Kesätiimin viikko 32

Kesätiimin jännittävin tapahtuma oli ehdottomasti Chriden häät. Klibba.com ja koko Kesätiimi onnittelee hääparia Christoffer & Sofia! Norjan suunnalta kuului viikon toinen suuri uutinen kun Henri teki sopimuksen Elverumin kanssa ja siirtyy Ruotsista Norjaan.

Jessika Gammals

Maanantaina oli spurttitreenit. Spurtit olivat 30 m pitkät. Joka toiston jälkeen tehtiin erilaisia liikkeitä kuntopallon kanssa, jotka kestivät noin 2 minuuttia. Sen jälkeen oli maksimi puntti. Liikkeet olivat samat kuten ennen, eli leveä penkki, taputuspunnerus, kapea penkki, siivekket, kyykky, kyykkyhypyt, askelkyykky, saksihypyt, rinnalleveto ja pohjehypyt. Toistot olivat 4×4.

Tiistaina oli aivan uudenlainen treeni, kun menimme koko joukkueen kanssa kuntonyrkkeilemään. Oli erittäin hauskaa, mutta samalla rankkaa, hikistä oli!

Keskiviikkona oli loikka treenit. Yhdistettiin loikat erilaisiin fintteihin. Hyppyjen jälkeen teimme saman punttiohjelman kuten maanantaina.

Torstaina oli mäkitreenit. Tällä kertaa vähän eri aikaan päivästä, kun juokseminen alkoi jo klo. 7.30 aamulla. 5×2 vetoa, eli kaksi noin minuutin pitkät vedot peräkkäin ja sitten pidempi tauko. Vaikka oli aikaisin aamulla niin tuntui hyvältä kun ilma oli raikkaampi kuin illalla ja vedot tehty jo ennen klo. 9.00 aamulla.
Iltapäivällä lähdin sitten Dickenin juniori leirille Pajulahteen valmentajana.

Perjantaina oli aamulenkki ja iltapäivällä olin mukana sekä valmentamassa että treenaamassa vanhimman ryhmän kanssa beach treeneissä.

Lauantaina menin punttikseen missä tein 4×8 sarjoja. Keskityin yläkroppaan koska aikaa ei ollut paljon…

Sunnuntaina oli rauhallisempi päivä treenien suhteen. Tulimme kotiin Pajulahdesta ja illalla tein polville ja nilkoille vahvistavia liikkeitä.

Henri Auer

Maanantain 6,5 km lenkki.
Tiistaina 6,5 km lenkki + 20 min kuntopiiri.
Keskiviikkona 5km lenkki ja mäkijuoksuna 10×50 metrin intervallit.
Torstaina 45 min lenkki.
Perjantaina kuntopiiri.
Viikonloppu lepoa.

Muutin Norjaan yhdessä tyttöystäväni kanssa, ja muuton takia meni muutama harjoituspäivä kuten meni. Nyt olen Elverumissa jossa aloitan taas harjoitukset joukkueen kanssa. Saa nähdä pääsenkö pelaamaan ensi kaudella, toivon mukaan minulle löytyy paikka vaikka siirto tapahtuikin varsin myöhään. Pitää harjoituksissa näyttää mihin pystyn 🙂

Auer er tillbake i Elverum

Christoffer Eneberg

Olen ollut vähän nettipimennossa nyt kun ollaan lennetty tänne Jenkkeihin, mutta nyt ollaan vihdoinkin perillä San Fransiscossa. Yritän lähettää jotain pieniä juttuja matkan varrelta, mutta katotaan nyt missä me liikutaan… 🙂

Viimeinen viikko ennen kauan odotettua lomaa meni harjoituksellisesti aika penkin alle, mutta muuten oli elämäni parhaita viikkoja. Ehdin kuitenkin käydä tunnin rullaluistelulenkillä maanantaina ja tiistaina, mutta sen jälkeen hääjärjestelyt vei kaiken ajan. Kaikki järjestyi kuitenkin sopivasti lauantaiksi ja saatiin nauttia mahtavasta päivästä ja illalla päästiin vielä hikoilemaan oikein kunnolla tanssilattialla, voisi melkein laskea treeniksi ;).

Seuraavaksi vuorossa on melkein kuukauden verran reissaamista USA:ssa, joten katsotaan miten ehdin lähetellä kuulumisia.

Johanna Hilli

Maanantaina saavuin Tukholmaan ja matka kohti Skövdeä kohti. Illalla oli heti treenit uuden joukkueen kanssa. Ensin olimme ulkona ja teimme eri tavata harjoituksia. Sen jälkeen siirryimme sisään treenaamaan käsipalloa, paljon heittoja ja neljä vastaan neljä sekä viisi vastaan viisi pelejä. Hyvät ensimmäiset treenit.

Tiistaina ennen pallovuoroa teimme keskivartaloharjoituksia puoli tuntia ja sitten taas paljon nopea tempoista käsipalloa.

Keskiviikkona kävin punttisalilla, siellä tein eri harjoituksia olkapäille sekä jaloille ja juoksin noin 15 min.

Torstai aamupäivällä kävelin 10 km. Illalla treenit, teimme ”knäkontroll” harjoituksia ensin. Pidimme pienen palaverin ajoista ja eri puolustusmuodoista. Sen jälkeen kävimme läpi tätä ja pelasimme kuusi vastaan kuusi.

Perjantaina kävin punttisalilla:
-ojentaja
-hauis
-rinnalleveto
-leukoja
-selkä

Lauantaina meillä oli ensimmäinen harjoitusottelu Bk Heidiä vastaan. Vähän suomalaista kun vastassa oli Charlotta von Numers. Hävittiin ottelu mutta pelasimme kuitenkin ajoittain hyvin. Tarkoitus oli harjoitella eri ajoja sekä löytää ajoitus pelaajien kesken. Oli hauskaa saada pelata käsipalloa taas pitkästä aikaa!

Sunnuntaina oli vapaapäivä!

Wilhelm Hammarberg

Maanantaina ja tiistaina pidin vapaata ilman treenejä. Kävin sitten keskiviikkona 5 km lenkillä, eli ei mitään sen kummempaa. Torstaina menin punttikselle, mutta olkapäähän alkoi taas sattua. Perjantaina oli ensimmäiset joukkuetreenit, ja taaskaan en olkapääni takia pystynt olemaan mukana, joten menin juoksemaan. Varasin sitten ajan lääkärille maanantaiksi. Lauantaina pidin taas vapaata ja sunnuntaina kävin lenkillä.

En uskaltanut mennä pallotreeneihin, kun olkapäässä oli sen verran kipua kun yritin heittää, en ottanut riskiä punttiksellakaan joten tämä viikko meni aika paljon vain juoksemiseen. Ensi kerralla kirjoitan mitä saan tietää olkapäästäni. En ole pystynyt heittämään koko kesänä eli jotain siinä on pakko olla vialla.

Anu Pihlström

Tällä viikolla oli uuden treeniohjelman aika, aloitin sen pallolla, oli kauhean mukava päästä heittämään, ja pelailemaan käsipalloa. Harjoitukset olivat todella hikiset ja märät. Enpä ole hetkeen valunut tuollaista määrää nesteitä, halli oli kuuma ja miesten harjoituksen jälkeen hikinen.

Torstaina oli sitten punttia ja hierontaa. Aloitin nyt voimassa eksentrisen vaiheen, jossa ladataan kroppaan ominaisuuksia joita myöhemmässä vaiheessa ulosmitataan räjähtävyyden muodossa.

Treenin tekeminen jännitti toden teolla, siinä oli todella erilaisia nostoja. Tekniikka pysyi hyvin koossa ja uskon, että seuraavalla kerralla menee jo paljon paremmin. Supersettejä en ehtinyt paljoa tehdä.

Perjantaina rokkasin Tikkurilafestareilla, eli rokkasin mm. Kaija Koota. Kyllähän se joraaminen ja hyppiminen menee aika hyvin treenistä.

Sunnuntaina kävin juoksemassa sen 6min testin. Oli kuuma ja huonosti syöneenä ja vaikka kuinka paljon voisin keksiä selityksiä, mutta matkaksi jäi pikkaisen vajaa 1200m, vaikka juokseminen tuntui ihan hyvältä. Harmitti ja otti aivoon että ei parempaan pystynyt.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset