Kesätiimin viikko 27

Lomaviikot hoituu omatoimisilla harjoituksilla. Samilla ansaittu vapaa viikko kotikaupungissaan ja Mirolla viikko vierähti pääosin viheriöitä kiertäen.

Lotta Kulju

Maanantai: jalat olivat aivan tukossa sunnuntain crossfit harjoituksen jälkeen niin päätin ottaa rauhallisen lenkin, 6,45 km, 42.33 min. Lopuksi paljon pitkiä venytyksiä ja foamroller harjoitteen sen päälle ja jalat tuntuivat hiukka paremmilta

Tiistai: Punttis 1.5 h. Alkulämppä 700 m soutua, sen jälkeen oli käsi sekä vatsalihasten vuoro mm. penkki, row, one-arm kettlebell-press, hantelcurl, olkapää-press, pull-ups, chins, punnerrukset, trx-harjoitteet selkä ja olkapääalueet

Keskiviikko: lämmittelylenkki 10 min. Intervallit 10×45 sek. täysillä, 20 sek. huili välissä.
tasajalka hyppy ylöspäin 3×10
luisteluhyppy 3×20
yhdenjalan hypyt 3x 20
juoksulenkki takaisin 10 min.

Torstai: punttis 1.5 h. Aloitin 1000 m soutu, sitten pitkälti tiistain ohjelma lisäyksenä etu ja takareisilihakset

Perjantai: Viikon pitkä juoksulenkki 8.9 km, 52.31 min.

Lauantai: lepo

Sunnuntai : punttis 1.5 h Alku 600 m soutu sitten pitkälti sama ohjelma kuin tiistai/torstaina

Olli-Pekka Korpimäki

Suomessa ollaan lomalla nyt, mut on tässä vähä jaksanut treenatakkin.

Aika kauan tuli oltua reenaamatta kun sairaudet vaivas,mutta tiistaina aloitin. Alotin aamun n.40min lenkillä, ihan semmonen mikkihiirilenkki. Illalla lähin sit salille ja tuli vedettyy kyykkyy, rinnallevetoo, punnerrus, chins, vatsa, selkä ja vähä olkapäitä. Aika rauhallinen passi, silleen et kropan sai vähä hereille!

Keskiviikkona alotin lämmittelylenkillä , sit päälle intervallit, 8×1, 5min ja niin kovaa ku lähti, oli aikamoinen helle ni aika tiukkaa teki.

Muistakaahan tankata nyt kesällä nyt ku treenaatte!! (vettä siis)

To:biitsil.

Perjantaina kävin salilla ja vedin koko yläkropan läpi, kuntopiirimäisesti, silleen että hiki virtas mukavasti.

Lauantaina tuli vedettyä sit jalkoja, räjähtäviä kyykkyjä, n.70-80% painoilla lyhkäsiä sarjoja, heti sarjan perään aina hyppyjä. Selkää, vatsaa, haukkaa ja ojentajat tuli siin sivussa rääpästyä. Salin jälkeen siirryin ulos vetää pari mäkispurttia (10x40m ylämäkeen). Tän jälkeen oli sopivasti hapoil.

Hyvää kesää kaikille ja toivottavasti helteet jatkuu!!

Aino Pietiläinen

Maanantaina aloitettiin normaalilla tabatalla, missä hypittiin nopeita tasajalkahyppyjä, yhden jalan hyppyjä, hiihtohyppyjä, sekä sellaisisa hyppyjä, joissa astutaan molemmilla jaloilla ylös ja alas matalilla portailla. Seuraavaan tabata-sarjaan käytimme korkeampia portaita, liikkeitä olivat esimerkiksi yhdellä jalalla portaalle nousu ja polven nosto, sekä isompia hiihtohyppyjä. Juoksimme sen jälkeen täysiä noin 20 metrin spurtteja, ja niiden perään 8x400metriä ja lopuksi teimme vielä yhden tabata kierroksen, jossa toinen jalka oli ylhäällä penkillä ja toisella jalalla tehtiin erilaisia kyykkyjä. Esimerkiksi kyykky kierrolla, tai kyykky, niin että joka toisella hyppää kauemmas ja seuraavalla hyppää takaisin lähemmäs, sekä kyykkyjä ylöshypyllä ja kyykky-sarja, jossa tehdään jokaista äskeistä kolmea liikettä peräkkäin.

Tiistaina kävin noin 40 minuutin lenkillä. Vaihtelin tahtia noin viiden minuutin välein kovemmaksi ja hitaammaksi.

Keskiviikkona meillä oli viimeiset pallotreenit, joissa oli paljon 1 vastaan 1 treeniä ja erilaisten ajojen läpi käymistä.

Torstaina lenkkeilin taas omatoimisesti saman lenkin kuin tiistainakin.

Perjantaista sunnuntaihin olin Ruisrockissa, joten otin periaatteessa rauhassa, vaikka jalat on nyt ihan rikki.

Miro Korja

Edellinen viikko taisi olla se Suomessa se kuuluisa kesä, se tuli ja meni.
Tällä hetkellä golfin parissa on tullut käveltyä noin 330km. Ja kuten voi arvata, niin näin suuresta noususta johtuen, viime viikko painottui hyvinkin paljon golfin peluuseen ja töiden tekemiseen.

2015-07-04 13.53.32

Ma: Kierros golfia.
Ti: Peuramaalla vuosittainen maraton kilpailu, pelataan 4 kierrosta päivän aikana.
Ke: Viikkokilpailut ja tämän lisäksi palauttava saliharjoittelu.
To: Iltakierros golfista nauttien, töissä kiirettä pitää.
Pe: Iltakierros jälleen, tämän lisäksi kevyt lenkki.
La: Ensiksi Players-tourin osakilpailu Vanajanlinnan kuvankauniilla kentällä ja kilpailun jälkeen Kytäjälle harjoittelemaan ja toinen kierros perään.
Su: Lepopäivä sisältäen vähän kävelyä kaupungilla ja kesäkeleistä nauttimista.

Sami Karhunen

106102_1110_01c[1]

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset