Päivä 2, Grani BP, Praha

Tämä päivä alkoikin aikaisin ja ottelut päättyivät ”ihmisten aikoihin”, joten raporttikin tulee jo nyt.

Allekirjoittanut on matkannut mukana kaksi päivää kohtalaisessa kuumeessa, pienessä ”pilvessä”, mutta pakko oli päästä katsomaan poikien matseja. Ekat eväät, joku voisi niitä aamiaiseksi kutsua, syötiin metromatkalla turnauksen päähalliin, Podvinny Mlyhin.  Tämä on puhtaasti käsi- ja salibandyareena hyvillä katsomopaikoilla, ilmeisesti ei kovin vanhakaan. Lisäksi ihan lähellä on O2 areena jossa Lev Praha pelaa KHL-finaaleja.

Sää oli parantunut eilisestä tihkusateesta auringonpaisteiseen aamuun.

Vastassa meitä kl 8.15 oli saksalainen joukkue, jossa oli muutama yksilöosaaja ja he pitivätkin meitä piinassa ekan puoliajan. Toisella jaksolla poikamme ryhdistäytyivät ja jokainen onnistui. Tulos 18-13. Tässä vaiheessa tuli eka jobinposti, kun yksi pojistamme astui vastustajan jalan päälle ja nyrjäytti nilkkansa, seurauksena sairaalareissu ja kunnon vanhanajan kipsi + kainalosauvat……

Ottelun jälkeen piti pojille saada energiaa ja huoltojoukot olivatkin hakeneet syötävää hallille.

Odotusaika seuraavaan matsiin 2, 5 h. Tässä vaiheessa alkoi jo  hiipiä mieleen pieni mahdollisuus selviytyä A-peleihin. Voittaessamme seuraavan ottelun paikka olisi selvä, koska muut joukkueetkaan eivät olleet pelanneet ristiin.

 

Keskipäivällä vastaan asettui tsekkiläinen HK Banik Most, joka oli pelannut tasaisia matseja tähän asti. Peli oli taas hapuilevaa meiltä , mutta ei tehty kuitenkaan mitään ”turhia” virheitä. Toisella puoliajalla pelasimme taas järkevästi kummassakin päässä ja veimme ottelun lopuksi 14 -8. Tämän jälkeen A-pelipaikka oli selviö, enää oli kyse tulisimmeko toiseksi vai kolmanneksi .

Tämän vuorossa oli taas, yllätys yllätys, syöminen. Läheisessä kauppakeskuksessa oli paikka, jossa kaikki kävivät syömässä.

Viimeisenä tänään pelasimme ruotsalaista HK Ankaret vastaan. Mahtoiko pojilla jo puuttua keskittymistä vai mikä painoi, mutta hävisimme ottelun 13 – 19. Pelaamalla kuten aikaisemmissa otteluissa olisimme hyvinkin voineet voittaa.

Järjestäjäorganisaatio ei ole vielä (kl 18) saanut kaikkia ottelutuloksia sisään, mutta elämme uskossa että päädyimme kolmansiksi ja meillä on huomenna eka ottelu kl 12.55 jossain esikaupunkialueella. Sarjasysteemin johdosta saamme pelata ainakin kaksi ottelua vielä.

Lisää huomenna !

Markus

 

 

 

Tuoreimmat jutut