Kesätiimin viikko 25

Ida Väyrynen

Maanantai
A-tyttöjen painimatto treeni 1,5 tuntia, teemana vatsalihakset.
(Sama treeni kuin viime viikolla mutta kovemmalla temmolla)

Keskiviikko
A-tyttöjen painimatto treeni 1,5 tuntia, teemana jalat. Teimme taas kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, päälläseisontaa, käsilläseisontaa jne. kuten aiemmissa painimattotreeneissä. Mutta tällä kertaa saimme myös painia oikein kunnolla, pystypainia ja sumopainia.

Torstai

Vinkki

Käytän lenkkeillessäni tosi kätevää ”Sports Tracker”-sovellusta. Siihen saa näkyville matkan pituuden, keston, keskinopeuden, keskivauhdin, maksiminopeuden, kulutuksen jne. Tällä appilla saa kaikki juoksulenkit yhteen ja samaan paikkaan talteen ja näin voi myös vertailla miten juoksu kehittyy!

8 kilometrin lenkki, polvijumppa ja tabata. Polvijumppaan kuuluu paljon liikkeitä reisille ja pakaroille, mm. pakaran nosto, varvaskävely, sivulankku, takalankku (makaat selällä, nostat pepun lattiasta ja pidät itseäsi ylhäällä yläselän ja jalkojen varassa).

Teen polvijumppaa kuntouttaakseni polvea joka meni sijoiltaan toukokuussa. Jumppa on tärkeä polvenkuntoutusmuoto. Valitettavasti en tee tätä jumppaa kauhean ahkerasti joten polvijumpan osalta minulla on todella paljon skarpattavaa..

Lauantai
5,5 km rauhallinen lenkki mökillä + venyttelyt.

Sunnuntai
5,5 km kovatempoinen lenkki + venyttelyt.

Topias Laine

Maanantai
Crossfit: Kävimme läpi tempaisun tekniikkaa ja teimme paljon liikkuuvuusharjoitteita, erilaisia kyykkyjä ja olkapäitä avaavia harjoitteita. Treeninä oli 15 minuutin AMRAP: 5 tempausta, 10 punnerrusta ja 15 box jumpia (80 cm laatikon päälle)

Tiistai ja keskiviikko
24 km pyöräilyintervalli

Torstai
Harjoittelimme keskivartalon hallintaa leuanvetotangolla ja kippileukoja.
Treeninä 20 min AMRAP: 5 bodyrow (otetaan renkaista kiinni ja jalat venytetään eteen, jotta ollaan mahdollisimman paljon vaakatasossa), 10 punnerrusta ja 15 ilmakyykkyä (kyykky pohjaan asti ja ylös).

Perjantai-sunnuntai
Juhannuksen viettoa mökillä.

Oscar Kihlstedt

Harjoitusviikko meni todella hyvin, viikko alkoi hieman väsyneesti mutta pääsin siitä huolimatta nopeasti harjoitusrytmiin.

Lauantain ja sunnuntain pidin vapaata koska ajoin kotiin Suomeen neljän viikon lomalle. Tai lomalle ja lomalle.. harjoituksia vedän käytännössä päivittäin, mutta saan olla kotona perheen kanssa, moikata kavereita ja kerätä energiaa varastoon.

Viikon 25 harjoitusohjelma:
Maanantai 07:00-08:00 20 minuutin lämmittely + vammoja ehkäisevät harjoitteet
15:30-17:00 30 min pyöräilyä + tunti voimaa
Tiistai Venyttelyt n. tunti
Keskiviikko Testipäivä: 3000 metrin juoksu, penkki, rinnalleveto, kyykky, laatikkohypyt ja leuanveto. Olin mukana vain 3000 metrin juoksussa, jossa aika 10:55. Sen jälkeen vedin voimaharjoitteluna jalat ja päälle venyttelyt.
Torstai 17:15-19:15 Voima- ja jalkatyö-/koordinaatioharjoitus kuminauha vatsan ympärillä vastuksena + lenkki 45 min.
Perjantai 07:00-08:45 Vammojenehkäisyharjoitteet + 4×4 minuutin juoksuintervallit radalla
Lauantai-sunnuntai Ei harjoituksia, paitsi hieman olkapään kuntoutusta
Olen lomalla, palaan pian :)

Olen lomalla, palaan pian 🙂

Alexandra Roos

Terveisiä!

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset