ke: Viikkokilpailu Peuramaalla. Töissä meni sen verran pitkään ettei juuri muuta ehtinyt tehdä.

To: Töiden jälkeen kevyt hölkkälenkki ja illalla salibandymatsi. Tällä kertaa oli vastustaja yhtä huono kuin me, joten tasaisen mukavaa pelaamista ja saatiin vietyä voitto kotiin.

Pe: Kesän golfin osalta yksi kohokohta, eli klubin mestaruuskilpailut. Näitä pelattiin pe-su. Ensimmäinen kierros oli vahvaa suorittamista, toinen ja kolmas ei vaan saanut tulosta aikaiseksi. Lopputuloksissa olin jaetulla 10:llä sijalla.

La: Toinen kierros mestiksistä. Sen lisäksi myös lähipeliharjoittelua.

Su: Viimeinen kierros mestiksistä. Illalla vielä 30min tiukka lenkki jonka jälkeen pitkät venyttelyt.

Seuraavan viikon blogista tuleekin vähän erilainen. Tiistaina illalla nimittäin lähtee kone kohti Yekaterinburgia missä on alle 19 vuotiaiden MM kisat. Siellä tulee vietettyä seuraavat 17 päivää. Päivän agendoista saatte lukea sitten viikon päästä. Nyt vielä vähän sääntökokeeseen treenaamista ja pakkailut. Mukavaa on päästä isoihin kisoihin tuomaroimaan!

Päästä junnujen MM-kisoihin on yksi tavoite mihin ollaan systemaattisesti tehty töitä tuomaroinnin osalta. Mukavaa että se vihdoin toteutuu! Siitä sitten ylöspäin suuntana.. 🙂

Sopivasti kun itse lähden, niin säätiedotukset kertovat että kesäiset kelit tulevat Suomeen. Toivottavasti Yekaterinburgissa on myös lämmintä.

Aino Pietiläinen

Maanantaina kävin salilla. Liikkeinä oli penkkipunnerrus 4×10, molempien penkkipunnerrus 4x 12, askelkyykkyjä painoilla 4×10, sivuaskelkyykkyjä 4×10, sekä ojentajalihaksia 4×12 ja haiuskääntö 4×10.

Tiistaina juoksin intervalleja 10x200m, sen jälkeen kaksi erilaista tabataa. Ensimmäisessä sarjassa oli tasajalka hyppyjä viivalla edestakaisin, sivuttain, ja molemmilla jaloilla eteenpäin ja sivuttain. Seuraavassa sarjassa oli x-hyppyjä, hiihtohyppyjä, nopeita hiihtohyppyjä, pohjehyppyjä. Sitten punneruksia 4×10.

Keskiviikkona oli sali, jolloin liikkeinä oli samantyyppisiä liikkeitä, kuin viime viikollakin, mutta kierrokset lisääntyivät. Esimerkiksi painot molemmissa käsissä penkkipunneruksia, sekä kyykkyjä painoilla.

Torstaina kävin tunnin lenkillä.

Perjantaina oltiin taas salilla. Liikkeitä oli muun muassa oli punneruksia jalat pallon päällä, sekä kädet pallon päällä, molempia 4×10. Penkkipunneruksia 4×10, sekä paljon ojentajaliikkeitä.

Lauantaina ja sunnuntaina oli vapaapäivä.

Olli-Pekka Korpimäki

Vika viikko lomaa takana ja ens viikolla alkaa joukkueen kanssa reenit. Tälle viikolle mahtu pari kovaa punttia max painoilla, pari juoksulenkkiä ja pari pyörälenkkiä.

Pahoittelen taas lyhyttä juttua, lupaan että ens viikolla tulee enemmän. Autolla matkustellaan pari päivää tässä nyt kotiin Haugesundiin, tämä teksti syntyi Norjan ja Ruotsin rajalla. 🙂

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset