Ljubomir Vranjes vierailee nuorten käsipalloleirillä

Helsinki Handball Camp 2014 saa vieraakseen ruotsalaisen tähtivalmentajan kun käsipallo-ikoni Ljubomir Vranjes tulee Suomeen 2.–5. kesäkuuta!


HHC2014_620_280Drumsö Idrottskamrater Dicken rf i järjestää yhteistyössä Master Coach ja Åbo IFK:n päävalmentajan Ulf Anderssonin kanssa käsipalloleirin 2.–5. kesäkuuta Ruskeasuon palloiluhallissa. Leiri on tarkoitettu vuonna 99-03 syntyneille junioreille.

HHC 2014-leirin järjestäjät ovat onnistuneet miltei mahdottomassa tehtävässä Ljubomir Vranjesin lupauduttua mukaan valmentajaksi leirille.

Ljubomir Vranjes on entinen Ruotsin maajoukkueen huippupelaaja, joka oli mukana joukkueen dominoidessa maajoukkuekäsipalloa 90-luvulla. Nykyisin päävalmentajana toimiva Vranjes saapuu leirille suoraan Kölnistä, jossa hänen luotsaama saksalainen seurajoukkueensa SG Flensburg-Handewitt pelaa käsipallon seurajoukkueiden arvostetuimman sarjan Champions Leaguen Final Four-turnausta 31.5. – 1.6!

Huippuvalmentaja valmentaa leirillä noin 130 junioria, eri suomalaisista seuroista, ja markkinoi samalla uutta kehittämäänsä laadukasta käsipalloa.

”Olen useamman vuoden ajan miettinyt että olisi hyvä saada käsipallo hyvillä ominaisuuksilla niin että lapset ja nuoret voivat aloittaa uransa parhaalla mahdollisella tavalla” sanoo Ljubomir Vranjes.

”Tuntui täysin luonnolliselta varata muutama päivä Helsingissä ja markkinoida uutta palloa. Samalla minulla on mahdollisuus ottaa osaa siihen hyvään kehitystyöhön jotta Dicken ja Ulf Andersson tekee suomalaisen nuorisokäsipallon hyväksi” Vranjes jatkaa.

”Se että onnistuimme saamaan tällaisen ison käsipalloprofiilin vierailemaan meidän leirillä joka järjestetään vasta toista kertaa, on meille erittäin tärkeä ja hieno asia” sanoo leiristä vastaava Dickenin urheilutoimenjohtaja Johan Öller.

Ljubomir Vranjesin ohjelma:

Maanantai 2.6
17.30 – 21:00 Pirkkola, Vranjes valmentaa Dickenin naisten ja miesten joukkueita
Tiistai 3.6
08.30 – 17.00 Ruskeasuo, Vranjes valmentaa Helsinki Handball Campin pelaajia
Keskiviikko 4.6
08.30 – 17.00 Ruskeasuo, Vranjes valmentaa Helsinki Handball Campin pelaajia

Lisätietoja:

Leirin johtaja Johan Öller 044-9449849, sportchef@dicken.fi
Leirin päävalmentaja Ulf Andersson 040-341 2352, ulfmax@hotmail.com

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset